Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-08-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη μάχη της πρόκρισης

  • [01] Στη μάχη της πρόκρισης

    Για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βασλούι στη Ρουμανία (Novasports 2, 21:00), ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ολλανδική Χέρενφεν (Novasports 1, 20:00).

    Δηλώσεις

    Η μεταγραφή του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ, κυριάρχησε και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενόψει του αγώνα με τη Βασλούι, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

    "Ο,τι έγινε, έγινε. Είπαμε καλή επιτυχία στον Κυργιάκο, εύχομαι να πετύχει. Έφυγε τελευταία στιγμή κι αυτό είναι που μας πειράζει, όμως οι παίκτες πιστεύω ότι θα βρουν δύναμη μέσα από αυτό και θα παίξουν καλύτερα. Δεν θέλω να δώσω κάποια απάντηση σε αυτό. Το μόνο που ενδιαφέρει εμένα και την ομάδα είναι το ματς με τη Βασλούι, τίποτε άλλο», είπε ο προπονητής της Ενωσης και αναφερόμενος υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας μια ομάδα καλή και δυνατή, η οποία επίσης θέλει να περάσει στην επόμενη φάση. Γνωριζόμαστε καλά, όποιος είναι πιο καλός τυχερός και δυνατός, αυτός θα προκριθεί».

    Για το βαθμό ετοιμότητας της δικής του ομάδας, είπε: «Από την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία παίξαμε κάποια ματς, η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκαμε πάντοτε ρυθμό. Πιστεύω η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε καμία δικαιολογία για το παιχνίδι, ότι κι αν έχουμε περάσει. Δεν έχουμε τον Κυργιάκο τελευταία στιγμή, όμως πιστεύω σε όλους τους παίκτες και στον Άλβες που θα πάρει τη θέση του. Έχουμε παίξει και δύο φιλικά ματς εκτός από τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τις λύσεις. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα».

    Επίσης, σχετικά με το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού την Κυριακή, ο Μπάγεβιτς είπε: «Εχθές και ο Καράμπελας και ο Καφές ήταν πάρα πολύ καλά. Ο Σκόκο νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, όμως νομίζω ότι την Κυριακή θα είναι εντάξει. Οσο για τον Αραούχο, εκείνη τη στιγμή που θα διαπιστώσω ότι θα είναι έτοιμος, τότε θα μπει στην ομάδα και θα παίξει».

    Τη νίκη με μηδέν παθητικό στο αυριανό παιχνίδι με τη Χέρενφεν θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, και αυτό επεσήμανε στις δηλώσεις του, ενόψει του πρώτου αγώνα με την ολλανδική ομάδα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Σε σχέση με τα δύο παιχνίδια με τη Βαλερένγκα, η ομάδα μου θα είναι καλύτερη σε αρκετούς τομείς. Βέβαια, εννοείται ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες να διορθώσουμε και ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Νομίζω, πάντως, ότι η ομάδα, παρόλο που δεν είναι ακόμα στο 100%, θα είναι έτοιμη και θα φτάσει στη φόρμα που πρέπει, για να διατηρηθεί έτσι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 20 August 2009 - 18:30:15 UTC