Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-12-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.
  • [02] Μειώθηκαν οι απασχολούμενοι στο λιανεμπόριο
  • [03] Μέρκελ:Η Ελλάδα θα μπορέσει να πληρώσει τα χρέη της
  • [04] Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου
  • [05] Σταθερή η τουριστική κίνηση ο»Ώ

  • [01] Κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.

    Στο ρυθμό της διήμερης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ εισέρχονται σήμερα οι Βρυξέλλες, με βασικό στόχο να καταλήξουν οι «27» στη δημιουργία ενός μόνιμου Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας για την αντιμετώπιση οικονομικών κρίσεων.

    Οι εργασίες της Συνόδου θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας με την καθιερωμένη συνάντηση των ευρωπαίων ηγετών, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιέρζι Μπούζεκ. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με την προτεινόμενη περιορισμένη αλλαγή της Συνθήκης της Λισαβόνας, η οποία είναι απαραίτητη για να τεθεί σε εφαρμογή ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός. Στόχος είναι η νέα επικυρωμένη Συνθήκη να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2013, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι εθνικές διαδικασίες επικύρωσής της, έτσι ώστε ο μόνιμος Ευρωπαϊκός Μηχανισμός να είναι επιχειρησιακός από τον Ιούνιο του 2013. Σε αυτό το πρώτο μέρος των εργασιών της Συνόδου θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ.

    Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, πηγές της ΕΕ σημείωναν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα εγκρίνουν κατ΄ αρχήν τη σύσταση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, δίνοντας παράλληλα εντολή στους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης να εξειδικεύσουν τάχιστα το περιεχόμενο και τους όρους λειτουργίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Μάρτιο του 2011, με στόχο να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις από τη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου, και να αρχίσει η διαδικασία επικύρωσης της Συνθήκης της Λισαβόνας.

    Στη διάρκεια του δείπνου εργασίας των ηγετών, θα εξεταστεί η τρέχουσα οικονομική κατάσταση με τη συμμετοχή του κ. Τρισέ. Αύριο το πρωί, δεύτερη ημέρα της Συνόδου, οι εργασίες θα επικεντρωθούν στην οριστικοποίηση των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια, με τη συμμετοχή της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική και την άμυνα Κάθριν Αστον, θα εξεταστούν οι σχέσεις της ΕΕ με τους στρατηγικούς εταίρους της Κοινότητας. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα κληθούν επίσης να αποφασίσουν σχετικά με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, να χορηγηθεί καθεστώς υποψήφιας χώρας στο Μαυροβούνιο, χωρίς καθορισμό ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

    Οι επικεφαλείς των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,σε συνέντευξή τους , ενόψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου , είπαν «ναι στα ευρωομόλογα», «όχι στην κακοφωνία» και την «ακατανόητη στάση της Μέρκελ».

    Η διήμερη σύνοδος κορυφής πραγματοποιείται μετά τις πιέσεις των αγορών για το χρέος των περιφερειακών κρατών της Ευρωζώνης που έχει μειωθεί οριακά πριν από το τέλος του έτους. Χθες Τετάρτη ο οίκος αξιολόγησης Moody's προειδοποίησε την Ισπανία ότι το χρέος της μπορεί να αυξηθεί και η Πορτογαλία έλαβε αποφάσεις για την ενίσχυση των δημοσιονομικών της και την ανάκαμψη της οικονομίας της, ελπίζοντας να αποσοβήσει νέες πιέσεις των αγορών οι οποίες μπορεί να την αναγκάσουν να προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ. Ο οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι εξετάζει να υποβαθμίσει εκ νέου την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας από "Aa1" που είναι σήμερα, εξαιτίας των "αυξημένων αναγκών αναχρηματοδότησης το 2011" ακόμη κι αν κρίνει την οικονομία της "πιο σταθερή" σε σχέση με αυτή της Ιρλανδίας ή της Πορτογαλίας, ένδειξη ότι η Μαδρίτη παρά τα μέτρα που λαμβάνει, δεν καταφέρνει να πείσει τις αγορές. Μερικές ώρες αργότερα ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε κατά μια βαθμίδα την ισπανική συνομοσπονδία τραπεζών καταθέσεων ταμιευτηρίου (Ceca), από '"AA-" σε "A+" με αρνητική προοπτική, υπογραμμίζοντας "τις δυσκολίες που αναμένουν αυτό τον τομέα σε ένα δυσχερές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την εξασθενημένη ισπανική οικονομία".

    Παράλληλα με την έγκριση αλλαγής της ευρωπαϊκής συνθήκης η οποία ζητείται από τη Γερμανία για την συγκρότηση μόνιμου συστήματος διαχείρισης κρίσεων από τα μέσα 2013, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν πώς μπορεί να βελτιωθεί το προσωρινό δίκτυο δημοσιονομικής ασφάλειας -- ένα ταμείο δανεισμού 750 δισεκατομμυρίων ευρώ (ένα τρισεκατομμύριο δολάρια) από την ΕΕ και το ΔΝΤ.

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ζήτησε από τους ευρωπαίους ηγέτες να δράσουν γρήγορα ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία στη σύνοδο κορυφής.

    Την ίδια ώρα συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα η τακτική συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) όπου αναμένεται να αποφασιστεί να ζητηθεί από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μια κίνηση για να περιορίσει την επικινδυνότητα και βοηθά στη διαχείριση της κρίσης του χρέους.

    Ο πρωθυπουργός, όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης το Υπουργικό Συμβούλιο σχετικά με τις συναντήσεις, διαπίστωσε ότι υπάρχει συναίνεση, σε γενικές γραμμές, κυρίως στα ευρωπαϊκά ζητήματα και εξήγησε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι για να μπορεί, η Ελλάδα, να έχει φωνή, πρέπει να διατηρήσει και να ενισχύσει την αξιοπιστία της, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια αυτή είναι εθνική. Ζήτησε επίσης την ανάληψη ευθυνών από τον καθένα και συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια.

    Την κατηγορηματική απάντηση ότι «δεν υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να επιτευχθεί συμφωνία για τα ευρωομόλογα» στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σε σχετικό ερώτημα του αρχηγού της Σοσιαλιστικής ομάδας Μάρτιν Σούλτς.

    Σύμφωνα με τον κ. Μπαρόζο, «υπάρχει απροθυμία εκ μέρους πολλών κρατών μελών σε σχέση με αυτήν την πρόταση». Για το λόγο αυτό, υποστήριξε, στόχος είναι να επιτευχθεί «η πλατύτερη δυνατή συναίνεση με τα υπάρχοντα εργαλεία». Αναγνώρισε ότι η πρόταση για τα ευρωομόλογα «είναι ελκυστική» για να συμπληρώσει ωστόσο ότι: «δεν είναι όμως τώρα η κατάλληλη στιγμή».

    Στις Βρυξέλλες βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα συμμετάσχει το μεσημέρι, στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στο περιθώριο της Συνόδου θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Γιούρογκρουπ (Eurogroup) Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Μειώθηκαν οι απασχολούμενοι στο λιανεμπόριο

    Ο Γενικός δείκτης Απασχολουμένων Ατόμων στο Λιανικό Εμπόριο, του τρίτου τριμήνου 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του τρίτου τριμήνου 2009, παρουσίασε μείωση κατά 1,4%, έναντι μείωσης 2,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΑΤ).

    Ο δείκτης Απασχολουμένων Ατόμων στην ομάδα καταστημάτων ειδών διατροφής, του Γ΄ τριμήνου 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2009, παρουσίασε αύξηση κατά 0,1% έναντι μηδενικής μεταβολής που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

    Ο δείκτης Απασχολουμένων Ατόμων στην ομάδα καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής και καυσίμων, του Γ΄ τριμήνου 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2009, παρουσίασε μείωση κατά 2,7%, έναντι μείωσης 5,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Μέρκελ:Η Ελλάδα θα μπορέσει να πληρώσει τα χρέη της

    Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ εκτιμά ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις εξυπηρέτησης του χρέους της.

    Σε συνέντευξή της στη λαϊκή εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας "Μπιλντ" (Bild, 16.12.10) η κ. Μέρκελ σημειώνει ότι "όλοι οι ειδικοί επιβεβαιώνουν πως η Ελλάδα και η Ιρλανδία μπορούν σε βάθος χρόνου να αντιμετωπίσουν το βάρος του χρέους, αποπληρωμή και τοκοχρεολύσια". Η καγκελάριος παραπέμπει στο παράδειγμα της Όπελ (Adam Opel GmbH), υπενθυμίζοντας ότι και στην περίπτωση της αυτοκινητοβιομηχανίας είχαν γραφεί πάρα πολλά για το κόστος που θα επωμίζονταν ο Γερμανός φορολογούμενος. Σήμερα η OPEL είναι μία κανονική επιχείρηση στον όμιλο της Τζένεραλ Μότορς (General Motors) και ο φορολογούμενος όχι μόνον δεν έχασε τίποτα, αλλά απέτρεψε μία ακριβή σύγκρουση", λέει η κ. Μέρκελ.

    Η Καγκελάριος προειδοποιεί ότι ενδεχόμενη "διάλυση της Ευρωζώνης, ακόμη και η αποχώρηση μιας μικρής χώρας από το ευρώ θα είχε βαρύτατες συνέπειες για τη Γερμανία. Η κ. Μέρκελ εξηγεί ότι κάτι τέτοιο "θα έθετε σε κίνδυνο τη γερμανική οικονομία, κυρίως τις εξαγωγές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται".-

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου

    Η Διυπουργική Επιτροπή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις της ομάδας εργασίας η οποία λειτουργεί με βάση τις κατευθύνσεις που έχει ορίσει, και στην οποία συμμετέχουν Γενικοί Γραμματείς των αρμόδιων υπουργείων και εκπρόσωποι φορέων για τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου (ΚΕΔ Α.Ε., ΕΤΑ Α.Ε. κ.α.), και προχώρησε στις ακόλουθες αποφάσεις:

    Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας

    -Καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Δόθηκε εντολή στην Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων και Αναδιαρθρώσεων του υπουργείου Οικονομικών για την άμεση πρόσληψη ομάδας εξειδικευμένων συμβούλων με στόχο την καταγραφή, ποιοτική ανάλυση και επενδυτική διερεύνηση των ακινήτων του Δημοσίου, προκειμένου να υπάρξουν ολοκληρωμένα και αξιόπιστα στοιχεία για το σύνολο των ακινήτων του Δημοσίου που μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα. Η ολοκλήρωση της καταγραφής θα έχει γίνει έως τον Ιούνιο του 2011.

    -Αξιοποίηση του τέως αεροδρομίου του Ελληνικού. Με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και με τη χρήση της διαδικασίας fast-track, αποφασίστηκε η συγκρότηση φορέα ειδικού σκοπού ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΕ στον οποίο περιέρχεται η διαχείρισή της, και η πρόσληψη χρηματοοικονομικών και τεχνικών συμβούλων για την αξιοποίηση της έκτασης.

    -Επιλογή και προώθηση αξιοποίησης συγκεκριμένων σημαντικών ακινήτων. Αποφασίστηκε η συγκρότηση Ομάδων Διοίκησης Έργου με τη συμμετοχή και εξειδικευμένων συμβούλων για την άρση των διοικητικών εμποδίων και την προώθηση αξιοποίησης συγκεκριμένων σημαντικών ακινήτων από τους υπεύθυνους φορείς (ΚΕΔ, ΕΤΑ/Ολυμπιακά Ακίνητα). Εχει καταγραφεί κατάλογος μεγάλων ακινήτων που προωθούνται - αμέσως μόλις ελεγχθούν - για άμεση αξιοποίηση, συνδυάζοντας δραστηριότητες τουριστικής ή άλλης οικονομικής ανάπτυξης με τη διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος.

    -Θεσμικές και οργανωτικές αλλαγές για την άσκηση ενιαίας και αποτελεσματικής πολιτικής διαχείρισης δημόσιας περιουσίας. Στο πλαίσιο αυτό η διυπουργική Επιτροπή εξέτασε θετικά και εισηγείται τη συγκρότηση Γενικής Γραμματείας Αξιοποίησης Δημόσιας Ακίνητης Περιουσίας στο υπουργείο Οικονομικών η οποία θα εποπτεύει τις κτηματικές υπηρεσίες, τα εθνικά κληροδοτήματα, και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των ΝΠΔΔ. Επίσης προωθεί τη δημιουργία φορέα χρηματοοικονομικής διαχείρισης των ώριμων προς αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου με τη μορφή ΑΕ στον οποίο θα περιέρχονται ακίνητα από υφιστάμενους φορείς του Δημοσίου και σε επόμενη φάση θα διαθέσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Αποκρατικοποιήσεις και αναδιαρθρώσεις

  • Άμεση πρόσληψη χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων για:

    - Επέκταση σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) και αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου

    - Αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου σε ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ

    - Αναζήτηση στρατηγικού εταίρου στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ).

  • Αναζήτηση χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων (διαδικασία που θα ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου 2011) για:

    - τον διαχωρισμό των λειτουργιών του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

    - την είσοδο στρατηγικών επενδυτών στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μέσω συμβάσεων παραχώρησης,

    - το αεροδρόμιο στο Καστέλλι Κρήτης και την αξιοποίηση του αεροδρομίου Ηρακλείου "Ν. Καζαντζάκης"

    - την αξιοποίηση της συμμετοχής του δημοσίου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    - την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ομίλου ΟΣΕ

    - την επέκταση συμβάσεων παραχώρησης στην Αττική Οδό και Εγνατία Οδό

    - την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στα ΕΛΤΑ

    - την αξιοποίηση του Φάσματος Συχνοτήτων και του Ψηφιακού Μερίσματος

    - την αξιοποίηση της συμμετοχής του δημοσίου στο Αττικό λιμενικό σύστημα

    - τη μελέτη στρατηγικής και συμβάσεων παραχώρησης για λιμάνια και ιδιαίτερα για 11 περιφερειακούς οργανισμούς λιμένων

    - τη μελέτη στρατηγικής και συμβάσεων παραχώρησης για 850 περιφερειακούς λιμένες (μαρίνες)

    - την αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου στη βιομηχανία ΛΑΡΚΟ,

    - την αξιοποίηση της συμμετοχής του Δημοσίου στην ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ,

    - την παράταση της σύμβασης παραχώρησης του ΟΠΑΠ και διαχείριση της συμμετοχής του δημοσίου,

    - την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή στον ΟΔΙΕ,

    - την πώληση της συμμετοχής του Δημοσίου στο καζίνο της Πάρνηθας, και

    - τη μετοχοποίηση/ είσοδο στρατηγικού επενδυτή στα κρατικά λαχεία (Εθνικό, Λαϊκό).

    Στόχος του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, είναι η εισροή εσόδων ύψους 7 δισεκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2011-2013 και ειδικότερα η είσπραξη τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέσα στο 2011.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Σταθερή η τουριστική κίνηση

    Στα περυσινά επίπεδα διαμορφώνονται οι τουριστικές αφίξεις για την Ελλάδα το ενδεκάμηνο του 2010, όπως αυτές διαμορφώνονται από τα προσωρινά στοιχεία από τα 13 ελληνικά αεροδρόμια αεροδρόμια και τα οποία αντιπροσωπεύουν περίπου το 95% των συνολικών αεροπορικών αφίξεων αλλοδαπών και το 72% των συνολικών αφίξεων (με κάθε μέσο) αλλοδαπών στην χώρα μας.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει επεξεργαστεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) το διάστημα Ιανουάριος-Νοέμβριος 2010 10.439.131 τουρίστες αφίχθηκαν στα ελληνικά αεροδρόμια -0,49% λιγότεροι σε σχέση με το 2009.

    Συνολικά για το 2010 οι αφίξεις αναμένεται να διαμορφωθούν στα περυσινά επίπεδα, όπως εκτιμάται από τους τουριστικούς φορείς, ενώ τα έσοδα έχουν παγιώσει για το 2010 μια πτώση 7%, όπως επιβεβαιώνει και το αρμόδιο υπουργείο.

    Ρόδος με άνοδο 8,16% , Κως 11,12% και Κεφαλονιά 3,85% ηγήθηκαν αυτό το διάστημα των περιοχών που σημείωσαν θετικό πρόσημο στις αφίξεις αλλοδαπών τουριστών. Στον αντίποδα Αθήνα (-4,24%) Θεσσαλονίκη (-3,57%) Σάμος (5,84) απώλεσαν σημαντικά μερίδια τουριστών. Ειδικά στην περίπτωση της Αθήνας, οι απώλειες σε απόλυτα νούμερα μεταφράζονται σε 128.000 τουρίστες περίπου.

    Μιλώντας εξάλλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής Γιάννης Ρέτσος, υπογράμμισε ότι και την περίοδο των εορτών οι κρατήσεις ουσιαστικά είναι ελάχιστες, τη στιγμή που το ξενοδοχειακό προϊόν προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 16 December 2010 - 11:30:25 UTC