Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-11-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πολιτική εξόδου από την κρίση, προτείνει η Τράπεζα της Ελλάδος
  • [02] Το χαμάμ των Τρικάλων
  • [03] Η Μέρκελ επικρίνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις προτάσεις για τα ευρωομόλογα
  • [04] Και στην Αθήνα το πρωτοποριακό χορευτικό συγκρότημα Alvin Ailey
  • [05] Να ξεκαθάρισει τη θέση του για τις γραπτές εγγυήσεις, ζητά από τον Αντ. Σαμαρά, η Δημοκρατική Συμμαχία
  • [06] Χωρίς υπογραφές "δεν υπάρχει 6η δόση" προς την Ελλάδα, επιμένει η Μέρκελ
  • [07] Οι ευρωπαϊκές τράπεζες άντλησαν 247 δισ. ευρώ από την ΕΚΤ
  • [08] Στις 678,65 μονάδες ο Γενικός Δείκτης τιμών, με πτώση 0,79%
  • [09] Συμφωνία Τουρκίας - Shell για έρευνες στη Μεσόγειο
  • [10] Εκτίμηση πως "δεν αναμένονται γιγαντιαία κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης"
  • [11] Επενδύσεις 600 εκατ. ευρώ στην αιολική ενέργεια στην Ελλάδα, σχεδιάζει αυστριακή εταιρεία
  • [12] Μαχαιρώθηκε φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον αγώνα με τη Νάπολι

  • [01] Πολιτική εξόδου από την κρίση, προτείνει η Τράπεζα της Ελλάδος

    Πολιτική εξόδου από την κρίση προτείνει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος με την "Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική", που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή.

    Με την πολιτική αυτή ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας θέτει δύο εθνικούς στόχους : πρώτον την ανάπτυξη της οικονομίας με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς και δεύτερον, τη δημιουργία πλεονασμάτων στον Προϋπολογισμό με ρυθμούς υψηλότερους απ΄ότι προβλέπεται.

    Παράλληλα, υπογραμμίζει την ανάγκη αναμόρφωσης του φορολογικού συστήματος τονίζοντας ότι δεν πρέπει να επιβληθούν πρόσθετοι φόροι στους κατά τεκμήριο ειλικρινείς φορολογούμενους. Στο σκέλος των προβλέψεων η ΤτΕ εκτιμά ότι οικονομία θα εμφανίσει αναπτυξιακούς ρυθμούς - έστω περιορισμένους- από το 2013, για φέτος διαβλέπει ότι το ΑΕΠ θα υποχωρήσει κατά 5,5% και κατά 2,8% το 2012, ενώ για το 2013 η αύξηση του ΑΕΠ δεν θα ξεπεράσει το 1%. Η ανεργία φέτος θα διαμορφωθεί στο 17% ενώ το 2012 εκτιμάται ότι μπορεί να υπερβεί το 18%.

    Ο κ. Προβόπουλος εκτιμά ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε μία εξαιρετικά κρίσιμη φάση. Επισημαίνει ότι η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου παρέχει μία τελευταία ευκαιρία και προειδοποιεί ότι το διακύβευμα για το μέλλον της χώρας είναι αυτή θα παραμείνει εντός της ευρωζώνης. Θεωρεί ότι η προσπάθεια εντός της ζώνης του ευρώ προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για την ανασυγκρότηση της χώρας θα έχει κόστος, ωστόσο όπως αναφέρει το μακροχρόνιο όφελος που θα προκύψει θα είναι μεγαλύτερο.

    Προτεραιότητα για τη νέα Κυβέρνηση σύμφωνα με το διοικητή της ΤτΕ αποτελεί η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης η οποία έχει κλονιστεί βαρύτατα. Ωστόσο όπως αναφέρει για να εμπεδωθεί η εμπιστοσύνη στις προοπτικές της οικονομίας η σύγκλιση των πολιτικών δυνάμεων που εκφράστηκε με το σχηματισμό νέας Κυβέρνησης πρέπει να γίνει πιο ουσιαστική. Ο κ. Προβόπουλος επαναλαμβάνει στην Έκθεση ότι το "κύριο αίτιο του ελλείμματος αξιοπιστίας είναι ότι η οικονομική πολιτική συχνά ασκείται αποσπασματικά με διστακτικότητα υπαναχωρήσεις και συχνά σύρεται από τις εξελίξεις αντί να τις προλαμβάνει." Στο πλαίσιο αυτό επιλέγονται ισοπεδωτικές λύσεις για τον περιορισμό των δαπανών ενώ οι μηχανισμοί που τις παράγουν παραμένουν άθικτοι.

    Αναφερόμενος στο τραπεζικό σύστημα ο διοικητής της ΤτΕ επισημαίνει ότι η σταθερότητα του δέχεται ισχυρές πιέσεις καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης των πιστωτικών ιδρυμάτων καθώς και τον επαναπροσδιορισμό του επιχειρησιακού τους υποδείγματος. Στο τέλος Ιουνίου οι δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας εμφάνισαν υποχώρηση καθώς ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων έφθασε το 12,8% από 10,5% που έκλεισε το 2010. Στην επιδείνωση των δεικτών συνέβαλε επίσης και οι απώλειες των τραπεζών από τη συμμετοχή τους στο PSI. Ωστόσο η ΤτΕ εκτιμά ότι οι τράπεζες θα πρέπει να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενίσχυση των κεφαλαίων τους όταν ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος από την Βlack Rock. H ΤτΕ παρατηρεί ότι οι τράπεζες παραμένουν ακόμη και σήμερα αποκλεισμένες από τις διεθνείς αγορές ενώ ταυτοχρόνως υφίστανται τις συνέπειες από την διαρκή συρρίκνωση των καταθέσεων. Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν ασφυκτικές πιέσεις στη ρευστότητα και χωρίς τα μέτρα ενίσχυσης που εφαρμόζει η ΕΚΤ και η ΤτΕ οι τράπεζες θα ήταν αναγκασμένες να προβούν σε ραγδαία συρρίκνωση του ενεργητικού τους με συνέπεια τη σημαντική υποχώρηση της χρηματοδότησης της οικονομίας.

    Διαβάστε επίσης: Στα 20,092 δισ. ευρώ το έλλειμμα του προϋπολογισμού το δεκάμηνο

    [02] Το χαμάμ των Τρικάλων

    Όταν ο Οθωμανός περιηγητής Εβλιά Τσελεμπί περιέγραφε τη περιοχή γύρω από το Κουρσούμ Τζαμί των Τρικάλων ως έναν τόπο της πόλης "για περιπάτους, τερπνό, με ευχάριστη ατμόσφαιρα, εξοχικό, γεμάτο λουλούδια", κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι σ' αυτόν τον ειδυλλιακό χώρο χρησιμοποίησαν το συγκρότημα του χαμάμ ως ποινική φυλακή.

    Ούτε ότι ύστερα από 125χρόνια, έστω και "τραυματισμένο" από τον χρόνο και τις ανθρώπινες επεμβάσεις, το χαμάμ αυτό θα ερχόταν στο φως, με τη βοήθεια της αρχαιολογικής σκαπάνης, υπό την επίβλεψη της προϊσταμένης της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Κρυσταλλίας Μαντζανά και του αρχαιολόγου Σπύρου Κουγιουμτζόγλου.

    Ποια είναι, όμως, η ιστορική εξέλιξη του οθωμανικού λουτρού; Σύμφωνα με τους παραπάνω αρχαιολόγους, ο Οθωμανός γεωγράφος Κιατίπ Τσελεμπί (Kiatip Celebi-Χατζί Καλφά/Haci Kalfa), στα μέσα του 17ου αιώνα αναφέρει τα Τρίκαλα, "ως πόλισμα που βρίσκεται μεταξύ των Σκοπίων και του Μορέως με κάστρο, λουτρά, τζαμιά και πολλούς κήπους", επισημαίνοντας τρία λουτρά, ανάμεσα στα οποία και το λουτρό του Οσμάν Σαχ (Osman Sah).

    Συγκεκριμένα στον Seyahatname, ο Εβλιά Τσελεμπί αναφέρει κι εξυμνεί ένα αρχιτεκτονικό σύνολο, που εκτός από το τέμενος, περιελάμβανε ιεροδιδασκαλείο, πτωχοκομείο, νηπιαγωγείο, χάνι και άλλα βοηθητικά κτίσματα, η θέση των οποίων σε σχέση με τον αστικό ιστό δηλώνει την επιθυμία του Οσμάν Σαχ να δημιουργήσει ένα δικό του πυρήνα, ανεξάρτητο απ' αυτόν που υπήρχε.

    Από τοπικούς μελετητές και σύμφωνα με τοπογραφικό διάγραμμα της πόλης του 1885, το λουτρό του Οσμάν Σαχ τοποθετείται στη θέση του κεντρικού κτιρίου των πρώην φυλακών, καθώς ο ρους του Ληθαίου ποταμού στα ανατολικά επιτρέπει την ανέγερση λουτρού, ενώ το μέγεθος του οικοδομήματος δείχνει, ότι η κατασκευή του έγινε σε εποχή που στο οθωμανικό κράτος υπήρχαν τα οικονομικά μέσα, οι συνθήκες και οι δυνατότητες για ανέγερση μεγάλων αφιερωμάτων.

    [03] Η Μέρκελ επικρίνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις προτάσεις για τα ευρωομόλογα

    Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ επέκρινε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα για το γεγονός ότι παρουσίασε προτάσεις για την κοινή έκδοση ομολόγων από τις 17 κυβερνήσεις της ευρωζώνης, αποκαλώντας την ιδέα "απρόσφορη".

    Μιλώντας στη γερμανική βουλή, η οποία συζητεί τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό της χώρας για το 2012, ύψους 306,2 δισ. ευρώ, η Μέρκελ σημείωσε ότι "το θεωρώ εξαιρετικά ανησυχητικό και απρόσφορο ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στρέφει σήμερα την προσοχή σε τέτοια ευρωομόλογα".

    Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι το μήνυμα που θα έστελναν τα ευρωομόλογα θα ήταν πως τα διαρθρωτικά προβλήματα της νομισματικής ένωσης θα μπορούσαν να αντισταθμιστούν από μια ενοποίηση του χρέους. "Αυτό είναι ακριβώς που δεν θα λειτουργήσει", τόνισε η Μέρκελ μιλώντας στην Μπούντεσταγκ.

    [04] Και στην Αθήνα το πρωτοποριακό χορευτικό συγκρότημα Alvin Ailey

    Πρόκειται για ένα από τα δυναμικότερα σχήματα σύγχρονου χορού στις ΗΠΑ. Τα στοιχεία είναι ενδεικτικά: 25 εκατομμύρια θεατές, 200 διαφορετικές παραστάσεις σε περισσότερες από 75 χώρες, έχουν παρακολουθήσει το ιστορικό Alvin Ailey American Dance Theatre.

    Με εμφανίσεις σε φημισμένες σκηνές, όπως το Γκραν Παλέ του Παρισιού, την 'Οπερα του Σίδνεϊ και το θέατρο Μαριίνσκι, το αμερικανικό χορευτικό συγκρότημα έρχεται στην Αθήνα στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Παλλάς.

    Εμβληματικές χορογραφίες, όπως το περίφημο Revelations αλλά και τα Cry και Rock me in the bosom of Abraham, που έκαναν διάσημο τον ίδιο τον 'Αλβιν Εϊλι, ενώ ταυτόχρονα ανήγαγαν το όνομα της ομάδας σε συνώνυμο του σύγχρονου αμερικάνικου χορού και της αφροαμερικανικής κουλτούρας, παρουσιάζονται τώρα από τη νεότερη γενιά της ομάδας, τα Alvin Ailey II.

    Από την ίδρυσή τους το 1958 έως και σήμερα, η χορευτική ομάδα ταυτίστηκε με τις έννοιες της πρωτοπορίας, της καινοτομίας και της ανατρεπτικότητας.

    Τα Alvin Ailey πρότειναν μία νέα, καθαρή, δική τους, ιδιαίτερη κινησιολογική γλώσσα και κατέκτησαν την κορυφή της σύγχρονης παγκόσμιας χορευτικής σκηνής. Στο βιογραφικό τους, έχουν πλήθος τιμητικών διακρίσεων και βραβείων, ανάμεσά τους και το Εθνικό Μετάλλιο των Τεχνών.

    [05] Να ξεκαθάρισει τη θέση του για τις γραπτές εγγυήσεις, ζητά από τον Αντ. Σαμαρά, η Δημοκρατική Συμμαχία

    Με σκληρή γλώσσα η Δημοκρατική Συμμαχία αποδοκιμάζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των έγγραφων δεσμεύσεων προς τις Βρυξέλλες και τον καλεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

    "Αν δεν συμφωνεί επί της ουσίας, ας μην υπογράψει και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Αν συμφωνεί, ας σταματήσει να ταλαιπωρεί τη χώρα", δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα οικονομίας του κόμματος και ευρωβουλευτής, Θόδωρος Σκυλακάκης.

    Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν κινείται με κίνητρο την εθνική αξιοπρέπεια και "επιδιώκει τον κατευνασμό των οπαδών του αντιμνημονιακού μετώπου για τη στροφή που αναγκάστηκε να κάνει". Υποστήριξε, επίσης, ότι η στάση του κ. Σαμαρά στην Ευρώπη εκλαμβάνεται ως διγλωσσία.

    [06] Χωρίς υπογραφές "δεν υπάρχει 6η δόση" προς την Ελλάδα, επιμένει η Μέρκελ

    Η καγκελάριος της Γερμανίας απέρριψε τις επικρίσεις προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), διότι δεν λαμβάνει τολμηρότερα βήματα για να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και κατέστησε σαφές ότι η επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα δεν θα εκταμιευθεί εάν τα μεγάλα κόμματα στη χώρα δεν δεσμευθούν γραπτώς να υποστηρίξουν τα μέτρα λιτότητας.

    "Το ελληνικό ζήτημα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη διότι δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα οι όροι για την αποδέσμευση της επόμενης δόσης. Για να γίνει αυτό. . . χρειαζόμαστε όχι μόνο την υπογραφή του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και εκείνες των κομμάτων που έχουν συμφωνήσει να υποστηρίξουν την κυβέρνηση. Αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει εκταμίευση της έκτης δόσης", τόνισε η Άγγελα Μέρκελ σε ομιλία της στη Βουλή.

    "Το ευρωπαϊκό νόμισμα βασίζεται σε μια κεντρική τράπεζα που έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη νομισματική πολιτική και αυτό υπήρξε προϋπόθεση για την δημιουργία της ένωσης. Αυτή είναι η εντολή. Την εφαρμόζει. Και χρειάζεται όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί όσον αφορά το να επικρίνουμε την ΕΚΤ", είπε η Μέρκελ.

    [07] Οι ευρωπαϊκές τράπεζες άντλησαν 247 δισ. ευρώ από την ΕΚΤ

    Οι ευρωπαϊκές τράπεζες στρέφονται μαζικά στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) για άντληση ρευστότητας, εν μέσω ενδείξεων ότι αποκλείονται από τις αγορές λόγω της κρίσης χρέους, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

    Η ΕΚΤ δάνεισε χθες στις τράπεζες, στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων δημοπρασιών της, το ποσό των 247 δισ. ευρώ, το υψηλότερο μέσα στο 2011, μεγαλύτερο κατά 11 δισ. ευρώ σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και κατά 52 δισ. ευρώ σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν. Ο αριθμός των τραπεζών που έλαβαν μέρος στη δημοπρασία αυξήθηκε, επίσης, από 161 σε 178.

    "Ο δανεισμός των τραπεζών από την αγορά δεν ήταν ποτέ τόσο πιεσμένος όσο τώρα, ή τουλάχιστον δεν ήταν ποτέ μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008. Μιλάμε για μία πιστωτική κρίση, όχι κρίση ρευστότητας. Υπάρχει άφθονο χρήμα, αλλά όλο και περισσότερες τράπεζες θεωρούνται ότι έχουν υψηλό κίνδυνο για να λάβουν δάνεια (σ.σ.: από τις αγορές)", δήλωσε στέλεχος της αγοράς χρήματος.

    [08] Στις 678,65 μονάδες ο Γενικός Δείκτης τιμών, με πτώση 0,79%

    Πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω υποτονικής συναλλακτικής δραστηριότητας.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 12:45 διαμορφώνεται στις 678,65 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,79%.

    Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 9,275 εκατ. ευρώ.

    [09] Συμφωνία Τουρκίας - Shell για έρευνες στη Μεσόγειο

    Η τουρκική πετρελαϊκή εταιρεία TPAO υπέγραψε σήμερα στην Άγκυρα μια συμφωνία με τη μεγάλη αγγλο-ολλανδική πετρελαϊκή εταιρεία Shell για εξερευνήσεις στη Μεσόγειο και στη νοτιοανατολική Τουρκία.

    Η συμφωνία αυτή υπογράφηκε μετά τη διένεξη που έφερε αντιμέτωπη την Άγκυρα με την Κύπρο, η οποία άρχισε το Σεπτέμβριο τις δικές της έρευνες στη Μεσόγειο για κοιτάσματα φυσικού αερίου.

    Η συμφωνία προβλέπει κυρίως τη διεξαγωγή ερευνών στα ανοικτά της πόλης Αττάλεια (στη νότια Τουρκία, στις μεσογειακές ακτές).

    [10] Εκτίμηση πως "δεν αναμένονται γιγαντιαία κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης"

    "Για πολλούς λόγους, δεν αναμένονται γιγαντιαία κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης. Πιθανώς θα είναι μικρότερα και πιο δύσκολα κοιτάσματα από εκείνα της Κύπρου και για το λόγο αυτό χρειάζονται πιο ανταγωνιστικά κίνητρα προς τις εταιρείες από τα αντίστοιχα της Κύπρου, του Ισραήλ, της Αιγύπτου και της Λιβύης".

    Αυτό ανέφερε σήμερα ο κ. Η. Κονοφάγος, αντιπρόεδρος της εταιρίας Flow και πρώην στέλεχος των ΕΛΠΕ στον τομέα των ερευνών πετρελαίου/φυσικού αερίου.

    Ο κ. Κονοφάγος αποκάλυψε ότι τα προηγούμενα χρόνια έχουν γίνει σεισμικές έρευνες νότια της Κρήτης, ανεπίσημες επειδή δεν έχει καθοριστεί η ΑΟΖ της Ελλάδας με τις γειτονικές χώρες. Έχουν γίνει πάνω από 30.000 χιλιόμετρα σεισμικών και πολλές εταιρίες έχουν αγοράσει τα δεδομένα, πρόσθεσε. Τόνισε δε, ότι στο παρελθόν έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ έγιναν με άδεια της Αιγύπτου ενώ σε άλλη περίπτωση η Λιβύη είχε προκηρύξει διαγωνισμό για έρευνα σε θαλάσσια περιοχή που περιελάμβανε και τη Γαύδο, διαδικασία που σταμάτησε ύστερα από παρέμβαση της Ελλάδας.

    Ο κ. Κονοφάγος ανέφερε ότι από τις έρευνες που έγιναν στη θαλάσσια περιοχή της Λιβύης "προέκυψαν πολύ μεγάλοι στόχοι πιθανών κοιτασμάτων, εξελισσόμενοι προς την περιοχή νότια της Κρήτης". Αναφέρθηκε, τέλος, στις ανακαλύψεις φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο (Ισραήλ και Κύπρο), τονίζοντας ότι ανάλογες παγίδες υδρογονανθράκων υπάρχουν και στην ελληνική ΑΟΖ.

    [11] Επενδύσεις 600 εκατ. ευρώ στην αιολική ενέργεια στην Ελλάδα, σχεδιάζει αυστριακή εταιρεία

    Η αυστριακή εταιρία Unigea Erneuerbare Energien GmbH σχεδιάζει να επενδύσει τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για την παραγωγή 1.200 μεγαβάτ από αιολική ενέργεια, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της Χάνες Σέκλερ στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, τις οποίες αναμεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

    Ο κ. Σέκλερ δήλωσε ότι έχει ήδη εγκριθεί η παραγωγή 400 μεγαβάτ και η εταιρία του υπολογίζει στην έγκριση της κατασκευής των εργοστασίων από τα μέσα του 2012, προσθέτοντας ότι αυτά θα μπορούν να λειτουργήσουν το 2014 ή 2015.

    Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Unigea - που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία εργοστασίων για την παραγωγή αιολικής ενέργειας και φωτοβολταικών - αναζητεί εταίρους για το σχέδιο της.

    [12] Μαχαιρώθηκε φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον αγώνα με τη Νάπολι

    Ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι μαχαιρώθηκε στον μηρό σήμερα τα ξημερώματα στη Νάπολη, μετά τον αγώνα των «πολιτών» με την τοπική ομάδα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια επιτέθηκαν σε μια ομάδα Άγγλων φιλάθλων στην περιοχή του λιμανιού και μαχαίρωσαν έναν 19χρονο στον μηρό. Ο νεαρός διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε πέντε ημέρες.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 23 November 2011 - 11:29:36 UTC