Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-09-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε ύφεση οι πυρκαγιές στον Έβρο
  • [02] Κλοπή κιονόκρανου από την Ολυμπία
  • [03] Αφιέρωμα σε επτά Έλληνες καλλιτέχνες
  • [04] Στο Ηράκλειο το "Amerigo Vespucci"
  • [05] Ο Τουταγχαμών ... στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
  • [06] Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη
  • [07] Και επίσημα...
  • [08] Προηγείται ο Καρζάι
  • [09] Πρεμιέρα για την Εθνική

  • [01] Σε ύφεση οι πυρκαγιές στον Έβρο

    Σε ύφεση βρίσκονται οι φωτιές στις περιοχές Αετοχωρίου και Πελίας του Δήμου Τραϊανούπολης, στη βορειοανατολική περιοχή του Έβρου.

    Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί με προσωπικό, αλλά και μέσα των περιφερειακών διοικήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Έβρο, αλλά και τη Μακεδονία, ενώ οι συνθήκες βροχής που επικρατούν, βοηθούν το έργο της τελικής κατάσβεσης.

    [02] Κλοπή κιονόκρανου από την Ολυμπία

    Υπόθεση απώλειας κιονόκρανου που ήταν τοποθετημένο στον υπαίθριο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας απασχολεί τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

    Ηδη, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αργά χθες το βράδυ η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Μαρία Βλαζάκη, ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη της Ζβ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Αρχαίας Ολυμπίας, Γεωργία Χατζή, ότι σύμφωνα με αναφορά φύλακα του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου, "απουσίαζε από τη θέση του κιονόκρανο διαστάσεων 30 εκ. επί 30 εκ. επί 20 εκ. που ανήκε σε Παλιοχριστιανική Βασιλική των αρχών του 6ου αιώνα μ.Χ".

    Το συγκεκριμένο κιονόκρανο, μαζί με άλλα παρεμφερή αρχιτεκτονικά μέλη, βρισκόταν τοποθετημένο πάνω σε τειχίο του ναού, στον υπαίθριο χώρο.

    Η κ. Βλαζάκη ενημέρωσε αμέσως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού για το συμβάν και λίγο αργότερα, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία, ο Γενικός Γραμματέας μετέφερε στην κ. Βλαζάκη την οδηγία να διεξαχθεί με το πρώτο φως της ημέρας ενδελεχής έρευνα σε όλον τον αρχαιολογικό χώρο και ειδικά στην περίμετρό του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το κιονόκρανο είχε μετακινηθεί από τρίτους σε διαφορετική θέση από την αρχική του.

    Χθες η κ. Χατζή ανέφερε ότι είχε περατωθεί η διαταχθείσα πρωινή έρευνα στον αρχαιολογικό χώρο, χωρίς να ανευρεθεί το κιονόκρανο.

    "Αμέσως μετά -προστίθεται στην ανακοίνωση- ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία για τα συμβάντα και ζητήθηκε άμεσα η συνδρομή της. Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού ανακοίνωσε στην κα. Μ. Βλαζάκη ότι λόγω των γεγονότων αυτών, η Προϊσταμένη της Ζβ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων τίθεται σε αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων, μέχρι να διερευνηθούν οι πιθανές ευθύνες της και της ζήτησε να αναλάβει το χειρισμό της όλης υπόθεσης, μεταβαίνοντας αμέσως η ίδια στην Αρχαία Ολυμπία. Διετάχθη επίσης η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης".

    [03] Αφιέρωμα σε επτά Έλληνες καλλιτέχνες

    Ένας νεκρός και ένας τραυματίας, για τον οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας προκειμένου να συλληφθεί, είναι ο απολογισμός ένοπλης συμπλοκής μεταξύ δύο ληστών και ομάδας της Ασφάλειας Αττικής, που έγινε στις 06.50 το πρωί, στη διασταύρωση Ελλήνων Ηρώων και Βεΐκου στο Νέο Φάληρο.

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν τις υποθέσεις ληστειών σε σούπερ μάρκετ τον τελευταίο καιρό στην Αττική, εντόπισαν στο παραπάνω σημείο μια κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη διαφυγή τους και την παρακολουθούσαν από μέρες με την ελπίδα να πέσουν πάνω τους.

    Πράγματι σήμερα το πρωί δύο άτομα πήγαν να πάρουν τη μοτοσικλέτα και τότε οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να παραδοθούν. Οι δράστες όμως, όπως έγινε γνωστό από την Ασφάλεια, άρχισαν να πυροβολούν με δύο πιστόλια ο καθένας και επιχείρησαν να διαφύγουν.

    Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά και να πεθάνει λίγο αργότερα στο Τζάννειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, ενώ ο δεύτερος τραυματισμένος κατάφερε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και πιστεύουν ότι έχει ταμπουρωθεί σε ένα από τα ακατοίκητα σπίτια πίσω από το γήπεδο Καραϊσκάκη, επειδή στο σημείο έχουν βρει κηλίδες αίματος.

    Η περιοχή έχει κυκλωθεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το καταφύγιο του ένοπλου, προκειμένου να συλληφθεί. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ληστές των σούπερ μάρκετ, που στις 27 Αυγούστου είχαν πυροβολήσει και πάλι εναντίον αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τους καταδίωξαν έπειτα από ληστεία.

    Ο νεκρός είναι αλβανικής καταγωγής και εξετάζεται να διαπιστωθεί αν έχει εμπλακεί και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

    [04] Στο Ηράκλειο το "Amerigo Vespucci"

    Ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο, το γόητρο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού, βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου.

    Πρόκειται για το ιστιοφόρο «Αμέριγκο Βεσπούτσι», το οποίο χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό της σχολής ναυτικών δοκίμων της Ιταλίας και ταξιδεύει ανά τον κόσμο αποτελώντας πρεσβευτή των τεχνών, του πολιτισμού και της ναυτικής κουλτούρας της γειτονικής χώρας.

    Το «Amerigo Vespucci» συμπεριέλαβε την Ελλάδα ως τελευταίο σταθμό σε ένα μακρύ εκπαιδευτικό ταξίδι, που κάλυψε λιμάνια της Βουλγαρίας, της Γαλλίας, της Ρουμανίας, της Τυνησίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

    Ο κυβερνήτης του ιστιοφόρου, στα πλαίσια των επισκέψεών του σε πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης του Ηρακλείου, επισκεφθηκε τη Νομαρχία Ηρακλείου και, συνοδευμένος από τον επίτιμο υποπρόξενο της Ιταλίας στο Ηράκλειο και δύο αξιωματικούς, συναντήθηκε με τον αντινομάρχη Μιχάλη Αστρινάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της νομάρχη, Βαγγελιώς Σχοιναράκη - Ηλιάκη.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον κ. Αστρινάκη για τους εκπαιδευτικούς σκοπούς του ταξιδιού και παράλληλα τον πληροφόρησε για το ιστιοφόρο του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, που θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα πλοία στον κόσμο. Αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στον κατάπλου του πλοίου στο Ηράκλειο, τονίζοντας ότι είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο η κρητική φιλοξενία.

    Ο κ. Αστρινάκης συζήτησε με τον κυβερνήτη για την ιστορική διαδρομή της Κρήτης από την αρχαιότητα ως σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πλούσια κρητική μυθολογία. Επιπλέον, επισήμανε τους μακραίωνους δεσμούς φιλίας, που συνδέουν την Κρήτη με την Ιταλία.

    Το πλοίο κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ηρακλείου και θα παραμείνει έως την Τετάρτη. Το Ηράκλειο είναι ο τελευταίος σταθμός στο εξωτερικό, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού ταξιδιού για τους Ναυτικούς Δόκιμους της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων της Ιταλίας.

    Σημειώνεται ότι βάση του ιστιοφόρου είναι το λιμάνι του Λιβόρνο. Το 1925 δόθηκε η παραγγελία ναυπήγησής του μαζί με άλλο ένα εκπαιδευτικό πλοίο, το «Χριστόφορος Κολόμβος». Το 1931 το «Amerigo Vespucci» ξεκίνησε τα ταξίδια του και με εξαίρεση την περίοδο του Β Παγκόσμιου Πολέμου εξακολουθεί έως σήμερα να είναι σε χρήση. Τα περισσότερα ταξίδια του γίνονται στην Ευρώπη, αλλά έχει ταξιδέψει και στην Αμερική και στον Ειρηνικό. Το δε 2002 έκανε το γύρο του κόσμου. Τα πανιά του καλύπτουν έκταση 2.800 τμ, ενώ φέρει τρία άλμπουρα με το κεντρικό του να φτάνει τα 54 μέτρα.

    [05] Ο Τουταγχαμών ... στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

    Το όνομά του "δένουν" μύθοι και θρύλοι ανά τους αιώνες, καθώς, το πέρασμά του από τη γη μπορεί να ήταν σύντομο, αλλά ο πρόωρος θάνατός του και- αιώνες αργότερα- η ανακάλυψη του τάφου του, του χάρισαν αιώνια φήμη. Ο Τουταγχαμών βασίλεψε επί μόλις εννιά χρόνια στην αρχαία Αίγυπτο και προτού καλά- καλά προλάβει να ενηλικιωθεί πέθανε και μαζί και η φήμη του, για να "αναγεννηθεί" περίπου τρεις χιλιάδες χρόνια αργότερα, όταν οι αρχαιολόγοι Χάουαρντ Κάρτερ και Κάρναβον ανακάλυψαν τον τάφο του, το 1922.

    Μια μικρή "γεύση" από τους ανεκτίμητους θησαυρούς του μοναδικού αυτού τάφου, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση του Μουσείου KING TUT (Μουσείο Τάφου του Βασιλιά Τουταγχαμών), που έχει στηθεί στους χώρους του περιπτέρου 5 της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

    Συνολικά 65 μουσειακά εκθέματα (πιστά αντίγραφα) από τους θησαυρούς του Φαραώ, που έκανε την παγκόσμια κοινή γνώμη να "υποκλιθεί" στο μεγαλείο του, όταν ανακαλύφθηκε ο τάφος του κι έκτοτε απασχολεί συνεχώς ιστορικούς, αρχαιολόγους, δημοσιογράφους αλλά και πολλούς συγγραφείς που ασχολούνται με την ιστορία του, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν οι επισκέπτες της ΔΕΘ, παίρνοντας μια "γεύση" από αρχαία Αίγυπτο.

    Στην κινητή αυτή έκθεση, που έχει "ταξιδέψει" το νεαρότερο Φαραώ στην ιστορία της αρχαίας Αιγύπτου στη Γερμανία, τη Σουηδία και τη Δανία, παρουσιάζονται- μεταξύ άλλων- ο τάφος και η μούμια του, η βασιλική καρέκλα, αγάλματα και πολλά άλλα ταφικά αντικείμενα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δημιουργός των εκθεμάτων και επιμελητής της, Οσάμα Καράρ.

    Μάλιστα, για τους β¦ προληπτικούς, ο κ. Καράρ επισήμανε, χαριτολογώντας, πως το γεγονός ότι πρόκειται για πιστά αντίγραφα τούς προστατεύει από την "κατάρα των Φαραώ", αυτή στην οποία η λαϊκή δοξασία απέδωσε μια σειρά περίεργων θανάτων έπειτα από την ανακάλυψη του τάφου.

    Από τη μία η κόμπρα που λέγεται πως έφαγε το καναρίνι του επικεφαλής αρχαιολόγου, μόλις ανοίχτηκε ο τάφος, από την άλλη η αρχαία αιγυπτιακή γραφή, που ανέφερε πως, όποιος τολμήσει να βεβηλώσει τον τάφο του Φαραώ θα δαγκωθεί από την ιερή κόμπρα και θα πεθάνει και ο θρύλος για την κατάρα του Φαραώ γιγαντώθηκε και συνεχίζει ν' απασχολεί ακόμη και σήμερα β¦. προληπτικούς και μη.

    Εκτός των θησαυρών του Τουταγχαμών και της περίφημης β¦ κατάρας του, οι επισκέπτες της έκθεσης θα ταξιδέψουν νοερά στην αρχαία Αίγυπτο, δοκιμάζοντας αντίγραφα ρούχων των Φαραώ και της μυθικής βασίλισσας Κλεοπάτρας, ενώ τέσσερις τυχεροί, τους οποίους η κληρωτίδα θα αναδείξει νικητές, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Αίγυπτο και να θαυμάσουν από κοντά τους αυθεντικούς θησαυρούς, που φυλάσσονται ως "κόρη οφθαλμού" στα μουσεία του Καΐρου και του Λούξορ.

    [06] Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη

    Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., στο πλαίσιο της 74ης ΔΕΘ. Θα συναντηθεί με το νομάρχη Θεσσαλονίκης και θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο. Στις 13.30 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ και θα περιοδεύσει στα περίπτερα της έκθεσης.

    Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News" εκτιμά ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα πετύχει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές.

    Στο ερώτημα τι θα συμβεί τότε, εκφράζει την πεποίθηση ότι "δεν θα φτάσουν σε κύκλο διερευνητικών συζητήσεων, γιατί οι δύο μεγάλοι θα βρουν γέφυρες συνεννόησης. Εξάλλου, δεν τους φοβίζει πολιτικώς απολύτως τίποτα. Και στα εθνικά θέματα ομονοούν υπέρ των θέσεων της Αμερικής και στα οικονομικά ομονοούν υπέρ των Βρυξελλών και στις λοβιτούρες είναι μαζί. Επομένως δεν έχουν καμία διαφορά".

    Εξ άλλου, στο ερώτημα αν ο ίδιος θα θελήσει να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ στην περίπττωση που ανοίξει τέτοιο θέμα απαντά λέγοντας ότι "δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω οικογενειακό τάφο".

    [07] Και επίσημα...

    Αρχίζει σήμερα και επίσημα η προεκλογική περίοδος, με τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής.

    Εντός των ημερών αναμένεται να συγκληθεί η διακομματική επιτροπή που θα αποφασίσει για τη ραδιοτηλεοπτική προβολή κομμάτων και υποψηφίων.

    Η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων απαγορεύεται τις τελευταίες 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.

    [08] Προηγείται ο Καρζάι

    Ο Αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι έχει σαφές προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Αμπντουλάχ Αμπντουλάχ, αλλά εξακολουθεί να μην εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία, ώστε να αποφύγει επαναληπτικό γύρο, ανακοίνωσε σήμερα η Ανεξάρτητη Εκλογική Επιτροπή (IEC).

    Με καταμετρημένα περίπου τα τρία τέταρτα των ψήφων, ο Καρζάι εξασφαλίζει το 48.6%, ενώ ο Αμπντουλάχ ακολουθεί με 31.7%.

    Αν κανένας από τους δύο υποψηφίους δεν εξασφαλίσει το 50% και πλέον, θα ακολουθήσει επαναληπτικός γύρος τον Οκτώβριο.

    Η υποστηριζόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη Εκλογική Επιτροπή Παραπόνων δέχτηκε περίπου 2.300 καταγγελίες για εκλογικές παρατυπίες, εκ των οποίων περίπου οι 700 χαρακτηρίστηκαν ως "Κατηγορία Α", δηλαδή αρκετά σοβαρές ώστε να επηρεάζουν το αποτέλεσμα της 20ης Αυγούστου.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, οι οπαδοί του Aφγανού προέδρου Χαμίντ Καρζάι δημιούργησαν πριν τις εκλογές της 20ης Αυγούστου εκατοντάδες εικονικά εκλογικά τμήματα στα οποία στη συνέχεια καταμέτρησαν χιλιάδες ψηφοδέλτια υπέρ του.

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η οποία επικαλείται αφγανούς και δυτικούς αξιωματούχους που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, υπήρξαν τουλάχιστον 800 εικονικά εκλογικά τμήματα, τα οποία δεν ήταν καταγεγραμμένα στους καταλόγους.

    Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν πως εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες ψήφοι υπέρ του Καρζάι καταμετρήθηκαν σε αυτά τα τμήματα, προσθέτει η εφημερίδα.

    "Πιστεύουμε πως περίπου το 15% των εκλογικών τμημάτων δεν άνοιξαν ποτέ την ημέρα των εκλογών, όμως χιλιάδες ψήφοι καταμετρήθηκαν σε αυτά υπέρ του αφγανού προέδρου", τονίζει δυτικός διπλωμάτης.

    Επίσης οι οπαδοί του Καρζάι κατάφεραν να ελέγχουν περίπου 800 κανονικά τμήματα, στα οποία καταμέτρησαν δεκάδες χιλιάδες ψήφους υπέρ του.

    Το αποτέλεσμα είναι ότι σε ορισμένες επαρχίες οι ψήφοι υπέρ του Καρζάι μπορεί να δεκαπλάσιες αυτών που πραγματικά τον ψήφισαν, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

    Η Ανεξάρτητη Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως ο Καρζάι προηγείται με 48,6% με καταμετρημένο το 74,2% των ψήφων.

    [09] Πρεμιέρα για την Εθνική

    Νέο ξεκίνημα, νέο «αίμα» για την Εθνική, η οποία από σήμερα ρίχνεται στη μάχη του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας με αντιπάλους τις ΠΓΔΜ, Κροατία και Ισραήλ διαδοχικά στον Α΄ όμιλο.

    Η πρώτη διαφορά της Εθνικής επί των ημερών του Γιόνας Καζλάουσκας με αυτή επί του Παναγιώτη Γιαννάκη έγινε αντιληπτή στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί πολωνικού εδάφους ενόψει της σημερινής πρεμιέρας με την ΠΓΔΜ (17:30 ώρα Ελλάδας) για τον Α΄ όμιλο στο Πόζναν.

    Ο Λιθουανός Ομοσπονδιακός τεχνικός έστειλε το μήνυμα πως δεν προτίθεται να κάνει αναφορές στο στιλ παιχνιδιού της Εθνικής πριν από κάθε αντίπαλο, αντίθετα με τον πρώην Ομοσπονδιακό που δεν είχε πρόβλημα να δώσει κάποιες λεπτομέρειες χωρίς βέβαια ν' "ανοίγει όλα τα χαρτιά του".

    Δύσκολη θεωρεί τη σημερινή αναμέτρηση με την ΠΓΔΜ ο Νίκος Ζήσης, πεποίθηση που αποδίδει στο άγχος της πρεμιέρας για τη νεανική και άπειρη Εθνική αυτή τη φορά λόγω των πολλών απουσιών και της προσθήκης νέου "αίματος".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 7 September 2009 - 6:30:30 UTC