Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-05-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Ευθύνη της χώρας να βγει από την κρίση"
  • [02] "Αναγκαία η αναπτυξιακή προοπτική''
  • [03] Έκρηξη με τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη Video
  • [04] Αποχωρήσεις από το ΧΑ
  • [05] "Άμεσα μεταρρυθμίσεις"
  • [06] Σε κρίση η ένδυση
  • [07] "Η Ελλάδα που αγαπώ"
  • [08] Άκυροι οι δυσμενείς όροι
  • [09] Ξανά αντιμέτωποι

  • [01] "Ευθύνη της χώρας να βγει από την κρίση"

    "Είναι ευθύνη της Ελλάδας να βγάλει την οικονομία της από την κρίση", τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στον ΟΑΣΑ, ενώ στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες υπογράμμισε: "αφήστε μας ήσυχους να δουλέψουμε". Ο Γ. Παπανδρέου επισήμανε ότι, παρά τα δημοσιεύματα στον Τύπο, η Ελλάδα είχε "εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε ένα χρόνο".

    Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2011 οι ρυθμοί ανάπτυξης απέκτησαν θετικό πρόσημο, ενώ στους τελευταίους 5-6 μήνες οι εξαγωγές αυξήθηκαν μηνιαίως και κατά μέσον όρο κατά 35%.

    "Επιδίωξη είναι η εθνική συνεννόηση", δήλωσε ο πρωθυπουργός, μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο ενημέρωσε για τις επαφές που είχε την Τρίτη με τους πολιτικούς αρχηγούς.

    "Δεν υπάρχει απόφαση, ούτε σκέψη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    "Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι όπου χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις και συμφωνίες θα μπορούσαν να διεξαχθούν δημοψηφίσματα", δήλωσε ο κ.Πεταλωτής σπεύδοντας, όμως, να διευκρινίσει ότι ούτε τα νέα μέτρα, ούτε το περσινό Μνημόνιο είναι θέματα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [02] "Αναγκαία η αναπτυξιακή προοπτική''

    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλώνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Handelsblatt ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν "εξαντλήσει τα σενάρια στήριξης της Ελλάδας" και θεωρεί ότι μία αναδιάρθρωση του χρέους εμπεριέχει "σημαντικούς κινδύνους".

    "Είναι αλήθεια ότι στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν έχουμε ακόμη εξαντλήσει όλα τα σενάρια για την στήριξη της Ελλάδας", λέει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παραδεχόμενος ότι "τα μέτρα δημοσιονομικής πειθαρχίας από μόνα τους δεν μπορούν να επιλύσουν τα προβλήματα" της χώρας.

    "Χρειάζεται μία προοπτική οικονομικής ανάπτυξης μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα", δηλώνει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, κάνοντας αναφορά στον τομέα των επενδύσεων στην ηλιακή ενέργεια στην Ελλάδα, καθώς και στο ηλεκτρικό της δίκτυο.

    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποιεί επίσης για τους κινδύνους που συνδέονται με μία αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

    Μία χρεοκοπία της Ελλάδας θα μπορούσε να έχει "ακόμη πιο δραματικές συνέπειες από την πτώχευση της Lehman Brothers", προειδοποιεί ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.

    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επισημαίνει ότι "επιπροσθέτως δεν έχουμε καμία εμπειρία για το τι θα συμβεί, εάν μία χώρα μέλος της νομισματικής ένωσης περιέλθει σε στάση πληρωμών. Αυτό θα είναι μία εντελώς νέα κατάσταση σε σχέση με αυτήν που αντιμετωπίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του '90 στην Αργεντινή και άλλες χώρες" (της Λατινικής Αμερικής), λέει.

    Εν τω μεταξύ, ο Όλι Ρεν σε συνέντευξή του σε γαλλική εφημερίδα, δήλωσε ότι το ελληνικό χρέος μπορεί να επιμηκυνθεί σε εθελοντική βάση. Επίσης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Γιούργκεν Σταρκ σε ομιλία του στο Βερολίνο, δήλωσε ότι η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία χρειάζονται μία "δραστική αλλαγή" στην οικονομική πολιτική. Η αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας "δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι λύση", είπε ο κ. Σταρκ.

    Τον κώδωνα του κινδύνου να βρεθεί η Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ κρούει με δήλωσή της η Επίτροπος, Μαρία Δαμανάκη, από τις Βρυξέλλες.

    Στο Συμβούλιο των υπουργών της ζώνης του ευρώ, όπου συζητούνται όλα τα θέματα που άπτονται του ενιαίου νομίσματος, κανένα κράτος μέλος δεν έχει θέσει ως σήμερα θέμα εξόδου της Ελλάδας, η οποιασδήποτε άλλης χώρας, από την ευρωζώνη, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα οικονομικά ζητήματα Αμαντέου Αλταφάζ.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [03] Έκρηξη με τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη Video

    Η βόμβα που εξερράγη σήμερα στη συνοικία Ετιρέλ, στον ευρωπαϊκό τομέα της Κωνσταντινούπολης, ήταν τοποθετημένη σε ηλεκτρικό ποδήλατο και προκάλεσε τον τραυματισμό επτά ανθρώπων, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης.

    Όπως ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους, κανένας από τους τραυματίες δεν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πάντως, το CNN Turk επικαλούμενο τον περιφερειακό διοικητή Υγείας της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε ότι από τους επτά τραυματίες οι δύο είναι σοβαρά.

    Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, η έκρηξη σημειώθηκε σε ώρα αιχμής, περίπου στις 9 π.μ (τοπική ώρα), κοντά σε αστυνομική ακαδημία στο Ετιρέλ, μία ακριβή συνοικία κυρίως με κατοικίες και καταστήματα.

    Η αστυνομία έχει αποτελέσει πολλές φορές στόχο των ενόπλων που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, όπου στις στις 12 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές.

    Οι αρχές ασφαλείας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού καθώς παρατηρείται έκρηξη στις δραστηριότητες των ενόπλων ομάδων τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία συνδέεται με το κίνημα των Κούρδων αυτονομιστών.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [04] Αποχωρήσεις από το ΧΑ

    H πρόταση για εξαγορά του υπολοίπου μετοχών της Εμπορικής Τράπεζας που κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Γαλλίας Credit Agricole, με στόχο την έξοδο της Εμπορικής από το Χ.Α. επαναφέρει πάλι στο προσκήνιο το θέμα της εξόδου των εταιρειών από την εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά.

    Σύμφωνα με στοιχεία του 2009, της Ενωσης Εισηγμένων εταιρειών προκύπτει ότι από το 1999 μέχρι το 2009 αποχώρησαν από το Χ.Α. για διάφορους λόγους 149 εισηγμένες εταιρείες, στις οποίες εάν προστεθούν και οι έντεκα εταιρείες που αποχώρησαν το 2010, ο αριθμός των εισηγμένων που εγκατέλειψαν το ελληνικό χρηματιστήριο ανεβαίνει στις 160. Και σε αυτές εάν προστεθούν και οι εταιρείες Βάρδας, Marfin Εγνατία, η Hitech, η Vivartia και η Δίας Επενδυτική που ήδη έχουν διαγραφεί το 2011 ο αριθμός ανέρχεται στις 165.

    Οι έντεκα εταιρείες, που διαγράφηκαν το 2010 από το «ταμπλό» του Χ.Α είναι: ΙΜΑΚΟ (4/1/2010), Rainbow (3/2/2010), Singular Logic (30/3/2010), ΩΜΕΓΑ Α.Ε.Ε.Χ(20/8/2010, Μπενρουμπή (7/9/2010), Α.Β. Βασιλόπουλος (1/10/2010), Εκδόσεις Λυμπέρη (1/10/2010), Αγροτική Ασφαλιστική (12/10/2010), Informer (2/12/2010), Folli Follie(31/12/2010) και Elmec Sport(31/12/2010).

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [05] "Άμεσα μεταρρυθμίσεις"

    "Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε διαρθρωτικές και δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις", δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Καναδός πρωθυπουργός, Στ. Χάρπερ.

    'Aνθρωπος με βαθύ σεβασμό για την ελληνική ιστορία, πολιτικός με ιδιαίτερες σχέσεις στην ελληνοκαναδική παροικία, ο Στίβεν Χάρπερ επισκέπτεται στις 28 και 29 Μαΐου, για πρώτη φορά, την Ελλάδα.

    Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα μας, μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ για τον σκοπό του ταξιδιού του και τις ελληνοκαναδικές σχέσεις.

    "Προσβλέπω στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου για να συζητήσουμε μια σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων πώς να κεφαλαιοποιήσουμε τη σχέση των λαών μας και να αναπτύξουμε περαιτέρω την πολιτική, πολιτιστική και οικονομική σχέση. Θα συζητήσουμε επίσης τις προκλήσεις της περιοχής αλλά και του κόσμου, από την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική μέχρι τη διεθνή οικονομική κατάσταση", ανέφερε ο Καναδός πρωθυπουργός.

    Σχετικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ο Στ. Χάρπερ υπογράμμισε: "Η βιωσιμότητα του χρέους στην Ελλάδα εξαρτάται από την ικανότητά της να προχωρήσει σε ένα ευρύ φάσμα διαρθρωτικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων".

    Όσο για τη συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου ανάμεσα στον Καναδά και την Ευρώπη, τόνισε ότι τα δύο μέρη "έχουν δεσμευτεί να διαπραγματευθούν μια φιλόδοξη και ολοκληρωμένη εμπορική συμφωνία (CETA),η οποία θα ανοίξει τις πόρτες για επιχειρηματική δραστηριότητα, θα βοηθήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα φέρει νέες οικονομικές ευκαιρίες".

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [06] Σε κρίση η ένδυση

    Την αρνητική εξέλιξη των μεγεθών του κλάδου ένδυσης - κλωστοϋφαντουργίας στην Ελλάδα, κατά το έτος 2010, επιβεβαιώνουν και τα συγκεντρωτικά στοιχεία του Συνδέσμου Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων (ΣΚΕΕ), όπου ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο κύκλος εργασιών κατέγραψε μείωση κατά 16%.

    Η κατανάλωση στην ένδυση, όπως αναφέρουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων του κλάδου, επηρεάστηκε σημαντικά από την κρίση, γεγονός που οδήγησε αλυσιδωτά σε μείωση παραγγελιών και πωλήσεων, καθώς και σε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των υποχρεώσεων των πελατών, αλλά και σε εκτίναξη των ακάλυπτων επιταγών.

    Την ίδια ώρα, για πολλές επιχειρήσεις είναι ορατός ο κίνδυνος του λουκέτου, λόγω της δραματικής μείωσης του δανεισμού από το τραπεζικό σύστημα, αλλά και της αύξησης του κόστους του δανεισμού.

    Δεδομένης της αρνητικής συγκυρίας για την κατανάλωση, κλαδικές Οργανώσεις έχουν προχωρήσει σε προτάσεις προς την Πολιτεία για την άμεση λήψη μέτρων, με στόχο την ανάπτυξη των εξαγωγών και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [07] "Η Ελλάδα που αγαπώ"

    Η συγγραφέας Ανν Ζουρούδη γεννήθηκε στην Αγγλία, αγάπησε όμως την Ελλάδα. Κι από τα Βραχώδη Όρη του Κολοράντο και τα «άγρια» γραφεία της Ουόλ Στριτ, βρέθηκε να ζει μια ήσυχη ζωή στα ελληνικά νησιά.

    Πάντρεψε την παράδοση του κλασικού, βρετανικού αστυνομικού αφηγήματος, με αναφορές στην αρχαιοελληνική μυθολογία, σε μία σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων, που διαδραματίζονται στην ελληνική νησιωτική και ηπειρωτική επαρχία.

    Έως σήμερα τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 14 γλώσσες και στη Βρετανία θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής.

    Στην Αθήνα βρέθηκε αυτές τις ημέρες, καλεσμένη γνωστού εκδοτικού οίκου, με τον οποίο συνεργάζεται. Το απόγευμα της Τετάρτης παρουσίασε τα βιβλία της «Αναγγελία Εγκλήματος» και «Το άγγιγμα του Μίδα», που αποτελούν μέρος της σειράς επτά βιβλίων αστυνομικής λογοτεχνίας με γενικό τίτλο: «Μία υπόθεση για τον από Μηχανής Ντετέκτιβ».

    Δηλώνει θαυμάστρια των blockbusters του Χόλιγουντ και των σπουδαίων ιστοριών με ήρωες και αντι-ήρωες.

    Οι ήρωες μου -λέει- «δεν είναι διάσημοι άνθρωποι, αλλά άνθρωποι που βάζουν τα δυνατά τους στην καθημερινότητά τους, για να ζήσουν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια , είναι αθόρυβοι ήρωες. Ο οποιοσδήποτε που εθελοντικά προσφέρει τον χρόνο του δωρεάν για να εργαστεί σε ένα φιλανθρωπικό έργο, για παράδειγμα, είναι ήρωας για μένα»

    Η συγγραφέας μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ για την χώρα που λατρεύει, τη λογοτεχνία και τη ζωή και αποδεικνύει ότι στην εποχή του ΔΝΤ και της τρόικας, διανοούμενοι φιλέλληνες αγαπούν και το σημερινό ταλαιπωρημένο πρόσωπο της Ελλάδας.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [08] Άκυροι οι δυσμενείς όροι

    Οι όροι ατομικών συμβάσεων που είναι δυσμενέστεροι για τους εργαζόμενους (πχ αποδοχές χαμηλότερες από τις προβλεπόμενες από την εφαρμοζόμενη κλαδική συλλογική σύμβαση) είναι άκυροι, σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και ο εργαζόμενος, ακόμη και αν συμφώνησε υπογράφοντας ατομική σύμβαση, μπορεί να προσφύγει δικαστικά, ο δε εργοδότης αντιμετωπίζει τον κίνδυνο διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.

    Αν η κλαδική συλλογική σύμβαση έχει λήξει και έχει παρέλθει η μετενέργεια των 6 μηνών, τότε συλλογική ρύθμιση μπορεί να γίνει μόνο με την υπογραφή ειδικής επιχειρησιακής σύμβασης.

    Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων. Η επέκταση δεσμεύει εργοδότες και εργαζόμενους, που δεν είναι μέλη των επαγγελματικών ενώσεων οργανώσεων που υπογράφουν, αλλά σύμφωνα με τα καταστατικά αυτών των ενώσεων, θα μπορούσαν να είναι μέλη τους. Η επέκταση ισχύει από την ημέρα, που υποβλήθηκε σχετική αίτηση.

    Πρόσφατα το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας γνωμοδότησε θετικά υπέρ της επέκτασης 66 κλαδικών συμβάσεων από τις 72 που είχαν υποβληθεί. Απορρίφθηκαν συμβάσεις μόνο για τυπικούς λόγους επειδή είχαν υποβληθεί από ενώσεις που δεν αντιπροσώπευαν το 51% των εργαζομένων στον κλάδο, όπως προβλέπει ο νόμος.

    Μετά την γνωμοδότηση του ΑΣΕ οι συμβάσεις θα υποβληθούν στην υπουργό Εργασίας η οποία έχει την αρμοδιότητα να κηρύξει τη συλλογική σύμβαση ως υποχρεωτική.

    Στο στάδιο αυτό δεν αναμένονται εκπλήξεις δεδομένου ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι αποτελεί πάγια πολιτική του Υπουργείου να προωθούνται οι επεκτάσεις οι οποίες είναι στο πλαίσιο της εισοδηματικής πολιτικής και της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [09] Ξανά αντιμέτωποι

    Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι, στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών, η οποία θα κρίνει τον πρωταθλητή της περιόδου 2010-2011.

    Σύμφωνα με την προϊστορία, οι δύο «αιώνιοι» παίζουν για 11η φορά σε σειρά τελικών. Ο Παναθηναϊκός υπερτερεί, αφού έχει επικρατήσει 7 φορές, ενώ ο Ολυμπιακός τρεις (η μία, το 1993, δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο, γιατί οι «πράσινοι» δεν «κατέβηκαν» και έχασαν άνευ αγώνος).

    Χαρακτηριστικό της σειράς των τελικών μεταξύ των δύο «αιωνίων» είναι η ισχύς της έδρας, αφού έξι φορές ο πρωταθλητής κρίθηκε στο πέμπτο ματς, τρεις φορές έγιναν τέσσερα ματς, ενώ μόνο μία φορά την περίοδο 2005-2006 ο Παναθηναϊκός επικράτησε με "sweep", δηλαδή με τρεις συνεχόμενες νίκες.

    Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει μόνο τέσσερις φορές να νικήσει στην έδρα του αντιπάλου το 1999, το 2006, το 2009 και το 2010 στο ΣΕΦ, ενώ ο Ολυμπιακός μία μόνο φορά έχει αλώσει την έδρα των «πρασίνων» σε σειρά πλέι οφ, το 1993 στη Γλυφάδα.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 26 May 2011 - 12:30:32 UTC