Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-01-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ''Το αγροτικό πρόβλημα αφορά όλη την κοινωνία''
  • [02] Αυλαία τη Δευτέρα για πέντε Εξεταστικές
  • [03] Αγροτικές κινητοποιήσεις

  • [01] ''Το αγροτικό πρόβλημα αφορά όλη την κοινωνία''

    Τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτικής άνοιξε με παρέμβασή του ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στις 2 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Νότιας Κορέας, Kim Hyong-O.

    Θ. Πάγκαλος: Κλείσιμο και συγχώνευση δημοσίων επιχειρήσεων

    Το κλείσιμο και τη συγχώνευση δημοσίων επιχειρήσεων και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος μετά το πέρας της, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Οπως είπε στη δήλωσή του ο κ. Πάγκαλος, το πρώτο θέμα το οποίο συζητήθηκε στην Επιτροπή είναι η εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης, με εξειδίκευση των στόχων του στα επιμέρους υπουργεία και τη διαμόρφωση ενός χρονοδιαγράμματος για την παρακολούθηση της εξέλιξής του.

    Ο Θ. Πάγκαλος είπε ότι η Επιτροπή θα συνεδριάζει τακτικά προς τούτο και η επόμενη συνεδρίασή της θα είναι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

    Το δεύτερο θέμα που συζητήσαμε, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ήταν μια πολιτική νοικοκυρέματος των δημοσίων επιχειρήσεων και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, όπου επισημάνθηκαν περιπτώσεις που θεωρούμε ότι το αντικείμενό τους εξέλειπε και θα πρέπει να κλείσουν και άλλες περιπτώσεις όπου θα ήταν πιο αποτελεσματικό και πιο οικονομικό να συγχωνευθούν τέτοιες επιχειρήσεις και βέβαια συζητήσαμε μια πολιτική μείωσης των αμοιβών των προέδρων των διευθυνόντων συμβούλων και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων.

    Ερωτηθείς για το ύψος των περικοπών αυτών, ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα είναι κάτι "προκρούστειο", ωστόσο επισήμανε ότι έχουν γίνει πολλές αναφορές για σκανδαλώδεις αμοιβές.

    Σε άλλη ερώτηση για ποιες δημόσιες επιχειρήσεις γίνεται αναφορά για κλείσιμο ή συγχώνευση, ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως χωρίς να προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις έκανε λόγο για δεκάδες.

    Και πρόσθεσε ότι η Επιτροπή θα εργαστεί και στην επόμενη συνεδρίασή της θα υπάρξουν αποτελέσματα.

    Ερωτηθείς επίσης αν απασχολεί την κυβέρνηση το θέμα των αγροτών ο κ. Πάγκαλος είπε ότι σήμερα δεν συζητήθηκε αυτό το θέμα το οποίο απασχόλησε χθες το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο, προσθέτοντας ωστόσο, ότι "για τους αγρότες πονούμε και αγωνιούμε, πρέπει, όμως, σε αυτή τη χώρα να εφαρμόζονται οι νόμοι και κάθε επιμέρους κοινωνικό αίτημα να εντάσσεται στην ομαλή λειτουργία του κοινωνικού συνόλου".

    "Κανείς δεν μπορεί να υπαγορεύσει τη θέλησή του επί των υπολοίπων με πράξεις βίας και αυθαιρεσίας, αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό και νομίζω ότι δεν είναι αποδεκτό", κατέληξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

    "Υπάρχουν δουλείες του παρελθόντος με τις οποίες πρέπει να έρθουμε σε ρήξη", επισήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο κύριο αντικείμενο συζήτησης ήταν ο προγραμματισμός ανά υπουργείο, με χρονικό ορίζοντα το Πάσχα και τον Ιούνιο.

    Ο πρωθυπουργός κάλεσε σε συλλογικό προσδιορισμό των μεγάλων προτεραιοτήτων της κυβέρνησης, τονίζοντας παράλληλα ότι ο ελληνικός λαός επιδεικνύει ιδιαίτερη ωριμότητα και αντιλαμβάνεται ότι οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν τώρα ή ποτέ.

    Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης να προχωρήσουν στο έργο τους με αυτοπεποίθηση, δέσμευση και χωρίς πανικό.

    Μετά το πέρας του άτυπου υπουργικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη για το ζήτημα των αγροτών με τον πρωθυπουργό να τονίζει ότι το αγροτικό πρόβλημα αφορά όλη την κοινωνία, αλλά και να επισημαίνει την πρόθεση και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για βαθιές αλλαγές στο ζήτημα αυτό.

    Σε ό,τι αφορά τα αιτήματα των αγροτών, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι τα περισσότερα από αυτά είναι ούτως ή άλλως θεσμικά και θα προωθηθούν μέσα από το διάλογο στον οποίο έχει καλέσει η κυβέρνηση. Και ο οποίος, όπως τονίστηκε, είναι ανοιχτός αν οι ίδιοι οι αγρότες το θέλουν.

    Επίσης, ο πρωθυπουργός ανέφερε, μιλώντας γενικότερα, ότι δεν υπάρχει λόγος για κινητοποιήσεις και παράλληλα να δίνεται αυτή η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, καθώς επιπλέον υπάρχει μια νέα κυβέρνηση, η οποία στο πρόγραμμά της περιέχει τις αλλαγές αυτές.

    Είναι ευκαιρία για τους αγρότες, είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη σύσκεψη, να αξιοποιήσουν το νέο της κυβέρνησης και τη διάθεσή της για αλλαγές.

    Εξάλλου, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος του ανέφερε ότι πέραν της γενικής αναστάτωσης οι μικροί παραγωγοί και κτηνοτρόφοι της Βουλγαρίας επιβαρύνονται καθημερινά με κόστος τριών εκατομμυρίων ευρώ.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός του απάντησε ότι μέσα από το διάλογο θα γίνει προσπάθεια να σταματήσει το κλείσιμο των οδικών αξόνων.

    [02] Αυλαία τη Δευτέρα για πέντε Εξεταστικές

    Από την Δευτέρα ανοίγει η αυλαία των Εξεταστικών Επιτροπών, με πρώτη την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, καθώς στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί η σχετική πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

    Θα ακολουθήσει την Τετάρτη η συζήτηση για την υπόθεση της «SIEMENS», οι δε εργασίες και των δύο Εξεταστικών Επιτροπών θα γίνονται παράλληλα.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, αναμένεται να ολοκληρώσουν το έργο τους και να παραδώσουν τα πορίσματα τους μέσα σε 6 με 7 εβδομάδες.

    Όπως ανέφερε ο κ. Πετσάλνικος μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο και των πέντε Εξεταστικών Επιτροπών, καθώς θα συγκροτηθούν άλλες τρεις, που θα διερευνήσουν τις υποθέσεις των υποκλοπών, του "Γερμανού" και του Χρηματιστηρίου.

    Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται το ΠΑΣΟΚ για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από τα προβλήματα της οικονομίας, ο κ. Πετσάλνικος υπενθύμισε ότι στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συμφωνήθηκε ομόφωνα, η πλήρης διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που συγκλόνισαν την Ελλάδα.

    Να σημειωθεί ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα γίνει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος.

    Επίσης, τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, η συζήτηση για την διαφάνεια και την αντιμετώπιση της διαφθοράς, την οποία είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

    Την ερχόμενη Πέμπτη 28 του μηνός, θα συζητηθεί η πρόταση νόμου του ΚΚΕ για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και την Παρασκευή η επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ σχετικά με τη νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης.

    [03] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    Πληθαίνουν τα μπλόκα των τρακτέρ στους δρόμους, καθώς οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας τη λύση προβλημάτων που χρονίζουν.

    Περισσότερα από 20 μπλόκα έχουν στηθεί σε διάφορα κομβικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της χώρας, καθώς και σε συνοριακούς σταθμούς.

    Σε μια κίνηση καλής θέλησης οι αγρότες άνοιξαν χθες το βράδυ για μισή ώρα το τελωνείο του Προμαχώνα, όπου είχαν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων από φορτηγά και αυτοκίνητα.

    Τα βασικά μπλόκα των αγροτών παραμένουν στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο Κάστρο Βοιωτίας, τη Θήβα, την Αλαμάνα, τη Νίκαια Λάρισας και στην Εγνατία οδό στην Χρυσούπολη και στα Κερδύλλια.

    Αγρότες της Θεσσαλίας έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στους κόμβους Πλατυκάμπου και Μελούνας, ενώ αποκλεισμένοι παραμένουν οι κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών.

    Αγρότες από τις Σέρρες, που έχουν αποκλείσει τις τελευταίες ημέρες τον κόμβο Κερδυλλίων στην Εγνατία οδό διέκοψαν, από τη 1 έως και τις 3 μετά το μεσημέρι, την κυκλοφορία των οχημάτων και στους παράπλευρους δρόμους, ενώ κλειστός παραμένει ο μεθοριακός σταθμός Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Οι αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα αφαίρεσαν σήμερα τις πινακίδες κυκλοφορίας από τα τρακτέρ τους για να μην εντοπιστούν από την Τροχαία, μετά την παρέμβαση, που έγινε χθες από την εισαγγελία Σερρών, για τις κινητοποιήσεις.

    Εξάλλου, συνάδελφοί τους στον κόμβο Στρυμωνικού, στην οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης, κλείνουν και σήμερα τον δρόμο κατά διαστήματα, ενώ στο γειτονικό νομό Κιλκίς ανοιγοκλείνουν τα μπλόκα στις μεθοριακές διαβάσεις Δοϊράνης και Ευζώνων, στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

    Ανά διαστήματα συνεχίζεται και ο αποκλεισμός του τελωνείου στο Ορμένιο Έβρου, στην Κορνοφωλιά παραμένουν παρατεταγμένα τρακτέρ, χωρίς να διακόπτουν την κυκλοφορία, ενώ στην Ξάνθη αγρότες απέκλεισαν για μια ώρα τη γέφυρα του Νέστου.

    Στο μεταξύ, με αποκλεισμούς του δρόμου Βρασνών - Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και οι δασεργάτες, οι οποίοι διεκδικούν την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

    Στη Νέα Χαλκηδόνα, στα «Πράσινα Φανάρια» και στα διόδια Μαλγάρων, παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών της Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν σήμερα με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, και εξέθεσαν τα προβλήματά τους. Επίσης, η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, αναμένεται να συναντηθεί το απόγευμα με αγρότες στο μπλόκο της Νέας Χαλκηδόνας.

    Με αγρότες της Φλώρινας συναντήθηκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική Μακεδονία.

    Τρακτέρ διακόπτουν ανά μια ώρα την κυκλοφορία στον κόμβο Βογατσικού Καστοριάς, στο τελωνείο Νίκης Φλώρινας, στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, καθώς επίσης και το δρόμο, που οδηγεί στο μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής. Συγκεντρωμένα τρακτέρ εξάλλου, υπάρχουν στην πόλη των Γρεβενών και στη γέφυρα Σερβίων Κοζάνης.

    Οι πορτοκαλοπαραγωγοί της Λακωνίας αποχώρησαν αργά χθες το βράδυ από το μπλόκο της γέφυρας του Ευρώτα, επισημαίνοντας ότι στόχος τους δεν είναι η ταλαιπωρία των πολιτών και η δική τους, αλλά να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε μετά την 1η Ιανουαρίου 2010, προσθέτοντας ότι τα εργοστάσια χυμοποίησης είναι κλειστά.

    Να σημειώσουμε ότι οι αγρότες της Μεσσηνίας σήμερα το βράδυ πραγματοποιούν στο χωριό Χώρα συνάντηση προκειμένου να αποφασίσουν για την μορφή κινητοποιήσεών τους.

    Τέλος, οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη έχουν "προειδοποιητικό χαρακτήρα" και περιορίζονται σε περιορικό κλείσιμο δρόμων και συλλαλητήρια.

    Δηλώσεις υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

    "Κατανοούμε τα προβλήματα των αγροτών που συσσωρεύτηκαν από την προηγούμενη κακοδιαχείριση, αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να τα λύσουν" δήλωσε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή μετά την άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση και οι πολίτες γνωρίζουν τη δύσκολη κατάσταση η οποία πρέπει να αντιμετωπισθεί με λογικά επιχειρήματα. Επίσης, η κ. Μπατζελή αναφέρθηκε στην άσχημη εικόνα στο εξωτερικό.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα συνολικά, ενώ σε ό,τι αφορά τους αγρότες είπε ότι αν θέλουν μπορούν να συνεχίσουν να μένουν στα μπλόκα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για αλλαγές και τομές και τόνισε ότι ο διάλογος δεν είναι φιέστα, αλλά ουσιαστικός, καθώς έχει στο επίκεντρό του το αγροτικό πρόβλημα της χώρας.

    Τέλος, ερωτηθείσα για χρηματικές αποζημιώσεις η κ. Μπατζελή είπε ότι χρήματα έδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση, 500 εκατομμύρια σε αποζημιώσεις και 160 για το σιτάρι και αυτά επιστρέφονται εις διπλούν ως πρόστιμο. Και πρόσθεσε ότι αυτά τα χρήματα δεν λύνουν κανένα πρόβλημα ενώ επιπλέον επιβαρύνουν και τον κρατικό προϋπολογισμό.

    Παρέμβαση της ΕΕ ζήτησε η Βουλγαρία

    Την ελπίδα ότι το ζήτημα της απρόσκοπτης διακίνησης αγαθών -το οποίο έθιξε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπορίσοφ προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατηγορώντας την Ελλάδα για τον τρόπο με τον οποίο παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες για την ελεύθερη διακίνηση προϊόντων και αγαθών στην ΕΕ- θα βρει τη λύση του το συντομότερο δυνατόν, εξέφρασε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

    Ο εκπρόσωπος τόνισε ότι το ενδιαφέρον της ελληνικής πλευράς είναι να υπάρχει απρόσκοπτη μετακίνηση σε όλη την ελληνική επικράτεια και να μην δημιουργούνται προβλήματα με τις γειτονικές χώρες.

    Στην επιστολή του, ο κ. Μπορίσοφ αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι οι ελληνικές αρχές δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να άρουν τα εμπόδια αυτά και να διασφαλίσουν την ελεύθερη διακίνηση αγαθών μέσω της επικράτειας ενός κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

    Ο κ. Δελαβέκουρας επισήμανε ότι η επαφή με τη βουλγαρική πλευρά είναι συνεχής, μέσα από διακυβερνητικές επαφές, Συμβούλια της ΕΕ, και βεβαίως τις διπλωματικές μας υπηρεσίες. ''Υπάρχει ένα αντικειμενικό ζήτημα το οποίο ελπίζουμε να λυθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κίνηση'', κατέληξε.

    Επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό

    Επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις, κατέθεσαν η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας.

    «Η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μικροί και φτωχομεσαίοι αγρότες εκφράζεται και με τις ταυτόχρονες κινητοποιήσεις τους σε όλη τη χώρα. Από την Κρήτη μέχρι το Σουφλί του Έβρου. Τα προβλήματα, πολλά και οξυμένα από την άδικη πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων», τονίζει η κα Παπαρήγα.

    Ακόμα, η γγ του ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «με το διαχωρισμό σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότη και μη, η κυβέρνηση μειώνει δραστικά το πενιχρό εισόδημα σε χιλιάδες μικρούς και φτωχούς που είναι αγρότες και οι οποίοι δεν μπορούν να επιβιώσουν μόνο με το αγροτικό εισόδημα».

    Η κα Παπαρήγα ερωτά τον πρωθυπουργό αν σκοπεύει να σταματήσει το διαχωρισμό των αγροτών σε κατά κύριο επάγγελμα και μη, καθώς και να μην εφαρμόσει την κατάργηση της ενιαίας ενίσχυσης στους μικρούς αγρότες που παίρνουν μέχρι 400 ευρώ, καθώς και τι μέτρα θα πάρει για να υπάρχουν ικανοποιητικές κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.

    Ο κ. Καρατζαφέρης, που σημειώνει ότι υπάρχει έλλειψη θέσπισης κινήτρων στους αγρότες, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής και να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής Γεωργίας, ερωτά τον κ. Γ. Παπανδρέου «ποια θα είναι η στάση της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα των αγροτών και πως σκοπεύει να επαναφέρει την ελληνική γεωργία σε αναπτυξιακή τροχιά».

    Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι το γεωργικό εισόδημα στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 24% κατά το διάστημα 1996-2007, και τονίζει ότι η «βαθύτατη κρίση» στην αγροτική παραγωγή απαιτεί ριζοσπαστικές πολιτικές και στρατηγικό σχεδιασμό προς όφελος των μικρών και μεσαίων αγροτών, ιδιαίτερα των νέων.

    Ερωτά, δε, τον κ. Παπανδρέου με ποιο τρόπο θα διασφαλίσει το αγροτικό εισόδημα, τι μέτρα θα λάβει ώστε να σταματήσουν οι παράνομες και καταχρηστικές χρεώσεις της ΑΤΕ και πως θα διασφαλίσει ένα νέο πλαίσιο ΚΑΠ.

    -


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 21 January 2010 - 15:30:29 UTC