Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-08-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κρίσιμες αποφάσεις για τα μέτρα των 11,5 δισ.
  • [02] Σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα
  • [03] Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι δήμαρχοι της χώρας
  • [04] Η Νέα Ορλεάνη υψώνει το «Μεγάλο Τείχος» ενόψει του τυφώνα Ισαάκ
  • [05] Μουσική συνάντηση Μ. Φαραντούρη - Θ. Μικρούτσικου
  • [06] Νέος κύκλος διαβουλεύσεων για τα εργασιακά
  • [07] "Πέρασε" η τροπολογία για τις οφειλές των ΠΑΕ
  • [08] Τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς διεκδικεί εκ νέου ο Γ. Παπανδρέου
  • [09] Καθηγητής βιντεοσκοπούσε κρυφά μαθητές στην αίθουσα διδασκαλίας
  • [10] Περιοδεία σε Ασία και ρωσική Άπω Ανατολή ξεκινά η Χίλαρι Κλίντον
  • [11] Σαββόπουλος και Μπρέγκοβιτς στη Βαλκανική Πλατεία, αρχές Σεπτεμβρίου
  • [12] Στις Νήσους Κουκ το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο
  • [13] Ένα όπλο και φυσίγγια βρέθηκαν σε προαύλιο σχολείου στον Βύρωνα

  • [01] Κρίσιμες αποφάσεις για τα μέτρα των 11,5 δισ.

    Τα μέτρα των 11,5 δισ ευρώ, προκειμένου να εκταμιευθεί η επόμενη δόση,τίθενται επί τάπητοςστην σύσκεψη, αυτή την ώρα,των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

    Αναμένεται επίσης να εξεταστούν και άλλα κρίσιμα ζητήματα, όπως οι αποκρατικοποιήσεις, η εφεδρεία και το ενδεχόμενο των μειώσεων στα ειδικά μισθολόγια.

    Την Παρασκευή, στις 12.00 το μεσημέρι, συνεδριάζει το υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

    [02] Σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα

    Μεγάλες φωτιές είναι σε εξέλιξη στη χώρα,κατακαίοντας δασικές εκτάσεις στα Χανιά, τη Ρόδο, την Ύδρα και τη Φλώρινα.

    Στη Ρόδο η φωτιά καίει από χτες το απόγευμα και οι προσπάθειες κατάσβεσής της δυσχεραίνονται από τους πολύ ισχυρούς ανέμους.

    Στην Ύδρα σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στην περιοχή Μπίστη καθώς και στη Δυτική Μακεδονία, συγκεκριμένα στη Φλώρινα.

    Ενώ, σε ένα μόνο σημείο, το οποίο ελέγχεται από τους πυροσβέστες, εξελίσσεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Ομαλού μεταξύ Λάκων και Καράνου, στα Χανιά.

    Οι δυνάμεις πυρόσβεσης, δίνοντας σε όλη την διάρκεια της νύκτας την μάχη με τις φλόγες, κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά η οποία ξέσπασε σε πέντε σημεία.

    [03] Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι δήμαρχοι της χώρας

    Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις εμφανίζονται οι δήμαρχοι της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για την δεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει οι ΟΤΑ.

    Οι δήμοι Αττικής και άλλων περιφερειών της χώρας θα παραμείνουν σήμερα και αύριο κλειστοί, ενώ στις 11.00 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.

    Επίσης, το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας συναντάται στις 12 το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Το ΔΣ της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει στις 15.00 για να αποτιμήσει τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό, ενόψει και του εκτάκτου συνεδρίου.

    [04] Η Νέα Ορλεάνη υψώνει το «Μεγάλο Τείχος» ενόψει του τυφώνα Ισαάκ

    Πριν από ακριβώς επτά χρόνια, ο τυφώνας Κατρίνα κατέστρεψε τη Νέα Ορλεάνη, με ένα παλιρροϊκό κύμα που νίκησε τα αντιπλημμυρικά έργα της πόλης.

    Τώρα η Νέα Ορλεάνη έχει ένα νέο όπλο για την καταπολέμηση του τυφώνα Ισαάκ, ένα παγκόσμιας κλάσης αντιπλημμυρικό σύστημα που κόστισε 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Για πρώτη φορά, το πρωί της Τρίτης, το Μηχανικό του Αμερικανικού Στρατού, μετακίνησε τη γιγαντιαία πόρτα στη θέση που πρέπει να είναι σε περίπτωση εκτεταμένης πλημμύρας, στο άνω άκρο της λίμνης Μπόργκιν, κλείνοντας και αποκλείοντας από τα νερά, μια περιοχή μήκους 3,2 χιλιομέτρων και ύψους 7,9 μέτρων.

    Για τη Νέα Ορλεάνη το σύστημα αυτό που είναι γνωστό ως «Το Μεγάλο Τείχος» (The Great Wall), αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας και προστασίας, των περιοχών με χαμηλό υψόμετρο, από ένα παλιρροϊκό κύμα που θα έρθει με εξαιρετική ισχύ, από τον Κόλπο του Μεξικού.

    Το φράγμα είναι το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο, και αποτελείται από ένα δίκτυο γιγαντιαίων αντλιών, μήκους 563 χιλιομέτρων, από δίκτυο ύδρο-συλλεκτών και πέτρινων εμποδίων ,που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν τους κατοίκους της Νέας Ορλεάνης.

    [05] Μουσική συνάντηση Μ. Φαραντούρη - Θ. Μικρούτσικου

    «Η εποχή το διάλεξε να γίνει τώρα...», έλεγε στο Νομισματικό Μουσείο, η Μαρία Φαραντούρη, για την μουσική συνάντηση της με το Θάνο Μικρούτσικο. Δύο παράλληλοι μουσικοί δρόμοι θα διασταυρωθούν για πρώτη φορά σήμεραστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

    Οι δύο καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, σχέδιο που ωρίμαζε στη σκέψη τους εδώ και καιρό.

    Ήταν όνειρο και των δυο, από την αρχή σχεδόν της σταδιοδρομίας τους να συνυπάρξουν πάνω στη σκηνή. Από την εποχή, δηλαδή, που η Μαρία Φαραντούρη διέγραφε την ξεχωριστή της μουσική πορεία, σαν μούσα του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, συνεργαζόταν με διεθνείς μουσικούς μύθους, όπως ο Τζον Ουίλλιαμς και ο Ζουλφί Λιβανελί, και τραγουδούσε με τις σπουδαιότερες ορχήστρες στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου. Την ίδια ακριβώς εποχή, ο Θάνος Μικρούτσικος, έγραφε μουσική για πρωτοποριακά θέατρα στην Ευρώπη και συμμετείχε σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, συνεργαζόμενος με σπουδαίους τραγουδιστές της γενιάς του, Έλληνες και ξένους.

    Στη σημερινή συναυλίαη Μαρία Φαραντούρη θα ερμηνεύσει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και ο ίδιος θα παίξει για εκείνη στο πιάνο τραγούδια του Χατζιδάκι, του Κουρτ Βάιλ, του Λούτσιο Ντάλα και φυσικά του Μίκη Θεοδωράκη.

    Κορυφαία στιγμή της βραδιάς αναμένεται να είναι η παρουσίαση του κύκλου τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη «Κατάσταση Πολιορκίας».

    [06] Νέος κύκλος διαβουλεύσεων για τα εργασιακά

    Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος των διαβουλεύσεων μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και των κοινωνικών εταίρων για τους μισθούς και τις εργασιακές σχέσεις

    Σε ότι αφορά το βασικό μισθό, ήδη από τις συναντήσεις του Ιουλίου, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, έχει αποκλείσει οποιαδήποτε περαιτέρω μείωση, ενώ παραπέμψει το ενδεχόμενο κάποιας μικρής αύξησης, στη γενικότερη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.

    Οι εκπρόσωποι της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), ζητούν την αύξηση του βασικού μισθού στα 701 ευρώ μικτά από τα 585 ευρώ, που είναι σήμερα, ενώ ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, (ΣΕΒ), θέτει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας, που έχει υπερβεί το 23%.

    Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος φαίνεται να συγκλίνει με τις προτάσεις των επαγγελματοβιοτεχνών και των εμπόρων, σε ότι αφορά το βασικό μισθό, ενώ ζητά την επανεξέταση όρων του Μνημονίου, καθιστώντας σαφές ότι δεν θα συμμετάσχει σε διάλογο ο οποίος θα οδηγεί σε περαιτέρω μειώσεις των αμοιβών των εργαζομένων.

    Κατά τη συνάντηση, αναμένεται να τεθούν και τα θέματα της καταπολέμησης της αδήλωτης εργασίας, της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργοδότες και της συγκρότησης νέου φορέα στο πλαίσιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, (ΟΑΕΔ), που θα αναλάβει μέρος από τις αρμοδιότητες που είχαν οι Οργανισμοί Εργατικής Εστίας και Κατοικίας (ΟΕΕ, ΟΕΚ), που καταργήθηκαν.

    Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από τον ίδιο τον υπουργό Εργασίας, ο κοινωνικός διάλογος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τον Οκτώβριο.

    [07] "Πέρασε" η τροπολογία για τις οφειλές των ΠΑΕ

    Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του υφυπουργείου Αθλητισμού, για παράταση ενός μηνός στην υποχρέωση των ΠΑΕ να υποβάλλουν την απαιτούμενη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

    Η τροπολογία του υφυπουργείου Αθλητισμού, υπερψηφίστηκε απ' όλα τα κόμματα πλην του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με ισχυρότατες ενστάσεις επί της διαδικασίας και με την αξίωση να μην υπάρξουν περαιτέρω παρατάσεις στην υποβολή ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας απ' τις ΠΑΕ, ή άλλου είδους διακανονισμοί. Ο υφυπουργός Γιάννης Ιωαννίδης, διευκρίνισε πως «το πρώτο πράγμα που κάνουμε, είναι να εισπράξουμε ό,τι μπορούμε από οποιαδήποτε Π.Α.Ε.. Είναι λογικό να δώσουμε χρόνο για να δώσουν τα χρήματα οι ομάδες. Αν κάποια ομάδα δεν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα επειδή δεν θα έχει προλάβει να καταθέσει την ενημερότητα, θα έρθει με άλλο ΑΦΜ και τα χρήματα θα πάνε στον αέρα».

    «Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλες τις εταιρείες και τις αθλητικές. Για λόγους ομαλής έναρξης του πρωταθλήματος, κρίνεται αναγκαίο να διευκολυνθούν οι ομάδες. Η προτεινόμενη διάταξη δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος του κρατικού Προϋπολογισμού. Επισημαίνω πως δεν χαρίζεται ούτε ένα ευρώ και συμφωνώ πως εντός του μηνός δεν θα έρθει καμία ρύθμιση υπέρ των ομάδων» δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.

    Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε έντονη η εναντίωση της υποβολής της τροπολογίας σε άσχετο νομοσχέδιο, σε συνέχεια μιας σειράς παραβιάσεων του Κανονισμού της Βουλής. Αλλά και επί της ουσίας, η εισηγήτρια του κόμματος, κυρία Κωνσταντοπούλου σημείωσε πως «δεν γνωρίζουμε, ούτε πόσα χρήματα χρωστούν οι ομάδες, ούτε για ποιον λόγο ζητούν αυτή τη διευκόλυνση».

    «Οι αλλεπάλληλες ρυθμίσεις παραπέμπουν στη «λογική της προεδράρας». Τα έσοδα των ΠΑΕ δεν είναι τόσο μικρά όσο λέγεται. Πώς γίνεται μια επαρχιακή ΠΑΕ να έχει 7 εκ. ευρώ έσοδα και να χρωστά "τη μάνα της και τον πατέρα της";» παρατήρησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Π. Λαφαζάνης.

    [08] Τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς διεκδικεί εκ νέου ο Γ. Παπανδρέου

    Με κεντρικούς ομιλητές, τον πρόεδρο της Σοσιαλιστής Διεθνούς, Γιώργο Παπανδρέου, και τον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής, Jacob Zuma, ξεκινούν αύριο στο Κέιπ Τάουν, οι τριήμερες εργασίες του 24ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, στη διάρκεια των οποίων θα εκλεγεί ο πρόεδρος της ΣΔ, θέση για την οποία έχει θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο πρώην πρωθυπουργός.

    Το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπήσει αντιπροσωπεία στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μανιάτης, και ο υπεύθυνος Εξωτερικών Σχέσεων του Κινήματος, Πάνος Μπεγλίτης.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, κεντρικά θέματα της συζήτησης αποτελούν: Η σοσιαλδημοκρατική απάντηση στην οικονομική κρίση, για μια οικονομία με θέσεις απασχόλησης, ανάπτυξη και κοινωνική προστασία, η ενίσχυση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και η επέκταση της δημοκρατίας στον κόσμο, η ανάγκη ενίσχυσης της πολυμερούς συνεργασίας για μια κοινή για την ειρήνη και τη βιωσιμότητα και για έναν νέο διεθνισμό και μία νέα κουλτούρα αλληλεγγύης μεταξύ λαών και εθνών.

    [09] Καθηγητής βιντεοσκοπούσε κρυφά μαθητές στην αίθουσα διδασκαλίας

    Καθηγητής γυμνασίου, που είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2010 για παιδική πορνογραφία, είχε τοποθετήσει σε αίθουσα διδασκαλίας κρυφή κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε μαθητές. Αυτό αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από την ανάλυση, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., των αρχείων που είχαν βρεθεί στην κατοχή του 42χρονου εκπαιδευτικού.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι βιντεοσκοπήσεις ανέρχονται στις ογδόντα και είχαν γίνει μέσω υπολογιστή, ενώ κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας διδασκαλίας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των μαθητών, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους έφηβους.

    Ο 42χρονος δίδασκε σε γυμνάσιο της Πιερίας και είχε συλληφθεί ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του στον 'Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πέντε σκληροί δίσκοι, 42 cd και dvd και 3000 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

    [10] Περιοδεία σε Ασία και ρωσική Άπω Ανατολή ξεκινά η Χίλαρι Κλίντον

    Περιοδεία σε διάφορες περιοχές της Ασίας, αλλά και τη ρωσική Άπω Ανατολή, θα πραγματοποιήσει η Aμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον για να υπογραμμίσει την αυξανόμενη εμπλοκή των ΗΠΑ στην περιοχή, δήλωσε την Τρίτη, αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

    Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Κίνα, τις Νήσους Κουκ, την Ινδονησία, το Ανατολικό Τιμόρ, το Μπρουνέι και τη ρωσική Άπω Ανατολή.

    Οι αυξανόμενες διαφορές στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, είναι πιθανό να είναι μέρος των συνομιλιών της Αμερικανίδας ΥΠΕΞ, αν και δεν είναι σαφές ακόμη εάν θα συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρο, Χου Ζιντάο.

    Η Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να συναντηθεί και με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ στο Βλαδιβοστόκ, στο τέλος του ταξιδιού της, και πριν από την σύνοδο του APEC του φόρουμ Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας

    Επιμέλεια: Κ. Καλέτσιος

    [11] Σαββόπουλος και Μπρέγκοβιτς στη Βαλκανική Πλατεία, αρχές Σεπτεμβρίου

    Τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς θα φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, η φετινή «Βαλκανική Πλατεία» του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

    Τις εκδηλώσεις παρουσίασε ο δήμαρχος, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος τόνισε δεν επιβαρύνονται οιπολίτες, καθώς έχει εξασφαλιστεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση.

    Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «οι δαπάνες περιορίστηκαν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα ή συμβιβασμούς στην ποικιλία των εκδηλώσεων».

    Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα της «Βαλκανικής Πλατείας», στις 2 Σεπτεμβρίου, στα Συμμαχικά Κοιμητήρια.

    Την μουσική σκυτάλη θα παραλάβει ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, στις 3 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης.

    [12] Στις Νήσους Κουκ το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο

    Οι Νήσοι Κουκ ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον κόσμο, σε μια μεγάλη έκταση του ωκεανού.

    Ο πρωθυπουργός Χένρι Πούνα υπογράμμισε με την ευκαιρία της έναρξης του Φόρουμ του Ειρηνικού πως το καταφύγιο των 1,065 εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων "είναι η μεγαλύτερη ζώνη στην ιστορία που δημιουργήθηκε από μία μόνο χώρα για την προστασία και τη διαχείριση του ωκεανού".

    Η προστασία του Ειρηνικού, της πανίδας και της χλωρίδας του είναι η συμβολή των Νήσων Κουκ "στην ευημερία όχι μόνο των πληθυσμών μας, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

    Επιμέλεια: Γ. Αγγελόπουλος

    [13] Ένα όπλο και φυσίγγια βρέθηκαν σε προαύλιο σχολείου στον Βύρωνα

    Ένα παλαιού τύπου οπλοπολυβόλο κινεζικής κατασκευής, 39 φυσίγγια των 9ΜΜ και ένα ξιφίδιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χθες, κατά τις μεσημβρινές ώρες, μέσα σε ένα μικρό αλσύλιο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο σχολείου στην οδό Ταταούλων στον Βύρωνα.

    Προανάκριση διεξάγεται από την Ασφάλεια για την εξακρίβωση της προέλευσης του μικρού οπλισμού.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 29 August 2012 - 6:30:41 UTC