Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-04-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Για "ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη" κάνει λόγο ο Α. Τσοχατζόπουλος
  • [02] Στη δίνη της ύφεσης η Ισπανία
  • [03] Μια πάθηση - ταμπού που βρίσκει λύση
  • [04] Συνάντηση Λ. Παπαδήμου με τους προέδρους των διμερών επιμελητηρίων
  • [05] Σχέδιο Μέρκελ - Μόντι για την επικύρωση του δημοσιονομικού συμφώνου
  • [06] «Δεν τίθεται θέμα κατεδάφισης του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας»
  • [07] «Η τζαζ μιλάει για τη ζωή» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ Μουσικής
  • [08] Σε οκταετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο Π. Ψωμιάδης για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ
  • [09] Προφυλακιστέα κρίθηκε η οροθετική ιερόδουλος
  • [10] Ο Δ. Μαζαράκης νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
  • [11] Αύξηση 0,5% σημείωσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Μάρτιο
  • [12] Σήμερα η έκδοση του Μ. Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές
  • [13] Πρόταση της Γιουβέντους για Παπασταθόπουλο
  • [14] Στον τελικό χάντμπολ του Τσάλεντζ Καπ ο Διομήδης Αργους

  • [01] Για "ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη" κάνει λόγο ο Α. Τσοχατζόπουλος

    Διατεθειμένος να προβεί σε αποκαλύψεις εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, με δήλωση που έκανε μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της συζύγου του. Παράλληλα, κάνει λόγο για εφαρμογή της θεωρίας της «οικογενειακής ευθύνης» και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι βρίσκονται πίσω από πρακτικές «ανθρωποφαγίας και πολιτικής εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ακόμα και βιολογικά των κομματικών τους αντιπάλων».

    Ο κ. Τσοχατζόπουλος τονίζει ότι στο δικαστήριο, που θα γίνει σύντομα, πρέπει να ειπωθούν όλα. «Εκεί», τονίζει, «θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας».

    Απαντώντας στις μεθοδεύσεις που πιστεύει ότι έγιναν για να προφυλακιστούν ο ίδιος, η κόρη του και η σύζυγός του, δηλώνει ότι «δεν εκβιάζεται», και ότι ευρισκόμενος στην πολιτική για 40 χρόνια «τα ξέρει όλα» ,κάνει λόγο για «ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη» και προειδοποιεί ότι «δεν θα μείνει τίποτε στο σκοτάδι, όλα στο φως».

    [02] Στη δίνη της ύφεσης η Ισπανία

    Το ακαθάριστο εθνικό προϊόν (ΑΕΠ) της Ισπανίας συρρικνώθηκε κατά 0,3% το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του 2011, κατά το οποίο ήδη είχε υποχωρήσει 0,3%, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε ότι η χώρα επέστρεψε σε ύφεση, σύμφωνα με προκαταρκτικά δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα.

    Η Ισπανία, που από το 2008 στερείται της ατμομηχανής της οικονομίας της, των κατασκευών, επλήγη από εκείνη την περίοδο από την διεθνή κρίση, εισερχόμενη έκτοτε είτε σε ύφεση είτε σε μια άτονη ανάπτυξη, ενώ ο αριθμός των ανέργων είναι ο υψηλότερος στην Ευρώπη και έφθασε το προηγούμενο τρίμηνο σε ιστορικό υψηλό, ήτοι ένα ποσοστό 24,44% του ενεργού εργατικού δυναμικού.

    Στο μεταξύ ο οίκος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας Standard and Poor's (S&P) υποβάθμισε σήμερα το αξιόχρεο εννέα ισπανικών τραπεζών, περιλαμβανομένων των δύο μεγαλύτερων, της Santander και της BBVA, καθώς και αυτό της Συνομοσπονδίας Ταμιευτηρίων της Ισπανίας (Ceca), μετά την υποβάθμιση --την Πέμπτη-- του αξιόχρεου της Ισπανίας κατά δύο βαθμίδες.

    Επιμέλεια: Μπ. Γεωργίκος

    [03] Μια πάθηση - ταμπού που βρίσκει λύση

    «Στην Κέλλυ διαγνώστηκε επιληψία, όταν ήταν δέκα ετών. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, καθώς δεν μπορούσε να θεραπευτεί με φάρμακα και είχε τακτικές κρίσεις. Μετά από δέκα χρόνια χωρίς αποτελεσματικές θεραπείες, η Κέλλυ χειρουργήθηκε στην Ελλάδα, ενώ στην Αγγλία, αρνήθηκαν το χειρουργείο, και ζει μία φυσιολογική ζωή, ενώ ξεκινάει τις σπουδές της», λέει στο ΑΜΠΕ, η κ. B. Βερκούση, νοσηλεύτρια και μητέρα της εικοσάχρονης σήμερα, νέας κοπέλας, που προσπαθεί να σβήσει από τη μνήμη της την κοινωνική απομόνωση που δημιούργησε η άγνοια για την ασθένεια.

    Αν λοιπόν η ίδια η ασθένεια αποτελούσε ταμπού, οι θεραπείες της και ειδικά η χειρουργική της επιληψίας δεν είναι, ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα, ιδιαίτερα διαδεδομένη. Στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι σήμερα νοσούν πάνω από 100.000 άνθρωποι από επιληψία.

    Τα συμπτώματα, σύμφωνα με τον νευρολόγο, Χρήστο Μπαλτόγιαννη, αρχικά, είναι η απώλεια συνείδησης, ενώ είναι λάθος να ταυτίζεται η επιληψία με τους σπασμούς. Σε κάθε περίπτωση, η επιληψία δεν είναι μία και εξετάζεται ειδικά σε οποιαδήποτε μορφή της.

    Αν αντιληφθούμε ότι η επιληψία δεν είναι μία, μόνο τότε θα εκλείψει και το κοινωνικό στίγμα που την ακολουθεί.

    Η επιληψία δεν είναι κληρονομική και δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις χειρουργήσιμη, λέει ο κ. Μπαλτόγιαννης, ενώ επισημαίνει ότι μπορεί να είναι γενικευμένη ή εστιακή. Η επιληψία που χειρουργείται είναι η εστιακή.

    [04] Συνάντηση Λ. Παπαδήμου με τους προέδρους των διμερών επιμελητηρίων

    Με τους προέδρους των επτά μεγαλυτέρων διμερών εμπορικών επιμελητηρίων θα συναντηθεί, στις 3 του μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό είναι οι εξής: Γιάννος Γραμματίδης, Πρόεδρος Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Χάρης Οικονομόπουλος, Πρόεδρος Ελληνο-Βρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Χριστόφορος Χατζόπουλος, Πρόεδρος Ελληνο-Γαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Μαΐλλης, Πρόεδρος Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Ιωάννης Τσαμίχας, Πρόεδρος Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, Μιλτιάδης Μαρουλίδης, Πρόεδρος Ελληνο-Ολλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Πρόεδρος Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

    [05] Σχέδιο Μέρκελ - Μόντι για την επικύρωση του δημοσιονομικού συμφώνου

    Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι και η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ επεξεργάζονται σχέδιο που προβλέπει την ταυτόχρονη έγκριση από τα κοινοβούλια των χωρών τους της ευρωπαϊκής δημοσιονομικής συνθήκης και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα La Reppublica.

    Αντιπροσωπεία Γερμανών βουλευτών θα παρακολουθήσει τις ιταλικές διαδικασίες επικύρωσης και ιταλοί βουλευτές και γερουσιαστές θα μεταβούν αντιστοίχως στο Βερολίνο, στη γερμανική Βουλή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα απευθυνθεί στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της ιταλικής Γερουσίας, ενώ ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ιταλίας Εντσο Μοάβερο και ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Βιτόριο Γκρίλι θα απευθυνθούν στο γερμανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Στόχος είναι η ταυτόχρονη επικύρωση, πριν από το καλοκαίρι, σύμφωνα με την εφημερίδα.

    Ο Μάριο Μόντι και η Αγγελα Μέρκελ θα είναι παρόντες στην επικύρωση και μία κοινή διακήρυξη θα δοθεί στη δημοσιότητα για το μέλλον της Ευρώπης , σύμφωνα με το δημοσίευμα, που κάνει λόγο για "μυστική συμφωνία" ανάμεσα στην Μέρκελ και τον Μόντι.

    Η La Reppublica αναφέρει ότι αυτή η συμμαχία μπορεί να ερμηνευθεί ως βούληση της Ρώμης να αντικαταστήσει το Παρίσι ως προνομιακό εταίρο του Βερολίνου σε περίπτωση νίκης του Φρανσουά Ολάντ στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

    Η προσκολλημένη στην πολιτική της λιτότητας Αγγελα Μέρκελ ανησυχεί για την πρόθεση που έχει εκφράσει ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ να ζητήσει , εάν εκλεγεί, την επαναδιαπραγμάτευση του δημοσιονομικού συμφώνου, το οποίο εγκρίθηκε έπειτα από διαπραγματεύσεις μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων.

    Ωστόσο η ιδέα για την προσθήκη μέτρων υπέρ της ανάπτυξης στην εφαρμοζόμενη πολιτική λιτότητας κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην Ευρώπη.

    Στη συγκυρία αυτή, άλλος στόχος του Μάριο Μόντι είναι να πιεσθεί η Γερμανία να αποδεχθεί ορισμένα μέτρα υπέρ της ανάπτυξης στην Ευρώπη. Ο ιταλός πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ της αφαίρεσης των επενδύσεων από τον υπολογισμό του επιτρεπόμενου ελλείμματος. Ο Μάριο Μόντι είχε αναφερθεί στο θέμα την περασμένη εβδομάδα τις Βρυξέλλες, διευκρινίζοντας ότι διεξάγονται σχετικές συζητήσεις με το Βερολίνο, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής συγκεκριμένη συμφωνία.

    Επιμέλεια: Ε. Κωτσάκη

    [06] «Δεν τίθεται θέμα κατεδάφισης του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας»

    Δεν τίθεται θέμα κατεδάφισης του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης. Όπως μάλιστα σημειώνει, η δημοτική αρχή σέβεται απόλυτα το ισχύον θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο και ''τηρεί όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και της ιστορικής ομάδας. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, εκείνοι που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα με πράξεις και παραλείψεις τους να εμφανίζονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου ως τιμητές''.

    Η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων έρχεται να απαντήσει σε ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την οποία ''ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με κατασκευαστική εταιρεία καλεί να προχωρήσουμε (ο Παναθηναϊκός) στην υπογραφή νέας σύμβασης, στην οποία θα καθορίζονται οι όροι κατασκευής των λοιπών -εκτός γηπέδου- αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού με υποχρέωσή μας την άμεση εκκένωση προκειμένου να κατεδαφιστεί το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας. Η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. αμέσως μετά την εκλογή της, επελήφθη του θέματος και απάντησε τόσο στο ΥΠΕΚΑ όσο και στο δήμο Αθηναίων, αλλά και στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. είναι ο αδιαφιλονίκητος κύριος, νομέας και κάτοχος του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας''.

    [07] «Η τζαζ μιλάει για τη ζωή» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ Μουσικής

    «Η τζαζ μιλάει για τη ζωή», έλεγε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τζαζ Μουσικής, η οποία γιορτάζεται σήμερα για πρώτη φορά.

    Ο θρύλος της τζαζ, Μάιλς Ντέιβις έλεγε ότι είναι «ο ήχος ενός χαμένου χτύπου της καρδιάς, της κομμένης αναπνοής, ενός ξαφνικού χαμόγελου».

    Η τζαζ δεν έχει γεωγραφικά όρια. «Αν και γεννήθηκε στις ΗΠΑ, ανήκει σε όλο τον κόσμο», αναφέρει στο μήνυμά της η UNESCO. Δεν έχει, όμως, ούτε μουσικά όρια: βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό, «ακροβατεί» ανάμεσα στην αυστηρή αρμονία και τη δημιουργική παραλλαγή.

    «Τα χαρακτηριστικά της αυτά την κατέστησαν δύναμη θετικής κοινωνικής αλλαγής μέσα στην ιστορία. Και συνεχίζει και σήμερα. Έγινε η φωνή που υψώθηκε ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης. Αυτή η μουσική μιλάει τη γλώσσα της ελευθερίας, σημαντική για όλους τους πολιτισμούς. Γι' αυτό και η UNESCO καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ Μουσικής», αναφέρεται στο μήνυμα του οργανισμού.

    [08] Σε οκταετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο Π. Ψωμιάδης για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ

    Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον επικεφαλής του ομίλου ΑΣΠΙΣ Παύλο Ψωμιάδη, για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής που είχε προσκομίσει τον Σεπτέμβριο του 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

    Το δικαστήριο, με αντίστοιχη πρόταση του εισαγγελέα έδρας, κήρυξε ένοχο τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ομίλου καθώς και τον φυγόδικο συνεργάτη του, Ανδρέα Λοΐζο για την κατηγορία της πλαστογραφίας. Στο κατηγορητήριο, που είχε συνταχθεί σε βάρος τους περιλαμβάνονταν και τα αδικήματα της απάτης και της χρήσης πλαστού εγγράφου.

    Η υπόθεση αφορά εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ που προσκόμισε ο Παύλος Ψωμιάδης στην Επιτροπή με σκοπό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να συνεχιστεί η λειτουργία της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και να μην προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 203 εκατομμυρίων ευρώ, που του είχε ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα.

    Στον Ανδρέα Λοΐζο το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης επτά ετών. Σε κανέναν από τους δύο κατηγορουμένους δεν δόθηκε αναστολή στην έκτιση της ποινής.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Ψωμιάδης είναι ήδη κρατούμενος και σε εξέλιξη η δίκη του για την υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της ΑΣΠΙΣ CAPITAL.

    [09] Προφυλακιστέα κρίθηκε η οροθετική ιερόδουλος

    Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στο 13ο τακτικό ανακριτή, η Ρωσίδα ιερόδουλη, η οποία σε έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκε οροθετική.

    Η ιερόδουλη, που κατηγορείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες την κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι πάσχει από AIDS.

    Το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με την εισαγγελία και τις αστυνομικές αρχές, που δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία και τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας, έχει καλέσει όλους όσοι συνευρέθηκαν μαζί της στον παράνομο οίκο ανοχής στην οδό Αχαρνών, όπου εργαζόταν, να υποβληθούν το συντομότερο σε ιατρικές εξετάσεις.

    [10] Ο Δ. Μαζαράκης νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) κατά την τελευταία συνεδρίαση του αποφάσισε, τη θέση του προέδρου της Ένωσης Χαράλαμπου Αθανασίου -ο οποίος παραιτήθηκε τόσο από τα καθήκοντά του ως αρεοπαγίτη όσο και ως προέδρου της ΕΔΕ- να καταλάβει ο αρεοπαγίτης, Δημήτριος Μαζαράκης.

    Ο Αθανασίου παραιτήθηκε, λόγω τη συμμετοχής του στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

    [11] Αύξηση 0,5% σημείωσαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Μάρτιο

    Οι ιδιωτικές καταθέσεις - νοικοκυριών και επιχειρήσεων - στις ελληνικές τράπεζες αυξήθηκαν κατά 0,5% τον Μάρτιο, μετά τη μείωσή τους κατά 2,7% τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Το συνολικό ποσό των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ανήλθε στα 171,1 δις. ευρώ και είναι περίπου 30% χαμηλότερο από το υψηλό τους επίπεδο τον Δεκέμβριο του 2009.

    Οι ιδιωτικές καταθέσεις στην Πορτογαλία μειώθηκαν τον ίδιο μήνα κατά 1,8% στο χαμηλότερο επίπεδό τους από πέρυσι τον Μάιο.

    Αντίθετα, ελαφρά αύξηση των καταθέσεων σημειώθηκε σε άλλες χώρες που βρίσκονται εν μέσω κρίσης χρέους, όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ιρλανδία.

    [12] Σήμερα η έκδοση του Μ. Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές

    Μετά τις 2 το μεσημέρι, αναμένεται το κλιμάκιο της Interpol στη ΠΓΔΜ να παραδώσει στη συνοριακή διάβαση των Ευζώνων τον Μάκη Ψωμιάδη, στο ελληνικό κλιμάκιο της Interpol.

    Ο Μ. Ψωμιάδης συνελήφθη στα Σκόπια στις 9 Νοεμβρίου του 2011, στο κέντρο της πόλης. Εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Interpol.

    Όλο αυτό το διάστημα, ο Μ. Ψωμιάδης τελούσε υπό κράτηση σε φυλακή των Σκοπίων.

    [13] Πρόταση της Γιουβέντους για Παπασταθόπουλο

    Η Γιουβέντους κινείται για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Μπορεί η Βέρντερ Βρέμης, η οποία απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον διεθνή κεντρικό αμυντικό με τη μορφή του δανεισμού από την Τζένοα, να ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από τον ιταλικό σύλλογο και να υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2016, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει και τη νέα σεζόν στην μπουντεσλίγκα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» η Γιουβέντους ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Ελληνα αμυντικού, η οποία θα ξεπερνάει τα έξι εκατ. ευρώ.

    [14] Στον τελικό χάντμπολ του Τσάλεντζ Καπ ο Διομήδης Αργους

    Την πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του ζει ο Διομήδης Άργους, καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών του χάντμπολ.

    Η ελληνική ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό αναδείχθηκε ισόπαλη 21-21 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου, και σε συνδασμό με την εκτός έδρας νίκη 29-26, που είχε πετύχει στον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ, πήρε τη μεγάλη πρόκριση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 30 April 2012 - 10:30:39 UTC