Visit our Treaty, Convention & International Organization Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-02-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Δεν ζητήσαμε ποτέ σχέδιο διάσωσης"
  • [02] Με τον Ζ. Μπαρόζο συναντάται ο Αντ.Σαμαράς
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] "Δεν ζητήσαμε ποτέ σχέδιο διάσωσης"

    Το πόρισμα για την επάρκεια των οικονομικών μέτρων παραδίδει σήμερα στην κυβέρνηση το μικτό κλιμάκιο της ΕΕ και του ΔΝΤ.

    Δεν ζητήσαμε ποτέ σχέδιο διάσωσης, αλλά να μπορέσουμε να δανειστούμε με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τα άλλα μέλη της Ευρωζώνης και όχι με αυτά τα υπερβολικά υψηλά επιτόκια που συχνά σχετίζονται και με κερδοσκοπία, τόνισε σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό The Economist ο πρωθυπουργός.

    Επανέλαβε ότι "άν χρειαστεί να λάβουμε νέα μέτρα, θα το κάνουμε. Και θα γίνει μια αξιολόγηση τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, σχετικά με την υλοποίηση και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής των μέτρων μας. Έτσι, θα μπορέσουμε να εγγυηθούμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο της μείωσης του ελλείμματος κατά 4%.

    Ωστόσο, τόνισε ο κ. Γ. Παπανδρέου, χρειάζεται και η πειστική «απειλή» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία να λέει στις αγορές «κάτω τα χέρια, αν θέλετε παιχνίδια, εμείς είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ότι η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα δανεισμού».

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει ουσιαστικές αλλαγές, αλλά και να λάβει νέα μέτρα, εάν αυτό χρειαστεί. "Το μήνυμά μου είναι λοιπόν ότι είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε ουσιαστικές αλλαγές. Χρειαζόμαστε μια ανάπαυλα για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας - και εδώ είναι σημαντική η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης", αναφέρει.

    «Εμείς, λοιπόν, θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αναλάβει τις δικές της ευθύνες, όσον αφορά την πάταξη της κερδοσκοπίας, προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση με θετικό τρόπο και να αποτελέσει η κρίση αυτή μια ευκαιρία για την Ελλάδα, αλλά και για να δείξουμε ότι η Ευρώπη μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στον τομέα της οικονομίας», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

    «Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχουν οι στόχοι του προγράμματος», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

    Ερωτηθείς για λήψη ενδεχόμενων μέτρων, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι οι όποιες αποφάσεις, θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

    Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η συζήτηση με τους κοινοτικούς ελεγκτές, που βρίσκονται στην Ελλάδα, αφορά τόσο την επίτευξη των στόχων του προγράμματος, όσο και τα πιθανά προβλήματα στην πορεία αυτή.

    Εκ προοιμίου η δέσμευση της κυβέρνησης για μείωση του ελλείμματος, κατά τέσσερις μονάδες το 2010, είναι αδιαπραγμάτευτη. Η Ελλάδα έχει να παρουσιάσει μέχρι τώρα θετική πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και συγκράτηση δαπανών, ενώ η συζήτηση γίνεται για αυτά που οι κοινοτικοί ονομάζουν κινδύνους και με την κυβέρνηση να προσπαθεί να διασφαλίσει ότι με την πολιτική της έχει πείσει τους εταίρους της.

    Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, έχουν ληφθεί με βάση συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και ότι οι κίνδυνοι αυξάνονται ανάλογα με τη χειροτέρευση αυτών των δεικτών, όπως η ύφεση της οικονομίας, πράγμα που οδηγεί σε διορθώσεις και νέα μέτρα. Πάντως, οι όποιες ανακοινώσεις δεν αναμένονται πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

    Η Ελλάδα επιζητεί σαφέστατη πολιτική στήριξη στο επόμενο Ecofin, λαμβάνοντας υπόψη της ότι είναι άλλο πράγμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλο ο χρόνος των αγορών, όπως επισημαίνεται και ότι θα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθεί η ύπαρξη του μηχανισμού στήριξης εκ μέρους της ΕΕ, ώστε να υπάρχει, με την ελπίδα βέβαια να μην χρησιμοποιηθεί.

    Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη προσφυγή στο ΔΝΤ, επισημαίνεται ότι δεν είναι στην πρόθεση της Ελλάδας, αλλά είναι όλα ανοιχτά.

    Τέλος, σε ό,τι αφορά την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που υπάρχει παραπομπή της χώρας για τα στοιχεία, πώς είναι δυνατό να μη γίνει διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης στο εσωτερικό της χώρας.

    [02] Με τον Ζ. Μπαρόζο συναντάται ο Αντ.Σαμαράς

    Η οικονομία θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, στις Βρυξέλλες.

    Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει πιθανές ευθύνες στη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών της χώρας από το 1981 έως σήμερα, θα καταθέσει η Ν.Δ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

    Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε επίσης ότι "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε νύχτα, εσπευσμένα σε μια μεθοδευμένη προσπάθεια συσκότισης και απόκρυψης της αλήθειας για την εξέλιξη των πραγματικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας" και έκανε λόγο για κραυγαλέα μεθόδευση γιατί, όπως σημείωσε, η πρότασή της κυβέρνησης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής περιορίζει την έρευνα στο διάστημα 2004-2009.

    "Η Ν.Δ λέει ναι στις εξεταστικές από κάθε κατεύθυνση και προς κάθε κατεύθυνση. Δεν φοβάται τίποτα, θέλει να έρθουν όλα στο φως αλλά η αλήθεια δεν τεμαχίζεται, δεν αποκρύπτεται, δεν συσκοτίζεται Όλη η αλήθεια λοιπόν για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία από το 1981 έως σήμερα. Να μη μείνει τίποτα στο σκοτάδι", επεσήμανε και πρόσθεσε πως γι'αυτό ενώ η Ν.Δ λέει όχι "στη μεθόδευση του ΠΑΣΟΚ για συσκότιση και απόκρυψη της αλήθειας", προχωρά στην κατάθεση πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για όλο το διάστημα από το '81 έως σήμερα.

    "Η Ν.Δ προχωρώντας σ'αυτή την υπεύθυνη πρωτοβουλία καλεί τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων να υπερψηφίσουν την πρόταση που θα καταθέσει εντός των ημερών το κόμμα μας γιατί είναι αυτονόητο ότι αποτελεί τη μόνη λύση για να μπορέσει επιτέλους να μάθει ο ελληνικός λαός αν υπήρξαν λαθροχειρίες και από ποιούς στα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας", τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου συμπληρώνοντας πως σε διαφορετική περίπτωση ο πρωθυπουργός θα είναι βαρύτατα εκτεθειμένος "ότι ηγείται και κατευθύνει μια πελώρια επιχείρηση συγκάλυψης ουσιαστικών ευθυνών που βαρύνουν τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν".

    Ο κ. Παναγιωτόπουλος ρώτησε "γιατί το ΠΑΣΟΚ φοβάται την έρευνα σε ότι αφορά τις δικές του κυβερνήσεις και γιατί φοβάται την αλήθεια ο σημερινός πρωθυπουργός". "Μήπως επειδή επί των ημερών πρωθυπουργίας του κ. Σημίτη συμμετείχε ο ίδιος στα ανώτατα κυβερνητικά όργανα και προσυπέγραφε με την τότε υπουργική του ιδιότητα κρίσιμες αποφάσεις για την οικονομία;", συνέχισε καταγγέλλοντας ότι η εξεταστική που προτείνει το ΠΑΣΟΚ αποτελεί στοχευμένη προσπάθεια επίθεσης κατά των πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ και πως είναι εξεταστική επιτροπή πολιτικής σκοπιμότητας και κομματικής μισαλλοδοξίας.

    Σε ερώτηση για την εικόνα της χώρας μετά την απογραφή το 2004 και γιατί τότε η Ν.Δ δεν έκανε εξεταστική επιτροπή, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι τα αποτελέσματα της τότε απογραφής επικυρώθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΕ. "Αν καταλογίζετε ως λάθος της Ν.Δ που δεν ποινικοποίησε τη διαχείριση της οικονομικής πολιτικής από το ΠΑΣΟΚ, τότε να μας το πείτε. Η ΝΔ θεώρησε πως ήταν επιβεβλημένο τότε να ασχοληθεί με την αποκατάσταση της σωστής πολιτικής στα οικονομικά γενικότερα στην κοινωνία και όχι με το να κυνηγήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους, κάτι που φαίνεται ότι επιλέγει ως βασική γραμμή ο σημερινός πρωθυπουργός", απάντησε.

    Σε ό,τι αφορά αρνητικά για την Ελλάδα δημοσιεύματα και σκίτσα στο διεθνή τύπο τα χαρακτήρισε ως απαράδεκτα. "Να θυμίσουμε στους ολίγους εμπνευστές τέτοιου είδους σχολίων και σκίτσων ότι αν η Ευρώπη σήμερα είναι ελεύθερη και δημοκρατική είναι γιατί εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες έδωσαν τη δική τους μάχη όταν έπρεπε στο β' παγκόσμιο πόλεμο για να σταματήσουν το ναζισμό και το φασισμό", τόνισε.

    Συμβούλιο Αιρετών ΟΤΑ

    Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, συγκροτείται «Συμβούλιο Αιρετών της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

    Το Συμβούλιο θα υπάγεται οργανωτικά στη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της οποίας, προΐσταται ο πρώην υπουργός, βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος.

    Στο Συμβούλιο μετέχουν εκλεγμένα πολιτικά πρόσωπα από την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

    Η σύνθεσή του έχει ως εξής:

    -Δήμαρχοι: Βλάχος Ιωάννης, Δήμαρχος Σερρών, Τοκαμάνης Χρήστος, Δήμαρχος Διδυμοτείχου, Νούτσος Γεώργιος, Δήμαρχος Γρεβενών, Κυρίζογλου Λάζαρος, Δήμαρχος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Κοτρωνιάς Γεώργιος, Δήμαρχος Λαμιέων, Παπαλός Κων/νος, Δήμαρχος Κάμπου Καρδίτσας, Τσιγκούνης Δημήτριος, Δήμαρχος Λεωνιδίου, Χιωτάκης Νικόλας, Δήμαρχος Κηφισίας, Καλογερόπουλος Δημήτριος, Δήμαρχος Αιγάλεω, Βιρβιδάκης Κυριάκος, Δήμαρχος Χανίων, Ζαμτράκης Σωτήρης, Δήμαρχος Γέρας.

    Νομάρχες: Κουρής Λεωνίδας, Νομάρχης Ανατολικής Αττικής, Σωτηρόπουλος Βασίλειος, Νομάρχης Αργολίδας, Βλαχογιάννης Ηλίας, Νομάρχης Τρικάλων, Καχριμάνης Αλέκος, Νομάρχης Ιωαννίνων, Δακής Γεώργιος, Νομάρχης Κοζάνης.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Ημερίδα έναρξης της δημόσιας διαβούλευσης για το εθνικό πλαίσιο προσόντων. Παρουσίαση του πολιτικού πλαισίου από την Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (09:30:00 Μαρούσι)

  • Συνάντηση Σαμαρά - Μπαρόζο στις Βρυξέλλες

  • Η Γ.Γ. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Λιονή θα επισκεφθεί το Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη (10:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δρούτσας, θα συναντηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον κ. Alexander Downer, Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό (10:30:00 Αθήνα)

  • Συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Α. Λοβέρδο (11:00:00 Αθήνα Ελλάδα )

  • Η αρχαιολόγος Καλλιόπη Λιμναίου- Παπακώστα, πρόεδρος του ινστιτούτου Έρευνας Αλεξανδρινού Πολιτισμού, θα έχει συνάντηση με τους δημοσιογράφους, στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης για να μιλήσει για την ανακάλυψη ανδριάντα κατά τη διάρκεια ανασκαφών στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, στην Αίγυπτο, και τη σημασία του (11:00:00 Θεσσαλονίκη )

  • Συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου, με θέμα τα επικείμενα εγκαίνια των εκθέσεων «Αρχαίο Δράμα και Όπερα» και «Τα Παναθήναια της παγκοσμίου γλυπτικής. Η ιστορία μιας έκθεσης 1965» (11:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Επίσκεψη του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς στην Αθήνα.Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία:

    -Στις 12.00 με τον πρωθυπουργό, σις 13.15 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις 18.00 με την Αλ.Παπαρήγα, στις 18.30 με τον Αλέξη Τσίπρα

  • Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (12:00:00 Αθήνα)

  • Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού "Πύργος Πειραιά 2010 - Αλλάζοντας όψη" (12:00:00 Αθήνα)

  • Τα αποτελέσματα μελέτης για την κλαδική επιχειρηματικότητα, που εκπονήθηκε από την Icap Group AE, για λογαριασμό του ΕΒΕΘ, αλλά και τα συμπεράσματα που εξάγονται, θα παρουσιαστούν σε Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου (12:30:00 Θεσσαλονίκη)

  • Συνέντευξη Τύπου προέδρου ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη με θέμα: «Η κρίση στην Οικονομία και οι προοπτικές αντιμετώπισής της» (13:00:00 Αθήνα)

  • Συνέντευξη Τύπου στο Αρχαιολογικό Μουσείο για την περιοδική έκθεση "50 χρόνια Αστερίξ. Ο Γαλάτης ήρωας στο ΑΜΘ" που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (13:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας, στα γραφεία της, με θέμα : Προτάσεις επί του σχεδίου «Καλλικράτης» (18:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Ημερίδα ΠΑ.ΜΑΚ.- "ΜΜΕ και Πολιτική στην Τουρκία: Προσεγγίσεις και Παρερμηνείς" (18:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Εγκαίνια-Κέντρο Επεξεργασίας & Διακίνησης Χρηματικού Θεσσαλονίκης της Τράπεζας της Ελλάδος. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Α. Προβόπουλος (18:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Παρουσίαση του βιβλίου, "Το οικονομικό σύστημα και η εξέλιξή του. Από τους κλασικούς στην κρίση της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης" του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου, στο συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Γιώργος Πεταλωτής,Ζήσης Παπαδημητρίου, Γιώργος Δουράκης (20:00:00 Θεσσαλονίκη)

    Κοινοβουλευτικό έργο

    09:30 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

    10:30 (ολομέλεια) Συζήτηση του σχεδίου νόμου: "Ελληνικό Στατιστικό Σύστημα (ΕΛ.Σ.Σ.). Σύσταση της Ελληνικής Στατιστικής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) ως Ανεξάρτητης Αρχής". (3/3)

    09:30 (150) Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ θα συνεδριάσει, με θέμα ημερήσιας διάταξης: "Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας." Την Επιτροπή έχουν κληθεί να ενημερώσουν η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κυρία Κωνσταντίνα Μπιρμπίλη, η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχαήλ Χρυσοχοίδης.

    11:00 (151) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ":

    Εξέταση μαρτύρων.

    Αθλητική ατζέντα

    Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ (φάση 32, β` αγώνας): Ρόμα-Παναθηναϊκός (21:00:00)

    Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (Φάση των «16», 4η Αγωνιστική, 5ος Όμιλος): Παρτιζάν-Μαρούσι

    Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (Φάση των «16», 4η Αγωνιστική, 5ος Όμιλος): Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα (22:00:00 ΑΘΗΝΑ, ΟΑΚΑ )

    Μπάσκετ-EuroCup Γυναικών (Φάση των «8», Β΄ Αγώνας): Ντιναμό Μόσχας-Αθηναϊκός

    Μπάσκετ-EuroCup Γυναικών (Φάση των «8», Β΄ Αγώνας): Ντιναμό Μόσχας-Αθηναϊκός

    Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ (φάση 32, β` αγώνες):

    Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-Εβερτον (Αγγλία) (1-2) Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία) (0-3) Γιουβέντους (Ιταλία)-Αγιαξ (Ολλανδία) (2-1)

    Βαλένθια (Ισπανία)-Μπριζ (Βέλγιο) (0-1)

    Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Λιλ (Γαλλία) (1-2)

    Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) (2-3)

    Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)-Τβέντε (Ολλανδία) (0-1)

    Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία) (2-2)

    Αντερλεχτ (Βέλγιο)-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία) (1-1)

    Γαλατσαράι(Τουρκία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) (1-1)

    Μαρσέιγ (Γαλλία)-Κοπεγχάγη (Δανία) (3-1)

    Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Φούλαμ (Αγγλία) (1-2)

    Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Αμβούργο (Γερμανία) (0-1)

    Ουνιρέα Ουρζιτσένι (Ρουμανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) (0-1)

    Χειμερινοί Ολυμπιακοί-Βανκούβερ 2010-Οι τελικοί της Πέμπτης

    04:10 Έλκηθρο - Γυναίκες (4η σειρά)

    04:26 Πατινάζ ταχύτητας σε μικρή πίστα - Σκυταλοδρομία 3.000μ. γυναικών

    05:30 Ελεύθερο σκι - Aerials γυναικών

    21:00 Σκι δρόμων αντοχής - Σκυταλοδρομία 4Χ5 χλμ. γυναικών κλασική/ελεύθερη

    21:00 Χόκεϊ επί πάγου - «Μικρός τελικός» γυναικών: Φινλανδία-Σουηδία

    23:00 Βόρειο σύνθετο - Ατομικό υψηλού βατήρα/10 χλμ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 25 February 2010 - 5:30:18 UTC