Download Greek Fonts & Instructions for your computer Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-05-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ''Δεν διαπραγματευόμαστε νέους όρους''
  • [02] Συναίνεση ζητά ο Όλι Ρεν
  • [03] Στο "στόχαστρο" της εφορίας 1.343 επιχειρήσεις
  • [04] "Παραδειγματική τιμωρία όσων αυθαιρετούν"
  • [05] Εξεταστική για Ζήμενς
  • [06] Πτώση μετεωρίτη
  • [07] Προς μείωση τιμής ο»Ώ

  • [01] ''Δεν διαπραγματευόμαστε νέους όρους''

    Η Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του στόχου απόκτησης πρωτογενούς πλεονάσματος, είμαστε στον σωστό δρόμο, προχωράμε μπροστά και δεν διαπραγματευόμαστε νέους όρους, ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Όσλο, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για την Προοδευτική Διακυβέρνηση με θέμα: «Η ατζέντα μετά την κρίση για την κεντροαριστερά».

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, επισημαίνοντας από την άλλη, ότι και η παραμικρή δυσκολία στην ελληνική οικονομία διογκώνεται, ενώ όλοι έχουν γίνει ειδικοί στην ελληνική οικονομία. Τόνισε ότι τα «σενάρια καταστροφής» δεν βοηθούν τις επενδύσεις και εν γένει το κλίμα στην αγορά και επανέλαβε: «αφήστε την Ελλάδα ήσυχη να κάνει την δουλειά της».

    Ερωτηθείς αν η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2012, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα δραστικά μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση, είπε για τα πρώτα θετικά σημάδια με την αύξηση των εξαγωγών και τον τουρισμό, επισήμανε ότι οι αγορές είναι ακόμα φοβισμένες, προσθέτοντας ωστόσο ότι «όπως προχωράμε θα τις πείσουμε». Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο fast track για την προσέλκυση επενδύσεων.

    Ερωτηθείς για το αν η Ελλάδα αφέθηκε μόνη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της, ο πρωθυπουργός είπε ότι η χώρα μας δεν είναι μόνη, καθώς βοηθήθηκε από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό και τόνισε ότι παρά τους διαφόρους και διαφόρων ειδών φόβους που υπάρχουν στην Ευρώπη, απαιτείται συλλογική απάντηση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

    Σε ό,τι αφορά την ερώτηση «ποιο θα είναι το μέλλον της Ευρώπης μετά την κρίση, δεδομένου του φόβου των πολιτών, της απώλειας μισθών και δικαιωμάτων και εν μέσω διαφόρων συζητήσεων στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση της κρίσης», ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «υπάρχει πόνος για τα προβλήματα του κόσμου», πρόσθεσε ότι είμαστε στην μέση του δρόμου για μια βιώσιμη οικονομία, με την Ελλάδα να βρίσκεται στον σωστό δρόμο, και πρόσθεσε ότι η προοδευτική Ευρώπη έχει τις δυνατότητες ώστε να υπάρξουν συνθήκες ανάπτυξης με ένα διαφορετικό μοντέλο που θα εξασφαλίζει θέσεις εργασίας και κοινωνικά δικαιώματα.

    Συνάντηση Παπανδρέου-Στόλτεμπεργκ

    Η συνεργασία στους τομείς της μεταφοράς φυσικού αερίου και των ερευνών για την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου ή φυσικού αερίου στο Ιόνιο Πέλαγος ήταν οι δύο τομείς που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των πρωθυπουργών Ελλάδας και Νορβηγίας, Γιώργου Α. Παπανδρέου και Γιενς Στόλτεμπεργκ στο Όσλο.

    Επιστολή στον έλληνα πρωθυπουργό

    Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου απευθύνει ο διευθυντής της εφημερίδας Ηandelsblatt Γκάμπορ Στάινγκαρτ, με την οποία τον καλεί να παραδεχτεί ότι η χώρα έχει ουσιαστικά φτάσει στα όρια στάσης πληρωμών.

    «Με μεγάλο σεβασμό παρακολουθεί ο δυτικός κόσμος τις προσπάθειές σας να αντιμετωπίσετε την κρίση χρέους. Κανένα άλλο δημοκρατικό κράτος δεν κατάφερε σε καιρούς ειρήνης κάτι παρόμοιο», αναφέρει.

    Στιγματίζει τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, φορτώνοντας στο ελληνικό κράτος 340 δις χρέος, που ισοδυναμεί με 155πλάσιο των κερδών των 60 μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας.

    Ο κ. Στάινγκαρτ μιλά άκρως εγκωμιαστικά για τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου. «Για μένα είστε ένας σύγχρονος ήρωας. Επιχειρείτε το αδύνατο», λέει οκ. Γκάμπορ. Προσθέτει ωστόσο, ότι η πικρή αλήθεια, την οποία εσείς και όσοι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα, πρέπει να παραδεχτείτε είναι: Η βοήθεια δεν βοηθά. Η χώρα βυθίζεται όλο και βαθύτερα στο τέλμα».

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Συναίνεση ζητά ο Όλι Ρεν

    Υπογραμμίζοντας ότι η ταχεία αποκλιμάκωση της ύφεσης και η διαφαινόμενη επιστροφή στην ανάπτυξη αποτελούν μία "θετική έκπληξη", ο Επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν επισήμανε, σήμερα από τις Βρυξέλλες, την ανάγκη να ληφθούν περαιτέρω μέτρα μέσα στο 2011, διαμηνύοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να παραμεριστούν οι πολιτικές διαφορές και οι έριδες στην Ελλάδα, προκειμένου να εφαρμοστεί το «αναγκαίο» πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής.

    Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τη στάση της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με θέμα τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ευρωπαϊκή οικονομία, ο Όλι Ρεν τόνισε ότι η ΕΕ αναμένει από τα κύρια κόμματα της αντιπολίτευσης και από την κυβέρνηση να βρουν μια πιο συναινετική γραμμή, ούτως ώστε όλα τα κόμματα να στηρίξουν το «αναγκαίο» πρόγραμμα εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας.

    Συνεχίζοντας, τόνισε ότι η δημοσιονομική προσπάθεια του περασμένου έτους είναι «άνευ προηγουμένου», καθώς το δημοσιονομικό έλλειμμα μειώθηκε κατά 7% του ΑΕΠ. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε θαρραλέες μεταρρυθμίσεις και σε ένα θαρραλέο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, το οποίο θα πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως.

    Ο Όλι Ρεν υπογράμμισε ακόμη, την ανάγκη να ληφθούν πρόσθετα μέτρα μέσα στο 2011, λόγω της ύφεσης το 2010, η οποία αποδείχθηκε υψηλότερη από το αναμενόμενο, αλλά και λόγω της προς τα πάνω αναθεώρησης του δημοσιονομικού ελλείμματος.

    Εξάλλου, ερωτηθείς για το αν θα χρειαστεί νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ο Όλι Ρεν επανέλαβε ότι είναι πρόωρο να το σχολιάσει, παραπέμποντας στο συμβούλιο Eurogroup, που θα γίνει στις 16 Μαΐου στις Βρυξέλλες, όπου και θα ξεκινήσει η συζήτηση για το θέμα αυτό.

    Στη βασική διαπίστωση ότι στην Ελλάδα υπάρχει, παράλληλα με τη συνεχιζόμενη δημοσιονομική εξυγίανση , σταδιακή τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης, η οποία αναμένεται να αποκτήσει θετικό πρόσημο το 2012 (+1,1%) και την ανάκαμψη να αποκτά μεγαλύτερη ώθηση το 2013, καταλήγει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης των εαρινών οικονομικών της προβλέψεων.

    Στα αρνητικά της έκθεσης για την Ελλάδα περιλαμβάνονται οι εκτιμήσεις για την ανεργία, που θα φτάσει το 15,3% το 2012, καθώς και για το δημόσιο χρέος, που θα φτάσει το 166,1% τον επόμενο χρόνο.

    Σχετικά θετική εξέλιξη, είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις της Επιτροπής, η αποκλιμάκωση του πληθωρισμού ο οποίος από 4,7% το 2010 θα μειωθεί στο 2,4% το 2011 και στο 0,5% το 2012.

    Στο μεταξύ, το 85% των επενδυτών που συμμετείχαν σε έρευνα του πρακτορείου Bloomberg θεωρούν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, ενώ πάνω από το 50% πιστεύουν ότι θα χρεοκοπήσει και η Πορτογαλία και η Ιρλανδία. Στην έρευνα του Bloomberg συμμετείχαν 1.263 επενδυτές και αναλυτές, οι οποίοι είναι συνδρομητές του πρακτορείου.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Στο "στόχαστρο" της εφορίας 1.343 επιχειρήσεις

    Εντολή για τον άμεσο φορολογικό έλεγχο από ειδικά συνεργεία σε 1.343 επιχειρήσεις έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών. Οι επιχειρήσεις αυτές συγκαταλέγονται στο σύνολο των 16.000 επιχειρήσεων με βιβλία γ' κατηγορίας που δεν υπέβαλαν προσωρινή δήλωση ΦΠΑ για την περίοδο του Φεβρουαρίου και αξιολογούνται με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης που λαμβάνονται υπόψη για τους φορολογικούς ελέγχους.

    Οι επιχειρήσεις αυτές θα ελεγχθούν άμεσα, όπως προκύπτει από ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ενώ από έλεγχο θα περάσουν και οι 16.000 επιχειρήσεις που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις που τους είχαν αποσταλεί για την υποβολη των δηλώσεών τους. Τα στοιχεία των επιχειρήσεων αυτών έχουν αποσταλεί τις Δ.Ο.Υ για έλεγχο. Οι επιχειρήσεις αυτές θα κληθούν σε δεύτερη φάση να καταβάλουν το ΦΠΑ με βάση τεκμαρτό τρόπο υπολογισμού, όπως προκύπτει από τις διατάξεις του τελευταίου φορολογικού νόμου.

    Επίσης, όπως αναφέρει το υπουργείο, προγραμματίζεται έλεγχος στους φορολογούμενους με υποχρέωση τήρησης βιβλίων Β΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ., οι οποίοι δεν υπέβαλαν περιοδική δήλωση Φ.Π.Α. πρώτου τριμήνου 2011 ή Γ΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ., οι οποίοι δεν υπέβαλαν περιοδική δήλωση Φ.Π.Α. Μαρτίου 2011. Οι καταληκτικές ημερομηνίες ήταν 30 Απριλίου 2011.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] "Παραδειγματική τιμωρία όσων αυθαιρετούν"

    Το πλαίσιο που θα αποτελεί την εγγύηση της ασφάλειας των πολιτών και θα αποδίδει σεβασμό στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους έθεσε σήμερα, σε συνάντηση που πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

    Ο κ. Παπουτσής ανακοίνωσε το πλαίσιο στις ηγεσίες των τριών Σωμάτων Ασφαλείας - Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, Πυροσβεστικό Σώμα - της ΕΥΠ, καθώς και τους επιτελείς τους, και ζήτησε την πλήρη τήρησή του σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες τα Σώματα Ασφαλείας έχουν παρουσία.

    Δεκαπέντε τραυματίες από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

    Δεκαπέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, σε νοσοκομεία από τα επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.

    Η πλειοψηφία αυτών είναι αλλοδαποί ενώ ανάμεσά τους είναι και ένας Έλληνας ο οποίος δέχθηκε επίθεση στην πλατεία Βικτωρίας από ομάδα αλλοδαπών και αντιεξουσιαστών, επειδή φορούσε ένα καπελάκι με την ελληνική σημαία, οι οποίοι τον χτύπησαν με ξύλα, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση. Από τα συγκεκριμένα επεισόδια προσήχθησαν 47 άτομα, από τους οποίους 40 είναι Έλληνες και 7 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη και ένας αλλοδαπός για σωματική βλάβη και φθορές.

    Επίσης, ομάδες ακροδεξιών προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα αλλοδαπών. Δύο ακόμη άτομα προσήχθησαν από τα επεισόδια που έγιναν στη διάρκεια της δεύτερης πορείας που πραγματοποιήθηκε από τα Προπύλαια στο Σύνταγμα, ενώ τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί. Στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία αυτή, ομάδες νεαρών προκάλεσαν φθορές σε τρία καταστήματα και ένα γραφείο εταιρείας.

    Στο μεταξύ αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση της υγείας του τραυματία Γιάννη Καφκά, που κτυπήθηκε προχθές , κατά τη διάρκεια της πορείας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας .

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Εξεταστική για Ζήμενς

    Με κοινές παραδοχές ότι πρόκειται για ένα πρωτοφανές πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο, που χρίζει περαιτέρω διερεύνησης από Προανακριτική Επιτροπή, εμφανίστηκαν οι εισηγητές του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης και της ΝΔ, Γρηγόρης Αποστολάκος, με τους οποίους άνοιξε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Ζήμενς.

    Κοινές διαπιστώσεις εξέφρασαν ακόμα και σε ότι αφορά «απαράδεκτες καθυστερήσεις από πλευράς δικαιοσύνης, καθώς ούτε μία από τις συμβάσεις της Ζήμενς δεν έχει οδηγηθεί στο ακροατήριο» με αποτέλεσμα, όπως τονίστηκε να εντοπιστούν εμβάσματα από τα «μαύρα ταμεία» της γερμανικής εταιρίας που έμειναν στον αέρα χωρίς να βρεθούν οι τελικοί αποδέκτες τους.

    Παράλληλα και οι δύο έκαναν έκκληση στην δικαιοσύνη να περατώσει γρήγορα την έρευνα γιατί αυτό όπως είπαν επιβάλλει το συμφέρον της χώρας.

    «Πρόκειται για ένα από τα πρωτοφανή σκάνδαλα διαφθοράς, ιδιαίτερα εκτεταμένο και συστηματικό, που είναι φαινόμενο της ελληνικής διοίκησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, που ήταν και οι πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση, ενώ παρομοίασε την υπόθεση της Ζήμενς «με ελληνική τραγωδία».

    Από την πλευρά του, ο εισηγητής της ΝΔ Γρηγόρης Αποστολάκος υπογράμμισε ότι έγινε τεράστια προσπάθεια στην Εξεταστική Επιτροπή για να λάμψει η αλήθεια, τόνισε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι καταγγελίες του ότι «πάνω από 5-6 βουλευτές μέλη της Επιτροπής, δέχονταν απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα».

    Ο κ. Αποστολάκος μίλησε για ανάγκη «επανάκτησης του κώδικα αξιών», για κοινωνικό αίσθημα που έχει τρωθεί βάναυσα, ενώ έντονα επικριτικός ήταν και το ρόλο της Δικαιοσύνης.

    Από την πλευρά του, ο εισηγητής του ΛΑΟΣ, Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης είπε πως «Η Εξεταστική Επιτροπή απέτυχε παταγωδώς. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θεωρεί ως μη γενόμενη την διαδικασία, καταγγέλλει τους συμψηφισμούς και δηλώνει πως αν δεν δεσμευτούν, εκ των προτέρων, τα δύο μεγάλα κόμματα, ότι θα ανοίξουν τα ταμεία τους και δεν θα μπουν ασπίδες σε πρώην πρωθυπουργούς, επιφυλασσόμαστε για την συμμετοχή μας στην Προανακριτική Επιτροπή».

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Πτώση μετεωρίτη

    Ένας μετεωρίτης, διαμέτρου επτά εκατοστών, έπεσε σε αυλή σπιτιού, στο χωριό Σουχάρου, στην επαρχία Μποτοσάνι της βόρειας Ρουμανίας, μπροστά στα έντρομα μάτια του αγρότη-ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος πανικοβλήθηκε από τον εκκωφαντικό θόρυβο, που προκάλεσε κατά την πτώση του στη γη το ουράνιο αντικείμενο.

    «Άκουσε βόμβο, σήκωσε τα μάτια του προς τον ουρανό και παρακολούθησε το μετεωρίτη, που έπεφτε στην αυλή και δημιούργησε μικρό κρατήρα. Το επόμενο πρωί, ο άνδρας έσκαψε τον κρατήρα και βρήκε το πετρώδες αντικείμενο», ανέφερε ο πρώτος ειδικός που μελέτησε το μετεωρίτη, ο γεωλόγος Σορίν Γκριντέι.

    Το αντικείμενο δεν φαίνεται να είναι ραδιενεργό, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες που έγιναν στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος στο Μποτοσάνι, αλλά θα σταλεί και στη Σχολή Γεωλογίας στο Ιάσιο.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Προς μείωση τιμής

    Εντός του Ιουνίου θα καταστεί δυνατή, κατά πάσα πιθανότητα, η μείωση της τιμής των διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους παραχώρησης, όπως είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση.

    Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιαννης Μαγκριώτης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «μέχρι τέλη Μαΐου θα υπάρξει, πιθανότατα, κατάληξη στις συζητήσεις που γίνονται με τις κατασκευάστριες κοινοπραξίες επί του μνημονίου συνεργασίας που τους έχει υποβάλει το υπουργείο».

    «Ορισμένες από τις κοινοπραξίες», διευκρίνισε ο υφυπουργός, «έχουν δώσει τις απαντήσεις τους. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, περιμένουμε να καταλήξουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Εμείς πάντως έχουμε ξεκαθαρίσει ως υπουργείο ότι και δεσμευόμαστε και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω απβ όσα έχουμε προτείνει στο μνημόνιο συνεργασίας».

    Το υπουργείο Υποδομών έχει προτείνει συνολική μείωση των διοδίων κατά 30% για τρία χρόνια και κατά 50% στα υπό κατασκευή τμήματα των οδικών αξόνων.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 13 May 2011 - 12:30:23 UTC