Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-01-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εντός της εβδομάδας ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων
  • [02] Στον "πάγο" η χώρα
  • [03] "Επί τάπητος" 13ος, 14ος και κατώτατος μισθός
  • [04] Ξεκινούν μικρογεύματα σε 18 σχολεία της Αττικής
  • [05] Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης
  • [06] Κακή η ψυχολογία του Έλληνα καταναλωτή
  • [07] Ο ελληνικός εμφύλιος στην οθόνη
  • [08] Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Γ. Παπανδρέου - Συναντήσεις με Πέρες, Νετανιάχου, Φαγιάντ
  • [09] Ικανοποίηση Μ. Ντράγκι για το δημοσιονομικό σύμφωνο
  • [10] Διαθρησκευτική και διεθνοτική ένταση επικρατεί στην ΠΓΔΜ
  • [11] Μελέτες στην Ιαπωνία για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας σε πανίδα και χλωρίδα
  • [12] Η καισαρική τομή δεν ευθύνεται για τα παχύσαρκα παιδιά

  • [01] Εντός της εβδομάδας ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων

    Την πεποίθησή του ότι, εντός της εβδομάδας, θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, τόσο για το ζήτημα της απομείωσης του ελληνικού χρέους, όσο και με την Τρόικα, για το νέο πρόγραμμα, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής, επισημαίνοντας, ωστόσο ότι >> οι δυσκολίες εξακολουθούν να υπάρχουν <<.

    Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, της Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο, του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Επίτροπο Όλι Ρεν και τον Γκιόργκ 'Ασμουνσεν από την ΕΚΤ, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι ενημέρωσε τους ομολόγους του για τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτελέσει τα τελευταία δύο χρόνια η Ελλάδα, τόσο σε σχέση με τη δημοσιονομική εξυγίανση, όσο και σε σχέση με την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως το πρωτογενές δημοσιονομικό έλλειμμα έχει περιορισθεί στο 2,4% του ΑΕΠ το 2011 και δήλωσε αισιόδοξος ότι η πορεία αυτή θα συνεχιστεί.

    Σημείωσε, επίσης, ότι τα τελευταία δύο χρόνια η ελληνική οικονομία ανέκτησε το ένα τρίτο της ανταγωνιστικότητας που είχε χάσει μεταξύ 2000-2009 έναντι των εταίρων της στην ευρωζώνη καθώς και το 50% της ανταγωνιστικότητας που είχε χάσει έναντι όλων των εμπορικών εταίρων. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειές της προς την ίδια κατεύθυνση.

    Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος επισήμανε την έκκληση της Συνόδου Κορυφής προς τις ελληνικές αρχές και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για το λεγόμενο PSI και να ολοκληρώσουν τις διαβουλεύσεις τις επόμενες ημέρες.

    Επίσης, τη διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται θέμα κηδεμονίας της Ελλάδας έδωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής, ανέφερε ότι αυτό είναι και θέση της Γερμανίδας καγελαρίου, Αγκελας Μέρκελ, υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο, μη δημοκρατικό και αναποτελεσματικό.

    [02] Στον "πάγο" η χώρα

    Παγωνιά και χιονοπτώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

    Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.Κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν πραγματοποιείται από χθες το απόγευμα για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, το βορειοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

    Επίσης, απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης, ενώ μόνο με αλυσίδες επιτρέπεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Με καθυστέρηση μιας ή δύο ωρών θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους Γρεβενών, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης.

    Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στην κυκλοφορία κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας παρά το γεγονός ότι σημειώνονται όλη νύχτα παροδικές έντονες χιονοπτώσεις.

    [03] "Επί τάπητος" 13ος, 14ος και κατώτατος μισθός

    Με τους εκπροσώπους των δανειστών συναντάται σήμερα το πρωί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

    Οι απαιτήσεις της τρόικας για τους μισθούς και τα εργασιακά συζητήθηκαν και κατά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

    Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης θα μεταφέρει κατά τη συνάντηση τις θέσεις της ελληνικής πλευράς, για διατήρηση του 13ου, του 14ου και του κατώτατου μισθού, όπως έχουν εκφραστεί από τους κοινωνικούς εταίρους και τα πολιτικά κόμματα.

    Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν επαφές της γενικής γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Άννας Στρατινάκη και στελεχών του υπουργείου με το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Στις συναντήσεις δόθηκαν από την πλευρά του υπουργείου στοιχεία για τις προβλέψεις της εξέλιξης του κόστους εργασίας έως το 2015. Το υπουργείο Εργασίας υποστηρίζει ότι το μέτρο της μείωσης κατά 10% των ασφαλιστικών εισφορών μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα στην ανταγωνιστικότητα με τις μειώσεις που ζητά η τρόικα, χωρίς τις αρνητικές συνέπειες στα φορολογικά έσοδα και τις εισφορές.

    Το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης πάντως περιλαμβάνει και θέματα που επιδρούν στο ύψος του μέσου μισθού και στα οποία υπάρχουν αποκλίνουσες απόψεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων αλλά και των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

    [04] Ξεκινούν μικρογεύματα σε 18 σχολεία της Αττικής

    Από την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας θα ξεκινήσει να παράσχει μικρογεύματα σε 18 σχολεία εννέα περιοχών του Λεκανοπεδίου που αντιμετωπίζουν έντονα κοινωνικά προβλήματα, ενώ πρόκειται σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή πρόγραμμα βοήθειας απευθείας σε οικογένειες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

    Όπως ενημέρωσε την Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου - απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την αντιμετώπιση των κρουσμάτων υποσιτισμού παιδιών - από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο το υπουργείο Παιδείας να προσφέρει κολατσιό σε 18 σχολεία εννέα περιοχών. Μεταξύ αυτών εν πρώτοις και πιλοτικά το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στον Ταύρο, τα Κάτω Πατήσια, τα Εξάρχεια, το Μενίδι και την Πλατεία Βάθη και θα επεκταθεί στο Μοσχάτο, τη Νίκαια, τον Ασπρόπυργο και τον Αυλώνα.

    Τα μικρογεύματα θα προσφέρονται δωρεάν με κουπόνια σε όλους τους μαθητές των σχολείων και θα περιλαμβάνουν υγιεινές τροφές, όπως γάλα, μπισκότα με δημητριακά, φρούτα, σάντουιτς κλπ.

    [05] Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

    Οι εργασίες ανάπλασης του πρώην εργοστασίου ΦΙΞ, όπου κατασκευάζεται το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ξεκίνησαν και το κοινό, από τον Ιανουάριο του 2014, θα μπορεί να εξερευνήσει τις μόνιμες συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις σύγχρονης τέχνης που θα στεγάζονται εφεξής στο μινιμαλιστικό κτίριο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ).

    Η διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Άννα Καφέτση, είχε όλους τους λόγους να είναι ικανοποιημένη, μετά την αναμονή και τις περιπέτειες την τελευταία πενταετία για την ολοκλήρωση του ΕΜΣΤ. Το έργο ανάπλασης του ΦΙΞ έχει ενταχθεί από το ΥΠΠΟΤ στο ΕΣΠΑ και το κόστος του ανέρχεται σε 40 εκ. ευρώ.

    Οι χώροι του εκτείνονται σε περίπου 20 χιλιάδες τμ. και υψώνεται σε 4 ορόφους. Στο υπόγειο και ισόγειο θα εκτίθενται οι περιοδικές εκθέσεις. Στον 1ο όροφο θα στεγάζεται η διοίκηση και τα ψηφιακά έργα , στον 2ο και 3ο οι μόνιμες συλλογές, ενώ στον 4ο όροφο, θα εκτίθενται μεγάλης κλίμακας έργα από τις συλλογές του ΕΜΣΤ (Καμπακώφ, Μόνα Χαρτούμ , Κουνέλης κ.ά). Τέλος στο δώμα του κτιρίου θα στεγάζεται η γλυπτοθήκη του Μουσείου και το εστιατόριο.

    [06] Κακή η ψυχολογία του Έλληνα καταναλωτή

    "O Έλληνας καταναλωτής έχει κάνει στροφή προς το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους, ενισχύοντας την οικιακή κατανάλωση, κυνηγά καλύτερες τιμές και προμηθεύεται προϊόντα μετά από εκτεταμένη έρευνα. Σε αυτό το περιβάλλον, προκύπτει ότι κρίση αποτελεί ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις αντιδράσουν έγκαιρα να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά''.

    Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας της Boston Consulting Group για την ψυχολογία των Ελλήνων καταναλωτών, σύμφωνα με την οποία προκύπτει ότι το 85% των καταναλωτών δήλωσε ότι θα μειώσει τις δαπάνες του τους επόμενους μήνες, ποσοστό αυξημένο κατά 32 ποσοστιαίες μονάδες από αντίστοιχη έρευνα που είχε γίνει επτά μήνες πριν την τελευταία έρευνα.

    Σημειώνεται δε, ότι ποσοστό 18% των καταναλωτών δηλώνει ότι έχει μεταφέρει τις καταθέσεις στο εξωτερικό ενώ σε ότι αφορά στην κατανάλωση, μόλις το 24% των καταναλωτών δηλώνει ότι θα αγοράσει ελληνικά προϊόντα διότι θεωρεί τις τιμές υψηλότερες από αυτές που μπορεί να ανταποκριθεί, ποσοστό ιδιαίτερα μειωμένο αν αναλογιστεί κανείς ότι ποσοστό 12% των Ελλήνων δήλωσαν ότι δεν θα στραφούν στην αγορά ελληνικών προϊόντων.

    Από την έρευνα προκύπτει ότι το 65% των Ελλήνων βρίσκεται σε οικονομικό πρόβλημα, ενώ το 56% νοιώθει ανασφάλεια. Την ίδια ώρα έχει διπλασιαστεί το ποσοστό των Ελλήνων που απάντησαν ότι φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, το επόμενο διάστημα.

    [07] Ο ελληνικός εμφύλιος στην οθόνη

    Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος συνεχίζει τις εκδηλώσεις της με ένα εκτενές αφιέρωμα στον «ελληνικό εμφύλιο στην οθόνη», από τις 9-15 Φεβρουαρίου, μέσα από ταινίες μυθοπλασίας, άγνωστα κινηματογραφικά ντοκουμέντα και συζητήσεις που πλαισιώνουν το θέμα. Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη του Θόδωρου Αγγελόπουλου, καθώς ο εμφύλιος υπήρξε μια από τις κεντρικές συνιστώσες του κινηματογραφικού του έργου.

    Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ) και το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΜΜΕ) του πανεπιστημίου Αθηνών, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, τη Διεύθυνση-Μουσείου Αρχείου της ΕΡΤ και την Ταινιοθήκη του Βελιγραδίου.

    Η έναρξη του αφιερώματος θα γίνει την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, με στρογγυλή τράπεζα για το θέμα «Ο ελληνικός εμφύλιος στην οθόνη: η μυθοπλασία» και την τιμητική προβολή των «Κυνηγών» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

    Ομιλητές θα είναι οι σκηνοθέτες Παντελής Βούλγαρης, Κώστας Βρεττάκος, Τάσος Ψαρράς, η κριτικός κινηματογράφου, Μαρία Κατσουνάκη, η γραμματέας της Ταινιοθήκης, Μαρία Κομνηνού και η καθηγήτρια Πέπη Ρηγοπουλου.

    [08] Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Γ. Παπανδρέου - Συναντήσεις με Πέρες, Νετανιάχου, Φαγιάντ

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Α. Παπανδρέου θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα μιλήσει στο 12ο ετήσιο πολιτικό και οικονομικό Φόρουμ «HERZILYA CONFERENCE». Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου θα έχει σειρά επαφών, διαδοχικά, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής Σαλάμ Φαγιάντ καθώς και με την πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ Σέλι Γιατσίμοβιτς.

    [09] Ικανοποίηση Μ. Ντράγκι για το δημοσιονομικό σύμφωνο

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι εξέφρασε ικανοποίηση για την υπογραφή του δημοσιονομικού συμφώνου από τις 25 ευρωπαϊκές χώρες, κρίνοντας ότι αυτό θα "ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην ευρωζώνη".

    Η συνθήκη αυτή που ενισχύει τη δημοσιονομική πειθαρχία είναι "ένα πρώτο βήμα προς τη δημοσιονομική ένωση", δήλωσε ο Ντράγκι στους δημοσιογράφους.

    Εκτός από τη Βρετανία και την Τσεχία, οι ευρωπαϊκές χώρες δέχτηκαν χθες να εντάξουν στις νομοθεσίες τους έναν "χρυσό κανόνα" για επιστροφή σε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και την επιβολή σχεδόν αυτόματων κυρώσεων σε περίπτωση παρεκτροπής των δημοσίων ελλειμμάτων, όπως απαιτούσε η Γερμανία με αντάλλαγμα τη χρηματοπιστωτική της αλληλεγγύη.

    Η συνθήκη αυτή "θα ενισχύσει αναμφίβολα την εμπιστοσύνη στην ευρωζώνη", πρόσθεσε ο Ντράγκι.

    [10] Διαθρησκευτική και διεθνοτική ένταση επικρατεί στην ΠΓΔΜ

    Αγνωστοι πυρπόλησαν το βράδυ ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό Λαμπούνιστα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χλμ.από την Στρούγκα.

    Όπως ανέφεραν από την πυροσβεστική δύναμη της Στρούγκας, η οποία έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς, καταστράφηκαν οι βοηθητικοί χώροι της εκκλησαίας, ενώ ζημιές υπέστη και ο τρούλος.

    Στην περιοχή της Λαμπούνιστα, η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Αλβανοί και μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

    Το επεισόδιο αυτό θεωρείται το σοβαρότερο από αυτά που έχουν ξεσπάσει στην περιοχή της Στρούγκας τις τελευταίες ημέρες και τα οποία, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχουν διαθρησκευτικό και διεθνοτικό χαρακτήρα.

    Αιτία των επεισοδίων αποτέλεσε μία σκηνή στο καρναβάλι στην κωμόπολη Βέβτσανι, πριν από δύο εβδομάδες, η οποία θεωρήθηκε από τους μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής ως ιδιαίτερα προσβλητική για το Ισλάμ και το Κοράνι και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας (ΙΘΚ) της ΠΓΔΜ και των αλβανικών κομμάτων στη χώρα.

    Μάλιστα, η ΙΘΚ κατηγόρησε σήμερα την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι ότι υποκινεί συστηματικά την ισλαμοφοβία στη χώρα.

    Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μουσουλμάνων στη Στρούγκα, ενώ κάηκαν σημαίες της ΠΓΔΜ που ήταν αναρτημένες σε δημόσια κτήρια της πόλης και προκλήθηκαν αρκετά ακόμη μικροεπεισόδια, τόσο στην πόλη της Στρούγκας, όσο και σε γειτονικά χωριά.

    [11] Μελέτες στην Ιαπωνία για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας σε πανίδα και χλωρίδα

    Οι ιαπωνικές αρχές πραγματοποιούν μελέτες σε ζώα και φυτά γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα για τις επιπτώσεις της ιονίζουσας ακτινοβολίας, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

    Οι επιστήμονες εξετάζουν δείγματα ζώων, αρουραίων και οστρακόδερμων, και φυτών, κόκκινων πεύκων, καθώς και άλλων ειδών της πανίδας και της χλωρίδας σε μια περιοχή ακτίνας 20 χιλιομέτρων γύρω από το πυρηνικό συγκρότημα, διευκρίνισε ο αξιωματούχος από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

    Το υπουργείο θα δημοσιοποιήσει τον Μάρτιο τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών που διεξήγαγαν ειδικοί στην ιονίζουσα ακτινοβολία και το περιβάλλον από το Νοέμβριο, μετά το αίτημα της νομαρχίας της Φουκουσίμα.

    Περίπου 100.000 άνθρωποι που ζούσαν μέσα στη ζώνη αυτή των 20 χιλιομέτρων από το πυρηνικό εργοστάσιο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

    [12] Η καισαρική τομή δεν ευθύνεται για τα παχύσαρκα παιδιά

    Τα παιδιά που γεννιούνται με καισαρική τομή δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκα σε σχέση με εκείνα που γεννιούνται με φυσιολογικό τρόπο, σύμφωνα με μια βραζιλιάνικη έρευνα.

    Παλαιότερη έρευνα από τη Βραζιλία αποφάνθηκε ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο υπερβολικό βάρος και την καισαρική τομή οδηγώντας κάποιους επιστήμονες να υποστηρίξουν ότι η μη έκθεση σε βακτήρια κατά την διαδικασία της καισαρικής μπορεί να κάνει τα παιδιά παχύτερα. Ωστόσο, τα πρόσφατα συμπεράσματα που δημοσιεύτηκαν στην Αμερικανική Επιθεώρηση Κλινικής Διατροφής υποστηρίζουν ότι δεν αληθεύει αυτό.

    Η έρευνα συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Βραζιλία επειδή το 2009 περισσότερα από τα μισά βρέφη γεννήθηκαν με καισαρική τομή. Στις ΗΠΑ το αντίστοιχο ποσοστό βαίνει αυξανόμενο επί χρόνια και σήμερα ξεπερνά το 30%.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 31 January 2012 - 7:28:59 UTC