Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-11-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μαραθώνιες διαβουλεύσεις για τη νέα κυβέρνηση
  • [02] "Πτώση από τον ουρανό" του θρυλικού πράκτορα Τζεϊμς Μποντ

  • [01] Μαραθώνιες διαβουλεύσεις για τη νέα κυβέρνηση

    Επανειλημμένες είναι οι επαφές ανάμεσα στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντ. Σαμαρά, καθώς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα ευρύτερης στήριξης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

    Ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε για τις εν εξελίξει διαβουλεύσεις τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τους επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη και της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

    Σύμφωνα με τους υπάρχοντες σχεδιασμούς, μόλις υπάρξει κατάληξη στο όνομα του νέου πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου θα υποβάλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την παραίτηση του ιδίου και της κυβέρνησής του, ώστε να κληθεί αμέσως μετά ο διάδοχός του, που θα συμφωνηθεί με τη ΝΔ, προκειμένου να του ανατεθεί η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

    Στο μεταξύ, την πεποίθηση ότι η κατάσταση στην Ελλάδα εξελίσσεται «προς τη σωστή κατεύθυνση», εξέφρασε ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, ο οποίος τόνισε ότι δεν αναμένει να ληφθεί σήμερα κάποια απόφαση για τη χώρα.

    [02] "Πτώση από τον ουρανό" του θρυλικού πράκτορα Τζεϊμς Μποντ

    Ένα δυνατό καστ, ένας διακεκριμένος σκηνοθέτης και φυσικά, ένας νέος τίτλος:"Skyfall", δηλαδή "πτώση από τον ουρανό". Πρόκειται για την 23η ταινία του θρυλικού πράκτορα, Τζεϊμς Μποντ.

    Η πιο μακροχρόνια και επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά όπως έχει χαρακτηριστεί γυρίζεται αυτόν τον καιρό και ο πράκτορας 007 μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

    Τον πιο γνωστό πράκτορα της έβδομης τέχνης ενσαρκώνει για τρίτη συνεχή φορά ο Ντάνιελ Γκρεγκ, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Σαμ Μέντες-βραβευμένου με 'Οσκαρ για το "American Beauty".

    Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο τα γυρίσματα ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

    Ο Γκρεγκ δεν θα είναι ο μόνος γοητευτικός άνδρας του καστ αφού στην ταινία παίρνει μέρος και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ. Το καστ συμπληρώνουν οι: Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρις, Μπερενίς Μαρλό, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της ταινίας, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, θα συμπρωταγωνιστήσει και το "βαρύ πυροβολικό" Ρέιφ Φάινς και 'Αλμπερτ Φίνεϊ. Τα περιπετειώδη γυρίσματα του Skyfall θα γίνουν στο Λονδίνο, αλλά και την Τουρκία, την Κίνα και τη Σκωτία.

    Στην ταινία, δοκιμάζεται η πίστη του Μποντ στο πρόσωπο της Μ, αφού το παρελθόν της έρχεται να την στοιχειώσει. Καθώς η ΜΙ6 βάλλεται από παντού, ο 007 καλείται να καταδιώξει και να αποτρέψει την απειλή, ακόμη και αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 7 November 2011 - 17:29:32 UTC