Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-08-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέες συναντήσεις, ενόψει της ΔΕΘ
  • [02] Ομιλία Γ. Παπανδρέου για την κρίση
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Νέες συναντήσεις, ενόψει της ΔΕΘ

    Συνεχίζει ο πρωθυπουργός τις επαφές του με τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων, ενόψει της ΔΕΘ. Χθες, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τις ηγεσίας της ΕΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

    Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 13.00 με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, στις 18.00 με την ΠΑΣΕΓΕΣ και στις 19.30 με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΒΕΑ).

    "Εχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε για να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα", ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

    Σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων,στο Μέγαρο Μαξίμου, και αναφερόμενος στις συναντήσεις με την ΕΣΕΕ και ΓΕΣΕΒΕ, ο υπουργός είπε ότι συζητήθηκαν τα θέματα της οικονομίας και τόνισε ότι η θέση μας είναι ότι περνάμε μία δύσκολη συγκυρία και ότι η χώρα μας αν και έχει πληγεί λιγότερο, βιώνει την κρίση.

    Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις και έτσι να ενισχύσουμε και την απασχόληση. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης, όταν τελειώσει η κρίση. Γι' αυτό όμως χρειάζεται να γίνουν και διαρθρωτικές αλλαγές, για τις οποίες απαιτείται συνεννόηση και διάλογος, τόνισε.

    Στη συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ, συνέχισε ο υπουργός Οικονομίας, συζητήθηκαν θέματα θεσμικά, όπως η συνταξιοδότηση των γυναικών. Η διαπραγμάτευση με την Επιτροπή είναι σε εξέλιξη, έτσι ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή προσαρμογή, είπε.

    Ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην καταβολή της πρώτης δόσης της εγγύησης στο ταμείο Πρόνοιας για να δοθεί το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων,που έχει καθυστερήσει.

    Συνάντηση με ΕΣΕΕ

    Μέτρα για την προστασία του εμπορίου συζήτησε το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Ελλάδας με τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των συναντήσεων του ενόψει της ΔΕΘ.

    Κατά την έξοδό του, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Δημήτρης Αρμενάκης, είπε ότι ζήτησαν από τον πρωθυπουργό την επιτάχυνση της εφαρμογής των μέτρων για την αύξηση της ρευστότητας από τις τράπεζες. Σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις παιδεύονται από την έλλειψη μετρητών. Ζήτησαν ακόμη από τον πρωθυπουργό μέτρα για την προστασία του στεγασμένου εμπορίου από τον αθέμιτο ανταγωνισμό, δηλαδή από τους υπαίθριους λιανοπωλητές και από τα πολυκαταστήματα.

    Άλλο θέμα που συζήτησαν ήταν η αποποινικοποίηση των μικρών οικονομικών συναλλαγών και να μην περνούν οι μικρές επιχειρήσεις με τέτοια ευκολία στο πρόγραμμα ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ.

    Ο κ. Αρμενάκης πρόσθεσε ότι τα μέτρα και οι νόμοι θα πρέπει να εφαρμόζονται όχι μόνο από τους ιδιώτες αλλά και από το δημόσιο και έφερε σαν παράδειγμα τις ανέλεγκτες φορολογικές χρήσεις.

    Ειδική αναφορά έκανε στο πρόβλημα των διαδηλώσεων, λέγοντας ότι θα πρέπει βέβαια να προστατευθεί το συνταγματικό δικαίωμα αλλά να μην γίνεται κατάχρηση, όπως συνέβη πέρυσι το χειμώνα, που οι εκτεταμένες διαδηλώσεις επηρέασαν το εμπόριο σε όλες τις πόλεις της χώρας.

    Σε ερώτηση για το τι υποσχέσεις απέσπασαν από τον πρωθυπουργό, ο κ. Αρμενάκης ανέφερε ότι συζήτησαν τα μέτρα για τη διαδοχική ασφάλιση, για τα οποία ο πρωθυπουργός έχει πει ότι είναι κοινωνικά δίκαια και ότι σύντομα θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση και πρόσθεσε ότι απέσπασαν την υπόσχεση ότι δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι και δεν θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις.

    Συνάντηση με ΓΣΕΒΕΕ

    Την πρόβλεψη ότι το επόμενο εξάμηνο η ελληνική οικονομία θα περάσει από τις συμπληγάδες της ύφεσης, έκανε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Δ. Ασημακόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε στο προεδρείο της Ομοσπονδίας, με τον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

    Ο κ. Ασημακόπουλος είπε ότι θα πρέπει να εγκαταλειφθεί το δόγμα της αγοράς και το κράτος να στηρίξει την ενεργό ζήτηση και την πραγματική οικονομία.

    Ανέφερε ακόμη ότι συζήτησαν με τον πρωθυπουργό μέτρα για τη στήριξη και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, τη μεταχρονολόγηση των δανειακών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων, κίνητρα για τις επενδύσεις, καθώς και στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων, των ανέργων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

    Ο κ. Ασημακόπουλος πρόσθεσε ότι «χρειάζεται μία άλλη πολιτική, που να εδράζεται στη δύναμη της πραγματικής οικονομίας» και ότι «το κράτος θα πρέπει να ελέγχει και να εποπτεύει».

    Συνάντηση με ΑΔΕΔΥ

    Δεν προέκυψε τίποτα θετικό από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το ασφαλιστικό, το μισθολογικό και τα διάφορα εργασιακά θέματα, που απασχολούν τους δημοσίους υπαλλήλους, δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Κώστα Καραμανλή ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος.

    Ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει επιλεκτική όραση και με αυτό τον τρόπο βλέπει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους. Και την επέκρινε ότι με μικρές αλήθειες προσπαθεί να δημιουργήσει μία μεγάλη πλάνη για την έλλειψη στρατηγικής και την απουσία διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία.

    Ο κ. Παπασπύρος σημείωσε ακόμη ότι διαπιστώθηκε ριζική διαφορά απόψεων στα ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα.

    Τέλος, σε ερώτηση σχετική με τις πρόωρες εκλογές και τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό, κ. Παπασπύρου ανέφερε ότι αυτά αφορούν τα μέλη της κυβέρνησης, εμείς διεκδικούμε διαφορετική πολιτική.

    Ο κ. Ηλίας Βρετάκος, της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, δήλωσε ότι στη συνάντηση φάνηκε η πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει την ίδια πολιτική και ο κ. Αγκαβανάκης ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε η αντιλαϊκή κατεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής.

    Τέλος ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απόψεων για τις εργασιακές σχέσεις.

    Δηλώσεις Πρ. Παυλόπουλου

    Ιδιαίτερα εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ο ρόλος των συνδικαλιστικών οργανώσεων είναι να είναι διεκδικητικές. Ο ρόλος της κυβέρνησης είναι να δώσει τις πραγματικές διαστάσεις των δυνατοτήτων και να καθορίσει τις προτεραιότητες, ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

    Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις που υπάρχουν για τους υπαλλήλους του στενού δημόσιου τομέα,που απασχολούνται με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

    Ανέφερε ότι 33 χιλιάδες απ' αυτούς αποκτούν τα δικαιώματα των μονίμων μέχρι το βαθμό του διευθυντή και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της.

    Ο κ. Παυλόπουλος είπε ακόμη ότι συζητήθηκε ο νόμος περί συλλογικών διαπραγματεύσεων, ο οποίος θα έρθει στη Βουλή,όταν συζητηθεί και το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

    [02] Ομιλία Γ. Παπανδρέου για την κρίση

    Στο "Θερινό Πανεπιστήμιο" της Λα Ροσέλ, εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Γαλλικό Σοσιαλιστικό κόμμα, θα μιλήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Ο κ. Παπανδρέου θα αναπτύξει το θέμα: "Η γεωπολιτική της κρίσης", ενώ στην ολομέλεια του Θερινού Πανεπιστημίου θα συζητηθούν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο διεθνές σύστημα.

    Στο φετινό Θερινό Πανεπιστήμιο της Λα Ροσέλ συμμετέχουν μεταξύ άλλων η αμερικανίδα κοινωνιολόγος και οικονομολόγος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κολούμπια και του London School of Economics, Σασκία Σασέν, η ειδικός σε θέματα μικροπιστώσεων, Μαρία Νόβακ, ο ειδικός σε θέματα πανδημιών και ιατρικής ηθικής, Ζαν Κλοντ Αμεσέν, ο διεθνολόγος Πασκάλ Μπονιφάς, η συγγραφέας θεμάτων εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης Σούζαν Τζορτζ και τα στελέχη του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ, Λορέν Φαμπιούς, Ζαν Πιέρ Σεβενεμάν, Ομπερτράν ντε Λανουάρ δήμαρχος Παρισίων, Μπενουά Αμόν, Ελισάβετ Γκουιγκού και ο ελληνικής καταγωγής υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ζαν Κριστόφ Καμπαδέλης.

    Το "Θερινό Πανεπιστήμιο" είναι ένας θεσμός του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος που λειτουργεί για πάνω από 15 χρόνια και στόχο έχει την ανταλλαγή απόψεων και την παρουσίαση κειμένων εργασίας πάνω σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας ενώ τα συμπεράσματα των εργασιών αυτών λαμβάνονται υπόψιν και στη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων του ΓΣΚ.

    Η καινοτομία του φετινού πανεπιστημίου, η έναρξη των εργασιών του οποίου θα γίνει από την Μαρτίν Ομπρί και την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, είναι ότι για πρώτη φορά έχει κληθεί μεγάλος αριθμός προσωπικοτήτων που δεν ανήκουν στο Σοσιαλιστικό Κόμμα.

    Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου

    "Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να οργανώσει την έξοδό του", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γ. Παπανδρέου, σε δείπνο που παρέθεσε στους βουλευτές του Β' Θερινού Τμήματος της Βουλής, χθες βράδυ, σε εστιατόριο στην Πεύκη.

    "Όμως, τα διλήμματα του κ. Καραμανλή -ανασχηματισμός ή εκλογές- δεν είναι τα διλήμματα του πολίτη", πρόσθεσε και επισήμανε ότι "γι' αυτό οι πολίτες λένε, δεν πάει άλλο".

    "Πεντέμισι χρόνια τώρα, χωρίς σχέδιο, πρόγραμμα και έργο, πηγαίνουν συνεχώς πίσω τη χώρα", υπογράμμισε ο κ. Γ.Παπανδρέου.

    Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου

    "Τη στιγμή που η ελληνική οικονομία βουλιάζει, που έχουμε τις τραγικές πυρκαγιές που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες, που τα προβλήματα του πολίτη πολλαπλασιάζονται, φαίνεται ότι το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση είναι το περίφημο δίλημμα ανασχηματισμός ή εκλογές",δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

    Ωστόσο, επεσήμανε ότι "το δίλημμα αυτό είναι του κ. Καραμανλή και των δικών του αδιεξόδων,δεν είναι το δίλημμα του πολίτη", για το οποίον το δίλημμα είναι "αν θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση ή αν θα αλλάξουμε κατεύθυνση".

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι το δίλημμα δεν είναι "αν θα ανακατευτεί η τράπουλα και αν θα έχουμε τρεις διαφορετικούς υπουργούς ή αν θα γίνει επιτέλους ένα Υπουργείο Περιβάλλοντος", αλλά "κατά πόσο θα δοθεί η ευκαιρία σε μια νέα κυβέρνηση να ξεκινήσει το μεγάλο θέμα της ανασυγκρότησης της χώρας μας".

    "Εμείς σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε",τόνισε και ανέφερε ότι την άλλη εβδομάδα, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 35 χρόνων από την ίδρυση του Κινήματος, "θα είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε όχι για το παρελθόν, αλλά για το μέλλον".

    Επιπλέον,ο κ. Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε ότι επίκειται και "το ορόσημο της ΔΕΘ", όπου θα δοθεί η ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ να μιλήσει για τον "Οδικό Χάρτη εξόδου από την κρίση".

    Ειδικότερα, θα δοθεί η ευκαιρία να αναφερθεί στο σχέδιο ανάταξης της οικονομίας, "με τη ρευστότητα που πρέπει να υπάρχει στην αγορά, με την ενίσχυση των πιο ευάλωτων στρωμάτων του πληθυσμού, καθώς επίσης και στις νέες αναπτυξιακές κατευθύνσεις της "Πράσινης Ανάπτυξης", το δημοσιονομικό πλαίσιο, τη νέα ρύθμιση της αγοράς, την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και τις "μεγάλες θεσμικές αλλαγές που θα υποστηρίξουν όλα τα παραπάνω".

    "Εμείς σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε, για αυτά συζητάμε, για αυτά κάνουμε τη διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, έτσι ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα όταν μας δοθεί η ευκαιρία, η εντολή, να μπορέσουμε να αλλάξουμε την πορεία της χώρας",τόνισε.

    Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου, με τις οποίες ο Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως "σχολιαστή εξελίξεων", ο Γ.Παπακωνσταντίνου είπε ότι "καλό θα ήταν η κυβέρνηση αυτή να επιχειρήσει, τουλάχιστον, να κυβερνήσει αντί να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση".

    "Έχω μια καθημερινή πολιτική αντιπαράθεση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πολλές φορές δυστυχώς έχει διολισθήσει σε προσωπικές επιθέσεις, αλλά, όμως, εν τέλει, δεν κυβερνά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί τους οποίους αυτός έχει ορίσει", σχολίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε ερώτηση για το εάν ο επικοινωνιακός χειρισμός των ζητημάτων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ευθύνεται για το "βαρύ κλίμα που υπάρχει στην κυβέρνηση".

    Πρόσθεσε ότι "δεν φταίει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα χάλια της οικονομίας ούτε για το γεγονός ότι κάηκε η μισή Αττική" και τόνισε ότι "το να χρεωθούν όλα τα δεινά που έχουν να κάνουν με τις πολιτικές επιλογές και τη διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης, στην εκπροσώπησή της, νομίζω αδικεί".

    Κυβερνήσεις συνεργασίας

    "Είναι καλοκαίρι ακόμα, άρα θα μπορούσα να επικαλεστώ τα όνειρα θερινής νυκτός κάποιων. Αλλά να ξέρετε κάτι: εμείς θα ζητήσουμε μια καθαρή εντολή από τους Έλληνες πολίτες, θα ήταν παραχάραξη αυτής της εντολής να την παραβούμε με το να κάνουμε οποιαδήποτε συνεργασία με αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας", σχολίασε ερωτηθείς για δημοσιεύματα σχετικά με σενάρια συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.

    "Και να το έχουν καθαρά στο μυαλό τους όλοι", πρόσθεσε. "Η χώρα ναι, χρειάζεται μεγάλες προοδευτικές κοινωνικές συμμαχίες, συναινέσεις γύρω από μεγάλα προβλήματα σε μια προοδευτική κατεύθυνση, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οποιαδήποτε σενάρια για μεγάλο συνασπισμό".

    Αναφορικά με τη θέση που εξέφρασε ο κ. Παπανδρέου σε χτεσινή συνάντηση με τους βουλευτές του Β' Τμήματος της Βουλής ότι "ο πρωθυπουργός οργανώνει την έξοδό του", και αν, επομένως, θεωρούν στο ΠΑΣΟΚ ότι θα πάμε σε εκλογές, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι "εδώ και καιρό, η αίσθηση που έχει ο Έλληνας πολίτης είναι ότι ο πρωθυπουργός επιχειρεί να διαχειριστεί τον υπόλοιπο χρόνο που του μένει και αυτό γιατί καμία από τις πρωτοβουλίες που παίρνει δεν αντιμετωπίζει τα μεγάλα προβλήματα και επειδή είναι προφανές ότι ο πολιτικός του χρόνος έχει τελειώσει και δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει".

    Πρόσθεσε δε ότι "το προσωπικό συμφέρον του πρωθυπουργού δεν συνάδει με το συμφέρον της χώρας", επανέλαβε τη "γνωστή" θέση του ΠΑΣΟΚ ότι "κάθε μέρα που περνάει είναι μια χαμένη μέρα για τη χώρα" και είπε ότι "το πότε θα επιλέξει να προσφύγει στις εκλογές, έχει να κάνει με τους δικούς του προσωπικούς σχεδιασμούς".

    Επιπλέον, κληθείς να εκτιμήσει εάν το ΠΑΣΟΚ θα έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, ο εκπρόσωπος του Κινήματος είπε ότι "επιζητούμε την αυτοδυναμία, όχι εξ αιτίας κάποιας αυταρέσκειας, αλλά επειδή τα προβλήματα που έχουν σωρευτεί είναι μεγάλα και χρειάζονται μία ισχυρή κυβέρνηση με καθαρή εντολή", εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι "θα την έχουμε", κάτι, που όπως είπε, εξαρτάται από τη δουλειά που θα γίνει τον επόμενο καιρό.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού (10:00:00, Αθήνα/Ξεν. Athens Imperial)

  • Επίσκεψη υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Ε. Στυλιανίδη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θράκης (11:00:00, Κομοτηνή/Κομοτηνή). Θα ανακοινώσει την κατασκευή «Αεροδρομίων Γενικής Αεροπορίας - Αεραθλητικών Κέντρων» σε περιοχές που διαθέτουν ήδη τις απαιτούμενες προϋποθέσεις

  • Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στη Θεσσαλονίκη

    7:30: Θεία λειτουργία

    12:00 Γεύμα με τις αρχές της πόλης στο Επισκοπείο (αίθουσα ΞΕΝΙΑ)

    18:00: Προσκύνημα στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεων Σωτήρος Χορτιάτη

    19:50: Αναχώρηση για Αθήνα (αεροδρόμιο Μακεδονία)

  • Επίσκεψη Γ.Παπανδρέου στη Γαλλία

    Αθλητική ατζέντα

  • Μπάσκετ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ-Τουρνουά Μάριμπορ (2η Ημέρα): Ελλάδα-Βουλγαρία - 19:00:00, Μάριμπορ, Σλοβενία, www.basket.gr

  • Αυτοκίνητο-Φόρμουλα Ένα-Επίσημα δοκιμαστικά γκραν πρι Βελγίου (12ος αγώνας της χρονιάς)

  • Ποδόσφαιρο-Σούπερ Λίγκα (2η ημέρα), Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης 16:45

    Πανιώνιος-Εργοτέλης 16:45

    Ηρακλής-Άρης 19:00


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 29 August 2009 - 4:30:22 UTC