Read about The Pontian Genocide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-09-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αναγκαία η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, υποστηρίζει ο Β. Σόιμπλε
  • [02] Εκλογές ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης
  • [03] Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ
  • [04] Στη Σύρτη οι δυνάμεις της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης
  • [05] Εγκαίνια έκθεσης πολυμέσων με τίτλο: "Γιώργος Σεφέρης: Ποιητής και Πολίτης"
  • [06] Ο "δεκαλογος"για τη διατήρηση της ελευθερίας εκφρασης στο Διαδίκτυο
  • [07] "Χρέος μας" η προστασία του περιβάλλοντος, δήλωσε ο Βαρθολομαίος
  • [08] Επίσκεψη Βαρθολομαίου στη Μονή Μεταμορφώσεως - Οσίου Νικάνορος

  • [01] Αναγκαία η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, υποστηρίζει ο Β. Σόιμπλε

    Είναι απολύτως απαραίτητο να διασωθεί η Ελλάδα για να διασφαλιστεί η σταθερότητα της Ευρωζώνης τονίζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλεσε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση WirtschaftsWoche που κυκλοφορεί σήμερα (WiWo, 24.09.11).

    "Η Ελλάδα πρέπει σε κάθε περίπτωση να παραμείνει στην Ευρωζώνη, ειδάλλως «υπάρχει ο πραγματικός κίνδυνος να διαλυθεί η Νομισματική Ένωση», τονίζει ο κ. Σόιμπλε και προσθετει «Η Αθήνα, η Ελλάδα είναι - και ιστορικά - βασικό συστατικό στοιχείο της Ευρώπης. Κάθε αρμόδιος γνωρίζει ότι η έξοδός της θα είχε τεράστιες συνέπειες για την Ελλάδα, αλλά και πέραν αυτής» Κυρίως, όπως λέει, δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι επιπτώσεις στον τραπεζικό τομέα.

    Στην ιδια συνέντευξη ο Γερμανός υπουργος υποστηρίζει πως «Είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιστρέψει στις αγορές το 2012, όπως υπολογίζονταν το 2010», «Η Ελλάδα θα χρειαστεί μάλλον δέκα χρόνια παρά ένα χρόνο για να επανακτήσει πλήρως την ανταγωνιστικότητά της», προσθέτει ο κ. Σόιμπλε.

    Τέλος ο κ. Σόιμπλε στην ίδια συνέντευξη ασκεί κριτική στην ιταλική κυβέρνηση για τις υπαναχωρήσεις της στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. «Οι υπεύθυνοι στην Ιταλία - και σε άλλες χώρες - πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι προβηματικό να ανακοινώνονται μέτρα και να εξαγγέλλονται δεσμεύσεις , που μετά δεν τηρούνται», λέει ο κ. Σόιμπλε. Τονίζει σχετικά ότι «εμπιστοσύνη είναι το σημαντικότερο, αλλά, προς το παρόν, το πιο σπάνιο αγαθό». Εκτιμά πάντως ότι η Ιταλία έχει υγειή βάση για να αντιμετωπίσει την κρίση.

    [02] Εκλογές ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης

    Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε τον κομματικό μηχανισμο του ΛΑΟΣ ο πρόεδρος του Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

    Ο κ.Καρατζαφέρης παρουσίασε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και ανέθεσε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας Μάκη Βορίδη, την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στον λαό, όταν γίνουν εκλογές.

    Ο κ.Καρατζαφέρης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιολίτευση, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο, είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου, και ζήτησε απο τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να τεθούν σε "επιστράτευση" όπως είπε χαρακτηριστικά, προκειμένου το κόμμα να πετύχει την καλύτερη επίδοσή του.

    Επίσης ο κ.Καρατζαφέρης αναφρθηκε στην εξωτερική πολιτική και στα ελληνοτουρκικά, και χαρακτήρισε τους κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου ως "το καλύτερο δίδυμο που είχε η Τουρκία μετά τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ινονού". Ζήτησε εκ νέου είτε εκλογές, είτε κυβέρνηση συνεργασίας, κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, και εκτίμησε ότι εάν γινουν εκλογές, ο ΛΑΟΣ θα συγκεντρώσει πλέον των 30 βουλευτών.

    Η ομιλία του κ.Καρατζαφέρη ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.

    [03] Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ

    Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, με συγκεντρώσεις, καταλήψεις σε υπηρεσίες και απεργίες αποφάσισε η συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΙΚΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί σήμερα στο ξενοδοχείο \"Novotel\", στην Αθήνα.

    Το είδος και οι ημερομηνίες των κινητοποιήσεων θα συγκεκριμενοποιηθούν από τη Διοίκηση της ΠΟΣΕ - ΙΚΑ.

    Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή, με αιτήματα την απόσυρση των νέων κυβερνητικών μέτρων, να μην γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, και να μην υπάρξει έκτακτη φορολογία και περικοπ\'η των αμοιβών.

    Ακόμη, ζητούν την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο ΙΚΑ και υποστηρίζουν, ότι το νέο κύμα συνταξιοδοτήσεων επιβαρύνει τα χρόνια προβλήματα του ΙΚΑ και αυξάνει το χρόνο αναμονής για την έκδοση των συντάξεων, οδηγώντας τους ασφαλισμένους σε απόγνωση.

    [04] Στη Σύρτη οι δυνάμεις της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης

    Οι δυνάμεις της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης εισήλθαν σήμερα στο οχυρό του Μουάμαρ Καντάφι, την πόλη Σύρτη, και δέχτηκαν πυρά από ελεύθερους σκοπευτές ενώ αεροσκάφη του ΝΑΤΟ πραγματοποιούσαν πτήσεις πάνω από την πόλη, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Ρόιτερς.

    Μαύρος καπνός υψωνόταν πάνω από την πόλη καθώς οι δυνάμεις του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου συγκεντρώνονταν στην πλατεία Ζαφράν που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το κέντρο της πόλης. Πυρά όπλων ακούγονταν από το κέντρο της πόλης, ενώ οι δυνάμεις του Συμβουλίου κατευθύνονταν με άρματα μάχης και όλμους προς την πλατεία.

    Η Σύρτη είναι γενέτειρα του Καντάφι και ένα από τα δύο εναπομείναντα οχυρά του έκπτωτου ηγέτη.

    [05] Εγκαίνια έκθεσης πολυμέσων με τίτλο: "Γιώργος Σεφέρης: Ποιητής και Πολίτης"

    Στην παρουσία πολλών εκτιμητών του ποιητικού έργου του νομπελίτσα Γιώργου Σεφέρη και της προσφοράς του ως διπλωμάτη στην υπόθεση της Κύπρου στη δεκαετία 1950-1960 έγιναν χθες βράδυ στη Λευκωσία, με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατο του, στο ίδρυμα " ΑRTOS" της Λευκωσίας, τα εγκαίνια στην έκθεση πολυμέσων με τίτλο: "Γιώργος Σεφέρης: Ποιητής και Πολίτης".

    Στην έκθεση παρουσιάζεται η ζωή , το έργο και η πορεία του Σμυρναίου ποιητή από την γέννηση μέχρι και τον θάνατο του.

    H έκθεση έχει ιδιαίτερη μια και ο Νομπελίστας ποιητής όχι μόνο έζησε στην Κύπρο, αλλά και η ίδια η Κύπρος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μερικά από τα μεγαλύτερα ποιήματά του.

    Η έκθεση (φωτογραφικό υλικό και βίντεο - εγκαταστάσεις) έχει ήδη παρουσιαστεί στη βιβλιοθήκη της Φρανκφούρτης, στη Σμύρνη, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου για το Γιώργο Σεφέρη, στο Ελληνικό Κέντρο Πολιτισμού στο Πεκίνο στα πλαίσιο των δράσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στην Κίνα, στην Αθήνα και σε μεγάλο αριθμό πόλεων της Ελλάδας, καθώς και στην Κωνσταντινούπολη.

    Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου, ο οποίος ανέφερε ότι προσωπικά έχει ένα πρόσθετο λόγο ικανοποίησης και συγκίνησης γιατί συμβαίνει στην υπηρεσιακή του διαδρομή να έχει υπηρετήσει ως Γενικός Πρόξενος στο Κάιρο. Και ίσως θα γνωρίζετε ,πρόσθεσε , ότι το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Κάιρο στεγάζεται στο ίδιο κτήριο, στα ίδια διαμερίσματα, όπου ήταν τότε το Γραφείο του Σεφέρη.

    "Επομένως για τα τρία περίπου χρόνια, που υπηρέτησα στο Κάιρο, είχα έντονα από το διπλανό δωμάτιο την αίσθηση της επιρροής του έργου και της προσωπικότητας του Σεφέρη. Γι' αυτό φροντίσαμε τότε και να το περιποιηθούμε αυτό το Γραφείο και να φροντίσουμε να το μετατρέψουμε σε ένα μικρό μουσείο με το έπιπλο του γραφείου του και τα πορτρέτα του και σήμερα στεγάζει το Γραφείου του Συντονιστή Εκπαίδευσης των Ελληνικών Σχολείων για την περιοχή της Μέσης Ανατολής", σημείωσε ο Έλληνας πρέσβης.

    Αν θα προσπαθούσα να βρω ένα λόγο, συνέχισε, που να περιγράψει το έργο και την επιρροή του Σεφέρη, ένα έρχεται στο μυαλό μου και αυτό είναι ο τίτλος από το έργο της μεγάλης ελληνίστριας ,που μελέτησε όσο κανείς άλλος την αρχαία ελληνική γραμματεία, της Ζακλίν Ντερομιγί. Ένα βιβλίο της έχει τίτλο "Η πραότητα στην ελληνική σκέψη". Η ίδια προτείνει, ανέφερε ο κ. Παπαϊωάννου, με "τον όρο πραότητα, εννοεί βέβαια τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη, τη συγνώμη, την κατανόηση και κυρίως τη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη υπό την έννοια αντίστασης και απόρριψης κάθε έννοιας βίας" .

    Νομίζω, τόνισε ο Έλληνας πρέσβης, "αν είναι ένα μήνυμα μέσα από το έργο και τη δράση του Γιώργου Σεφέρη, αυτό είναι η προσπάθεια στη διαδρομή του εναντίον κάθε έννοιας αυθαιρεσίας και κάθε έννοιας βίας".

    Ο διευθυντής των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Παύλος Παρασκευάς επεσήμανε ότι είναι μια έκθεση μνήμης, αλλά και ένα εργαλείο ανάμνησης και νοσταλγίας για τον ποιητή,που "ειδικά εμας τους Έλληνες της Κύπρου μας έμαθε μέσα από τους στίχους του να νιώθουμε υπερηφάνεια για το ομηρικό και βυζαντινό μας παρελθόν".

    Η έκθεση διοργανώνεται από το κυπριακό ίδρυμα "ARTOS" σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας και την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο και εντάσσεται σε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο "Ταξίδι στο Χρόνο: Γιώργος Σεφέρης, Ποιητής και Πολίτης.

    Μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε προβολή ντοκιμαντέρ του Κύπριου σκηνοθέτη Ανδρέα Πάντζη με τίτλο "Ο Σεφέρης στη χώρα της έκλειψης". Το ντοκιμαντέρ είναι ένα οδοιπορικό πάνω στις πηγές έμπνευσης του μεγάλου νομπελίστα ποιητή Γεώργιου Σεφέρη στην κατεχόμενη σήμερα Κύπρο, μια προσπάθεια να βρεθεί η σχέση μεταξύ των φωτογραφιών και των ποιημάτων του.

    [06] Ο "δεκαλογος"για τη διατήρηση της ελευθερίας εκφρασης στο Διαδίκτυο

    Τον ?δεκάλογο? των αρχών, που πρέπει να υιοθετήσουν οι ευρωπαϊκές χώρες, για να μην παραβιάζεται η ελευθερία της έκφρασης στο Ιντερνετ, έδωσε στην δημοσιότητα η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι το Διαδίκτυο θα πρέπει, παγκοσμίως, να διατηρηθεί σταθερό και ανοικτό, ως μέσο διαφύλαξης της ελευθερίας της έκφρασης και της ανεμπόδιστης πρόσβασης στην πληροφόρηση.

    Οι δέκα αρχές που σχετίζονται με το Διαδίκτυο και που, κατά την Επιτροπή, πρέπει να γίνουν αποδεκτές από τα 47 κράτη-μέλη του ΣτΕ, αναφέρονται στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου, στην αποδοχή της πολυμερούς διακυβέρνησης του Ιντερνετ και της οικουμενικότητας του, στην ενίσχυση των χρηστών του διαδικτύου, στην αποκεντρωμένη διαχείριση και τη διαλειτουργικότητα καθώς και στην αποδοχή της πολιτιστικής και γλωσσικής πολυμορφίας του κυβερνοχώρου.

    Η Επιτροπή υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι η οποιαδήποτε ρυθμιστική παρέμβαση στο χώρο του Διαδικτύου, από τα κράτη μέλη ή παγκοσμίως, θα πρέπει ν' αποτελεί μέτρο έσχατης ανάγκης.Να δοθεί προτεραιότητα στην αυτορύθμιση και στην υιοθέτηση των νέων εθελοντικών δημοσιογραφικών προτύπων, σημειώνει χαρακτηριστικά η Επιτροπή Υπουργών του ΣτΕ.

    Κατά την Επιτροπή, η εφαρμογή σχεδίων έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση σοβαρών διασυνοριακών θεμάτων μέσω Διαδικτύου, θα πρέπει να γίνεται μόνον με την συνεργασία των εθνικών κυβερνήσεων και των ενδιαφερόμενων φορέων διαχείρισης του Ιντερνετ και πάντα υπό το πρίσμα της μη παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Πρέπει να υιοθετηθεί ένας καινούργιος παγκόσμιος ορισμός των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο οποίος θα περιλαμβάνει το Διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα και τα online παιχνίδια, τονίζει η Επιτροπή

    Το Συμβούλιο της Ευρώπης θα παρουσιάσει όλα τα σχετικά έγγραφα, για συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους στην λειτουργία και διαχείριση του Διαδικτύου φορείς, στο ο Διεθνές Φόρουμ Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναϊρόμπι, απο τισ 27 εως τις 30 Σεπτεμβρίου .

    [07] "Χρέος μας" η προστασία του περιβάλλοντος, δήλωσε ο Βαρθολομαίος

    Την ανάγκη φροντίδας και διατήρησης των οικοσυστημάτων υπογράμμισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος,κατά τη διάρκεια του γεύματος, που παρατέθηκε προς τιμή του, το μεσημέρι, στη Μονή Μεταμορφώσεως - Οσίου Νικάνορος (Ζάβορδα), παίρνοντας αφορμή απο το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

    Το ιστορικό μοναστήρι είναι χτισμένο στην κορυφή του όρους Καλλίστρατου του νομού Γρεβενών, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, επάνω από την κοιλάδα του ποταμού Αλιάκμονα.

    "Η ωραιότης όμως της δημιουργίας την οποία απολαμβάνομεν εις τον φιλοξενούντα ημάς ιερόν τούτον τόπον μας υπενθυμίζει το χρέος πάντων ημών έναντι της υπό του Θεό χάριν υμών δημιοουργηθείσης "καλής λίαν" φύσεως, ώστε να λαμβάνουμε πάντα τα απαιτούμενα μέτρα δια να μη διαταράττωμεν δια τον έργων μας την ισορροπία του φυσικού περιβάλλοντος με μόνον σκοπόν το βραχυπρόθεσμον όφελος, αλλά να συμβάλλωμεν άπαντες κατά το δυνατόν με στοργήν και αγάπην εις την διατήρησιν των περί ημάς οικοσυστημάτων" τόνισε ο κ. Βαρθολομαίος.

    Στον χαιρετισμό του ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθυνόμενος προς τον μητροπολίτη Γρεβενών Σέργιο, τον συνεχάρη για την "εξαίρετον" πρωτοβουλία του για την "εκ βάθρων" ανακαίνιση του ιστορικού μοναστηριού, τονίζοντας ότι "δικαίως" τον αναδεικνύει "νέον κτίτορα" καθώς και για την συντήρηση των μοναδικών σε αξία κειμηλίων του, τα οποία χαρακτήρισε "εκκλησιαστικόν και πολιτιστικόν" θησαυρό για την περιοχή, αλλά και "δι ολόκληρον τον κόσμο".

    Το απόγευμα ο κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί τον εθνικό δρυμό "Βάλια Κάλντα".

    [08] Επίσκεψη Βαρθολομαίου στη Μονή Μεταμορφώσεως - Οσίου Νικάνορος

    Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, γνωστή από το όνομα του κτήτορά της, ως Μονή Οσίου Νικάνορος, στο όρος Καλλίστρατο στα Βέντσια Γρεβενών πραγματοποίησε το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο της σημερινής δεύτερης μέρας της τριήμερης περιοδείας του στο νομό, με αφορμή τους εορτασμούς μνήμης για τα εκατό χρόνια από το θάνατο του εθνομάρτυρος Αιμιλιανού Γρεβενών.

    Την πατριαρχική πομπή ανέμεναν κάτοικοι της περιοχής στα σημεία του δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι, μέσα στα χωριά, για να προϋπαντήσουν τον κ. Βαρθολομαίο. Τα τελευταία μέτρα του δρόμου προς τη μονή είχαν στρωθεί με βάγια, ενώ κατά την άφιξη του τον έραναν με άνθη.

    Στο καθολικό της μονής τελέστηκε δοξολογία, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη, παρουσία των αυτοδιοικητικών και εκκλησιαστικών αρχών και κατοίκων της περιοχής.

    Τον Πατριάρχη προσφώνησε ο Ιερομόναχος Τιμόθεος, ο μοναδικός από το 2004 μοναχός που διακονεί στο μοναστήρι, ευχόμενος μεταξύ άλλων να επανδρωθεί και με άλλους μοναχούς.

    Ο κ. Βαρθολομαίος στην αντιφώνηση του εξήρε το πολυετές έργο του μητροπολίτη Γρεβενών Σέργιου για την "εκ βάθρων ανακαίνισιν" της μονής απο τη φθορά του χρόνου και από τον σεισμό του 1995, την "πολύπλευρον ανάδειξη της" και την διαφύλαξη των ιστορικών κειμηλίων της, ένα από τα οποία είναι και ο "μοναδικός κώδιξ, που διασώζει το πλήρες κείμενον του Λεξικού" του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Φωτίου, το οποίο ανακάλυψε το 1959 ο εκλιπών καθηγητής Λίνος Πολίτης. Έδωσε την ευλογία του στον ιερομόναχο Τιμόθεο "για τον προσωπικό του

    αγώνα" και ευχήθηκε "η χάρις του Θεού να ελκύσει και άλλας ψυχάς" στο ιστορικό μοναστήρι, "ώστε να συνεχίση να δίδη την μαρτυρία του ορθόδοξου μοναχισμού εις τον έχοντα απόλυτον την ανάγκην αυτού σύγχρονο άνθρωπον".

    Ο κ. Βαρθολομαίος περιηγήθηκε τους χώρους του μοναστηριού , εξέφρασε τον θαυμασμό του για το φυσικό κάλλος της περιοχής και το μεσημέρι θα παρακαθήσει σε γεύμα, προς τιμήν του, στη μονή.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 24 September 2011 - 12:29:38 UTC