Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-10-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ο πρώτος "Κλίνγκον" γάμος στη Βρετανία πραγματοποιήθηκε από ζευγάρι Σουηδών
  • [02] Τα Ηνωμένα Έθνη καταδικάζουν την βομβιστική επίθεση στη Βηρυτό

  • [01] Ο πρώτος "Κλίνγκον" γάμος στη Βρετανία πραγματοποιήθηκε από ζευγάρι Σουηδών

    Ένα ζευγάρι Σουηδών τόλμησε αυτό που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα? αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην πρώτη Κλίνγκον γαμήλια τελετή, κατά τη διάρκεια συνεδρίου φανατικών της τηλεοπτικής σειράς Στάρ Τρεκ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Λονδίνο.

    Το νεαρό ζευγάρι από τη Σουηδία, η 23χρονη Τζόσι Σόκερτοπ και ο 29χρονος Σόνι Γκούσταβσον, αποφάσισαν ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση "Destination Star Trek London" και να τελέσουν εκεί τη γαμήλια τελετή τους.

    Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πριν τέσσερα χρόνια στον οίκο ευγηρίας όπου δούλευαν μαζί, σχεδίαζε επί τρεις συνεχόμενους μήνες τις λεπτομέρειες του γάμου τους, ο οποίος και αποτέλεσε την πρώτη γαμήλια τελετή στη Βρετανία, θέμα της οποίας ήταν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά.

    Η νύφη, αντί για το παραδοσιακό άσπρο φόρεμα, προτίμησε μια κόκκινη ρόμπα, ενώ την κόμμωσή της στόλιζαν διαμάντια. Προκειμένου να μοιάζει η εμφάνισή τους όσο το δυνατόν περισσότερο με τη "φυλή" των Κλίνγκον, οι δύο σύντροφοι χρησιμοποίησαν την ανάλογη αμφίεση, με το "διογκωμένο" μέτωπο και τη μαύρη μακριά χαίτη.

    Οι νεόνυμφοι πρόκειται να περάσουν το μήνα του μέλιτος στη χώρα, όπου για πρώτη φορά θα εμφανιστούν και οι πέντε διοικητές του Star Trek μαζί επί σκηνής. Το συνέδριο είναι το πρώτο μεγάλο Star Trek Event που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στη Βρετανία, για παραπάνω από μια δεκαετία.

    [02] Τα Ηνωμένα Έθνη καταδικάζουν την βομβιστική επίθεση στη Βηρυτό

    Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών καταδίκασε την βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Βηρυτό, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να τραυματιστούν 78 άνθρωποι και να χάσουν τη ζωή τους οκτώ, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της υπηρεσίας Πληροφοριών της υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας (FSI) του Λιβάνου, Ουίσαμ αλ Χάσαν.

    "Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας καταδικάζουν έντονα την τρομοκρατική επίθεση της 19ης Οκτωβρίου 2012 στη Βηρυτό, κατά την οποία σκοτώθηκε ο στρατηγός αλ Χάσαν", ανέφερε το συμβούλιο σε ομόφωνα συμφωνημένη ανακοίνωση.

    "Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας καταδικάζουν κάθε απόπειρα αποσταθεροποίησης του Λιβάνου μέσω πολιτικών δολοφονιών και απαιτούν άμεσα το τέλος της χρήσης εκφοβισμού και βίας κατά πολιτικών προσώπων", αναφέρεται στην ανακοίνωση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 20 October 2012 - 0:30:41 UTC