Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-02-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αναστολή δρομολογίων
  • [02] "Πράσινο φως"
  • [03] "Κοινή δράση"
  • [04] Αιματηρή καταδίωξη
  • [05] Ουρές στα πρατήρια καυσίμων

  • [01] Αναστολή δρομολογίων

    Συνεχίζεται και σήμερα η αναστολή των σιδηροδρομικών συνδέσεων ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο, έπειτα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που προκάλεσε χθες το θάνατο 18 ανθρώπων, ανέφεραν σε μία ανακοίνωση η γαλλική και η βελγική εταιρία σιδηροδρόμων.

    "Έπειτα από το δραματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Χαλ στο Βέλγιο, η SNCB διέκοψε τις σιδηροδρομικές συνδέσεις ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο", σύμφωνα με το ανακοινωθέν, που υπενθυμίζει πως τα τρένα Thalys, TGV, Eurostar (κάτω από τη Μάγχη) και TER (περιφερειακά τρένα) δεν μπορούν να επιστρέψουν στις Βρυξέλλες.

    "Προκειμένου να επιτραπεί στις αρχές να πραγματοποιήσουν υπηρεσίες αρωγής και στους Βέλγους σιδηροδρομικούς να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των σιδηροτροχιών, η SNCB δεν προβλέπει την επανάληψη των δρομολογίων την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου", συνεχίζει το κείμενο, υπογραμμίζοντας πως "καμία αναχώρηση δεν προβλέπεται αύριο από τη Γαλλία με προορισμό τις Βρυξέλλες (τρένα Thalys).

    Εξάλλου, τα TGV που αναχωρούν από τη γαλλική επαρχία με προορισμό τις Βρυξέλλες θα τερματίζουν στη Λιλ.

    "Το σύνολο των πρακτόρων των Thalys και των SNCF των σταθμών της Λιλ, του Βορρά (Paris-Nord) θα παραμείνουν σε κινητοποίηση προκειμένου να ενημερώνουν τους ταξιδιώτες για τις συνέπειες της διακοπής της κυκλοφορίας", καταλήγει το κείμενο.

    [02] "Πράσινο φως"

    Το πράσινο φως για την εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας έδωσαν οι υπουργοί οικονομικών της ΕΕ, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τους πιθανούς κινδύνους που το περιβάλλουν. «Προχωράμε γρήγορα με σταθερά βήματα στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει» ανέφερε ο υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του Συμβουλίου Ecofin που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες.

    Όπως τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να διαβεβαιώσει τους εταίρους της, τις διεθνείς αγορές, αλλά πάνω από όλα τους Έλληνες πολίτες ότι θα προχωρήσει στη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος κατά 4% του ΑΕΠ, ως το τέλος του 2010. Σημείωσε, ακόμη ότι τις επόμενες εβδομάδες η ελληνική κυβέρνηση θα μελετήσει τους κινδύνους που επεσήμανε το Συμβούλιο Ecofin και θα συζητήσει με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αν χρειάζεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα.

    Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι τόσο το Συμβούλιο Eurogroup χθες όσο και το Συμβούλιο Ecofin σήμερα επανέλαβαν τη διατύπωση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της Συνόδου Κορυφής της Πέμπτης, σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζεται ότι οι χώρες του ευρώ έχουν συλλογική ευθύνη για τα προβλήματα της ευρωζώνης, και ότι η ευρωζώνη θα σταθεί αρωγός στα κράτη μέλη που κάνουν αυτό που πρέπει. Σύμφωνα με τον υπουργό, η δήλωση αυτή θα έπρεπε να εξειδικευτεί, αλλά δεν θα γίνει, διότι δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δημόσιας συζήτησης. Επίσης, ο κ. Παπακωνστντίνου τόνισε ότι εάν η πολιτική δήλωση δεν αποδειχτεί αρκετή να αποτρέψει από μόνο της τις κερδοσκοπικές πιέσεις των αγορών, η ΕΕ θα πρέπει να είναι έτοιμη να στείλει το κατάλληλο μήνυμα στις αγορές, σε συνδυασμό με την υλοποίηση του προγράμματος σταθερότητας από την πλευρά της Ελλάδας.

    Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο λήψης επιπρόσθετων μέτρων για την περικοπή των δημοσίων δαπανών, όπως επισήμανε χθες το Συμβούλιο EUrogroup, ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες τονίζοντας ότι είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσει για νέα μέτρα. Ανέφερε, ωστόσο ότι το κείμενο συμπερασμάτων του Συμβουλίου Ecofin παραθέτει παρεμβάσεις τόσο για αύξηση των εσόδων όσο και για μείωση των εξόδων. « Σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε και θα αναγγείλουμε αποφάσεις σε συνεργασία με τους εταίρους μας».

    Επιπλέον, ο Γ. Παπακωνσταντίνου απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο η κυβέρνηση να προχωρήσει στην περικοπή του 14ου μισθού, των δημοσίων υπαλλήλων, ξεκαθαρίζοντας ότι το Συμβούλιο Ecofin δεν έλαβε καμία απόφαση για συγκεκριμένα μέτρα, πόσω μάλλον προς αυτήν την κατεύθυνση. «Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να διαφυλάξει τα εισοδήματα των Ελλήνων εργαζομένων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

    Παράλληλα, ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πρόγραμμα σταθερότητας που κατέθεσε η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους περισσότερους από τους κινδύνους τους οποίους επισημαίνει το Συμβούλιο Ecofin και πρόσθεσε: «Το βασικό είναι να ενισχύσουμε την αξιοπιστία του προγράμματος». Ωστόσο, ανέφερε ότι το γεγονός ότι η ύφεση το 2009 αποδείχτηκε μεγαλύτερη από το αναμενόμενο, αυτό μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερη ύφεση από αυτή που προβλέπεται για το 2010. Συμπλήρωσε, όμως, ότι τα πρόσθετα μέτρα που ανακοίνωσε στις αρχές Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζουν αυτό το ενδεχόμενο. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να προσπαθήσει να μειώσει τους κινδύνους που περιβάλλουν το πρόγραμμα σταθερότητας και να το υλοποιήσει στο ακέραιο. Παράλληλα, θα πρέπει να συζητήσει τα θέματα αυτά με την Επιτροπή και να αποτιμήσει την πορεία της οικονομίας, σε έκθεση που θα υποβάλει στις 14 Μαρτίου στην Επιτροπή. «Εμείς θα επιμείνουμε μέχρι κεραίας στη τήρηση της διαδικασίας», ανέφερε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι όπως προβλέπει η κοινοτική νομοθεσία, οι τελικές αποφάσεις λαμβάνονται με ειδική πλειοψηφία από το Συμβούλιο των Υπουργών, ερήμην της άμεσα ενδιαφερόμενης χώρας. Β¨

    Εξάλλου, ο Έλληνας υπουργός τόνισε ότι οι ευρωπαίοι ιθύνοντες αναγνώρισαν ότι η σημερινή απόφαση δεν αφορά μόνο το πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά και προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν σε άλλες χώρες του ευρώ. Σημείωσε, ακόμη, ότι έστω δειλά, έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν παρόμοια θεσμικά ζητήματα, από πλευράς χρηματοπιστωτικών εργαλείων.

    Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σουηδού υπουργού οικονομικών Άντερς Μποργκ, ο οποίος είπε ότι τα ελληνικά μέτρα είναι ανεπαρκή, ο Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ελλιπούς πληροφόρησης και δήλωσε ότι για να αντιμετωπίσει ανάλογα φαινόμενα η Ελλάδα θα ασκήσει τις επόμενες ημέρες «επιθετική επικοινωνιακή πολιτική», με στόχο την καλύτερη ενημέρωση της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης. Παράλληλα, ο Γ. Παπακωνσταντίνου αναγνώρισε ότι η αρνητική ερμηνεία των μέτρων που έχει εξαγγείλει η ελληνική κυβέρνηση οφείλονται και στην έλλειμμα αξιοπιστίας της Ελλάδας και επανέλαβε ότι η Ελλάδα πρέπει να δώσει μάχη απέναντι στο χρόνο, προκειμένου να πείσει ότι αυτά που λέει δεν είναι απλώς ασκήσεις επί χάρτου. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε μια σειρά από νομοσχέδια που θα περάσει η κυβέρνηση, τα οποία αφορούν τη φορολογία, την εισοδηματική πολιτική, την ανεξαρτητοποίηση της ΕΣΥΕ, κ.α.

    Σε ό,τι αφορά την επιμονή της ΕΚΤ να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από την πλευρά της Ελλάδας, ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξήγησε ότι η ΕΚΤ είναι θεματοφύλακας μιας πιο αυστηρής ανάγνωσης των πραγμάτων και τόνισε ότι η θέση που τηρεί ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ προέρχεται από τρεις διαφορετικούς παράγοντες: Από το θεσμικό ρόλο της ΕΚΤ, από το έλλειμμα αξιοπιστίας της χώρας και από τους ευρύτερους φόβους που εκφράζει η ΕΚΤ για τη σταθερότητα του συστήματος. Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, η Ελλάδα μπαίνει μπροστά ως παράδειγμα, ούτως ώστε όλες οι χώρες του ευρώ να γνωρίζουν ότι πρέπει να τηρούν τις υποχρεώσεις τους.

    Εξάλλου, ο υπουργός επανέλαβε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση οδήγησε στην απόλυτη διάλυση των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους. Δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει όλα τα μεγάλα υπουργεία για να μειωθεί η σπατάλη του δημοσίου. Σημείωσε, ειδικότερα, ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να εξοικονομήσει χρήματα που δαπανά ο δημόσιος τομέας σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, σε ενοίκια, και σε συμβάσεις εργασίας τις οποίες μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί και επίσης τόνισε την ανάγκη να αυξηθεί η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, την οποία η προηγούμενη κυβέρνηση την παρέδωσε με απορρόφηση 3%.

    Όσον αφορά στις αμυντικές δαπάνες, ο Γ. Παπακωνσταντίνου υπενθύμισε ότι καταγράφονται στον προϋπολογισμό κάθε έτους με βάση τις δαπάνες για παραλαβή συστημάτων. Άρα οι δαπάνες για φέτος εξαρτώνται από συμβάσεις που έχουν γίνει τα περασμένα χρόνια. Σημείωσε, ωστόσο ότι υπάρχει μια πτωτική τάση.

    Το Ecofin

    Το Συμβούλιο υπουργών οικονομίας της ΕΕ ενέκρινε σήμερα το πρόγραμμα σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας δίνοντας προθεσμία ως τα τέλη του 2012 για τη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ και ζητώντας, όπως περιλαμβάνεται και στο ίδιο το πρόγραμμα που κατέθεσε η Ελλάδα, τη μείωση κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες του ελλείμματος για το 2010.

    Στην απόφασή του το Συμβούλιο καλεί τις ελληνικές αρχές να εφαρμόσουν ειδικά μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και συγκεκριμένα:

    - Επείγοντα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν έως τις 15 Μαΐου 2010. Σημειώνεται ότι στις 15 Μαΐου συμπληρώνονται τρεις μήνες από τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου.

    Οι τρεις αυτοί μήνες είναι το διάστημα το οποίο σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία απαιτείται για να κριθεί κατά πόσο υπήρξε αποτελεσματική δράση από την Ελλάδα για τη διόρθωση του υπερβολικού ελλείμματος.

    - Ενισχυτικά μέτρα για τη διασφάλιση των δημοσιονομικών στόχων του 2010.

    - Επιπλέον μέτρα που θα υιοθετηθούν έως τα τέλη του 2010, και

    - Επιπλέον μέτρα που θα υιοθετηθούν έως το 2012.

    Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το Συμβούλιο ζητά από την Ελλάδα να υποβάλει έκθεση έως τις 16 Μαρτίου, στην οποία θα προσδιορίζει το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των μέτρων για το 2010, και μία ακόμη έκθεση έως τις 15 Μαΐου, στην οποία θα καταγράφονται τα μέτρα που απαιτούνται για τη συμμόρφωση με τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου. Στη συνέχεια η Ελλάδα θα πρέπει να υποβάλει εκθέσεις σε τριμηνιαία βάση.

    Στην ανακοίνωση του Συμβουλίου, επισημαίνεται ακόμη ότι στο βαθμό που ορισμένοι κίνδυνοι που συνδέονται με το έλλειμμα και το χρέος επιβεβαιωθούν, η Ελλάδα θα πρέπει να ανακοινώσει στην έκθεση που θα παρουσιάσει στις 16 Μαρτίου πρόσθετα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί για το 2010 μπορούν να επιτευχθούν.

    Εξάλλου, στη σύστασή της , που υιοθετήθηκε με βάση το άρθρο 121 παράγραφος 4 της Συνθήκης , το Συμβούλιο εκτιμά ότι οι πολιτικές της Ελλάδας δεν είναι συμβατές με τις ειδικές συστάσεις ανά χώρα στο πλαίσιο των γενικών προσανατολισμών οικονομικής πολιτικής (σύσταση 2009/531/EΚ).

    Στη σύστασή του το Συμβούλιο σημειώνει ότι είναι «επιτακτική ανάγκη να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση των μακροοικονομικών ανισορροπιών και των διαρθρωτικών αδυναμιών της ελληνικής οικονομίας».

    Το Συμβούλιο καλεί λοιπόν την Ελλάδα να εκπονήσει και να εφαρμόσει το συντομότερο δυνατόν ένα θαρραλέο και συνολικό πακέτο διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων με συγκεκριμένα μέτρα που να καλύπτουν τους μισθούς, το συνταξιοδοτικό σύστημα , τις μεταρρυθμίσεις στο σύστημα υγείας, τη δημόσια διοίκηση, τις αγορές αγαθών, το επιχειρηματικό περιβάλλον, την παραγωγικότητα και την αύξηση της απασχόλησης.

    [03] "Κοινή δράση"

    "Έπρεπε να περάσουν τέσσερις μήνες για να κατανοήσουν στην κυβέρνηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κι οι αγορές αντιμετωπίζουν τη χώρα μας ως πειραματόζωο", αναφέρει σε δήλωσή του για τις εξελίξεις στην οικονομία ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας και εκφράζει την ελπίδα "να μην χρειαστούν άλλοι τόσοι μήνες για να κατανοήσουν ότι υπάρχει εναλλακτικός δρόμος απ' αυτόν της εξόντωσης της ελληνικής κοινωνίας".

    Ο δρόμος αυτός, προσθέτει ο κ. Τσίπρας, δεν είναι ο δρόμος της υποταγής στις κερδοσκοπικές διαθέσεις των αγορών, ούτε στις επιταγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά είναι ο δρόμος της κοινής δράσης και της αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ευρώπης, των λαών της Ευρώπης, απέναντι στις άγριες κερδοσκοπικές διαθέσεις των αγορών.

    [04] Αιματηρή καταδίωξη

    Τραγική κατάληξη είχε η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη δύο κακοποιών στον Βύρωνα, καθώς εξέπνευσε ο πολίτης, που τραυματίστηκε, όταν βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά των αστυνομικών και των κακοποιών.

    Σύμφωνα με τα ως στιγμής στοιχεία, οι αστυνομικοί είχαν στήσει ενέδρα στους δύο κακοποιούς και την ώρα που βγήκαν από σπίτι της περιοχής, τούς ζήτησαν να παραδοθούν. Εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους με πιστόλια, πετώντας παράλληλα χειροβομβίδες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Κατά την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε βαρύτατα και 25χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος βρισκόταν σε διπλανή οικοδομή και ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

    Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη αμέσως, ενώ ο δεύτερος κρύφτηκε στο πατάρι παρακείμενου αρτοποιείου, όπου συνελήφθη λίγο αργότερα.

    Οι κακοποιοί πέταξαν συνολικά πέντε χειροβομβίδες από τις οποίες εξερράγησαν οι δύο, ή οι τρεις. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία πυροτεχνουργών για να εξουδετερώσουν τις υπόλοιπες.

    Για την αιματηρή επιχείρηση και πιθανότατα για τη χθεσινοβραδυνή υπόθεση του αφοπλισμού αστυνομικών στο Μαρούσι, θα γίνουν αργότερα ανακοινώσεις στην Ασφάλεια Αττικής.

    [05] Ουρές στα πρατήρια καυσίμων

    Ουρές σχηματίζονται από το πρωί στα πρατήρια καυσίμων από οδηγούς που σπεύδουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους φοβούμενοι ότι η απεργία των τελωνειακών, που άρχισε σήμερα, θα προκαλέσει ελλείψεις στην αγορά.

    Ορισμένα πρατήρια έχουν ήδη ξεμείνει από καύσιμα, ενώ στα περισσότερα από τα υπόλοιπα οι βενζινοπώλες έχουν βάλει "πλαφόν" κοντά στα 30 ευρώ ανά πελάτη προκειμένου να εξυπηρετηθούν περισσότεροι.

    Τα προβλήματα εφοδιασμού της αγοράς οφείλονται προς το παρόν στο κλίμα "πανικού" που δημιουργήθηκε με αφορμή την απεργία, αναμένεται ωστόσο να ενταθούν τις επόμενες ημέρες καθώς τα αποθέματα στις δεξαμενές των πρατηρίων και τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων θα εξαντλούνται σταδιακά.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης η μέση τιμή της αμόλυβδης έχει αυξηθεί κατά 3 λεπτά το λίτρο σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή και διαμορφώνεται στο 1,256 ευρώ, από 1,223 την Παρασκευή. Το εύρος τιμών κυμαίνεται από 1,049 έως 1,42 ευρώ.

    Απεργούν από σήμερα οι τελωνειακοί

    Σε τριήμερη απεργία, από σήμερα έως και την Πέμπτη, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τελωνειακοί που διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων και του εισοδήματός τους.

    Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν τα τελωνεία σε μεθοριακούς σταθμούς, λιμάνια, αεροδρόμια και διυλιστήρια, στη βόρεια Ελλάδα. Εκτελωνισμοί προϊόντων γίνονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως αυτές προβλέπονται από το νόμο (στρατιωτικά εφόδια, υγειονομικό υλικό, καύσιμα για τις ανάγκες των νοσοκομείων και των μέσων μαζικής μεταφοράς και εμπορεύματα πρώτης ανάγκης).

    Απεργία για όλη την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από την Τρίτη έως Παρασκευή εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

    Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις εξής υπηρεσίες: ΚΕΠΥΟ, Χημείο Κράτους, Λογιστήριο του Κράτους, κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας, Στατιστική Υπηρεσία, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ΟΔΔΥ και Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

    Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 16 February 2010 - 17:30:28 UTC