Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-09-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ.Καραμανλής: "΄Εχουμε καθαρή ατζέντα"
  • [02] Γ.Παπανδρέου: "Πορεία εθνικής ανάτασης"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας
  • [04] "Αγώνες και αντίσταση"
  • [05] Σήμερα τα ψηφοδέλτια
  • [06] "Σε ανοδική τροχιά"

  • [01] Κ.Καραμανλής: "΄Εχουμε καθαρή ατζέντα"

    Σε ανοιχτή συγκέντρωση στις Σέρρες θα μιλήσει το βράδυ, ο πρωθυπουργός.

    Η Ν.Δ. έχει όλα τα περιθώρια να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να κερδίσει αυτές τις εκλογές, τόνισε ο κ. Κ. Καραμανλής σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Στρ. Λιαρέλλη.

    Βεβαίως όλοι το ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά έχουμε καθαρό μήνυμα, καθαρό διακύβευμα και πιστεύω ότι εκείνο που πρέπει να κάνουμε και το κάνουμε, είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να εξηγήσουμε στους πολίτες τι κρίνεται στις 4 Οκτωβρίου, πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής.

    Ο πρωθυπουργός δεν σχολίασε τις δηλώσεις Τσιτουρίδη μετά τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος λέγοντας «δε θβ αναφερθώ, ούτε θα σχολιάσω μεμονωμένων προσώπων τις δηλώσεις. Θα σας πω όμως το εξής: Εδώ και πολύ καιρό είχα κάνει σαφές ότι όταν έρθει η ώρα του καταρτισμού των ψηφοδελτίων, όλοι αξιολογούνται. Κατά συνέπεια ελήφθη μια απόφαση, δική μου απόφαση, χωρίς να έχει επιρροή κανενός, η οποία αξιολογούσε συνολικές πολιτικές συμπεριφορές. Κρίνονται συνολικές πολιτικές διαδρομές και συμπεριφορές. Και αυτή είναι βαριά απόφαση, απόφαση του Προέδρου του Κόμματος, ποιοι τελικά συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια και ποιοι όχι. Αν είχα νβ απευθύνω κατηγορία άλλου τύπου θα το είχα κάνει μόλις το καταλάβαινα. Επαναλαμβάνω λοιπόν, έκρινα, ζύγισα και αποφάσισα βάσει συνολικών πολιτικών διαδρομών και με κριτήριο το τι είναι καλύτερο βέβαια για τη Νέα Δημοκρατία».

    Ο Κ. Καραμανλής επανέλαβε ότι έχει κάνει την αυτοκριτική του για το θέμα του Βατοπαιδίου σημειώνοντας πως υπήρξε και μια μακρά εργασία της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που δεν έφτασε σε κανένα συμπέρασμα για νβ απευθύνει την οποιαδήποτε κατηγορία.

    Για την υπόθεση της Siemens ανέφερε πως «η Νέα Δημοκρατία δεν είχε, ούτε έχει πάρει χορηγία ή όπως αλλιώς θέλετε να τβ ονομάστε, από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Και το λέω πολύ καθαρά, πολύ ορθολογικά και όπως επανειλημμένα έχω πει, τα βιβλία της Νέας Δημοκρατίας είναι ανοιχτά σε οποιαδήποτε Αρχή θέλει να κάνει τον οποιονδήποτε έλεγχο. Η Εξεταστική Επιτροπή, η πολιτική διερεύνηση μπορεί να γίνει πάντοτε και το έχω πει κι έχω δεσμευθεί γι' αυτό, αλλά δεν μπορεί να συμπίπτει με τη δικαστική έρευνα».

    Επανέφερε δε, τις προτάσεις του να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών, να είναι η Δικαστική Αρχή αυτή η οποία ελέγχει το πόθεν έσχες των Πολιτικών και τα κόμματα να έχουν αποκλειστική πηγή χρηματοδότησης τον κρατικό προϋπολογισμό.

    Για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η Ν.Δ. υπολείπεται του ΠΑΣΟΚ σημαντικά, ο κ. Καραμανλής είπε «Η δική μου εικόνα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δυναμική. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ζήτημα να συσπειρώσει, αν θέλετε να πείσει ξανά τους ανθρώπους που παραδοσιακά αν θέλετε την ακολουθούν. Αυτός είναι ο αγώνας που κάνουμε και πιστεύω ότι επειδή έχουμε πολύ καθαρό μήνυμα, πολύ καθαρό διακύβευμα θα το πετύχουμε. Η αφετηρία μας είναι πολύ ισχυρή. Γιατί είναι ισχυρή; Διότι έχουμε πολύ καθαρή ατζέντα. Και κάνουμε και μια πρωτοτυπία, κάτι πρωτόγνωρο. Λέμε τα δύσκολα. Λέμε τα δύσκολα που είναι μπροστά μας και είμαι βέβαιος ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ξέρει ποια είναι η αλήθεια και ότι αυτό το εκτιμά».

    Αναφερόμενος στην οικονομία ο πρωθυπουργός τόνισε πως «Η δική μας μεγάλη αδυναμία είναι η δομική δημοσιονομική ανισορροπία. Ένα πολύ μεγάλο χρέος, ένα τεράστιο χρέος, το οποίο δυσκολεύει όλες τις κινήσεις και το οποίο αν το αφήσουμε να εξελίσσεται, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει τελικά στη λήψη πολύ πιο δύσκολων - αν θέλετε τον όρο - δυσβάστακτων μέτρων και θα εμποδίσει την επανεκκίνηση της οικονομίας όταν βγούμε από την κρίση.

    Τώρα, για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερο σφίξιμο στις δημόσιες δαπάνες, που το κάνουμε ήδη. Το δεύτερο είναι πόλεμος στη φοροδιαφυγή. Είναι ένα φαινόμενο το οποίο το ξέρουμε όλοι, το συνομολογούμε όλοι και είναι καιρός να το πολεμήσουμε και αποτελεσματικά. Κι αν θέλετε στη συνέχεια μπορώ να περιγράψω και συγκεκριμένα μέτρα.

    Και το τρίτο είναι οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές. Άνοιγμα, για παράδειγμα, κλειστών επαγγελμάτων. Μόνο αυτό, υπολογίζεται από Διεθνείς Οργανισμούς, μπορεί να πρόσθετε ένα σχεδόν 2% στο ρυθμό ανάπτυξης που έχουμε κάθε χρόνο.

    Ο κ. Καραμανλής μίλησε για εμπαιγμό των πολιτών από το ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε «η εύκολη λύση που προτείνεται με ευχάριστες συνταγές και αναφέρομαι εδώ δηλαδή καθαρά στην ομιλία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου ναι μεν δέχεται ότι υπάρχει μια κρίση και κάποια δυσκολία, αλλά ότι αυτά είναι όλα εύκολα αντιμετωπίσιμα, με ευχάριστες συνταγές και με απλοχεριά, με υποσχέσεις, στην ουσία χωρίς αντίκρισμα».

    Προτείνει το ΠΑΣΟΚ να πάμε σε έκρηξη ελλειμμάτων λοιπόν για να τονωθεί η αγορά. Δεν είναι η λύση αυτή όταν έχεις ένα πολύ μεγάλο χρέος, είπε ο κ Καραμανλής

    Υπεραμύνθηκε της οικονομικής πολιτικής του λέγοντας πως «η προσπάθεια έγινε, τιθασεύτηκαν τα ελλείμματα, μειώθηκε λίγο το δημόσιο χρέος. Το δημόσιο χρέος μην περιμένετε σε ένα ή δυο χρόνια να ανατραπεί και γι' αυτό με βλέπετε να χτυπάω το καμπανάκι τόσο δυνατά και να λέω δυσάρεστες αλήθειες, που υποτίθεται ότι με την κλασική τουλάχιστον προσέγγιση του όρου, δεν είναι ευχάριστες ή δεν σε κάνουν συμπαθέστερο, ειδικά σε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο. Αλλά το αισθάνομαι ως χρέος στους πολίτες. Ή θα κάνουμε αυτά τα δύσκολα που πρέπει να κάνουμε, αλλά εν πάση περιπτώσει όχι τραγικά τα επόμενα δυο χρόνια, ή αλλιώς είναι πολύ πιθανό ο τόπος να μπει σε περιπέτεια. Και αυτό το καταλογίζω στην υποτιθέμενη πολιτική πρόταση που άκουσα το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Γιατί αυτό σημαίνει ή άγνοια της πραγματικότητας, ή ηθελημένη παραπλάνηση του πολίτη.

    Για το πάγωμα μισθών και συντάξεων ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θα δοθεί και φέτος έκτακτο βοήθημα σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους όπως και πέρυσι. «Εμείς κάναμε μια πολιτική, ήδη από φέτος σφιχτή πολιτική, από ένα όριο και πάνω, από μεσαίους μισθούς και πάνω παγώσαμε πράγματι τις αυξήσεις, δώσαμε σημαντικές ενισχύσεις στους χαμηλόμισθους, αυτή είναι η πραγματικότητα, 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα. Και λέμε ότι κάτι ανάλογο πρέπει να εφαρμοστεί τουλάχιστον και τον επόμενο χρόνο και το λέμε ειλικρινά».

    Τι ακούμε από την άλλη πλευρά; «Ναι, θα υπάρξει μια αύξηση πάνω από τα όρια του πληθωρισμού». Αυτό πέραν του ότι έχει ένα πολλαπλάσιο δημοσιονομικό κόστος, στην ουσία συνιστά μεγαλύτερη κοινωνική αδικία, διότι αν είναι απλώς πάνω από τα όρια του πληθωρισμού για τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους θα σημαίνει πόσα; 100, 150 ευρώ το χρόνο; Αυτή είναι η πραγματικότητα, αν θέλετε να το υπολογίσετε και εμείς δίνουμε 500».

    Απαντώντας στην ερώτηση αν θα παραμείνει στην ηγεσία της Ν.Δ. αν ηττηθεί ακόμη και με μεγάλη διαφορά ο πρωθυπουργός τόνισε «εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και τα δίνω όλα γι' αυτό. Σε κάθε περίπτωση δεν έχω πρόθεση να αποχωρήσω με μια προϋπόθεση, ή αν θέλετε με μιάμιση προϋπόθεση. Να αισθάνομαι εγώ χρήσιμος και κυρίως να με θέλουν οι πολίτες που συνθέτουν τη Νέα Δημοκρατία. Καθαρές κουβέντες».

    Δηλώσεις Γ. Κουμουτσάκου

    Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή δηλώσεις της αρμόδιας του οικονομικού τομέα κας Λούκας Κατσέλη περί ανάγκης δανεισμού της χώρας έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

    Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε σε δηλώσεις της κας Κατσέλη στο ραδιόφωνο "Αθήνα 9,84", σύμφωνα με τις οποίες η αρμοδία του ΠΑΣΟΚ λέει ότι το ελληνικό δημόσιο χρωστά πολλά σε πολλούς και καλύτερα να δανειστείς στην αρχή για να καθαρίσει η αγορά.

    Ο εκπρόσωπος χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική αλλά και επικίνδυνη αυτήν την παραδοχή και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ εάν εκλεγεί κυβέρνηση θα δανειστεί και μάλιστα πολύ.

    Με ανευθυνότητα προαναγγέλλεται μεγαλύτερος δανεισμός και υπονομεύεται έτσι η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας και στέλνονται λανθασμένα μηνύματα στις αγορές, τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

    Η συνταγή του ΠΑΣΟΚ είναι μία, δάνεια, χρέη και φόροι. Ο κ. Αλμούνια αποκάλυψε ότι το αληθινό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι σχέδιο παραπλάνησης, είπε ο κ. Κουμουτσάκος και είπε ότι το δημόσιο πράγματι χρωστάει, αλλά το ζητούμενο και το ερώτημα είναι εάν το ΠΑΣΟΚ εκλεγεί στην κυβέρνηση βάσει των όσων είπε το κατεξοχήν υπεύθυνο άτομο του κόμματος θα δανειστεί, κάτι που προαναγγέλλει και υπονομεύει την οικονομία.

    Χαρακτήρισε ανεύθυνη στάση την προαναγγελία δανεισμού και τεράστιο θέμα και όπως είπε και ο τελευταίος πολίτης πρέπει να το ξέρει, να ξέρει τι τον περιμένει. Και αυτό που τον περιμένει, πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος, αν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ είναι δάνεια και χρέη.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις για τους λόγους για τους οποίους έμειναν κάποιοι εκτός ψηφοδελτίων, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι η ΝΔ και ο πρωθυπουργός εδώ και καιρό είχαν πει ότι θα αξιολογηθεί η συνολική πολιτική συμπεριφορά των στελεχών μέχρι και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

    Αποτέλεσμα αυτής της αρχής ήταν τα ψηφοδέλτια που δημοσιοποιήθηκαν. Υπήρξαν στελέχη που αυτοβούλως αποσύρθηκαν για μια σειρά από λόγους. Σήμερα η ΝΔ απευθύνεται στους ψηφοφόρους με αυτά τα ψηφοδέλτια.

    Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σάββα Τσιτουρίδη περί εκλεκτών της διαπλοκής που κάνουν κουμάντο στη Ρηγίλλης και στο Μαξίμου όπως ο ίδιος είπε, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι υπό το βάρος της ανθρώπινης φόρτισης πολλά λέγονται. Αυτά που ειπώθηκαν επιβεβαιώνουν και δικαιώνουν την ορθότητα της επιλογής, τόνισε.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις εξαγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί αλλαγών στο καθεστώς που διέπει τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι η διάρκεια εισόδου ή εξόδου από τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ δεν ορίζεται από τον ίδιο τον ΤΕΙΡΕΣΊΑ, αλλά από τη Βασιλεία και το Κεντρικό Διατραπεζικό Σύστημα.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είκοσι μέρες πριν τις εκλογές βρίσκεται στην οροφή της συσπείρωσης. Και η ΝΔ στο 60%. Χρειάζεται χρόνος να αφομοιωθεί από την κοινωνία η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση του κ. Καραμανλή, είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

    Σε ερώτηση για τον κ.Λουκά Παπαδήμο ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι η ανακοίνωση της μη συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από τον ίδιο προήλθε μετά την ανακοίνωση του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ. Και σημείωσε με έμφαση αυτή την χρονική αλληλουχία.

    Αναρωτήθηκε, επίσης, πού είναι η "ομάδα νίκης" της οικονομίας που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ και γιατί απουσιάζουν όλοι αυτοί από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να μας απαντήσουν, είπε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε ο εκσυγχρονισμός φεύγει, ο λαϊκισμός μπαίνει.

    Ανέφερε μια σειρά ονομάτων όπως των κ. κ. Βερελή, Χριστοδουλάκη, Παπαντωνίου, Νεονάκη κλπ. οι οποίοι, όπως είπε, αποτελούσαν την ομάδα η οποία, όπως επαίρεται το ΠΑΣΟΚ, έβαλε την χώρα στην ΟΝΕ και σημείωσε την απουσία τους αναρρωτώμενος το γιατί.

    Σε ερώτηση για το πότε θα δοθεί το πρόγραμμα στη δημοσιότητα ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει συζήτηση και επί του προγράμματος αλλά το βασικό διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η οικονομία, είναι να περάσουμε τον κάβο και με ποιον κυβερνήτη θα περάσουμε τον κάβο.

    Ερωτώμενος εάν εστάλη επιστολή από το Σάββα Τσιτουρίδης στον πρωθυπουργό και ποιο το περιεχόμενο της, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι δεν γνωρίζει αν έχει σταλεί τέτοια επιστολή ή το περιεχόμενό της.

    Σε ό,τι αφορά τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι ο βαθμός ανανέωσής τους είναι εντυπωσιακός, ενώ απαντώντας εκ νέου σε ερωτήσεις για δανεισμό της χώρας κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι αυτοί που λένε ότι θα δανειστούν εάν κερδίσουν τις εκλογές είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι δεν θα μπορεί η χώρα μας να δανειστεί.

    Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας είπε ότι θα ανακοινωθεί εντός του προβλεπόμενου χρόνου και για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ είπε ότι ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το Καταστατικό διαδικασία.

    Ο Γ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και είπε ότι ο κ. Αντώναρος έστειλε επιστολή στα κόμματα με προτάσεις και σκέψεις της κυβέρνησης για το πώς πρέπει να γίνει.

    Είναι σημαντικό να περιφρουρήσουμε την κατάκτηση της δημοκρατίας μας για έναν διάλογο, είπε ο κ. Κουμουτσάκος και ανέφερε επίσης ότι ο κ.Αντώναρος έστειλε επιστολή στον κ. Παπακωνσταντίνου με την οποία ζητά να γίνουν δύο ντιμπέιτ μεταξύ του κ.Καραμανλή και του κ. Παπανδρέου.

    [02] Γ.Παπανδρέου: "Πορεία εθνικής ανάτασης"

    Το Λαϊκό Νοσοκομείο, θα επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στις 12.00. Θα συναντηθεί με την Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων, με τους οποίους θα συζητήσει την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο.

    «Αυτό το συγκλονιστικό πάθος δεν είναι πάθος για την εξουσία, είναι πάθος για την Ελλάδα, ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε τη χώρα σε πορεία εθνικής ανάτασης» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία στην Τρίπολη, ζητώντας από τους πολίτες «ψήφο εμπιστοσύνης, αυτοδυναμίας και δύναμης να αλλάξουμε τα πράγματα».

    «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στον γείτονά μας στον απογοητευμένο ψηφοφόρο της ΝΔ και να του πούμε «είτε ψηφίσεις, είτε δεν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, εμείς θα παλέψουμε να σε κάνουμε περήφανο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε: «δεν χρωστάμε σε κανένα, μόνο στο λαό και σε αυτόν μόνο λογοδοτούμε». Επισήμανε ότι «η παρακμή που ζούμε δεν είναι μια απλή οικονομική κρίση, αλλά κρίση οικονομική, αξιακή και θεσμική που δεν θα περάσει απλά όταν ξεπεραστεί η διεθνής οικονομική κρίση».

    «Φτάσαμε εδώ, διότι τα τελευταία έξι χρόνια κανένας δεν ανέλαβε τις ευθύνες του για την πορεία αυτής της χώρας, γιατί έξι χρόνια γιγαντώσαμε το πελατειακό κράτος που πνίγει κάθε πρωτοβουλία, γιατί δεν στηρίξαμε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας» είπε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως «αυτό ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησης».

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τονίζοντας πως το Κίνημα «ξέρει πως κάθε μέρα που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών τόσο αυξάνει η ευθύνη του απέναντι στη χώρα και σε αυτούς».

    «Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για να πάει ο τόπος μπροστά και για να γίνει αυτό δεν αρκεί να αραδιάζεις προεκλογικό κατεβατό μέτρων που ποτέ δεν υλοποιούνται» είπε, προσθέτοντας ότι «από εκείνους δεν ακούσαμε τίποτα για την ανάπτυξη, για το τι θα παράγει και εξάγει αυτή η χώρα, τίποτα για την στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας, του αγρότη και των χαμηλών εισοδημάτων».

    «Η χώρα χρειάζεται σχέδιο σοβαρό και είμαστε ήδη έτοιμοι για το σχέδιο των 100 πρώτων ημερών, ένα σχέδιο «άμεσης δράσης» για τη στήριξη της αγοράς, την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων και για τον περιορισμό της κρατικής σπατάλης» είπε ο κ. Παπανδρέου, επικρίνοντας την ΝΔ ότι με το «πάγωμα των μισθών και τη συνεχή φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη, έχει αδιέξοδη πολιτική που συνεχίζει τον φαύλο κύκλο, βαθαίνει την ύφεση και οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερο δημοσιονομικό πρόβλημα».

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε σε όσα είπε στην ομιλία του στην ΔΕΘ και είπε ότι «μέσα στις 100 πρώτες μέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν τα μέτρα πράξη με την ψήφιση πέντε νομοσχεδίων, ενώ μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα κατατεθεί στην Βουλή και στην ΕΕ το νέο τριετές Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης με το οποίο θα διαπραγματευθούμε στις Βρυξέλλες».

    «Μέσα στην πρώτη τετραετία της διακυβέρνησής μας η Ελλάδα θα αλλάξει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στην «πράσινη ανάπτυξη» που σημαίνει ριζική αλλαγή του τρόπου με τον οποίο παράγουμε πλούτο» ενώ ανέφερε και τα πλεονεκτήματα που θα έχουν από αυτήν διάφορες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «προϋπόθεση για να υλοποιηθούν οι στόχοι αυτοί είναι ένα κράτος και μια πολιτική ηγεσία που σέβεται τους κόπους του ελληνικού λαού, ένα κράτος πιο φιλικό, προσβάσιμο, και δημοκρατικό που υπηρετεί τον πολίτη».

    «Το δεύτερο μεγάλο αναπόσπαστο τμήμα του σχεδίου εθνικής ανάτασης είναι η αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος» είπε μιλώντας για «νέο εκλογικό νόμο που θα σπάει τις αχανείς εκλογικές περιφέρειες, αναμόρφωση του «πόθεν έσχες», ανάρτηση των υπογραφών υπουργών και των πράξεων Δημοσίου και Αυτοδιοίκησης, και «σκληρά μέτρα» για τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος ώστε οι πηγές χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων και των πολιτικών να είναι εμφανείς».

    «Αυτά τα μέτρα δεν κοστίζουν σε χρήμα, βούληση χρειάζεται» είπε ο κ. Παπανδρέου, δεσμευόμενος ταυτόχρονα «ότι όπου χρειαστεί θα συγκρουστώ με τα συμφέροντα και τα κατεστημένα που δεν θέλουν την αλλαγή και την πρόοδο, και ότι δεν θα αφήσει στο σκοτάδι υποθέσεις αδιαφάνειας του χθες».

    «Ο ελληνικός λαός θα μάθει την αλήθεια για όλες τις υποθέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για υποθέσεις των πολιτών στα ΚΕΠ, ετήσιο διαγωνισμό από το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη όλων των μόνιμων στελεχών του Δημοσίου και τόνισε με έμφαση ότι «όσοι νομίζουν ότι μπορούν δήθεν εν ονόματι του Κινήματος να ράβουν κοστούμια εξουσίας κακώς κάνουν, θα τους μείνουν στην ντουλάπα».

    «Κανένα στέλεχος δεν θα επανέλθει στην ίδια θέση που κατείχε, όλοι θα αξιολογηθούν από την αρχή» πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε για χρηματοδότηση της Παιδείας με το 5% του ΑΕΠ, μονάδες οικογενειακής ιατρικής ώστε να υπάρχει 24ωρη περίθαλψη επτά μέρες την εβδομάδα, όλο τον χρόνο και για αλλαγές στην κοινωνική ασφάλιση που θα διασφαλίσουν την βιωσιμότητα του συστήματος και αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους τους Έλληνες.

    Αναφερόμενος στην Αρκαδία έκανε λόγο για εγκατάλειψη και αδιαφορία εκ μέρους της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι ενώ το 2005 είχε αποφασισθεί η δημιουργία Μονάδας Συνδυασμένου Κύκλου Φυσικού Αερίου στην ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη με σκοπό να ολοκληρωθεί το 2010 οι σχετικές διαδικασίες ξεκίνησαν μόλις τον περασμένο μήνα.

    Επίσης πρόσθεσε ότι ο ταμιευτήρας 12 εκ. κυβικών μέτρων νερού που κατασκεύασε το ΠΑΣΟΚ στην λίμνη Τάκα παραμένει έξι χρόνια ανενεργός, ενώ η επί δύο χρόνια επιχειρούμενη ανακαίνιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου έχει μειώσει, αντί να βελτιώσει, τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

    «Η Αρκαδία και η Πελοπόννησος θα μπουν και πάλι σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης» είπε προσθέτοντας ότι είναι δέσμευση η περιβαλλοντική ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών για την οποία το ΠΑΣΟΚ προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό ο οποίος ολοκληρώθηκε.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι είναι «επιλογή μας ο ανατολικός οδικός άξονας «Κυβέρι-Αστρος-Τυρός-Λεωνίδιο-Κυπαρίσσι-Μονεμβασιά», και ο οδικός άξονας «Τρίπολη-Βυτίνα-Αρχαία Ολυμπία», ενώ ανάλογα στηρίζουμε τη λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου».

    «Μαζί και μόνο μαζί θα βάλουμε μπροστά την Ελλάδα και θα φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο που έχει να δώσει σε όλους μας και όχι μονάχα στους πράσινους, τους κόκκινους και τους μπλε, και θα πετύχει αυτή η προσπάθεια σε μια Ελλάδα με πολιτική ηγεσία που δεν χρωστάει σε κανένα, μόνο στον ίδιο το λαό» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Συνάντηση με προέδρους Επιμελητηρίων

    "Το μεγάλο ζήτημα για τα επόμενα χρόνια είναι η ταυτότητα της ελληνικής οικονομίας", τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου κατά τη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των πέντε μεγαλύτερων διμερών Επιμελητηρίων.

    Σχετικά με τη συνάντηση, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να γνωρίζει τις σκέψεις και τις προτάσεις των διμερών επιμελητηρίων "σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο".

    Πρόσθεσε δε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει ως κατεύθυνση την πράσινη ανάπτυξη και ότι η εμπειρία των επιμελητηρίων είναι βπολύ χρήσιμηβ για το Κίνημα, βιδιαίτερα όταν προχωρήσουμε στη λήψη μέτρωνβ.

    Αναφερθείς στο πρόγραμμα των 100 ημερών που παρουσίασε στη ΔΕΘ, βγια να ξαναζωντανέψει η ελληνική οικονομίαβ, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι βπροτείναμε ουσιαστικά αυτά που έγιναν στις περισσότερες χώρεςβ.

    Ειδικότερα, ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι με τις παρεμβάσεις που έκαναν οι κυβερνήσεις διαφόρων χωρών στην Ευρώπη, η κατάσταση σταθεροποιήθηκε, ότι βμπορεί να μην βγήκαμε από την ύφεση, αλλά υπήρξε μια σαφής ομαλοποίησηβ, καθώς επίσης και ότι βαποφύγαμε τα χειρότεραβ.

    βΟι παρεμβάσεις στις ΗΠΑ, όσο και στην Ευρώπη και την Κίνα, επέτρεψαν αυτή την ομαλοποίησηβ, τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε ότι βστην Ευρώπη δεν έγιναν κεντρικά, παρά την ύπαρξη του ευρώ, αλλά έδωσαν την διακριτική ευχέρεια στις κυβερνήσεις να πάρουν μέτραβ.

    Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι βδυστυχώς, στην Ελλάδα δεν έγινε αυτό που έπρεπεβ, καθώς, όπως εξήγησε, βδεν φτάνει να μειώσεις το έλλειμμα και να βστεγνώσειςβ την αγορά, με αποτέλεσμα να μην έχεις έσοδα για το κράτοςβ.

    Ο Γ. Α. Παπανδρέου τόνισε ότι βεμείς θα πάμε στην ΕΕ να διαπραγματευτούμε με ένα μεσοπρόθεσμο αξιόπιστο πρόγραμμα, που δεν θα πνίγει την αγοράβ και πρόσθεσε ότι με διαβούλευση το ΠΑΣΟΚ θα ετοιμάσει ένα νέο Πρόγραμμα Σταθεροποίησης και Ανάπτυξης και πως γι' αυτό θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

    Ακόμα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι είχε επαφές με αξιωματούχους της ΕΕ,οι οποίοι του εξήγησαν την περίπτωση της Ιρλανδίας, η οποία, όπως είπε, έχει πιο αξιόπιστο πρόγραμμα από τη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι οι δείκτες της είναι πολύ χειρότεροι από τους δικούς μας.

    βΥπάρχει ένας δείκτης δυνατοτήτων που εξηγεί ότι η απόδοσή μας σαν οικονομία είναι πολύ χαμηλότερη από αυτό που πραγματικά μπορούμε να κάνουμε με βάση τις δυνατότητες που έχουμεβ, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι βείμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες και να μετατρέψουμε τη σημερινή κρίση σε ευκαιρία για την προώθηση της ανάπτυξης, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την ενίσχυση της διεθνούς θέσης της χώραςβ.

    "Η Ελλάδα το μπορεί και εμείς έχουμε τη βούληση να το κάνουμε πράξηβ, κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

    "Ένα εργαλείο δουλειάς", όπως το χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης, το οποίο αφορά "το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, τους άξονες και τις δράσεις μιας αυστηρά μεταρρυθμιστικής πολιτικής", παρέδωσαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, οι πρόεδροι των πέντε μεγαλύτερων διμερών επιμελητηρίων (Ελληνοαμερικανικού, Ελληνοβρετανικού, Ελληνοϊταλικού, Ελληνογερμανικού και Ελληνογαλλικού).

    Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο κ.Γραμματίδης ανέφερε ότι νωρίτερα είχαν παραδώσει το ίδιο σχέδιο και στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαθανασίου και τόνισε ότι "αυτό είναι το μόνο εργαλείο που πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης, να βγούμε δηλαδή από αυτή όσο γίνεται πιο γρήγορα, αλλά και να δημιουργήσουμε προοπτικές για μια ανταγωνιστική Ελλάδα το 2020".

    Εξ άλλου, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου επισήμανε ότι "είναι μια ώρα μεγάλων αποφάσεων, όπου ο λαός περιμένει ν' ακούσει αλήθειες, όπου η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να ξεπεράσει το πλέγμα του πολιτικού κόστους που έχει στοιχίσει στον ελληνικό λαό και τον τόπο και αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει την οικονομία μας σήμερα".

    Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου αναφερόμενος στην οικονομία και στους ανείσπρακτους φόρους παρέπεμψε σε σχετική Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ αναφερόμενος σε όσα υποστηρίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι από το σύνολο των 31 δισ. ευρώ ανείσπρακτων φόρων, τα 18 δισ. αφορούν πτωχευμένες εταιρείες και τα 7 προβληματικές ΔΕΚΟ, διερωτήθηκε «γιατί η κυβέρνηση δεν έχει εισπράξει τα υπόλοιπα 6 δισ».

    Σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν για «μαγικά του ΠΑΣΟΚ στην οικονομία» απάντησε ότι «αυτά προσβάλλουν την νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη» και επέκρινε την κυβέρνηση για «αντίληψη της διακυβέρνησης της χώρας ως επικοινωνιακό τρικ».

    «Μόνο χαμόγελο προκαλεί το γεγονός ότι η ΝΔ επικαλείται τις δηλώσεις Αλμούνια ως επιβεβαίωση της πολιτικής της»,δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «το πρώτο που λέει ο κ. Αλμούνια είναι αν έχουν εφαρμοσθεί τα μέτρα που έχει ζητήσει».

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέγνωσε στη συνέχεια ορισμένες επικεφαλίδες από το πρόγραμμα ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που σύμφωνα με την γνώμη του προσεγγίζουν αντίστοιχες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι με βάση αυτό το πρόγραμμα η νέα διακυβέρνηση θα διαπραγματευθεί με τον κ. Αλμούνια.

    Ερωτηθείς αν με τις δηλώσεις του ο κ. Αλμούνια «κλείνει το μάτι στην ΝΔ» ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι πολύ προσεκτική στην διάρκεια προεκλογικής περιόδου σε διάφορες χώρες και δεύτερον με αυτές τις δηλώσεις ο κ. Αλμούνια εγκαλεί κατβ αρχήν την ΝΔ».

    Σε ερώτηση αν «υπήρξε ποτέ άλλοτε τέτοιου είδους παρέμβαση από μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε προεκλογική περίοδο» ο εκπρόσωπος είπε κατβ αρχήν ότι δεν έχει υπόψη του τα συμβάντα σε προεκλογικές εκστρατείες άλλων χωρών, προσθέτοντας ότι αντιμετωπίζουμε την δήλωση Αλμούνια με απόλυτη ψυχραιμία.

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου είπε ότι «είναι σαφές πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από όταν ελήφθησαν οι αποφάσεις για το έλλειμμα, ενώ είναι εξίσου σαφές ότι η νέα κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί στη βάση ενός νέου σχεδίου με τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

    Ερωτηθείς αν δια στόματος Αλμούνια η ΕΕ εμφανίζεται δύσπιστη απέναντι στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «η δήλωση αντανακλά την δυσπιστία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις πολιτικές των τελευταίων 5,5 ετών».

    «Σε καμία περίπτωση δεν τινάζει το δικό μας πρόγραμμα στον αέρα η διαπίστωση της ΝΔ - αν ισχύει - ότι οι ανείσπρακτοι φόροι, τελικά είναι 6 δισ.», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας «ας ξεκινήσουμε να μαζεύουμε αυτά τα ανείσπρακτα 6 δισ.».

    Ερωτηθείς αν σε περίπτωση που στις 24 Οκτωβρίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απορρίψει το ελληνικό πρόγραμμα τότε θα έχουμε επιβολή μέτρων από την ΕΕ, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «20 από τις 27 χώρες βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία δεν είναι κοντόφθαλμη».

    Κληθείς να ορίσει «τι είναι τα μεσαία στρώματα για το ΠΑΣΟΚ» ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «δεν είναι δυνατό κανένας να δώσει μονοδιάστατη απάντηση» προσθέτοντας ότι «από τις αποφάσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τα υψηλά και πολύ υψηλά εισοδήματα θα φανεί ότι η άποψή του συμβαδίζει με την άποψη του μέσου Έλληνα πολίτη».

    Σχόλιο για Καραμανλή

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στάθηκε στις φράσεις «πιέζουμε για μεγαλύτερη ρευστότητα, παρακολουθούμε το πρόγραμμα υλοποίησης της ρευστότητας, συζητούμε τρόπους για την αντιμετώπιση του προβλήματος των μεταχρονολογημένων επιταγών» και διερωτήθηκε "αν αυτές είναι φράσεις ενός πρωθυπουργού που έχει πρόγραμμα για την κρίση, προτάσεις διαχείρισής της και όραμα για την επόμενη μέρα».

  • ** Ερωτηθείς για την μη συμμετοχή ορισμένων προσώπων στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τόνισε ότι «ο κ. Κ. Καραμανλής δεν πήρε αποφάσεις όταν χρειάστηκε, αθωώνοντας στην πράξη ορισμένα στελέχη του καθώς αν είχαν «κάνει κάτι» έπρεπε να αποπεμφθούν «τότε», ενώ αν δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εναντίον τους γιατί δεν συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια».

    Κληθείς να τοποθετηθεί έναντι της αντιμετώπισης του κ. Β. Μαγγίνα σε σύγκριση με εκείνη του κ. Γ. Σουφλιά, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «δεν μπαίνω σε συγκεκριμένες κρίσεις και συμμετοχές προσώπων στα ψηφοδέλτια, όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους και τις συμπεριφορές τους».

    «Η δήλωση του κ. Σ. Τσιτουρίδη μιλά από μόνη της» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε σχετική ερώτηση.

  • ** Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς αν «ο κ.Παπαδήμος σας έκλεισε την πόρτα» είπε ότι «δεν μπαίνω σε ονοματολογία», προσθέτοντας ότι «ο κ. Παπαδήμος τιμά την χώρα μας, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ελπίζουμε να συνεχίσει να την κάνει και με την νέα διακυβέρνηση».

  • ** Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς «πόσο κοντά είναι η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ με βάση και τις νέες δημοσκοπήσεις» είπε ότι το Κίνημα παρακολουθεί τις δημοσκοπήσεις πολύ προσεκτικά, χωρίς να κρύβει την ικανοποίησή του για την απήχηση που βρίσκουν οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ στους Έλληνες πολίτες και μετά την ΔΕΘ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει την δουλειά του «ως την τελευταία μέρα για να διευρύνει την καταγραφόμενη υπεροχή του».

    Επίσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

  • ** «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΝΔ για την διεξαγωγή ντιμπέιτ Καραμανλή - Παπανδρέου, ενώ εκεί που υπάρχουν περισσότερα προβλήματα είναι με το ντιμπέιτ των 6», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς σχετικά, προσθέτοντας ότι «θέλουμε να διεξαχθεί ένα διαφορετικό ντιμπέιτ, περιμένουμε μια γραπτή πρόταση από την κυβέρνηση».

  • ** «Είναι προσβλητικό για ένα μισθωτό το να παγώνει ο μισθός του και να αντικαθίσταται με ένα βοήθημα», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς σχετικά με την αντιπαράθεσή του με τον κ. Γ. Κουμουτσάκο για το ζήτημα αυτό, προσθέτοντας ότι «ουσιαστικά ο κ. Καραμανλής υπόσχεται λιτότητα 4 ετών» και επισημαίνοντας ότι «το ύψος των μισθών στο Δημόσιο, στέλνει ένα μήνυμα στον ιδιωτικό τομέα».

  • ** Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος σε θέματα «που δεν πρέπει να χαθούν μέσα στην δίνη της προεκλογικής περιόδου», είπε ότι η κυβέρνηση «δεν έχει καταφέρει να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το δημόσιο σχολείο», επικαλούμενος στοιχεία για ελλείψεις στα σχολεία.

    Στο ίδιο πάντα πλαίσιο ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφερόμενος σε καταγγελία για συνέχιση προσλήψεων στα προγράμματα stage κατόπιν εντολής του διοικητή του ΟΑΕΔ στον διευθυντή του υποκαταστήματος Κηφισιάς, είπε ότι «έχουμε δεσμευτεί όχι μόνο για κατάργηση των stage στο Δημόσιο, αλλά και για επανεξέταση των «θολών» προσλήψεων».

  • ** «Θα ξαναδούμε συνολικά το πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας» είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με αφορμή τις πλημμύρες στην Εύβοια επικαλούμενος και σχετική έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη του 2008 για πλήρη απουσία αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.

  • ** Τέλος αναφερόμενος στην υπόθεση Siemens ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι με την άσκηση δίωξης κατά του ανακριτή επιβεβαιωνόμαστε σε όσα λέγαμε και επανέλαβε την δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής μετά τις εκλογές.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Ομιλία Α. Παπαρήγα σε συγκέντρωση ναυτεργατών στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (11:00:00, Μπουμπουλίνας 21)

  • Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί το Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου θα συναντηθεί με την Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων 12:00:00, Αθήνα/Αγίου Θωμά 17)

  • ΣΥΡΙΖΑ - Συνέντευξη Τύπου για τα ψηφοδέλτια - Γιάννης Θεωνάς (12:00:00, Αθήνα/Ξεν.Αθενς Ιμπέριαλ)

  • Συνάντηση ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρέσβη των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ (1:00:00, ΥΠΕΞ)

  • Συνέντευξη Τύπου WWF με θέμα «Το αύριο της Ελλάδας: επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην Ελλάδα κατά το άμεσο μέλλον» (1:30:00, Αθήνα/Δικηγορικός Σύλλογος)

  • Συνέντευξη Τύπου στο Μουσείο Φωτογραφίας, για την αναδρομική έκθεση του Φίλιππου Τσιάρα και τις τρέχουσες και προσεχείς δράσεις του Μουσείου (2:30:00, Θεσσαλονίκη/Μουσείο Φωτογραφίας)

  • Συνέντευξη Τύπου για το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιγεννητικής Ιατρικής, στον Ιατρικό Σύλλογο (2:00:00, Θεσσαλονίκη/πλ. Αριστοτέλους 4)

  • Παρουσίαση του ευφυούς συστήματος πληροφόρησης των χρηστών και διαχείρισης της κυκλοφορίας της Ανατολικής (Εσωτερικής) Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (1:00:00, Θεσσαλονίκη/Περιφέρεια)

  • Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της εταιρείας «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ΑΕ» (6:00:00, Θεσσαλονίκη/ΥΜΑ-Θ)

  • Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Στεγαστικά Δάνεια - Επιδότηση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων», στο ΕΕΘ (18:00:00, Θεσσαλονίκη/Αριστοτέλους 27 ).Σημείωση: Την ημερίδα συνδιοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Ομοσπονδία Μεσιτών Ελλάδας, ο Σύλλογος Μεσιτών Ελλάδας με τη συνδρομή της Eurobank

  • Εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τον Γιάννο Κρανιδιώτη - Ομιλίες Κ. Σημίτη, Χρ. Ροζάκη, Χ. Παμπούκη, Στ. Περράκη και Β. Λυσσαρίδη (19:00:00, Αθήνα/ΥΠΕΞ-Αμφιθέατρο Κρανιδιώτη)

  • Ομιλία Α. Παπαρήγα σε συγκέντρωση γυναικών, στον πολυχώρο Απόλλων (19:30:00, Αθήνα, Ερμουπόλεως και Πηλίου 1)

  • Προεκλογική ομιλία πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή (9:30:00, Σέρρες/Πλατεία Ελευθερίας)

    Αθλητική ατζέντα

  • Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-Εβερτον: Συνέντευξη Τύπου Ντέιβιντ Μόγιες - 17:00:00, Λίβερπουλ, Αίθουσα Τύπου Goodison Park

  • Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-Παναθηναϊκός: Συνέντευξη Τύπου Χενκ Τεν Κάτε - 18:00:00, Αίθουσα Τύπου ΟΑΚΑ

  • Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-Γαλατασαράι: Συνέντευξη Τύπου Φρανκ Ράικαρντ - 18:45:00, (Χατζηδοπαυλάκης Ι.)

  • Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-ΑΕΚ: Συνέντευξη Τύπου Μπάγεβιτς - 19:00:00, Λίβερπουλ, Αίθουσα Τύπου Goodison Park

  • Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-ΑΕΚ: Αναχώρηση της αποστολής για το Λίβερπουλ - 10:00:00

  • Ποδόσφαιρο-Τσάμπιονς Λιγκα (8ος όμιλος, 1η ημέρα): Ολυμπιακός-Άλκμααρ - 21:45:00, 5ος όμιλος

    [04] "Αγώνες και αντίσταση"

    Σε συγκέντρωση ναυτεργατών στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ, θα μιλήσει στις 11 το πρωί η κ. Αλ.Παπαρήγα. Το απόγευμα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στον πολυχώρο "Απόλλων".

    "Ζητάμε την ισοτιμία και την τήρηση της θεματικότητας. Όχι πια στις τηλεαναμετρήσεις όπου οι απαντήσεις προβλέπονται από πριν και οι ίδιες οι αναμετρήσεις καταντούν κάτι το γελοίο και στημένο" δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, αναφορικά με τη διεξαγωγή της τηλεαναμέτρησης.

    Παράλληλα κατήγγειλε την τηλεαναμέτρηση των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων ότι γίνεται με στόχο να εντοπιστεί το ενδιαφέρον των πολιτών στα δύο αυτά κόμματα και "να στριμώξουν την επιλογή του λαού στους δύο, χωρίς καμία εναλλακτική επιλογή".

    Αναφέρθηκε και σε "ισχυρούς θύλακες, που έχουν πρόσβαση και στα ΜΜΕ και καταβάλουν προσπάθεια να εδραιώσουν το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να χειραγωγήσει και να τσακίσει το λαϊκό κίνημα, ενώ για τη ΝΔ δεν θέλουν να χάσει και πολύ".

    Διευκρίνισε ότι "η μάχη των μαχών δεν είναι η τηλεαναμέτρηση αλλά οι αγώνες στους χώρους δουλειάς και η αντίσταση στους δρόμους" και επισήμανε ότι η μάχη της τηλεαναμέτρησης πρέπει να γίνει "με σεβασμό στους πολίτες ακροατές. Πρωταγωνιστικό ρόλο να παίζουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων και όχι οι δημοσιογράφοι".

    Ανέφερε ότι και το κόμμα της νιώθει σε ένα βαθμό "συνένοχο" για τις προηγούμενες τηλεαναμετρήσεις, και για το λόγο αυτό δεν θέλει να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό.

    Όσον αφορά την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα ότι η κα Παπαρήγα μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ καταβάλει προσπάθεια για να μην πραγματοποιηθεί η τηλεαναμέτρηση των έξι, η ίδια η γγ του ΚΚΕ χαρακτήρισε αυτή την τοποθέτηση "αποκαλυπτική".

    Α. Παπαρήγα: "Άμεση χρηματοδότηση των έργων στην Εύβοια"

    Την άμεση εκταμίευση του αναγκαίου ποσού για την αποζημίωση όσων υπέστησαν ζημιές και τη χρηματοδότηση των έργων, τον επιτελικό συντονισμό εκ μέρους του ΥΠΕΧΩΔΕ των αρμοδίων υπηρεσιών περιφέρειας, νομαρχίας και δήμων και τη γρήγορη εκτέλεση των απαραίτητων έργων μπροστά και στο Xειμώνα που έρχεται, ζήτησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών κ. Φλογαΐτη και τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, αναφορικά με τις πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια.

    [05] Σήμερα τα ψηφοδέλτια

    Σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Την ανησυχία του για το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Β' Αθήνας, Δημήτρη Στρατούλη και Αντώνη Καραβά, καθώς και το μέλος του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σπινάσα, επισκέφθηκε χθες τη μηχανογραφική υπηρεσία του ΙΚΑ.

    «Ήρθαμε στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας και είδαμε όλες τις μορφές ελαστικής απασχόλησης, που μπορεί να συναντήσει κανείς», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Είδαμε δεκάδες νέους ανθρώπους, πάνω από 2.000 είναι αυτοί, που στο ΙΚΑ δουλεύουν με καθεστώς προγραμμάτων stage ανασφάλιστης εργασίας. Εκατοντάδες εργαζόμενοι με μπλοκάκι, εκατοντάδες εργαζόμενοι υπό το καθεστώς ενοικίασης εργασίας με εργολαβικές εταιρίες και όλα αυτά είναι αποτελέσματα των νομοθετικών ρυθμίσεων, που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν διαμορφώσει δημιουργώντας ένα καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ εμφανίστηκε με το μαστίγιο. Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε με το μαστίγιο και το καρότο. Οι διαφορές τους ήταν στο αν η λιτότητα θα είναι διετής, ή τριετής, και στο αν οι μισθοί και οι συντάξεις θα είναι παγωμένες, ή με αυξήσεις της τάξης του 0,8%, δηλαδή 30 λεπτά ημερησίως». Κατέληξε δε, λέγοντας ότι «αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια ριζική αλλαγή».

    Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην «τηλεμαχία» των πολιτικών αρχηγών. Είπε ότι «είναι ιδιαίτερα στενάχωρο το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δυστυχώς συνεπικουρούμενοι και από το ΚΚΕ, διαμορφώνουν συνθήκες ναυαγίου στην προοπτική να γίνει ένας διάλογος όλων των πολιτικών αρχηγών, όλων των πολιτικών δυνάμεων όπως το έχουμε συνηθίσει στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Γνωρίζουμε ότι σε αυτόν τον διάλογο υπάρχουν προβλήματα, όμως ακόμη και οι χειρότερες συνθήκες διεξαγωγής του διαλόγου είναι καλύτερες από το μην γίνει καθόλου διάλογος».

    Αναφερόμενος στη στάση του ΚΚΕ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «ιδιαίτερη εντύπωση μάς προκαλεί η στάση του ΚΚΕ, που έφυγε από τις διαπραγματεύσεις. Αναρωτιόμαστε, δεν θέλουν, ο κ. Καραμανλής, ο κ. Παπανδρέου, η κα Παπαρήγα, τη διεξαγωγή του πολιτικού διαλόγου με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς; Τι φοβούνται; Και δευτερευόντως, αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν όφελος από το να μην γίνει καθόλου αυτή η αναμέτρηση και να δούμε δύο παράλληλους μονολόγους, δύο μονομάχων, που η πολιτική τους στα κρίσιμα ζητήματα στην οικονομική και κοινωνική πολιτική δεν έχει πολύ μεγάλες διαφορές, δεν είναι ανταγωνιστική, είναι συμπληρωματική».

    [06] "Σε ανοδική τροχιά"

    Το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής "Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ", θα επισκεφθεί σήμερα ο κ. Γ. Καρατζαφέρης. Θα συναντηθεί με την Διοίκηση, τους εργαζόμενους και θα περιηγηθεί στους χώρους του Νοσοκομείου.

    Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο ΛΑ.Ο.Σ τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης και κάλεσε τα μέλη του να μην προβαίνουν σε προκλήσεις, να μην χρησιμοποιούν υπερθετικό βαθμό στις εκφράσεις τους και να μην δείχνουν επιθετικότητα.

    Στη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΛΑ.Ο.Σ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα του θα είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

    Για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε ότι είναι «αγχωμένος» και γι αυτό καταφεύγει σε ύβρεις εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ ενώ παρατήρησε ότι ο κ. Καραμανλής επιδίδεται στο πως θα κάνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου.

    Σχετικά με τη Ν.Δ. επισήμανε ότι βρίσκεται σε «αποσύνθεση» και για τον αποκλεισμό του πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη από τα ψηφοδέλτια σημείωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει ποιο ήταν το «έγκλημα» του. Αν ήταν τα ομόλογα, τότε δεν θα έπρεπε να ήταν υποψήφιος το 2007, σχολίασε, και επέκρινε τη συμμετοχή των Ευάγγελου Μπασιάκου και Αλέξανδρου Κοντού. «Ο κ. Καραμανλής εξετέλεσε τους αδύνατους και χάιδεψε τους ισχυρούς», είπε για την υπόθεση Τσιτουρίδη.

    Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ θα καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο διότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού.

    Ο ΛΑ.Ο.Σ έδωσε στη δημοσιότητα τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος για όλη την επικράτεια.

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ

    ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΓΚΑΠΑΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΓΟΔΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΚΟΖΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΜΟΡΑΛΗΣ ΖΗΣΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΑΓΙΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΟΥΚΛΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΠΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

    ΒΟΥΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΖΕΜΠΕΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΥ

    ΜΠΑΡΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ

    ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

    ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΚΟΥΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

    ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΤΣΙΒΚΙΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΟΡΔΑΝΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

    ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

    ΛΗΜΝΑΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΠΟΥΚΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΣΦΟΥΓΓΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑΪΔΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΓΕΡΜΑΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΑ (ΑΓΓΕΛΙΚΗ) του ΡΗΓΑ

    ΔΗΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΗΛΙΑ

    ΚΑΛΛΕΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΚΑΦΕΝΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΥΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΛΑΜΨΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ

    ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΝΥΣΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

    ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΣΧΟΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

    ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΦΩΚΙΩΝΑ

    ΤΣΑΜΗ ΘΩΜΑΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΦΙΝΤΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΑΝΤΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΙΩΣΗΦ

    ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΑΜΑΛΟΥΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΑΤΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΙΖΕΛΗ ΖΩΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΜΠΟΥΛΙΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΤΑΚΟΣ-ΓΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

    ΔΑΓΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΥΑ του ΘΩΜΑ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ

    ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΤΣΟΥΛΚΑ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

    ΑΒΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΓΙΑΒΟΥΡΟΓΛΟΥ ΠΡΑΞΙΘΕΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ

    ΖΗΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ

    ΝΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΠΕΝΤΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΣΑΚΑΝΤΖΗ ΖΩΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

    ΓΑΛΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΟΥ

    ΚΟΡΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΗΛΙΑ

    ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΜΠΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΣΑΚΛΑΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

    ΑΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ

    ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΟΔΥΣΣΕΑ

    ΝΟΥΛΕΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΤΡΙΦΤΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

    ΚΑΡΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΜΠΙΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΣΕΧΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΓΚΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    ΚΟΥΛΑ ΑΓΑΠΗ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΙΑΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

    ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΑΛΕΞΙΟΥ

    ΣΤΡΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΤΟΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΟΥΚΑ

    ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

    ΚΟΡΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΠΙΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

    ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΖΙΑΜΠΙΡΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΓΩ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΜΟΥΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ

    ΤΖΙΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΤΖΙΟΒΑ ΑΓΛΑΪΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΤΣΑΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΤΗΣ

    ΓΕΡΑΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΘΩΜΑ

    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΡΙΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

    ΔΗΜΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΟΣΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

    ΚΟΥΣΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

    ΚΙΤΣΟΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΙΝΟΥ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΟΥΣΕΛΙΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ του ΗΛΙΑ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ

    ΑΞΙΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΒΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

    ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΛΕΟΝΤΑΡΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

    ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΖΗΣΙΜΟΥ

    ΣΑΚΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

    ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

    ΚΟΥΤΗΛΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

    ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΣΒΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΣΟΚΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΝΔΡΕΑ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

    ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

    ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΟΥΤΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

    ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ-ΝΤΕΝΙΣΗ ΜΥΡΙΑΜ (ΜΑΡΙΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΡΑΠΤΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

    ΒΟΥΤΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΓΓΕΛΗ

    ΛΑΒΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

    ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΧΑΛΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

    ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

    ΚΑΛΟΥΡΗ ΠΟΛΥΜΝΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

    ΠΕΦΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

    ΓΙΑΤΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    ΚΟΚΚΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ

    ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

    ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

    ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΓΚΟΥΒΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΔΡΕΑ

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

    ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

    ΚΑΚΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΚΑΛΑΒΡΥΖΙΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΟΥΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

    ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ-ΛΑΣΚΑΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΝΤΑΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΝΤΑΤΣΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΓΚΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΣΚΟΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

    ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΣΤΑΘΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΤΣΟΥΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

    ΓΕΜΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ

    ΚΟΥΤΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΚΡΟΥΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

    ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

    ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΑΠΑΓΥΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

    ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΝΤΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΩΚΙΔΟΣ

    ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΑΤΡΑΒΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    ΛΕΚΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

    ΓΙΟΒΑΝΟΥΔΗ ΜΙΝΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

    ΖΗΤΟΥΝΙΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΛΟΥΚΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΑΝΩΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

    ΔΕΣΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

    ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΠΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΡΑΚΟΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α' ΑΘΗΝΩΝ

    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΦΩΤΙΟΥ

    ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΔΙΑΒΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ

    ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΜΗΝΑ

    ΚΥΖΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ

    ΛΙΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

    ΝΤΟΛΑ ΕΛΕΝΗ-ΝΕΛΛΗ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΕΛΛΙΟΥ

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΙΣΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΗΛΙΑ

    ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΣΟΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΑΝΔΡΕΑ

    ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΠΑΘΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΦΑΛΚΟΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β' ΑΘΗΝΩΝ

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

    ΒΕΤΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΓΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΗΛΙΑ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΙΩΑΝΝΗ

    ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ (ΜΕΤΑΞΑΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΑΒΒΑ

    ΖΕΥΚΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΜΗΝΑ

    ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΒΑΛΕΡΙΟΥ

    ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΑΡΤΑΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΚΑΤΡΑΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

    ΚΑΨΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΙΤΣΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΩΤΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΠΟΠΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΕΤΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΜΑΝΘΕΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΛΕΑΝΘΗ

    ΜΙΤΣΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ

    ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΣΕΛ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΝΤΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

    ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ

    ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ (ΑΡΓΥΡΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ

    ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΣΤΑΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΩΝ) του ΠΕΤΡΟΥ

    ΤΡΟΧΑΛΑΚΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

    ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΔΑΛΑΜΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΩΣΤΑΡΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΣΑΒΒΑ

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ (ΖΑΚΟΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΧΑΡΙΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΙΑΜΑΝΤΗ

    ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

    ΓΚΟΥΣΕΤΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ

    ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΑΘΗΝΑ του ΓΙΩΡΓΗ

    ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΟΧΑΝΕΣΙΑΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΤΟΓΙΑ-ΠΑΤΑΠΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΧΟΥΣΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑΓΡΙΟΥ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

    ΒΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

    ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

    ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΚΑΤΕΛΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

    ΜΑΚΡΥΝΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΞΙΦΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

    ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΔΑΣΚΑΛΙΑΔΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΖΑΦΕΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    ΤΣΙΟΥΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

    ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

    ΚΟΤΣΟΒΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΣΧΟΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

    ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΖΕΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΣΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

    ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΒΟΥΡΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΚΑΡΑΚΥΚΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

    ΡΕΝΕΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΤΣΟΥΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΧΑΡΙΤΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑΝΔΡΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

    ΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ

    ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ

    ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

    ΚΕΦΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΣΤΕΡΓΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΙΟΥ

    ΔΡΙΤΣΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΚΑΚΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

    ΜΠΟΥΡΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΣΑΜΩΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

    ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΑΝΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΡΕΤΗ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

    ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΒΡΟΥΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΓΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΜΟΔΕΣΤΟΥ

    ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

    ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

    ΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ ΑΝΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

    ΣΠΥΡΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΡΑΣΧΟΥ

    ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

    ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ-ΜΑΝΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΠΡΑΣΙΑΝΑΚΗ-ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

    ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΠΙΠΕΡΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΦΙΟΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ του ΜΑΡΙΟΥ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

    ΑΛΕΞΑΚΗ ΑΡΕΤΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ-ΓΚΙΡΔΗ ΜΑΙΡΗ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΕΓΓΛΕΖΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΖΩΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

    ΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

    ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    ΠΑΜΠΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

    ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

    ΒΑΡΔΑΞΗ-ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΛΥΔΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    ΣΙΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΜΑΡΚΟΥ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 16 September 2009 - 4:30:29 UTC