Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-07-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη Βουλή τα εξοπλιστικά προγράμματα
  • [02] Στο 10% η ανεργία στην ευρωζώνη
  • [03] Επισπεύδεται η επιστροφή ΦΠΑ
  • [04] ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ
  • [05] Εκλογή Α.Λυκουρέντζου δια βοής

  • [01] Στη Βουλή τα εξοπλιστικά προγράμματα

    «Κανείς δεν μπορεί και δεν θα ξεφύγει. Ο έλεγχος που διενεργεί η ελληνική δικαιοσύνη σχετικά με συμβάσεις για εξοπλιστικά προγράμματα δεν θα σταματήσει πουθενά και αν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται, θα τους καταλογιστούν ευθύνες».

    Αυτό δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού.

    Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι έχει δώσει ρητή και κατηγορηματική εντολή να παραδοθούν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που διερευνά την υπόθεση, όλα τα στοιχεία σχετικά με τα εξοπλιστικά και τις φρεγάτες που συνδέονται με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τονίζοντας ότι «είναι αταλάντευτη η θέση της κυβέρνησης για τον έλεγχο όλων, είτε είναι πολιτικά, υπηρεσιακά ή επιχειρηματικά πρόσωπα».

    Από την πλευρά του, ο κ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε ότι «οι μίζες συνεχίζονται» και ότι από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στάλθηκαν εμβάσματα σε εταιρίες και συμβούλους στο εξωτερικό, γιατί φρόντισαν να πλασάρουν τα υποβρύχια, τα οποία τελικά, μέσω λογαριασμών στην Ελβετία κατέληγαν σε έλληνα που έχει τοποθετηθεί στα ελληνικά Ναυπηγεία. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του, τόνισε ωστόσο ότι όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση του υπουργού και πρέπει να φτάσουν στον εισαγγελέα αλλά και να παρέμβει ο ΣΔΟΕ.

    «Όταν μιλάμε για διακίνηση 96 εκ. ευρώ, δεν πάνε σε υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά σε κάποια πολιτικά πρόσωπα, και αυτό είναι οδυνηρό. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε, όταν κάθε μέρα βγαίνουν τέτοια ποσά, που είναι μεγαλύτερα από την υπόθεση του Βατοπεδίου», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ότι θα διαβιβάσει τα στοιχεία του στον εισαγγελέα τονίζοντας ότι «όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δημιουργούν μια δυσάρεστη εικόνα είναι όμως, πρόσθεσε, «και η μήτρα για μια νέα κατάσταση διαφάνειας και συναίνεσης που γεννιέται στο τομέα των εξοπλιστικών».

    Επίσης, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι πέραν της υπηρεσίας ειδικών ελέγχων, που με εισαγγελική παραγγελία διενεργεί σειρά ελέγχων για τα υποβρύχια και τις φρεγάτες, ο ίδιος, απηύθυνε επιστολή στη μητρική γερμανική εταιρία που κατέχει το σύνολο των μετοχών των Ναυπηγείων, διαμαρτυρόμενος γιατί σε όλες τις συμβάσεις που εμπλέκονται γερμανικές εταιρίες τίθεται θέμα διαφάνειας αυτών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

    «Έλαβα την διαβεβαίωση ότι όλα τα στοιχεία είναι υπόψη της ελληνικής δικαιοσύνης η οποία όπως έμαθα ζήτησε την κίνηση διαδικασίας δικαστικής συνδρομής. Όλα αυτά τα έχουμε θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για νέα σύμβαση για τα Ναυπηγεία και τα υποβρύχια ώστε να υπάρχει ειδικό κεφάλαιο με εγγυήσεις και ρήτρες αλλά και αναζήτηση ευθυνών σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα», συμπλήρωσε ο κ Βενιζέλος.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι η υπόθεση των υποβρυχίων που παρέλαβε ο κ. Βενιζέλος δεν φαίνεται να είναι τόσο καθαρή και διάφανη, δίνει όμως είπε, την ευκαιρία να βγει κερδισμένη η Ελλάδα.

    «Τα εξοπλιστικά είναι σαν χειροβομβίδα στα χέρια σας χωρίς περόνη. Οι γερμανικές εταιρίες διδάσκουν την ελληνική πολιτεία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες πώς να πιάνουν. Πρέπει και εμείς να είμαστε επιφυλακτικοί όταν συμμετέχουν σε διαγωνισμούς γερμανικές εταιρίες. Και όταν δίνετε το χέρι σας σε γερμανό επιχειρηματία να φοράτε γάντια για να μην λερωθείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε την διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να εγκαθιδρύσει ένα θεσμικό πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας στον ευαίσθητο χώρο των αμυντικών δαπανών, με τη συναίνεση και τη συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων, και ιδιαίτερα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    Για τα μπλόκα στα λιμάνια

    Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε κατά του ΚΚΕ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση ερώτησής του για τους αποκλεισμούς των λιμανιών εκ μέρους του ΠΑΜΕ, προκαλώντας αντίστοιχες απαντήσεις των βουλευτών του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά και παρέμβαση από πλευράς του Προεδρείου.

    Αναπτύσσοντας την ερώτησή του, ο κ. Γεωργιάδης, εκτίμησε πως «τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα και έχουμε δώσει πολιτική ασυλία να κάνει πράγματα που κάνουν οι εγκληματίες», για να επαναλάβει αργότερα πως «το ΚΚΕ εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός». Στην ερώτησή του δε, τι πρόκειται να κάνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει μελλοντικές, αντίστοιχες κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, αφού δεν αντιμετώπισε τις προηγούμενες, ο υφυπουργός Σπύρος Βούγιας, απάντησε πως η κυβέρνηση προκρίνει πολιτικές λύσεις.

    «Η απάντηση στις ενέργειες αυτές, που ασκούν ένα είδος πολιτικής βίας, εμποδίζοντας την διακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων στα λιμάνια, έπρεπε να δοθεί πολιτικά» απάντησε ο κος Βούγιας. «Ενδεδειγμένη λύση ήταν η πολιτική αντιπαράθεση ενώπιον της κοινωνίας, με επιχειρήματα εκατέρωθεν ενώπιον του λαού, ο οποίος τελικά αποδοκίμασε την δράση του ΠΑΜΕ».

    Ο κος Βούγιας υπενθύμισε τις βολές του Πρωθυπουργού κατά του ΚΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα, για το κλείσιμο των λιμανιών και τόνισε πως «αυτή ήταν η πολιτική απάντηση, που δεν πολλαπλασίασε και δεν εκτόξευσε τη βία επικοινωνιακά και πολιτικά, εκεί που δεν έπρεπε. Γιατί αν τα λίγα σπρωξίματα αναπαράγονταν στα κανάλια και είχαμε πολλά βίαια επεισόδια σε ένα λιμάνι με 15 εισόδους, που δεν ήταν δυνατόν να φυλαχθούν σαν στρατόπεδο, η εικόνα της Ελλάδας θα ήταν ακόμα χειρότερη. Η ορθότητα της επιλογής και η αποδοκιμασία του ελληνικού λαού στις επιλογές του ΠΑΜΕ, αποδείχθηκε την Τρίτη, όπου από 22 δρομολόγια, ακυρώθηκαν μονάχα τα 6» ανέφερε ο υφυπουργός.

    «Μόνον ως χιούμορ εκλαμβάνω την απάντησή σας» επανήλθε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ. «Ο Πρωθυπουργός εκτίμησε την ζημιά σε δεκάδες έως εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και το κράτος λέει πως θα υφιστάμεθα την ίδια ζημιά και εμείς θα τους κοιτάμε; Επειδή είμαστε ενόψει χρεοκοπίας δεν μπορώ να γελάσω, αλλά θα επιμείνω: Αν το ΠΑΜΕ συνεχίσει, το κράτος θα επιβάλλει το νόμο; Επί Μπρέζνιεφ, μία απεργία πήγε να γίνει στην Ουκρανία και πήγαν τα στρατεύματα του Ερυθρού Στρατού και τους εκτέλεσαν. Τους εκτελέσατε τους εργάτες! Το ΚΚΕ προχώρησε σε περιστολή μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων στον «902» και τον «Ριζοσπάστη», μεγαλυτέρων εκείνων που κάνει η κυβέρνηση. (β¦) Είναι καιρός να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι υποκριτές που δήθεν μάχονται για τα εργασιακά δικαιώματα και ως πλέον στυγνοί εργοδότες, απαγορεύουν την απεργία στην «Τυποεκδοτική» και καλούν τους υπόλοιπους Έλληνες να απεργήσουν. Θα τους βλέπετε απ' τον Αυτιά και τον Παπαδάκη, ή θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;» ρώτησε ο κος Γεωργιάδης.

    Στη διόρθωση του προεδρεύοντος Γρηγόρη Νιώτη, πως «δεν εκτέλεσε το ΚΚΕ τους εργάτες στην Ουκρανία», ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «το ΚΚΕ είναι παράρτημα της Σοβιετικής Ένωσης» - κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Σοφίας Καλαντίδου: «Δεν θα απολογηθούμε σε σας!».

    Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών των δύο κομμάτων, που προκάλεσε την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής Γρ. Νιώτη ο οποίος ζήτησε «Χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους [...] να μην ακούγονται σ' αυτήν την αίθουσα - και ούτε εκτός αιθούσης!»

    Στη δευτερολογία του, ο Σπ. Βούγιας δεν απέκλεισε να λάβει το κράτος μέτρα πρόληψης νέων καταλήψεων των λιμανιών εκ μέρους του ΠΑΜΕ - θεώρησε ωστόσο, πως η δυναμική αντιμετώπιση των κινητοποιήσεων που προτείνει ο ΛΑΟΣ, θα προκαλούσε μεγαλύτερη ζημία. «Έχω την πεποίθηση - αν και δεν το προεξοφλώ - πως το ΚΚΕ που έχει ανοικτούς τους δέκτες του στην ελληνική κοινωνία, δεν θα επαναλάβει στο μέλλον τέτοιες κινητοποιήσεις, ή άλλες ενέργειες, όπως η κατάληψη της Ακρόπολης, ή οι καταλήψεις ξενοδοχείων. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε πολιτικό μέσο και τρόπο, αλλά βεβαίως, το επόμενο βήμα είναι η πρόληψη» ανέφερε ο κος Βούγιας.

    [02] Στο 10% η ανεργία στην ευρωζώνη

    Η ανεργία στη ζώνη του ευρώ παρέμεινε το Μάιο σταθερή στο 10%, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την Eurostat.

    Εδώ και τρεις διαδοχικούς μήνες, η ανεργία βρίσκεται στο 10%, το υψηλότερο επίπεδο από τη δημιουργία της ευρωζώνης το 1999.

    Συνολικά 15,789 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν άνεργοι το Μάιο στη ζώνη του ευρώ.

    Στο σύνολο των 27 χωρών της ΕΕ, ο αριθμός τους έφτανε τα 23,127 εκατομμύρια, ενώ το ποσοστό της ανεργίας έμεινε το ίδιο σε σύγκριση με τον Απρίλιο, στο 9,6%.

    Μεταξύ των κύριων οικονομιών της ευρωζώνης, το ποσοστό της ανεργίας μειώθηκε ελαφρώς στη Γερμανία, στο 7% έναντι 7,1% τον Απρίλιο. Παρέμεινε σταθερή στο 9,9% στη Γαλλία και 8,7% στην Ιταλία. Στην Ισπανία αυξήθηκε στο 19,9%, από 19,7% τον Απρίλιο.

    [03] Επισπεύδεται η επιστροφή ΦΠΑ

    Από σήμερα και για την καλύτερη λειτουργία των επιχειρήσεων επισπεύδεται ο χρόνος για τις επιστροφές Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε επιχειρήσεις για ποσά μέχρι 30.000 ευρώ, οι οποίες θα γίνονται χωρίς να έχει προηγηθεί προσωρινός έλεγχος. Για ποσά που υπερβαίνουν τα 30.000 ευρώ, θα γίνεται προσωρινός έλεγχος, ώστε να αντιμετωπιστεί η καταστρατήγηση των επιστροφών φόρου χωρίς έλεγχο για πλαστά και εικονικά τιμολόγια σε δήθεν δικαιούχους. Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Επισημαίνεται ότι για τις επιστροφές μέχρι και 30.000 ευρώ επιστρέφεται το 90% του ποσού χωρίς προσωρινό έλεγχο. Στόχος είναι, όπως αναφέρεται στην απόφαση , να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις και ταυτόχρονα να δοθεί η ευχέρεια συντόμευσης του προσωρινού ελέγχου για ποσά άνω των 30.000 ευρώ, τα οποία θα επιστρέφονται μετά από προσωρινό έλεγχο.

    Επιπλέον, με την ίδια Υπουργική Απόφαση ισχύει ότι από σήμερα όταν υπάρχει βέβαιη και εκκαθαρισμένη απαίτηση από επιστροφές φόρων από το Δημόσιο, επιτρέπεται να διενεργείται συμψηφισμός του οφειλόμενου φόρου με τον δικαιούμενο προς επιστροφή. Αυτό είναι δυνατόν να γίνει και στις περιπτώσεις υποχρεωτικής ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης, γιατί παρέχεται πλέον η δυνατότητα να υποβληθεί η δήλωση στην αρμόδια ΔΟΥ με ταυτόχρονη υποβολή δήλωσης συμψηφισμού.

    [04] ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ

  • Επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση στην Κύπρο. Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ. Χριστόφια. Το απόγευμα ο υπουργός θα μιλήσει μαζί με τον Κύπριο ομόλογό του σε εκδήλωση του ΟΠΕΚ με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Σήμερα: Η πρόκληση της μεταρρύθμισης»

  • Συνεδρίαση Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ. Εκλογή νέου γραμματέα και μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας. Αθήνα/ξεν. Ιντερκοντινένταλ - 11:00:00

  • Συνάντηση Δ. Δρούτσα με τον Συνήγορο του Πολίτη. Συνάντηση εργασίας της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών με τον Συνήγορο του Πολίτη, Γεώργιο Καμίνη, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών επί θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου. ΥΠΕΞ/Βασ. Σοφίας - 12:00:00

  • Συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Θέμα της συνάντησης τα τρέχοντα οικονομικά των δήμων και ζητήματα που απορρέουν από το Μνημόνιο. Αθήνα/Νίκης - 14:00:00

  • Ομιλία Γ. Παπακωνσταντίνου στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου ΠΑΣΚ Οικονομολόγων. Αθήνα/Ledra Marriott, Λ. Συγγρού 11 - 20:00:00

    Κοινοβουλευτικό έργο

    10:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

    11:00 (ολομέλεια) Επερώτηση 14 βουλευτών του ΛΑΟΣ σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

    11:00 (223) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ "SIEMENS": Εξέταση μαρτύρων.

    Βόρεια Ελλάδα

  • Συνέντευξη Τύπου του νομομάρχη Μαγνησίας. Ο νομάρχης Μαγνησίας θα συναντηθεί το μεσημέρι με αντιπροσωπεία από την εταιρία που εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τα διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας και την επέκταση του προγράμματος στο νομό. Θα αναφερθεί και στη συνάντηση με τους Γερμανούς. Βόλος/Κτίριο Νομαρχίας - 13:00:00

  • Συνάντηση προέδρων ΔΣΘ και ΟΛΘ. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος και θα του θέσει το θέμα της ανέγερσης συμπληρωματικού δικαστικού μεγάρου μέσα στις εγκαταστάσεις του λιμανιού. Στη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης. Θεσσαλονίκη/Γραφεία ΟΛΘ στο λιμάνι - 18:00:00

    ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

  • Υδατοσφαίριση-World League γυναικών (Τελική φάση, προημιτελικός). ΗΠΑ/Σαν Ντιέγκο

    00:30:00 Ουγγαρία-Ελλάδα

  • Ποδόσφαιρο-ΕΠΟ-Παρουσίαση του νέου τεχνικού της εθνικής Ανδρών, Φερνάντο Σάντος. Αθήνα/ξενoδ. "King George" (Σύνταγμα) - 11:00:00

  • Υδατοσφαίριση-Διεθνές τουρνουά νεανίδων «Πύθια Καπ». Ιτέα.

    10.00 Σερβία-Ουγγαρία

    11.15 ΕΛΛΑΔΑ-Γαλλία

    19.15 Γαλλία-Ουγγαρία

    20.30 ΕΛΛΑΔΑ-Αυστραλία

  • Ποδόσφαιρο-Παγκόσμιο Κύπελλο (Προημιτελικά), Νότια Αφρική:

    17.00 Ολλανδία-Βραζιλία

    21.30 Ουρουγουάη-Γκάνα

    [05] Εκλογή Α.Λυκουρέντζου δια βοής

    Δια βοής εξελέγη από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο νέος γραμματέας της κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

    Καθώς ο κ. Λυκουρέντζος ήταν ο μόνος υποψήφιος, προτάθηκε από τον απερχόμενο γραμματέα Λευτέρη Ζαγορίτη να μην στηθεί κάλπη και η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

    Απευθυνόμενος προς τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι «είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις ιδέες και το πρόγραμμα του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά που θα δώσει ελπίδα στην χώρα». Ο κ. Λυκουρέντζος δεσμεύθηκε ότι θα εργαστεί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την μείωση της κομματικής γραφειοκρατίας και έκλεισε λέγοντας ότι «είναι ώρα να αισθανθούν οι Έλληνες ότι τα στελέχη της ΝΔ είναι δίπλα τους».

    Το απόγευμα αναμένεται η εκλογή των επτά αιρετών μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος. Υποψήφιοι είναι οι:

    Γεώργιος Αναγνωστάκος, Μέλος Π.Ε.

    Γεώργιος Βερναδάκης, Μέλος Π.Ε.

    Ελίζα Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδου, Βουλευτής Α΄ Αθηνών

    Νικόλαος Δένδιας, Βουλευτής Κερκύρας

    Ηλίας Ηλιόπουλος, μέλος Π.Ε.

    Αθανασία Κακαλή, μέλος Π.Ε.

    Γεώργιος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής

    Δημήτριος Πανοζάχος, μέλος Π.Ε.

    Δημήτριος Πτωχός, μέλος Π.Ε.

    Φίλιππος Ταυρής, μέλος Π.Ε.

    Μαργαρίτης Τζίμας, Βουλευτής Δράμας

    Δημήτρης Τσιγγούνης, μέλος Π.Ε.

    Χριστίνα Χαλιλοπούλου, μέλος Π.Ε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 2 July 2010 - 10:30:27 UTC