Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-02-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ψηφίστηκε το ν/σ για τα "κλειστά" επαγγέλματα
  • [02] Συγκέντρωση συμβασιούχων
  • [03] Κόντρα για τη δημόσια περιουσίαVideo
  • [04] Ανταλλαγή παλαιών εισιτηρίων ΗΣΑΠ
  • [05] Αιματηρές διαδηλώσεις στο Μπαχρέιν
  • [06] Εγκύγκλιος για τους ημιυπαίθριους
  • [07] Δράση για τα ναρκωτικά
  • [08] Η ώρα του ΠΑΟΚ ο»Ώ

  • [01] Ψηφίστηκε το ν/σ για τα "κλειστά" επαγγέλματα

    Ψηφίστηκε επί της αρχής, από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των λεγόμενων "κλειστών επαγγελμάτων", το οποίο έχει συγκεντρώσει τις επικρίσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Για την κυβέρνηση το νομοσχέδιο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των προωθούμενων μεταρρυθμίσεων και όπως σημείωσε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης απαντά στους αποκλεισμούς νέων ανθρώπων να μπουν στην οικονομία με τη δική τους δυναμική και γνώση.

    Η ΝΔ τάσσεται μεν υπερ τη φιλοσοφίας της λεγόμενης απελευθέρωσης των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων, αλλά δηλώνει πως στην προκειμένη περίπτωση αδυνατεί να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο καθώς δεν βασίζεται σε μελέτες κοινωνικών επιπτώσεων και οδηγεί ουσιαστικά σε απορρύθμιση της αγοράς.

    Ο ΛΑΟΣ εκτιμά ότι το νομοσχέδιο διαμορφώνει συνθήκες νομοθετικού φαρ ουεστ ενώ τα κόμματα της αριστεράς διακρίνουν ανακατανομή της πίτας προς όφελος των ισχυρών.

    Το ΚΚΕ θεωρεί ότι το σχέδιο νόμου διεκολύνει το μεγάλο κεφάλαιο να μπει σε επαγγελματικούς χώρους για τους οποίους δεν επεδείκνυε ενδιαφέρον στο παρελθόν και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για "νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία.

    Αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος τους,οι δικηγόροι του Πειραιά αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντα τους από σήμερα έως τις 23 Φεβρουαρίου.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Συγκέντρωση συμβασιούχων

    Συμβολική σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, οι συμβασιούχοι του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου από την ελληνική Δικαιοσύνη.

    Η απόφαση για τη συγκέντρωση ελήφθη από το Πανελλήνιο Συντονιστικό των Συμβασιούχων που συγκροτείται από συμβασιούχους 38 φορέων του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα.

    Τα μέλη του Συντονιστικού, σε ανακοίνωσή τους, αφού υπενθυμίζουν τη δικαστική πορεία που έχουν ακολουθήσει οι συμβασιούχοι στον Άρειο Πάγο, αναφέρονται στην τελευταία δίκη η οποία έγινε στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στις 20 Ιανουαρίου 2011, κατά την οποία ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες, και ο αρεοπαγίτης, Α. Δουλγεράκης, εισηγήθηκαν τη μη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

    Ακόμη, επισημαίνουν οι συμβασιούχοι ότι η παρουσία τους έξω από τον Άρειο Πάγο «θα συνεχιστεί μέχρι να κατανοήσουν οι αρεοπαγίτες μας ότι δεν μπορούν να προσαρμόζουν τις αποφάσεις τους ανάλογα με την βούληση των κυβερνώντων, καταπατώντας ουσιαστικά θεσμούς και όρκους και ανατρέποντας τη μία απόφασή τους μετά την άλλη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Κόντρα για τη δημόσια περιουσίαVideo

    Η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μεταφέρθηκε στη Βουλή.

    Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, επετέθη, στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας πως στις 7 Ιουλίου του 2010, «είχε προτείνει να κάνουμε τα έσοδα από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, μνημονιακή υποχρέωση».

    «Πουθενά δεν έθεσε ο κ. Σαμαράς ζήτημα Μνημονίου. Είπε πως τα 50 δισ. ευρώ μπορούν να βρεθούν από εμπορική αξιοποίηση μικρού μέρους ακίνητης περιουσίας και πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν άμεσα, σύγχρονες μορφές προχρηματοδότησης, το λεγόμενο bridge financing, για τη μείωση του χρέους. Αυτό δεν συνιστά ξεπούλημα, σε αντίθεση με τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες στη Νέα Υόρκη", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης.

    «Εμείς δεν ξεκινάμε κακόπιστα, δεν λέμε πως θέλατε να τα ξεπουλήσετε», απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε:

    «Λέμε, όμως, πως κάποιος που λέει πως θα φέρει 50 δισ. από την ακίνητη περιουσία χωρίς να λαμβάνει άλλα μέτρα, καθιστά το μέτρο αυτό, μνημονιακή υποχρέωση».

    "Κλείνουμε κάθε παράθυρο για πώληση δημόσιας γης και στο νομοσχέδιο που θα έρθει σύντομα θα είμαστε απόλυτοι", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός έθεσε ξεκάθαρα το πλαίσιο στο οποίο κινείται η κυβέρνηση, στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

    Ως "άνευ σημασίας" αντιμετώπισε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού πως η δημόσια γη δεν πρόκειται να πουληθεί στο πλαίσιο της άντλησης 50 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, συμφώνησε με τον στόχο της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, αλλά και της εκποίησής της: «Βγαίνει και λέει ο πρωθυπουργός, ότι θα βάλουμε όρο και στο Σύνταγμα, πως δεν πωλείται ελληνική γη. Δε καταλαβαίνω τι είναι αυτό. Να θυμίσω πόσα συμβόλαια έχουν γίνει από πλευράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πόση δημόσια περιουσία έχει εκχωρηθεί;»

    Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Τσίπρας, κατήγγειλε την κυβέρνηση πως «καμώνεται ότι τσακώνεται με την τρόικα, για πράγματα όμως, που είχε συζητήσει μαζί τους, είχε συναποφασίσει και υπογράψει».

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Ανταλλαγή παλαιών εισιτηρίων ΗΣΑΠ

    Από τον ΗΣΑΠ ανακοινώθηκε πως από σήμερα, Πέμπτη, θα μπορεί το επιβατικό κοινό να ανταλλάσει τα παλιά εισιτήρια που έχει στην κατοχή του με τα νέα που ισχύουν από την πρώτη Φεβρουαρίου.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή εκδοτήρια για την ανταλλαγή παλαιών εισιτηρίων με νέα στους σταθμούς Ομόνοια, Πειραιάς, Αττική και Κηφισιά από τις 6:30 έως τις 20:30.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Αιματηρές διαδηλώσεις στο Μπαχρέιν

    Δύο άνθωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας του Μπαχρέιν διέλυσαν τους διαδηλωτές που είχαν καταλάβει μία πλατεία στο κέντρο της Μανάμα, σύμφωνα με τους συγγενείς των θυμάτων και την αντιπολίτευση.

    Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που πέρασαν τη νύχτα στην πλατεία του Μαργαριταριού, η αστυνομία επιτέθηκε ξαφνικά στους διαδηλωτές κάνοντας χρήση δακρυγόνων, αλλά, όπως δήλωσε η αντιπολίτευση, και πλαστικών σφαιρών.

    Δύο άνθρωποι ο Μαχμούντ Μάκι Αλι, 22 ετών και ο Αλι Μανσούρ Αχμαντ Χόντερ, 52 ετών, σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις οικογένειές τους.

    Επιπλέον "τουλάχιστον 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους τουλάχιστον 10 σοβαρά", σύμφωνα με τον Μάταρ Μάταρ, εκπρόσωπο Τύπου του αλ Ουεφάκ, το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης.

    Ετσι ο αριθμός των νεκρών στο Μπαχρέιν από τη Δευτέρα οπότε ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις φτάνει τους τέσσερις. Οι κινητοποιήσεις διοργανώθηκαν μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook όταν νεαροί κάλεσαν σε διαδηλώσεις για να ζητήσουν πολιτικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις, ακολουθώντας το παράδειγμα της Τυνησίας και της Αιγύπτου.

    Σήμερα τα ξημερώματα οι αστυνομία διέλυε τις σκηνές που είχαν στήσει οι διαδηλωτές στην πλατεία, η οποία είχε εκκενωθεί και καλυπτόταν ακόμη από καπνό εξαιτίας της χρήσης των δακρυγόνων, όπως μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

    Περισσότερα από 50 τεθωρακισμένα οχήματα κατευθύνονται προς την πλατεία του Μαργαριταριού στο Μπαχρέιν, λίγες ώρες αφού οι δυνάμεις ασφαλείας διέλυσαν τους διαδηλωτές που την είχαν καταλάβει.

    Εξάλλου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρματα μάχης καθώς και πολλά στρατιωτικά φορτηγά και ασθενοφόρα βρίσκονται σε αυτοκινητόδρομο στο κέντρο της Μανάμα, την ώρα που πολύ λίγα είναι τα πολιτικά οχήματα που κυκλοφορούν στους γύρω δρόμους.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Εγκύγκλιος για τους ημιυπαίθριους

    Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και αναδρομικά από τον Απρίλιο του 2010, δύναται να επιβάλλουν οι δήμοι, στους ημιυπαίθριους χώρους που έχουν δηλωθεί με το νόμο 3897/2010, για την τακτοποίησή τους. Αυτό αφορά τα τετραγωνικά μέτρα που μέχρι τώρα δεν είχαν δηλωθεί και δεν συμπεριλαμβάνονταν στα δημοτικά τέλη που πλήρωνε το κτίσμα. Τη διευκρίνιση αυτή έκανε ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ντόλιος μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

    Συγκεκριμένα στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

    "Τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού (ΔΤ), ο φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων (ΔΦ) καθώς και τα δυνητικά, ανταποδοτικά τέλη (ανάλογα με τους όρους που προβλέπονται από την απόφαση του δημοτικούσυμβουλίου) συνεχίζουν να επιβάλλονται, με συνυπολογισμό της επιφάνειας των δηλούμενων χώρων (ημιυπαίθριοι, πιλοτές, υπόγειοι χώροι κλπ), κατά τον προσδιορισμό του ύψους αυτών (βλ. β.1, 2, 3).

    Είναι δυνατή επίσης η επιβολή ΤΑΠ για τους ημιυπαίθριους χώρους που έχουν κλειστεί, δεδομένου ότι με την μετατροπή αυτών σε χώρους κύριας χρήσης, αυξάνεται η επιφάνεια του ακινήτου, η οποία συνυπολογίζεται για τον προσδιορισμό της υποκείμενης στο φόρο αξίας (622/2004 Γνωμ. ΝΣΚ). Στην περίπτωση αυτή ΤΑΠ επιβάλλεται από το χρόνο έναρξης ισχύος του ν.3843/2010 (δηλ. 28/4/2010) ή από την ημερομηνία μετατροπής της χρήσης του ημιυπαίθριου (αναγράφεται στην υποβληθείσα υπεύθυνη δήλωση), στην περίπτωση που αυτή είναι μεταγενέστερη της 28ης Απριλίου 2010".

    Ενόψει των διατάξεων του άρθρου 22, παρ.5.α του ν.3897/2010 («δεν οφείλεται αναδρομικά οποιοσδήποτε φόρος»), για τους χώρους που διατηρούνται κατά το ν.3843/2010 δεν επιβάλλονται αναδρομικά (δηλαδή για χρονική περίοδο προγενέστερη της 28ης Απριλίου 2010) ΤΑΠ και ΔΦ, καθώς και τα παρακολουθηματικά, της κύριας οφειλής, πρόστιμα.

    Διευκρινίζεται ωστόσο ότι παραμένει η δυνατότητα αναδρομικής επιβολής των προαναφερόμενων ανταποδοτικών τελών για τους χώρους που διατηρούνται, στην περίπτωση που ο δήμος δεν συνυπολόγιζε το εμβαδόν αυτών στην επιφάνεια των στεγασμένων χώρων των ακινήτων, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Στην περίπτωση αυτή, τα τέλη θα επιβληθούν με γνώμονα το συντελεστή που ισχύει για την προβλεπόμενη, από την οικοδομική άδεια, χρήση, χωρίς δηλαδή να ληφθεί υπόψη η αλλαγή της χρήσης που δηλώθηκε στο πλαίσιο του ν.3843/2010 (ενόψει της παρ.γ. του άρθρου 22 ν.3897/2010) και θα επιβληθούν τα πρόστιμα που προβλέπονται για την ανακριβή δήλωση της επιφάνειας των ακινήτων".

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Δράση για τα ναρκωτικά

    Ενεργότερη δράση αναλαμβάνει η διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη μελέτη και την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, σε μια προσπάθεια να συντονιστούν καλύτερα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

    Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δημήτρη Κρεμαστινό για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, εμφανίστηκε ανήσυχος και σύντομα θα αναλάβει πρωτοβουλία για δραστικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Πολύ σύντομα μάλιστα αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που θα προβλέπει αλλαγή του κώδικα περί ναρκωτικών.

    Χαρακτηριστική ήταν μια εικόνα που μετέφερε στα μέλη της διακομματικής επιτροπής, ενημερώνοντας τα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλιώρη.

    «Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούνται 5.200 χρήστες ενώ άλλοι 5.358 άρρωστοι άνθρωποι, περιμένουν πως θα αντιμετωπιστούν άμεσα. Ποιος είναι ο μέσος χρόνος αναμονής για τα στεγνά προγράμματα του ΟΚΑΝΑ σε αυτή τη χώρα; Τα επτά χρόνια» τόνισε η κ Μαλιώρη και πρόσθεσε:

    « Είναι επείγον. Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξαναφέρουμε το πρόγραμμα θεραπείας με υποκατάστατα. Έχουμε καταργήσει το δικαίωμα στη θεραπεία. Όταν δεν τους δίνουμε θεραπευτική θέση, δεν τους δίνουμε φαρμακευτική στήριξη, τους σπρώχνουμε στη πιάτσα. Όσο στερούμε από τόσο μεγάλο πληθυσμό αυτό το δικαίωμα, θα κάνουν οτιδήποτε για να βρουν τη δόση τους».

    Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η κ. Μαλιώρη στην πρόληψη τονίζοντας ότι «το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν».

    Σε όλη τη χώρα όπως είπε, λειτουργούν 71 συνολικά κέντρα πρόληψης με 400 εργαζόμενους ενώ υπάρχουν ολόκληροι νομοί που δεν έχουν κανένα πρόγραμμα.

    Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τσούρας που τόνισε χαρακτηριστικά:

    «Λύση στο πρόβλημα δεν πρόκειται να βρεθεί γιατί σε παγκόσμιο επίπεδο ισχυρές δυνάμεις δεν το θέλουν. Στο Αφγανιστάν επί εποχής Ταλιμπάν η καλλιέργεια ηρωίνης ήταν στο 14%. Σήμερα με την παρουσία των δυνάμεων προστασίας έφθασε στο 98%! Ζητήσαμε από όλα τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια να συνεργαστούμε ώστε να έχουμε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματος. Αρνήθηκαν. Το ίδιο κάναμε στον ΟΗΕ. Αρνήθηκε. Είναι πολλά τα λεφτά και υπάρχουν τεράστια πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και ένα από αυτά είναι και στην Ελλάδα.

    Τα ναρκωτικά θα χτυπηθούν μόνο αν χτυπηθεί το εμπόριο».

    Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, όπως επεσήμαναν μέλη της επιτροπής, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε μόλις 600.000 ευρώ από τα 60 εκ ευρώ που έχει κατασχέσει από ναρκωτικά ενώ σύμφωνα με το νόμο τα λεφτά αυτά προορίζονται για την καταπολέμηση του προβλήματος.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Η ώρα του ΠΑΟΚ

    Για τη «φάση των 32» στο Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί απόψε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (10:05), με στόχο τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης για τη ρεβάνς στη ρωσική πρωτεύουσα. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου αναμένεται να δώσουν βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία, όπως έκαναν πολύ καλά και στη φάση των ομίλων, επιχειρώντας να σκοράρουν και να βάλουν τις βάσεις της νίκης.

    Από την πλευρά τους, οι Ρώσοι που θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αναμένεται να παραταχθούν με ενισχυμένη μεσαία γραμμή, έτσι ώστε να αποφύγουν την ήττα και να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση.

    Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες για τη «φάση των 32» στο Γιουρόπα Λιγκ.

    Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 20:00 Μπενφίκα-Στουτγκάρδη

    20:00 Νάπολι-Βιγιαρεάλ

    20:00 Αντερλεχτ-Αγιαξ

    20:00 Λεχ Πόζναν-Μπράγκα

    20:00 Μπεσίκτας-Ντιναμό Κιέβου

    20:00 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Παρί Σεν Ζερμέν

    20:00 Ρούμπιν Καζάν-Τβέντε

    22:05 Σπάρτα Πράγας-Λίβερπουλ

    22:05 Βασιλεία-Σπαρτάκ Μόσχας

    22:05 Γιουνγκ Μπόις-Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης

    22:05 Σεβίλη-Πόρτο

    22:05 Λιλ-Αϊντχόφεν

    22:05 ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΑΝΤ-1

    22:05 Μέταλιστ-Λεβερκούζεν

    22:05 Ρέιντζερς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 17 February 2011 - 7:30:25 UTC