Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-07-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ευ. Βενιζέλος: Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης από το 2012
  • [02] Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός για δημιουργία σελίδας στο facebook

  • [01] Ευ. Βενιζέλος: Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης από το 2012

    Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, βλέπει, για την επόμενη χρονιά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην \"Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία\", επισημαίνει ότι θεμελιώδης προϋπόθεση για έξοδο από την κρίση είναι η δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων.

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών υπόσχεται πως με το φορολογικό σύστημα που θα κατατεθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου θα αρθούν οι αδικίες, ενώ μιλά ξεκάθαρα για επανεξέταση των συντελεστών του ΦΠΑ και στο χώρο της εστίασης, διευκρινίζει όμως ότι ο νόμος θα ισχύσει.

    Ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει πολύ σημαντικές τις αποφάσεις των Βρυξελλών, κάτι που, όπως λέει, φαίνεται και από τις αντιδράσεις των αγορών που για πρώτη φορά εκφράζονται θετικά για την ελληνική οικονομία.

    Ξεκαθαρίζοντας πως η Ελλάδα δεν έφτασε στη χρεοκοπία, ο υπουργός Οικονομικών δηλώνει πως το ζήτημα είναι να πειστεί η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας για την ανάγκη να εφαρμοστεί υπό συνθήκες εθνικής ενότητας και κοινωνικής συνοχής ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει αρχή, μέση και τέλος.

    [02] Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός για δημιουργία σελίδας στο facebook

    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 23χρονος αστυνομικός ο οποίος ήταν ο δημιουργός και διαχειριστής, επί τέσσερις μήνες περίπου, σελίδας στο Facebook με τίτλο «Ομάδα ΔΕΛΤΑ- ΕΛ.ΑΣ».

    Σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα στην Αττική σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Ο 23χρονος αστυνομικός δεν είχεσχέση με την ομάδα ΔΕΛΤΑ, καθώς υπηρετεί σε άλλη υπηρεσία της Αττικής. Αναρτούσε εμπρηστικά σχόλια και προτροπές, που από την επισκεψιμότητα διαπιστώνεται ότι είχαν απήχηση σε σημαντικό κοινό, ενώ εξέφραζε μια άποψη για τη λειτουργία του Σώματος, που χαρακτηρίζεται επικίνδυνη.

    Μετά από καταγγελία που έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, ξεκίνησε έρευνα και με εισαγγελική παραγγελία, ενημερώθηκε η διαχειρίστρια εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης και καταργήθηκε ο ιστότοπος.

    Από την περαιτέρω αστυνομική ψηφιακή έρευνα και την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, εντοπίσθηκαν και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δημιουργού και διαχειριστή της ομάδας στο πρόσωπο του 23χρονου αστυνομικού.

    Χθες, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του αστυνομικού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, εντός του οποίου βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες οι οποίες είχαν αναρτηθεί στην επίμαχη σελίδα.

    Ο 23χρονος δεν συνελήφθη, γιατί είχαν παρέλθει τα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

    Παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 23χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 30 July 2011 - 16:29:43 UTC