Browse through our Interesting Nodes on Education in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-02-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέα σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς συγκαλεί ο Λ. Παπαδήμος
  • [02] Ανασφάλιστος ένας στους τρεις εργαζόμενους
  • [03] Δραματικές στιγμές για τα ελληνικά θέατρα, από την οικονομική κρίση
  • [04] Να επαναδιαπραγματευθεί τη δημοσιονομική συνθήκη θέλει ο Ολάντ
  • [05] Η Εθνική Ανδρών στον Α' όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ
  • [06] Δίωρα «γυρίσματα» στην Ακρόπολη για τον ήρωα -φάντασμα Κωνσταντίνο Κουκίδη
  • [07] Δημιουργήθηκε μεταλλαγμένο αλεξίσφαιρο ανθρώπινο δέρμα!
  • [08] Καινοτόμο ελληνικό προϊόν ενισχύει τις καλλιέργειες
  • [09] Η αυξημένη τεστοστερόνη μας κάνει εγωκεντρικούς
  • [10] Εντείνονται οι έλεγχοι σε Γαλλία και ΕΕ για τα εμφυτεύματα στήθους

  • [01] Νέα σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς συγκαλεί ο Λ. Παπαδήμος

    Οπρωθυπουργός αναμένεται να συγκαλέσει νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου να εξετασθούν τα νέα δεδομένα για το ΡSI και τη δανειακή σύμβαση.

    Εν τω μεταξύ, δεν θα αποχωρήσει τελικά ο ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά αυτό θα γίνει εάν και εφόσον έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

    Αυτό ήταν το συμπέρασμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, υπό τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη με τα τέσσερα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από το κόμμα. Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του κόμματος, συμμετείχαν εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη, δηλαδή τους Μ. Βορίδη, Γ. Γεωργίου, Α. Γεωργιάδη και Αστ. Ροντούλη, ο γραμματέας της ΚΟ του ΛΑΟΣ Η. Πολατίδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αλ. Χρυσανθακόπουλος.

    [02] Ανασφάλιστος ένας στους τρεις εργαζόμενους

    Στο 30% έχει φθάσει η ανασφάλιστη εργασία στη χώρα μας, ενώ μια στις δύο επιχειρήσεις απασχολεί ανασφάλιστο προσωπικό, σύμφωνα με στοιχεία της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων Ασφάλισης ΙΚΑ- ΕΤΑΜ (ΕΥΠΕΑ).

    Οι έλεγχοι της Ειδικής Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, του 2011.

    Ελέγχθηκαν 21.063 επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι 1.313 επιχειρήσεις αν και απασχολούσαν προσωπικό δεν τηρούσαν Μητρώο ΙΚΑ- ΕΤΑΜ (αναπόγραφες- ποσοστό 6%) ούτε είχαν ενημερώσει άλλες αρμόδιες υπηρεσίες για το απασχολούμενο προσωπικό τους (Επιθεώρηση Εργασίας- ΟΑΕΔ).

    Συνολικά, διαπιστώθηκε η απασχόληση 20.567 ανασφάλιστων απασχολουμένων (8.225 αλλοδαποί- 12.342 ημεδαποί) σε σύνολο 68.345 απασχολουμένων που καταγράφηκαν στους επιτόπιους ελέγχους ( 30% ανασφάλιστοι απασχολούμενοι).

    [03] Δραματικές στιγμές για τα ελληνικά θέατρα, από την οικονομική κρίση

    «Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατο», δηλώνουν ιδρυτές και σκηνοθέτες μικρών θεατρικών σκηνών που πέρυσι δέχθηκαν αναγκαστικά να μην επιχορηγηθούν, παρότι το είχαν υπολογίσει στον σχεδιασμό των παραγωγών τους.

    Η θεατρική περίοδος έκλεισε αφήνοντας πίσω της τεράστια χρέη και το υπουργείο υποσχέθηκε πως με το νέο σύστημα του Μητρώου, η διαδικασία χρηματοδότησης θα γινόταν με μια σειρά. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι θεατρικές σκηνές επρόκειτο να λάβουν την πρώτη δόση της σεζόν, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί ούτε προκαταβολή της δόσης.

    Να σημειωθεί ότι, πριν από εννέα μήνες, είχε βάλει λουκέτο και το ιστορικό Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου και πριν δυο περίπου χρόνια το Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη.

    Ανήσυχος ο θεατρικός κόσμος εκφράζει την αγανάκτησή του για το «κλείσιμο του Απλού θεάτρου» και ταυτόχρονα τον φόβο του, ότι κινδυνεύουν και άλλες σκηνές ρεπερτορίου. Πολλά ήταν τα σχόλια συμπαράστασης και διαμαρτυρίας καλλιτεχνών, αλλά και απλών πολιτών στη σελίδα του θεάτρου στο facebook, με το που αναρτήθηκε η ανακοίνωση της αναστολής της λειτουργίας του.

    Στη Θεσσαλονίκη, πέραν των πέντε σκηνών του ΚΘΒΕ και της «Πειραματικής σκηνής της Τέχνης» λειτουργούν, με τη μορφή ομάδας, εταιρείας, θεατρικών εργαστηρίων, σχολών θεάτρου, περί τα 70 θεατρικά σχήματα.

    «Στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, απ' ό,τι με πληροφορούν κάθε λουτροκαμπινές μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή. Αλλά και το Θέατρο Τέχνης το έλεγαν τότε "τρύπα"», έλεγε πρόσφατα, σε διάλεξή της στο ΑΠΘ, η ηθοποιός Μάγια Λυμπεροπούλου.

    [04] Να επαναδιαπραγματευθεί τη δημοσιονομική συνθήκη θέλει ο Ολάντ

    Ο σοσιαλιστής υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, ο Φρανσουά Ολάντ, επανέλαβε σήμερα την αντίθεσή του στην έγκριση "ως έχει" της ευρωπαϊκής συνθήκης η οποία ενισχύει τη δημοσιονομική πειθαρχία, παρά τις προειδοποιήσεις της κυβερνώσης δεξιάς.

    Ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είναι με διαφορά το φαβορί των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 22 Απριλίου και τις 6 Μαΐου, εκτιμά ότι αυτό το δημοσιονομικό σύμφωνο, το οποίο εγκρίθηκε τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες από 25 εκ των 27 χωρών της ΕΕ, παραμελεί τα ζητήματα της ανάπτυξης και της απασχόλησης και πρέπει να συμπληρωθεί.

    "Αν οι Γάλλοι με επιλέξουν, λέω ότι θα σεβαστούμε τις δεσμεύσεις μας σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική πειθαρχία και θα καταθέσω ένα νόμο προγραμματισμού της επιστροφής στη δημοσιονομική ισορροπία", δήλωσε.

    "Όμως για τη συνθήκη είπα πως 'αν δεν υπάρχει σ' αυτή μια διάσταση ανάπτυξης, υποστήριξης της δραστηριότητας και της απασχόλησης και ένας αποτελεσματικός συντονισμός των οικονομικών πολιτικών, δεν μπορούμε να εγκρίνουμε ως έχει αυτή τη συνθήκη'", πρόσθεσε.

    [05] Η Εθνική Ανδρών στον Α' όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ

    Πουέρτο Ρίκο και Ιορδανία θα βρεθούν -σε πρώτη φάση- στο δρόμο της Εθνικής Ανδρών στον Α' όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου), όπως προέκυψε από την κλήρωση της Τρίτης,στο Καράκας. Τη χώρα μας εκπροσώπησαν στηχθεσινή διαδικασία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, και ο μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Φιλίππου.

    Στον προκριματικό γύρο οι 12 ομάδες χωρίζονται σε τέσσερις όμιλους των τριών, ενώ την πρόκριση για τα προημιτελικά (νοκ-άουτ) θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Οι νικητές των δύο ημιτελικών προκρίνονται αυτομάτως στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ του Λονδίνου (28/7-12/8), ενώ το τελευταίο «εισιτήριο» θα πάρει η ομάδα που θα βγει «ζωντανή» από τον «μικρό τελικό».

    Απευθείας έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι: Μεγάλη Βρετανία («οικοδέσποινα» Ολυμπιακών), ΗΠΑ (παγκόσμια πρωταθλήτρια 2010), Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Γαλλία, Ισπανία και Τυνησία (προκρίθηκαν μέσα από τα ηπειρωτικά πρωταθλήματα της FIBA).

    Οι τέσσερις όμιλοι του Προολυμπιακού:

    Α' ΟΜΙΛΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ, Πουέρτο Ρίκο, Ιορδανία

    Β' ΟΜΙΛΟΣ: Λιθουανία, Βενεζουέλα, Νιγηρία

    Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Ρωσία, Δομινικανή Δημοκρατία, Κορέα

    Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΠΓΔΜ, Νέα Ζηλανδία, Ανγκόλα

    Το πρόγραμμα του Προολυμπιακού:

    2-4 Ιουλίου: Προκριματικός Γύρος

    5 Ιουλίου: ΡΕΠΟ

    6 Ιουλίου: Προημιτελική Φάση

    7 Ιουλίου: Ημιτελική Φάση

    8 Ιουλίου: Τελική Φάση

    [06] Δίωρα «γυρίσματα» στην Ακρόπολη για τον ήρωα -φάντασμα Κωνσταντίνο Κουκίδη

    Η ιστορική του ύπαρξη αμφισβητείται, συνεπώς και η πράξη του, παρά το γεγονός ότι αναμνηστική πλάκα τη μνημονεύει. Ο Κωνσταντίνος Κουκίδης, ο 17χρονος φρουρός που λέγεται ότι έπεσε αγκαλιά με την ελληνική σημαία από την Ακρόπολη όταν τα γερμανικά στρατεύματα του ζήτησαν να αναρτήσει τη ναζιστική, μοιάζει πολύ ωραίος για να είναι αληθινός, ακόμα και σε εποχές που οι ήρωες δεν σπάνιζαν.

    Ωστόσο ο θρύλος του καλά κρατεί. Έτσι, το γύρισμα μιας μικρού μήκους ταινίας στην Ακρόπολη από φοιτητές ιδιωτικής κινηματογραφικής σχολής με θέμα τον «ήρωα φάντασμα», πήρε χτες τη θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ).

    Το σκεπτικό ήταν ότι η ταινία έχει εκπαιδευτικούς σκοπούς (πρόκειται για την πτυχιακή εργασία των φοιτητών), το συνεργείο θα είναι ολιγομελές και θα χρησιμοποιεί μηχανές χωρίς τριπόδι ή γερανό, τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 2 ώρες και οι συντελεστές θα σταθούν μόνο στον επισκέψιμο χώρο.

    Η Α΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, αλλά και η Διεύθυνση Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΟΤ, ήταν αρνητικές ως προς το αίτημα, επειδή θεωρούν ότι οι ημερήσιοι επισκέπτες του Ιερού Βράχου είναι χιλιάδες, το προσωπικό ελάχιστο, ενώ ένα προηγούμενο θα μπορούσε να μετατρέψει την Ακρόπολη σε «κινηματογραφικό πλατό».

    Τα μέλη του ΚΑΣ ωστόσο δεν πείσθηκαν και έδωσαν, κατά πλειοψηφία, το τελικό ναι στην ταινία «Όχι», όπως θα είναι και ο τίτλος της.

    Τα τέλη ορίστηκαν στα 1.600 ευρώ (συν 23% ΦΠΑ), σύμφωνα και με τη νέα κοινή υπουργική απόφαση(ΚΥΑ), κατά την οποία αναπροσαρμόζονται τα τέλη δημοσίευσης και αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού τους, όχι όμως και η πολιτική σε ζητήματα φωτογράφησης και κινηματογράφησης μνημείων και αρχαιολογικών χώρων.

    [07] Δημιουργήθηκε μεταλλαγμένο αλεξίσφαιρο ανθρώπινο δέρμα!

    Ερευνητές δημιούργησαν ένα γενετικά τροποποιημένο ανθρώπινο δέρμα που είναι αλεξίσφαιρο και δεν το διατρυπούν οι σφαίρες (τουλάχιστον οι αργές!). Το τεχνητό δέρμα αποτελείται από φυσικό δέρμα ανακατεμένο με γάλα από κατσίκες μεταλλαγμένες έτσι ώστε να παράγουν την ίδια πρωτεΐνη με αυτή που περιέχεται στο σούπερ-ανθεκτικό μετάξι του ιστού της αράχνης, το οποίο είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρό από το υλικό κέβλαρ, που συνήθως χρησιμοποιείται στα αλεξίσφαιρα προϊόντα.

    To ''μετάξι'' στη συνέχεια επιστρώνεται με βιοτεχνολογικά παραγόμενο ανθρώπινο δέρμα που έχει καλλιεργηθεί στο εργαστήριο και το τελικό προϊόν μπορεί να σταματήσει μια σφαίρα, αν και, προς το παρόν τουλάχιστον, αυτή δεν πρέπει να κινείται με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Αν κινείται με την πλήρη ορμή της, τότε διατρυπά το δέρμα.

    Όπως δήλωσε η ερευνήτρια Τζαλίλα Εσαϊντί της ολλανδικής κοινοπραξίας Forensic Genomics, ο απώτερος στόχος είναι η επιστημονική φαντασία να γίνει πραγματικότητα, δηλαδή τελικά να καταστεί εφικτή η εισαγωγή των κατάλληλων ''αλεξίσφαιρων'' γονιδίων σε ένα άνθρωπο, ώστε το ίδιο το δέρμα του να μπορεί να σταματά τις σφαίρες. Αυτό είναι δυνατό να γίνει μέσω αντικατάστασης της κερατίνης (της πρωτεΐνης που προσδίδει στο ανθρώπινο δέρμα την όποια σκληρότητά του) από τη συγκεκριμένη πρωτεΐνη της αράχνης ή της κατσίκας που έχει μεταλλαχθεί για να παράγει μια παρόμοια πρωτεΐνη. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει ότι προηγουμένως θα εισαχθούν στο ανθρώπινο γονιδίωμα τα κατάλληλα ''αλεξίσφαιρα'' γονίδια.

    Μέχρι πάντως αυτή η μάλλον μακρινή προοπτική ενός ''υπερανθρώπου'' τύπου Σούπερμαν να υλοποιηθεί (αν όντως κάποτε συμβεί αυτό), οι ερευνητές καλλιεργούν στο εργαστήριο ανθρώπινα δερματικά κύτταρα μαζί με το ''σούπερ-ανθεκτικό'' υλικό άλλων οργανισμών, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα τεχνητό αλεξίσφαιρο δέρμα, που θα μπορεί να ''φοριέται'' πάνω από το κανονικό δέρμα, όπως συμβαίνει τώρα με τα πολύ βαρύτερα και πιο δύσχρηστα αλεξίσφαιρα γιλέκα.

    Το μετάξι της αράχνης παράγεται σε πρώτη φάση στις ΗΠΑ, μετά μετατρέπεται σε ιστό στην Κορέα και τελικά διαπλέκεται σε στρώματα ιστού στη Γερμανία, πριν παραδοθεί στους ολλανδούς ερευνητές, οι οποίοι το ανακατεύουν με πραγματικό ανθρώπινο δέρμα, μια διαδικασία που διαρκεί περίπου πέντε εβδομάδες.

    [08] Καινοτόμο ελληνικό προϊόν ενισχύει τις καλλιέργειες

    Ένα καινοτόμο προϊόν, ενισχυτικό των καλλιεργειών, που παρασκευάζεται αποκλειστικά και μόνο από πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης και φέρει ελληνική "σφραγίδα" θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων "Agrotica", που εγκαινιάζεται, απόψε, στη Θεσσαλονίκη.

    Πρόκειται για το προϊόν "Amino 16" (μείγμα 16 L αμινοξέων φυτικής προέλευσης), πατέντα της εταιρείας Ελληνικής Βιομηχανίας Υδρολυμένης Πρωτεΐνης (ΕΒΥΠ ΕΕ)- Μιχαηλίδης Ι.ΕΒΕ ΑΕ & ΣΙΑ ΕΕ, η καινοτομία του οποίου έγκειται στο γεγονός ότι παρασκευάζεται μόνο από φυτικές πρώτες ύλες και άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και στις βιολογικές καλλιέργειες, ενώ παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι καθαρά ζωικής προέλευσης.

    Μάλιστα, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τεχνικός διευθυντής της βορειοελλαδικής εταιρείας Φώτης Φυτώκας, έχει κατατεθεί ήδη αίτηση για την εξασφάλιση Ευρωπαϊκής Πατέντας Καινοτόμου Βιολογικού Προϊόντος.

    "Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν αρκετά παρόμοια εισαγόμενα προϊόντα, οι πρώτες ύλες των οποίων ωστόσο είναι ζωικής προέλευσης" εξηγεί ο κ. Φυτώκας.

    [09] Η αυξημένη τεστοστερόνη μας κάνει εγωκεντρικούς

    Η τεστοστερόνη μας κάνει να υπερεκτιμούμε τις απόψεις μας εις βάρος των απόψεων των τρίτων, σύμφωνα με έρευνα του Wellcome Trust Centre for Neuroimaging του πανεπιστημίου του Λονδίνου UCL.

    Τα ευρήματα της έρευνας ενδέχεται να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι συλλογικές αποφάσεις επηρεάζονται από ανθρώπους με έντονη προσωπικότητα.

    Η επίλυση προβλημάτων σε ομάδες μπορεί να παρέχει οφέλη σε σχέση με τις ατομικές αποφάσεις καθώς έτσι μοιραζόμαστε τις πληροφορίες και τις γνώσεις μας.

    Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη συνεργασία και στην εγωκεντρική συμπεριφορά: παρότι οι ομάδες μπορεί να ωφελούνται από τη συλλογική γνώση, η πολύ στενή συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε μια επιπόλαιη συλλογική σκέψη καταλήγοντας σε αποφάσεις που είναι αρνητικές για όλους.

    Οι προσπάθειες κατανόησης των βιολογικών μηχανισμών που κρύβονται πίσω από τη διαδικασία λήψεως συλλογικών αποφάσεων τείνουν να επικεντρώνονται στους παράγοντες που προωθούν τη συνεργασία και οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι σε όσες γυναίκες αυξάνεται η ορμόνη οξυτοκίνη συνήθως είναι πιο συνεργάσιμες.

    Τώρα μια νέα έρευνα, η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην ιατρική επιθεώρηση 'Proceedings of the Royal Society B', αποφαίνεται ότι η ορμόνη τεστοστερόνη έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή κάνει τους ανθρώπους να είναι λιγότερο συνεργάσιμοι και περισσότερο εγωκεντρικοί.

    [10] Εντείνονται οι έλεγχοι σε Γαλλία και ΕΕ για τα εμφυτεύματα στήθους

    Ευρύτεροι και εντατικότεροι έλεγχοι πριν και μετά την κυκλοφορία στην αγορά ιατρικών βοηθημάτων είναι αναγκαίοι τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη, επισημαίνει η Γαλλική Υγειονομική Αρχή στην πρώτη της έκθεση με αφορμή το σκάνδαλο των εμφυτευμάτων στήθους της εταιρίας PIP.

    "Η ενίσχυση των ελέγχων θα πρέπει να γίνει σε δύο επίπεδα, εθνικό και κοινοτικό", υπογραμμίζεται στην έκθεση της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και της γαλλικής Υπηρεσίας Ιατρικών Προϊόντων, η οποία παραδόθηκε στον γάλλο υπουργό Υγείας Ξαβιέ Μπερτράν.

    Ο υπουργός ανακοίνωσε πως θα αυξηθεί ο αριθμός των επιθεωρητών στη Γαλλία ώστε να πραγματοποιούνται "περισσότεροι και πιο αμερόληπτοι έλεγχοι στα εργοστάσια παραγωγής, αλλά και στα ιδρύματα υγείας".

    Σε ευρωπαϊκό επίπεδο , "η Γαλλία θα διατυπώσει τη θέση της και τις προτάσεις της για την ενίσχυση της ασφάλειας των ιατρικών προϊόντων στο πλαίσιο της αναθεώρησης της σχετικής οδηγίας", επισημαίνουν οι γάλλοι ειδικοί στην πρώτη έκθεση μετά το σκάνδαλο με τα τοξικά εμφυτεύματα της γαλλικής εταιρίας Poly Implant Proth?se.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 1 February 2012 - 11:29:00 UTC