Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-09-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέες δημοσκοπήσεις
  • [02] Αντικατοχική πορεία στην Αμμόχωστο
  • [03] Έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία
  • [04] Διαδήλωση για τα προσωπικά δεδομένα
  • [05] Ο "Παρθενώνας" του ορεινού όγκου
  • [06] Εκστρατεία για την Υγεία
  • [07] Αναμετρήσεις

  • [01] Νέες δημοσκοπήσεις

    Σε έξι νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο, διατηρείται το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, με διαφορές που κυμαίνονται από 4,7 έως 6,2 μονάδες. Με αναγωγή των έγκυρων ψηφοδελτίων το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει από 148 έως 156 έδρες στο Κοινοβούλιο.

    Το ΚΚΕ αναδεικνύεται τρίτο κόμμα, με ποσοστά από 7 έως 8,5%, ο ΛΑΟΣ λαμβάνει από 5 έως 7% και ο ΣΥΡΙΖΑ από 3,1% έως 4,0%.

    Διαφορά 4,7% στη δημοσκόπηση της Pulse για την Απογευματινή, με το ΠΑΣΟΚ να έχει ποσοστό 35,9% και η ΝΔ 31,2%.

    Στην έρευνα της Rass για το Παρόν, η διαφορά είναι 4,8%, με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει 35,1% έναντι 30,3% η ΝΔ.

    Στη δημοσκόπηση της MRΒ για τη Real News, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 35,2% και ΝΔ η 30,1% με τη διαφορά στο 5,1%.

    Η Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής δίνει προβάδισμα 5,5% στο ΠΑΣΟΚ (41%) έναντι της ΝΔ (35,5%).

    Στο 6,1% η διαφορά σύμφωνα με τη Marc για το Έθνος τη Κυριακής με το ΠΑΣΟΚ να λαμβάνει 35% έναντι 28,9% της ΝΔ.

    Στην έρευνα της Alco για το Πρώτο Θέμα, η διαφορά φτάνει στο 6,2% με το ΠΑΣΟΚ στο 35,9% και τη ΝΔ στο 29,7%.

    Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ στις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, δείχνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για τον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής». Στην Α΄ Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ προηγείται κατά 8,4% και στη Β΄ Θεσσαλονίκης κατά 2,2 μονάδες.

    Το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει ποσοστό 29,9%, η Ν.Δ. 21,5%, το ΚΚΕ 8,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 2,6%, ο ΛΑΟΣ 6,4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 3%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 15,4%.

    Στη Ββ Θεσσαλονίκης στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 29,7% και το ΠΑΣΟΚ 31,9%. Το ποσοστό του ΚΚΕ είναι 5,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 2%, ο ΛΑΟΣ 4,1% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,7%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων διαμορφώνεται στο 16,2%.

    Σε ό,τι αφορά το ερώτημα για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό», ο κ. Παπανδρέου προηγείται στη δημοσκόπηση της Marc (40,2% έναντι 37,8%). Στη δημοσκόπηση της Public Issue οι δύο αρχηγοί ισοψηφούν με 38%.

    Ο κ. Καραμανλής εμφανιζεται καταλληλότερος στη δημοσκόπηση της MRΒ με 38% έναντι 36,3% του Γ.Παπανδρέου, ενώ στη δημοσκόπηση της Rass, ο Κ.Καραμανλής συγκεντρώνει το 44,7% και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το 37,1%.

    [02] Αντικατοχική πορεία στην Αμμόχωστο

    Μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στις παρυφές της κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου, την οποία οργάνωσε ο Δήμος της πόλης.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αυτοκινητοπομπή προς τη Δερύνεια, μερικά μόνο χιλιόμετρα από την περιφραγμένη πόλη και πορεία προς το οδόφραγμα των Ηνωμένων Εθνών έξω από την Αμμόχωστο, όπου και επιδόθηκε ψήφισμα στο οποίο καταγράφεται η αξίωση των κατοίκων για επιστροφή στην πόλη τους.

    Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος απευθυνόμενος στους κατοίκους της πόλης τους διαβεβαίωσε ότι η επιστροφή τους βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών και του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης.

    Αποκάλυψε σχετικά ότι πρόσφατα διαβίβασε επιστολή στο Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, με αποκλειστικό θέμα την Αμμόχωστο και την εφαρμογή του ψηφίσματος 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, το οποίο προνοεί την επιστροφή της πόλης κατά προτεραιότητα και χωρίς προηγούμενη λύση του Κυπριακού.

    Αναφερόμενος στην εν όψει αξιολόγηση της Τουρκίας το Δεκέμβριο, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι «η ηγεσία της χώρας αυτής, πέραν των άλλων υποχρεώσεων της, θα μπορούσε να προχωρήσει στην εφαρμογή του ψηφίσματος 550, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν μια κίνηση προς την ορθή κατεύθυνση».

    Εξ άλλου, είπε ότι «η Τουρκία έχει αναλάβει συγκεκριμένες διεθνείς υποχρεώσεις και οφείλει να τις σεβαστεί μιας και είναι ακόμη νωπή η υπογραφή της στο πρωτόκολλο της Άγκυρας και στη βάση των προνοιών αυτού του πρωτοκόλλου πρέπει να καθορίσει την παραπέρα πολιτική της, αλλά και να αναθεωρήσει τη στάση της».

    Επίσης προειδοποίησε σαφώς ότι η Κύπρος μπορεί να μπλοκάρει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και κάλεσε τους επισήμους της τουρκικής κυβέρνησης να είναι δημιουργικοί όταν αναφέρονται στις εξελίξεις στο Κυπριακό και να συμβάλουν ώστε ο διάλογος «να στηριχθεί σε αρχές και να έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα, αντί να απειλούν και να υπαινίσσονται διαιώνιση της διχοτόμησης».

    Ως προς την πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε πως ο ίδιος πιστεύει «ότι έχουμε λόγους να παραμένουμε αισιόδοξοι μιας και στον ένα χρόνο των διαπραγματεύσεων διαπιστώθηκαν σοβαρές αποκλίσεις και διαφωνίες, αλλά και συγκλίσεις επί διαφόρων θεμάτων».

    «Πρέπει να επιτευχθεί σημαντική πρόοδος ώστε να ανοίξει ο δρόμος σβ ένα έντιμο συμβιβασμό, κάτι που εάν δεν γίνει δεν θα αποδεχθούμε λύση χάριν της λύσης για εξυπηρέτηση οποιωνδήποτε συμφερόντων», είπε ο κ. Χριστόφιας.

    [03] Έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία

    Ελέγχους σε 594 λεωφορεία μεταφοράς μαθητών πραγματοποίησαν συνεργεία της Τροχαίας Αττικής την πρώτη μέρα έναρξης του σχολικού έτους.

    Όπως ανακοινώθηκε, διαπιστώθηκαν 41 παραβάσεις, εκ των οποίων τρεις αφορούσαν σε έλλειψη ζωνών ασφαλείας, οχτώ μη χρήσης ζωνών ασφαλείας, δώδεκα για ταχογράφους, μία για φθαρμένα ελαστικά και δεκαεφτά για άλλες παραβάσεις.

    [04] Διαδήλωση για τα προσωπικά δεδομένα

    Τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτές μετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας στο Βερολίνο διεκδικώντας καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων, ύστερα από την αποκάλυψη αρκετών σκανδάλων για διακίνηση και κατάχρηση προσωπικών στοιχείων και τη θέσπιση νομοσχεδίου που επιτρέπει την ηλεκτρονική κατασκοπεία κατά τη διεξαγωγή ορισμένων ερευνών.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτές, και 20.000 σύμφωνα με τους διοργανωτές, συμμετείχαν στην κινητοποίηση ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις συλλόγων, συνδικάτων, πολιτικών κομμάτων.

    "Πρέπει να πούμε ένα σαφές όχι στη μανία της παρακολούθησης από την κυβέρνηση, πρέπει να πούμε όχι ύστερα από δύο εβδομάδες, στις βουλευτικές εκλογές στις 27 Σεπτεμβρίου", δήλωσε η Κλόντια Ροθ του κόμματος των Πρασίνων.

    Ο επικεφαλής για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο βόρειο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χολστάιν Τίλο Βάιχερτ είπε ότι "η παρακολούθηση και η λογοκρισία" απειλούν σήμερα τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών και την ελευθερία της έκφρασης.

    "Με ορισμένα προσωπικά δεδομένα, οι εταιρίες μπορούν να καταστήσουν τους ανθρώπους πειθήνια όργανα, χωρίς αυτοί καν να το αντιληφθούν", κατήγγειλε.

    "Μόνο προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούν: υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούνται, που υφίστανται διακρίσεις" από τους οποίους αφαιρούν την ελευθερία, είπε.

    Ύστερα από σειρά σκανδάλων για διακίνηση εμπιστευτικών προσωπικών δεδομένων (τραπεζικών στοιχείων, διευθύνσεων, συνηθειών κ.ά) η γερμανική κυβέρνηση ενίσχυσε με νομοθετικά μέτρα την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

    Ωστόσο αντιτρομοκρατικός νόμος που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση CDU-SPD και ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο στα τέλη του 2008 επιτρέπει παρακολουθήσεις και "έρευνες μέσω διαδικτύου" από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες.

    [05] Ο "Παρθενώνας" του ορεινού όγκου

    Έχει χαρακτηριστεί ως ο Παρθενώνας του ορεινού όγκου λόγω της έξοχης αρχιτεκτονικής, αλλά και της ιστορίας της. Η Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού, στον οικισμό των Δολιανών, είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά και εκκλησιαστικά μνημεία στο Νομό Τρικάλων, ένα νομό με πολύ σημαντικό ιστορικό, εκκλησιαστικό και μοναστηριακό πλούτο και το μοναδικό συγκρότημα των Μετεώρων.

    Η αρχιτεκτονική της είναι τέτοια, ώστε, όπως αναφέρει στο Εθνικό Πρακτορείο η προϊσταμένη της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Κρυσταλλία Μαντζανά, ο καθηγητής (ακαδημαϊκός και αρχιτέκτονας) Παύλος Μυλωνάς τη χαρακτήρισε ως «τον Παρθενώνα του ορεινού όγκου».

    Χτισμένη σε υψόμετρο 1150μ., στην "καρδιά" της Πίνδου, ακολουθεί έναν σύνθετο τύπο, που ο Π. Μυλωνάς τον περιγράφει ως "θολοσκεπή βασιλική μετά τρούλων και πολλών αψίδων και εντοπίζει τρεις χρονολογικές φάσεις, με αρχική το έτος 1770".

    Ο καθηγητής αναφέρει ακόμη ότι, "εδώ, ο καλλιτέχνης μεταφέρει θαυμάσια αρχιτεκτονικά στοιχεία από μολδαβικά παραδείγματα, οθωμανικά, αρμενικά όπως και παλιά κεντροευρωπαϊκά".

    Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια "πολυκυτταρική ευμορφία χώρου", που- σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά- μας οδηγεί στο να φανταστούμε τον αρχικό πρωτομάστορα ως έναν άνθρωπο σοφό και κοσμογυρισμένο, που από την πόλη έως τις παραδουνάβιες χώρες πλούτιζε τις γνώσεις του αυτοσχεδιάζοντας, δίνοντας όμως λύσεις παραδεκτές.

    Όπως αναφέρει η κ. Μαντζανά, εκτός από τις λεπτές παραστάδες, τα τυφλά αψιδώματα που διαρθρώνουν τις κόγχες και τους τρούλους, υπάρχει και πλούσια γλυπτή διακόσμηση: βάσεις και επίκρανα παραστάδων, βάσεις ημικιονίσκων αλλά και κιονόκρανα, που θυμίζουν μεσαιωνικές δυτικές λύσεις. Υπάρχουν ακόμη έξοχα ανάγλυφα λαϊκής τεχνοτροπίας, όπως η παράσταση της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και οι μορφές των Αγ. Γεωργίου και Δημητρίου.

    Η αφιέρωση του ναού, σύμφωνα με την κ. Μαντζανά, στον Τίμιο Σταυρό σημαίνει πολλά: πρώτα - πρώτα λαμβάνεται η γιορτή ως αρχή και τέλος γι' αυτούς που δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία και μετακομίζουν, για τις μισθώσεις ποιμένων, πιστικών, παραγιών κ.λπ., ενώ την ίδια μέρα γίνεται η ευλογία των σπόρων για την σπορά κ.λπ.

    Η Ιερά Μονή απέχει 82 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα, μέσα σε πυκνότατο ελατόδασο του πανέμορφου Ασπροποτάμου. Σύμφωνα με στοιχεία της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Τρικάλων, το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ναού είναι οι πολλοί τρούλοι: 12 τον αριθμό, αλλά ο κεντρικός είναι διπλός. Εξωτερικά, ο ναός στολίζεται, επίσης, με αρκετά ενδιαφέροντα λιθανάγλυφα λαϊκής τεχνοτροπίας.

    Ο πρώτος ναός της, του Αγίου Νικολάου, αναφέρεται το 1790. Σήμερα, υπάρχει στη θέση του νεότερο κτίσμα του 1966. Ο δεύτερος χρονολογικά ναός, αφιερωμένος στην Αγία Ζώνη της Παναγίας, είναι σήμερα, μετά την πυρπόλησή του από τους Γερμανούς το 1943, ένας πεσμένος σωρός από πέτρες, ενώ τα ίδια στοιχεία αναφέρουν, με κάθε επιφύλαξη, πως ανάγεται γύρω στο 1750. Κατά την ανασκαφή του 1998 βρέθηκε χαραγμένο σε πέτρα το έτος 1792.

    Ο τρίτος και τελευταίος ναός της Μονής, αφιερωμένος στον Τίμιο Σταυρό, είναι κτίσμα του 1792 και ευτυχώς δεν κατέρρευσε κατά την απόπειρα πυρπόλησής του, το 1943.

    Υποβλήθηκε κατά καιρούς σε αρκετές ανακαινίσεις, σήμερα δε βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Πρόκειται για ιδιόμορφη μεταβυζαντινή εκκλησία, ένα εντυπωσιακό πολύτρουλο και πολύκογχο κτίσμα, με ανυπολόγιστη αρχιτεκτονική αξία και καλή ηχητική, κτίσμα με κατ' εξοχήν πέτρινη φυσιογνωμία, αφού και εσωτερικά ακόμη έμεινε ασοβάτιστο.

    Η Ιερά Μονή των Δολιανών με την τεράστια και πολυσήμαντη θρησκευτική και κοινωνική προσφορά της, τελικά συγχωνεύτηκε το 1924 στον Άγιο Στέφανο των Μετεώρων και αποτελεί, μέχρι σήμερα, μετόχι του. Εδώ, διασώθηκαν και δύο πολύτιμοι κώδικες της Μονής: 109 (Πρόθεση) και 113 (Παρρησία). Σήμερα, η Ιερά Μονή διαθέτει φύλακα και είναι επισκέψιμη.

    Κείμενο:Α.Ζώης

    [06] Εκστρατεία για την Υγεία

    Ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα προειδοποίησε τους Αμερικανούς να μην υποκύψουν στις "τακτικές εκφοβισμού", που υποστήριξε ότι χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί του, μιλώντας σε υποστηρικτές των σχεδίων του για αλλαγές στο σύστημα υγείας.

    Αναλαμβάνοντας ο ίδιος να στηρίξει τα σχέδιά του, με μία εκστρατεία που θυμίζει προεκλογική περίοδο, ο Μπάρακ Ομπάμα μίλησε σε συγκέντρωση στη Μινεσότερα, τρεις ημέρες μετά την ομιλία του στο Κογκρέσο.

    "Έχει παρέλθει η εποχή για παιχνίδια. Τώρα είναι ώρα για δράση. Τώρα είναι ώρα να υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις στο σύστημα υγείας", ανέφερε ο Ομπάμα μιλώντας σε συγκέντρωση 10.000 ανθρώπων, που τον επευφημούσαν.

    Την ίδια ώρα όμως, στην Ουάσινγκτον χιλιάδες συντηρητικοί έκαναν συγκέντρωση με συνθήματα κατά των μεταρρυθμίσεων που προωθεί ο Ομπάμα, υποστηρίζοντας ότι οι αλλαγές αυτές ισοδυναμούν με κρατικοποίηση του συστήματος υγείας και οδηγούν τη χώρα σε σοσιαλιστικό μοντέλο.

    [07] Αναμετρήσεις

    Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, στο ΟΑΚΑ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι το λογικό φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ, καθώς φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ανανεωμένη και μπορεί να απειλήσει...

    Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα παίξει στην έδρα του Πανθρακικού και θέλει μόνο τη νίκη, για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας. Ο ΠΑΟΚ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

    Λευκή ισοπαλία

    Η γκρίνια φούντωσε στον Ολυμπιακό... Μετά τη συντριβή στο φιλικό με τον Εργοτέλη, ο πρωταθλητής έμεινε στο 0-0, στην έδρα του, κόντρα στην Καβάλα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μέτριοι έως... κακοί και έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς από την δυναμική Καβάλα, προκαλώντας την οργή των φιλάθλων στις κερκίδες του σταδίου «Καραϊσκάκη».

    Με το γκολ από τα... αποδυτήρια του Ναφτί, μόλις στο 3ο λεπτό, ο Αρης λύγισε την σθεναρή αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε τη νίκη με 1-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον έλεγχο, αλλά ίδρωσε για να μπορέσει να ρίξει στο καναβάτσο την ομάδα της Ηπείρου.

    Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις η Λάρισα και ο Ατρόμητος στο Αλκαζάρ, σε αγώνα που έληξε 2-2. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο α' ημίχρονο, προηγήθηκαν 2-0 με τους Μετίν (24'), Ρομέου (38') και οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο ισοφάρισαν με τους Καλαντζή (45') και Φαβάλι (49'). Ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι με τον Ολιβέιρα στο 63', ενώ έμεινε με 10 παίκτες στο 67', λόγω αποβολής του Μπλένχιο με 2η κίτρινη κάρτα.

    Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις η Λάρισα και ο Ατρόμητος στο Αλκαζάρ, σε αγώνα που έληξε 2-2. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο α' ημίχρονο, προηγήθηκαν 2-0 με τους Μετίν (24'), Ρομέου (38') και οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλύτεροι στο β' ημίχρονο ισοφάρισαν με τους Καλαντζή (45') και Φαβάλι (49'). Ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι με τον Ολιβέιρα στο 63', ενώ έμεινε με 10 παίκτες στο 67', λόγω αποβολής του Μπλένχιο με 2η κίτρινη κάρτα.

    Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και των τηλεοπτικών μεταδόσεων:

    Κυριακη 13 Σεπτεμβριου

    Αστ. Τριπολης - ΠΑΟΚ 16:45 Νova

    Εργοτελης - Ξανθη 16:45 Νova

    Λεβαδειακος - Πανιωνιος 19:00 Νova

    Πανθρακικος - Παναθηναϊκος 19:00 Νova

    ΑΕΚ - Ηρακλης 21:15 Νova


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 13 September 2009 - 6:30:26 UTC