Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-07-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απόλυτα σύμφωνοι με το κυβερνητικό πρόγραμμα δηλώνουν Βενιζέλος, Κουβέλης
  • [02] "Ψάχνουν" τα ισοδύναμα μέτρα για τα 11,7 δισ. ευρώ
  • [03] Καύσωνας και ρύποι, δημιουργούν ασφυκτική ατμόσφαιρα στην Αττική
  • [04] Η Ελλάδα έχει εφαρμόσει σημαντικά μέτρα λιτότητας, υποστηρίζει σύμβουλος της Μέρκελ
  • [05] Συντονισμός για καλύτερα αποτελέσματα στον τουρισμό
  • [06] Μειωμένη 10% η τουριστική κίνηση στη Ρόδο τον Ιούνιο
  • [07] Με κινητοποιήσεις απειλούν οι καθηγητές των πανεπιστημίων εάν κοπούν μισθοί
  • [08] Ανακοινώθηκαν η Πολιτική και η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ
  • [09] Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ
  • [10] Από 23 Ιουλίου ξεκινά η χορήγηση των δελτίων τουρισμού του ΟΓΑ
  • [11] Κομπίνα 5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ από μεγάλο όμιλο επώνυμων προιόντων

  • [01] Απόλυτα σύμφωνοι με το κυβερνητικό πρόγραμμα δηλώνουν Βενιζέλος, Κουβέλης

    «Τον Σεπτέμβριο συγκεκριμενοποιείται το πλαίσιο της επιμήκυνσης», δήλωσε στον Real fm ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και τόνισε ότι δεν υπάρχει ρήξη στην κυβέρνηση, «δεν διαπίστωσε ρήγματα στη δίωρη συνάντηση του Μαξίμου».

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος σχετικά με τη συνεργασία του με τους κ.κ. Σαμαρά και Κουβέλη έκανε λόγο για απόλυτη συμφωνία.

    «Κάνουμε τις ίδιες εκτιμήσεις και έχουμε την ίδια σειρά ενεργειών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Ενώ, προσκάλεσε και τον ΣΥΡΙΖΑ στην εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και συναντώμενος με την τρόικα να πει τις απόψεις του και για να ελέγξει τους αριθμούς του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον Real Fm.

    Ο πρωθυπουργός νωρίτερα σήμερα, είχε δηλώσει ότι δεν έχει ακόμα αποφασισθεί η τριπλή εκπροσώπηση της χώρας από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους, αν και υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

    [02] "Ψάχνουν" τα ισοδύναμα μέτρα για τα 11,7 δισ. ευρώ

    Σε «αγώνα δρόμου» έχει επιδοθεί η κυβέρνηση, ώστε μέσα σε 10 ημέρες να έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα μέτρα, ύψους 11,7 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο του νέου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου 2013- 2014. Τα συγκεκριμένα μέτρα, που θα επιδοθούν στην τρόικα στις 24 Ιουλίου, θα εστιαστούν στο σκέλος των δαπανών και για τον λόγο αυτό, εννέα υπουργοί και ένας υφυπουργός εξέτασαν σήμερα, σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, όλους ανεξαιρέτως τους κωδικούς των υπουργείων.

    Η σύσκεψη θα συνεχισθεί αύριο σε επίπεδο διευθυντών υπουργείων, ενώ την προσεχή Δευτέρα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τους εμπλεκόμενους υπουργούς, προκειμένου την Τετάρτη το όλο πλαίσιο να συζητηθεί στη συνάντηση των αρχηγών των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση.

    Όπως τόνισαν κυβερνητικοί παράγοντες μετά τη σύσκεψη, για το 2012 δεν θα απαιτηθεί η λήψη πρόσθετων μέτρων, υπό την αυστηρή αίρεση, όμως, ότι θα εφαρμοστούν στο σύνολό τους τα μέτρα που ψηφίστηκαν τον Μάρτιο, όπως π.χ. το τέλος στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και η εξίσωση των φόρων στα καύσιμα.

    [03] Καύσωνας και ρύποι, δημιουργούν ασφυκτική ατμόσφαιρα στην Αττική

    "Καμίνι" και σήμερα η χώρα με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 42 βαθμούς Κελσίου.

    Ελπίδα δροσιάς αναμένεται από την ερχόμενη Τρίτη, με την επικράτηση βοριάδων που θα ρίξουν λίγο το θερμόμετρο.

    Λόγω της ζέστης, παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στις τιμές του όζοντος, σήμερα στην Αττική με υπερβάσεις της τάξης των 195 και 234 μικρογραμμαρίων ανά κυβικό μέτρο αέρα.

    Αν και το όριο ενημέρωσης κοινού είναι τα 180 μικρογραμμάρια και το όριο συναγερμού τα 240 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα, το υπουργείο, εμφανίζεται καθησυχαστικό χαρακτηρίζοντας μέτρια τα επίπεδα ως προς το όζον, στην περιφέρεια της πόλης, προσθέτοντας ότι και οι υπόλοιποι ρύποι διατηρήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

    Από την πλευρά του, το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την προφύλαξη του πληθυσμού προτείνει και σήμερα: «Άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση συνίσταται να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, συνίσταται στα παραπάνω άτομα, καθώς και τα παιδιά να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα».

    [04] Η Ελλάδα έχει εφαρμόσει σημαντικά μέτρα λιτότητας, υποστηρίζει σύμβουλος της Μέρκελ

    Την πεποίθηση ότι οι χώρες, που αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση τηρούν τις συμφωνίες, σε μεγάλο βαθμό, εκφράζει ο καθηγητής Οικονομίας και μέλος της επιτροπής «σοφών», η οποία συμβουλεύει τη γερμανική κυβέρνηση, Πέτερ Μπόφινγκερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ράινισε Ποστ» (Rheinische Post).

    «Η Ισπανία, η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και, ιδίως, η Ελλάδα έχουν εφαρμόσει σημαντικά μέτρα λιτότητας», δηλώνει ο κ. Μπόφινγκερ και αποδίδει στην ύφεση -που προκάλεσαν αυτά τα μέτρα- το γεγονός ότι τα ελλείμματα δεν έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Ασκεί, μάλιστα, κριτική στην κυβέρνηση της χώρας του, η οποία, όπως λέει, «δημιουργεί στους πολίτες την εντύπωση ότι θα βοηθούσαμε τις άλλες χώρες, ακόμη και αν αυτές δεν έκαναν τίποτα». Αντ΄αυτού, ο ίδιος προτείνει να εξηγήσει το Βερολίνο τί σημαίνουν τα μέτρα λιτότητας και οι προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις.

    Αναφερόμενος στη λεγόμενη «κοινοτικοποίηση» των ευθυνών στην Ευρώπη, ο Γερμανός καθηγητής επισημαίνει ότι, με τη βοήθεια προς την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) υπάρχει ήδη τέτοια ανάληψη ευθύνης. Προσθέτει, επίσης, ότι «όποιος θεωρεί ότι η συστημική κρίση της ευρωζώνης μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς την ανάληψη κανενός είδους ευθύνης για τις άλλες χώρες, είναι αφελής».

    [05] Συντονισμός για καλύτερα αποτελέσματα στον τουρισμό

    Τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού συντονισμού μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού, προανήγγειλαν οι αρμόδιοι υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος και Ολγα Κεφαλογιάννη, στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, με επίκεντρο τον τουρισμό. Στόχος αυτού του μηχανισμού είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζονται και φυσικά επηρεάζουν τις τουριστικές ροές προς την Ελλάδα.

    Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των θεωρήσων Visa ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι το υπουργείο Εξωτερικών θα είναι αρωγός με όλες τις δυνάμεις για την ενίσχυση του τουρισμού και προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν πρωτοβουλίες ειδικά στις αναδυόμενες αγορές, ενώ θα υπάρξει απλούστευση των διαδικασιών για την έκδοση θεωρήσεων. Οπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών, το μήνυμα που έχει σταλεί σε όλες τις προξενικές αρχές, είναι ότι όσο δεν προκύπτει πρόβλημα με την συνθήκη Σένγκεν να μπορεί να εκδοθεί βίζα και μέσα σε 48 ώρες».

    Μάλιστα ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι θα προχωρήσει η εφαρμογή και άλλων καινοτόμων ιδεών, όπως το πιλοτικό πρόγραμα απλούστευσης εισόδου στην Ελλάδα από την Τουρκία, για πολίτες τρίτων χωρών που λειτουργεί για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι.

    [06] Μειωμένη 10% η τουριστική κίνηση στη Ρόδο τον Ιούνιο

    Μειωμένη κατά 10% ήταν η τουριστική κίνηση στη Ρόδο τον περασμένο μήνα, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, όπως προκύπτει από στοιχεία που ανακοινώθηκαν από εκπροσώπους του αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας».

    Συνολικά, με πτήσεις τσάρτερ επισκέφθηκαν τη Ρόδο τον Ιούνιο 271.718 τουρίστες, ενώ πέρυσι την είχαν επισκεφθεί 301.641 άτομα. Οι περισσότερες από τις τουριστικές αγορές κατέγραψαν πτώση τον μήνα που πέρασε, όμως την πρωτιά στα ποσοστά κατέχουν η Πολωνία, η Ιταλία και η Σλοβακία. Πτωτική ήταν η πορεία του τουριστικού ρεύματος και από τις δύο κυριότερες αγορές την Αγγλική και τη Γερμανική.

    Στον αντίποδα, θετικό ήταν το πρόσημο της κίνησης από Νορβηγία και Ρωσία, ενώ επίσης αύξηση σε μικρά όμως ποσοστά κατέγραψαν οι περισσότερες πρώην ανατολικές χώρες.

    [07] Με κινητοποιήσεις απειλούν οι καθηγητές των πανεπιστημίων εάν κοπούν μισθοί

    Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΕΙ ανέλυσαν, ενώπιον του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, οι πρόεδροί τους στην έκτακτη σύνοδο που πραγματοποιούν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

    Σύμφωνα με τους προέδρους, τα ιδρύματα βρίσκονται σε κατάσταση «οικονομικής ασφυξίας», εξ αιτίας και του «κουρέματος» των αποθεματικών τους, ζήτημα για το οποίο προτίθενται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών σε κάθε υπεύθυνο.

    Από τον Σεπτέμβριο, τα ΤΕΙ δεν θα έχουν ούτε τα στοιχειώδη για να αντιμετωπίσουν τα λειτουργικά τους προβλήματα, ενώ δυσλειτουργίες παρατηρούνται και λόγω του νέου νόμου, όπως είπαν. Ακόμη και στα επτά Ιδρύματα που έχουν εκλεγεί Συμβούλια Διοίκησης δεν μπορεί να εφαρμοσθεί ο νέος νόμος ουσιαστικά, αφού δεν έχουν εκδοθεί οι σχετικές εγκύκλιοι και αποφάσεις που είναι απαραίτητες για να μην υπάρχουν νομικά «κενά».

    Ο υπουργός διαβεβαίωσε του προέδρους των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων ότι θα βρεθούν λύσεις και η κατάσταση θα εκτονωθεί, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν κανονικά τον Σεπτέμβριο.

    Την ίδια ώρα με κινητοποιήσεις προειδοποιούν καθηγητές των Πανεπιστημίων, λόγω των φημολογούμενων περικοπών στα ειδικά μισθολόγια.

    [08] Ανακοινώθηκαν η Πολιτική και η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ

    Οι συνθέσεις της Πολιτικής και Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκαν σήμερα από την Ιπποκράτους και σχετικά με το θέμα αυτό ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, με αποφάσεις του οποίου συγκροτήθηκαν τα δύο όργανα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «H επιτυχία της Εναρκτήριας Συνδιάσκεψης έδωσε σημαντική ώθηση στην προσπάθεια ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης. Είναι ευτύχημα για το ΠΑΣΟΚ ότι διαθέτει μία μεγάλη δεξαμενή στελεχών, στην οποία μετέχουν αφενός μεν έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη, αποδεκτά από την κοινωνία, αφετέρου δε νέα, δυναμικά και πολλά υποσχόμενα στελέχη, που πήραν ενεργό ρόλο στη μάχη των εκλογών από διάφορες θέσεις. Είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος, από τη μεγάλη αυτή δεξαμενή, επιλογή ενός μικρού αριθμού στελεχών για τη συγκρότηση της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας.

    Όλα τα στελέχη στρατεύονται εξίσου στην προσπάθειά μας. Για όλα υπάρχουν σημαντικά πολιτικά και οργανωτικά αντικείμενα. Όλοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι. Τους θέλω ενεργούς δίπλα μου στον αγώνα που δίνουμε για την πατρίδα και την παράταξη».

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αποφάσεις:

    Στην Πολιτική Γραμματεία μετέχουν (αλφαβητικά) οι:

    Νάσος Αλευράς

    Νίκος Ανδρουλάκης

    Μίμης Ανδρουλάκης

    Βαγγέλης Αργύρης

    Φώφη Γεννηματά

    Νάντια Γιαννακοπούλου

    Πέτρος Ευθυμίου

    Γιάννης Κουράκης

    Πάνος Μπεγλίτης

    Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

    Κώστας Πανταζής

    Συλβάνα Ράπτη

    Κώστας Σκανδαλίδης

    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

    Μετέχουν, επίσης, ο Συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας, Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μανιάτης.

    Στην Οργανωτική Γραμματεία μετέχουν (αλφαβητικά) οι:

    Μιλένα Αποστολάκη

    Χρύσα Αράπογλου

    Γιώτα Γαζή

    Βασίλης Έξαρχος

    Γιάννης Ζαφειρόπουλος

    Κώστας Ζώγας

    Αλέξανδρος Θοδωράκος

    Δημήτρης Καρύδης

    Λευτέρης Κατσικαρέλης

    Παναγιώτης Κορμάς

    Πάρις Κουκουλόπουλος (Συντονιστής)

    Δημήτρης Λιντζέρης

    Γιώργος Λυμπερόπουλος

    Γιάννης Μαγκριώτης

    Στέλιος Σπαθής

    Κώστας Σπηλιόπουλος

    Άγγελος Τόλκας

    Γρηγόρης Φελώνης

    Έφη Χαλάτση

    Τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε, θα οριστούν οι υπεύθυνοι της προσπάθειας ανασύστασης στις 13 Περιφέρειες της χώρας και θα συγκροτηθούν η Γραμματεία Επικοινωνίας, η Γραμματεία Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου, οι Τομείς του Κινήματος και οι Ομάδες Πολιτικού Συντονισμού ανά υπουργείο, που θα συνεργάζονται με τους αρμόδιους εισηγητές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

    Η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει για πρώτη φορά τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και η Οργανωτική Γραμματεία την Τρίτη 17 Ιουλίου και οι δύο υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

    [09] Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

    Αναρτήθηκαν, σήμερα, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού, για το σχολικό έτος 2012-2013.

    Ενστάσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των επιτροπών επιλογής μπορούν να υποβληθούν, από αύριο, Παρασκευή, 13 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 19 του μηνός, μόνο στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στους οποίους έχει υποβληθεί και η αρχική αίτηση εγγραφής. Οι τελικοί πίνακες επιλογής βρεφών και νηπίων θα αναρτηθούν μετά την εξέταση των ενστάσεων.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 το πρωί έως και τις 2 το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα από τους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ, στους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους, καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr

    [10] Από 23 Ιουλίου ξεκινά η χορήγηση των δελτίων τουρισμού του ΟΓΑ

    Από τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, θα ξεκινήσει η χορήγηση των Δελτίων Κοινωνικού και Εκδρομικού Προγράμματος έτους 2012 της Αγροτικής Εστίας. Η διανομή των δελτίων, θα γίνει από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα 16/7/2012 τα ονόματα των 140.000 δικαούχων θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ, για την παραλαβή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος οι δικαιούχοι θα προσκομίζουν:

    α) Αντίγραφο της Αίτησης Συμμετοχής τους και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)

    ή

    β) Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ - Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)

    [11] Κομπίνα 5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΙΚΑ από μεγάλο όμιλο επώνυμων προιόντων

    Μεγάλη απάτη ανακαλύφθηκε όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα «Risk Analysis» που έχει μπει σε εφαρμογή από το τέλος του 2011, από τη Διεύθυνση Πληροφορικής του ΙΚΑ-ETAM.

    Το σύστημα εντόπισε, ότι μια από τις εταιρείες γνωστού ομίλου εταιρειών, που στο παρελθόν είχε σαν αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία πολυτελών υποδημάτων και σήμερα την κατασκευή και εμπορία επώνυμων ενδυμάτων, υπέβαλε από το 2002 μέχρι σήμερα Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις με ασφαλιστικές εισφορές που αντιστοιχούσαν σε υψηλές αμοιβές εργαζομένων αλλά ουδέποτε κατέβαλε τα ανάλογα ποσά.

    Οι ελεγκτές του ΙΚΑ, έφθασαν στην έδρα της εταιρείας στο Νέο Ηράκλειο, η οποία ήταν καλά φυλασσόμενη με κάμερες και διέθετε «κρυφή είσοδο», η οποία ξεκινούσε από το χώρο υποδοχής άλλης εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, οι ελεγκτές της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ, αντιμετώπισαν κατά την πρώτη επίσκεψη επιθετική συμπεριφορά και επανήλθαν με συνοδεία αστυνομικής δύναμης και κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

    Η συγκεκριμένη «ανώνυμη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία υποδημάτων», υπήρξε ο διάδοχος άλλης που είχε πουληθεί μέσω του Χρηματιστηρίου στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

    Όλες οι υποχρεώσεις του ομίλου προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία, είχαν μεταφερθεί στην εταιρεία αυτή, η οποία ήταν σε αδράνεια από το 2008.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 12 July 2012 - 14:30:36 UTC