Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-10-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Βρούτσης: "Απολύτως καμιά αλλαγή για πάνω από το 85% των μισθωτών"
  • [02] Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μπέης
  • [03] Συναυλία - έκπληξη Rolling Stones στο Παρίσι
  • [04] Στη Θεσσαλονίκη Παπούλιας - Σαμαράς για τις εορταστικές εκδηλώσεις
  • [05] Στις 27.000 οι ασφαλισμένοι με εργόσημο στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,8.000 στον ΟΓΑ
  • [06] Εν αναμονή απόφασης της Δαμασκού για προσωρινή εκεχειρία
  • [07] Επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα «Το ημερολόγιο των θυσιών του Θορικού»
  • [08] Το Ηράκλειο Κρήτης στις 21 πιο «έξυπνες» ψηφιακά πόλεις του κόσμου
  • [09] FT: "Ξένους εμπειρογνώμονες στην ελληνική δημόσια διοίκηση ζητά το Βερολίνο"
  • [10] Τρείς εβδομάδες εκτός δράσης ο Σαμαράς

  • [01] Βρούτσης: "Απολύτως καμιά αλλαγή για πάνω από το 85% των μισθωτών"

    «Δεν μας διέψευσε το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο στο οποίο διεξήχθη», τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης στη Βουλή, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για τις εξελίξεις στα εργασιακά.

    Ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να βελτιώσει πολλές από τις θέσεις του αρχικού κειμένου για την εξασφάλιση της δόσης και διευκρίνισε πως το υπουργείο Εργασίας ολοκλήρωσε έναν κύκλο διαβούλευσης, κάνοντας θετικά και μη αμφισβητούμενα από κανέναν βήματα. «Πλέον, μένει να δούμε αν υπάρχει κάτι θετικό ακόμη από τον κ. Τσακλόγου στο Euro-working group», προσέθεσε ο υπουργός Εργασίας.

    Αναφερόμενος συγκεκριμένα στις θετικές εξελίξεις που επιτεύχθηκαν στα εργασιακά, κατά την διαπραγμάτευση με την τρόικα, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι «δεν θα υπάρχει απολύτως καμιά αλλαγή για πάνω από το 85% των μισθωτών. Μόνο εργαζόμενοι με μεγάλα εισοδήματα θα υποστούν μειώσεις και αυτό πάνω από τα 16 χρόνια».

    Επιπλέον, τόνισε ότι:

    - Δεν θα μειωθεί περαιτέρω ο κατώτατος μισθός.

    - Διασώσαμε τις τριετίες.

    - Προασπίσαμε τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, παρά τον νέο μηχανισμό καθορισμού κατώτατου μισθού.

    - Διασφαλίσαμε το ποσό απόλυσης κοντά στον κοινοτικό μέσο όρο και ιδιαίτερα αυτών με μικρά και μεσαία εισοδήματα.

    - Αποφύγαμε διευθέτηση χρόνου εργασίας με ατομική σύμβαση και αυτό είναι σημαντικό κέρδος. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι δυνατό να γίνει με διευθυντικό δικαίωμα, παρά αλλά μόνο με επιχειρησιακές και κλαδικές συμβάσεις.

    - Καταργήσαμε τις διαδικασίες του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ), που προσέθεταν γραφειοκρατικές επιβαρύνσεις, αλλά διατηρήσαμε ό,τι αφορά την προστασία των δικαιωμάτων.

    - Αυξήσαμε τον χρόνο προειδοποίησης απόλυσης, από τους τρεις στους τέσσερις μήνες.

    [02] Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μπέης

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 χρόνων ο Δημήτρης Μπέης. Γεννήθηκε το 1928 στην Έδεσσα, σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Παρίσι.Το 1961 υπήρξε ενεργό μέλος στον «Ανένδοτο Αγώνα», που είχε κηρύξει ο Γεώργιος Παπανδρέου.

    Από πολύ νέος ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το 1964 εξελέγη δήμαρχος Ζωγράφου.Την περίοδο της απριλιανής δικτατορίας (1967-1974) φυλακίστηκε και δικάστηκε δύο φορές από στρατοδικείο.Το 1974 εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ. Το 1975 εξελέγη για δεύτερη φορά δήμαρχος Ζωγράφου με ποσοστό 64%.

    Εξελέγη, επίσης, δύο φορές δήμαρχος Αθηναίων, το 1978 και το 1982 ενώ, το 1986, ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

    Τον Ιούνιο του 1989 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Α' Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Στις 18 Ιουλίου του 1989, ορίστηκε εισηγητής στη 12μελή προανακριτική επιτροπή που συνέστησε η Βουλή για να διερευνήσει ευθύνες υπουργών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στη υπόθεση του «γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού».

    Στις 24 Σεπτεμβρίου 1990 στο 2ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

    Στις 20 Δεκεμβρίου 1993 εξελέγη μέλος του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και στις 24 Ιανουαρίου 1994 γραμματέας της.

    Στις 17 Απριλίου 1994 στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη αναπληρωματικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

    Τον Οκτώβριο του 1995 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ομίλου «Γιώργος Γεννηματάς».

    Στις 11 Ιουνίου του 1998 διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ, μετά την άρνησή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ενώ το ΠΑΣΟΚ υποστήριζε την υποψηφιότητα της Μαρίας Δαμανάκη.

    Τον Οκτώβριο του 1998 πήρε μέρος στις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων υποστηριζόμενος από το ΔΗΚΚΙ.

    [03] Συναυλία - έκπληξη Rolling Stones στο Παρίσι

    "Συναυλία-έκπληξη" δίνουν απόψε οι Rolling Stones στο Παρίσι, ανακοίνωσε το συγκρότημα στο Twitter. "Οι Rolling Stones θα δώσουν μία μικρή συναυλία για "προθέρμανση" απόψε, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στο Παρίσι", αναφέρεται στο μήνυμα.

    Σύμφωνα με τη Le Parisien, η συναυλία θα γίνει στο Trabendo, μία αίθουσα 700 θέσεων. Στον λογαριασμό του συγκροτήματος στο Twitter διευκρινίζεται ότι "350 εισιτήρια θα τεθούν προς πώληση στο Virgin Megastore των Ηλυσίων Πεδίων, το μεσημέρι, στην τιμή των 15 ευρώ (!) και ότι "κάθε εισιτήριο θα είναι προσωπικό".

    Το συγκρότημα θα δώσει προγραμματισμένη ιδιωτική συναυλία για επενδυτικό ταμείο την επόμενη Δευτέρα στο Παρίσι, στο θέατρο Mogador.

    Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι θα δώσουν δύο συναυλίες στις ΗΠΑ και δύο στο Λονδίνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο για να γιορτάσουν 50 χρόνια καριέρας. Οι τιμές των εισιτηρίων στις τέσσερις αυτές συναυλίες, που φθάνουν μέχρι τα 500 ευρώ, προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις θαυμαστών και σχολιαστών.

    [04] Στη Θεσσαλονίκη Παπούλιας - Σαμαράς για τις εορταστικές εκδηλώσεις

    Αύριο το πρωί φτάνουν στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι στις 11 το πρωίθα παραστούν στην επίσημη δοξολογία, για τον Πολιούχο Αγιο Δημήτριο και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, που θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

    Αμέσως μετά θα μεταβούν στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει την έκθεση «Κειμήλια Απελευθέρωσης 1912-1913» και «Γιορτή Σημαίας: Στα βήματα των ελευθερωτών». Στην τελετή εγκαινίων θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

    Το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενώ ο κ. Παπούλιας θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή. Στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην εκδήλωση για τον πανηγυρικό της ημέρας που οργανώνουν οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

    Στις 10.45 το πρωί του Σαββάτου ο κ. Παπούλιας θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, για τη Γιορτή της Σημαίας, και θα παραδώσει τη σημαία των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας στον επικεφαλής αξιωματικό του τμήματος Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, για να ακολουθήσει η έπαρση της στον Λευκό Πύργο.

    Την Κυριακή, στις 11 το πρωί, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

    Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει επαφές με τις αρχές της πόλης και θα συνοδέψει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας σε όλες τις εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό. Αύριο θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

    [05] Στις 27.000 οι ασφαλισμένοι με εργόσημο στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,8.000 στον ΟΓΑ

    Στοιχεία για τον αριθμό των ασφαλισμένων με τη διαδικασία του εργοσήμου απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης. Όπως ειδικότερα προκύπτει, με τη διαδικασία του εργοσήμου οι ασφαλισμένοι για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι 27.000 και περίπου 8.000 για τον ΟΓΑ, χωρίς ωστόσο να είναι διευκρινισμένο εάν πρόκειται για πρωτοασφαλισμένους με το εργόσημο.

    Για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σύμφωνα με στοιχεία από τη Διεύθυνση Ασφάλισης και Εσόδων του Ιδρύματος, στην περίοδο από 13 Σεπτεμβρίου 2011 έως 10 Σεπτεμβρίου 2012, το πλήθος των εργοσήμων ανέρχεται σε 207.772 (εκ των οποίων 553 έχουν λήξει). Το συνολικό ποσό που αντιστοιχεί στα «εργόσημα» ανέρχεται σε 79.219.618,63 ευρώ και το συνολικό ποσό των ασφαλιστικών εισφορών στο ποσό των 16.032.778,02 ευρώ.

    Για τον ΟΓΑ, για το έτος 2011 (από μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και Δεκέμβριο), έχουν εξαργυρωθεί 2.314 εργόσημα ονομαστικής αξίας 408.980 ευρώ, τα οποία αφορούσαν 390 ασφαλισμένους. Για το έτος 2012 (από μήνα Ιανουάριο μέχρι και Αύγουστο), έχουν εξαργυρωθεί 34.119 εργόσημα ονομαστικής αξίας 14.193.394 ευρώ, που αφορούν σε 1998 ασφαλισμένους. Από τα εργόσημα αυτά, ο ΟΓΑ, για τα έτη 2011 και 2012, εισέπραξε αντίστοιχα ασφαλιστικές εισφορές ποσού 41.773 ευρώ και 1.423.577 ευρώ (σύνολο 1.465.350 ευρώ).

    [06] Εν αναμονή απόφασης της Δαμασκού για προσωρινή εκεχειρία

    Η συριακή κυβέρνηση αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την απόφασή της για την προσωρινή εκεχειρία που πρότεινε ο απεσταλμένος του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου Λακχντάρ Μπραχίμι.

    Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός των ανταρτών ανακοίνωσε ότι θα συμμορφωθεί με την εκεχειρία, η οποία θα ισχύσει κατά τις τέσσερις ημέρες της μουσουλμανικής γιορτής του Εϊντ αλ Αντχα, η οποία ξεκινάει την Παρασκευή, αλλά μόνο αν πράξουν το ίδιο και τα στρατεύματα του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

    "Θα την τηρήσουμε αρκεί να κάνει το ίδιο και το καθεστώς", είπε ο εκπρόσωπος του ΕΣΣ, συνταγματάρχης Κασίμ Σαάντ Εντίν.

    Ωστόσο, ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση της συριακής αντιπολίτευσης, το αποκαλούμενο Μέτωπο Αλ-Νούσρα, έχει ήδη απορρίψει την πρόταση του Μπραχίμι.

    Την ίδια ώρα, τα στρατεύματα του Άσαντ βομβάρδισαν θέσεις των ανταρτών στα περίχωρα της Δαμασκού, όπως μετέδωσε το αντιπολιτευόμενο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Τουλάχιστον 220 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τα επεισόδια βίας της Τετάρτης, σύμφωνα με την ίδια οργάνωση η οποία εδρεύει στο Λονδίνο.

    Επιμέλεια: Μ. Μιχαλοπούλου

    [07] Επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα «Το ημερολόγιο των θυσιών του Θορικού»

    Η στήλη του «Ημερολογίου θυσιών του Θορικού», που επεστράφη στην Ελλάδα από το Μουσείο Γκετί και εκτίθεται πλέον στη μόνιμη έκθεση του Επιγραφικού Μουσείου, δεν είναι μια τυχαία αρχαία επιγραφή. Είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σημαντικό κείμενο για τη θρησκευτική ιστορία και τις τελετές που πραγματοποιούνταν σε συγκεκριμένο χώρο της Αττικής, στο Θορικό, αλλά και ένα αντικείμενο με βαρύνουσα σημασία για την τεκμηρίωση της αρχαιότητας.

    Γι' αυτό και η επίσημη παρουσίασή του τηνΤετάρτηστο Επιγραφικό Μουσείο, όπου και εκτίθεται, ήταν πολύ σημαντική, τόσο για την επιστήμη της αρχαιολογίας -μια επιγραφή έχει πάντα ιδιαίτερη σημασία- όσο και για την πάταξη της αρχαιοκαπηλίας, καθώς οι συντονισμένες προσπάθειες των αρμόδιων διευθύνσεων του υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Εξωτερικών και άλλων φορέων φαίνεται ότι αποδίδουν πλέον αρκετούς καρπούς.

    «Από το 2009 που ουσιαστικά ξεκίνησε η λειτουργία της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών ολοκληρώθηκαν 17 υποθέσεις επαναπατρισμού, αντιμετωπίστηκαν 51 κλοπές και διεκπεραιώθηκαν 144 υποθέσεις κατασχέσεων πολιτιστικών αγαθών. Την τελευταία διετία, με ιδιαίτερη επιμονή, γίνεται έλεγχος σε καθημερινή βάση των οίκων δημοπρασιών στο εξωτερικό, καθώς και οι πλέον αξιόπιστοι και διάσημοι οίκοι είναι δυνατόν να επιχειρήσουν την πώληση κλαπέντων αγαθών, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Επίσης, πραγματοποιείται άμεση ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας μέσω της ανάρτησης φωτογραφιών στο διαδικτυακό τόπο της Ιντερπόλ, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός πλαισίου διμερών σχέσεων με κράτη και οργανισμούς με σκοπό τη δημιουργία ενός δικτύου κατά της αρχαιοκαπηλίας» δήλωσε η Σουζάνα Χούλια-Καπελώνη, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών του ΥΠΑΙΘΠΑ, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξουν σύντομα κι άλλες «επιστροφές» πολιτιστικών αγαθών.

    [08] Το Ηράκλειο Κρήτης στις 21 πιο «έξυπνες» ψηφιακά πόλεις του κόσμου

    Ο δήμος Ηρακλείου συμπεριελήφθη για δεύτερη χρονιά στον κατάλογο με τις 21 πιο «έξυπνες» -ψηφιακά- πόλεις του κόσμου αποσπώντας μια ακόμη διεθνή διάκριση με βάση την αξιολόγηση του Οργανισμού Intelligent Community Forum (ICF) που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται μόλις πέντε πόλεις από την Ευρώπη, ενώ απ' αυτές, μόνο το Ηράκλειο και η Oulu της Φινλανδίας διακρίνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

    Ο κύριος λόγος που το Ηράκλειο πέτυχε να διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας δύσκολης εποχής για τη χώρα μας, σύμφωνα με τον δήμο Ηρακλείου είναι: Το πλήθος των ποιοτικών ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες, οι υποδομές ευρυζωνικότητας και η ύπαρξη ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων.

    Εκτός από τους παραπάνω βασικούς άξονες, η αξιολόγηση βασίζεται και σε ένα διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο. Το θέμα εφέτος εξετάζει την σχέση μεταξύ της καινοτομίας και απασχόλησης. Θα ακολουθήσει δεύτερο στάδιο αξιολόγησης μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 στο οποίο από τις 21 πόλεις θα επιλεχθούν οι 7 «εξυπνότερες» από αυτές, και τον Ιούνιο του 2013 θα επιλεχθεί η «εξυπνότερη» πόλη του κόσμου.

    [09] FT: "Ξένους εμπειρογνώμονες στην ελληνική δημόσια διοίκηση ζητά το Βερολίνο"

    Η γερμανική κυβέρνηση ζητά την «υποχρεωτική» πρόσληψη ξένων ειδικών για να βοηθήσουν στην Ελλάδα στην είσπραξη των φόρων, την καταπολέμηση της διαφθοράς και την ιδιωτικοποίηση της κρατικής περιουσίας, ως αντάλλαγμα για την επιμήκυνση κατά δύο χρόνια του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, σήμερα.

    Όπως σημειώνεται σε αυτό, τα μέτρα επιβολής διεθνούς ελέγχου στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν τον ελληνικό προϋπολογισμό θα είναι περισσότερο προωθημένα σε σχέση με το παρελθόν. Τα μέτρα αυτά υποστηρίζονται, σύμφωνα με αξιωματούχους της ΕΕ, από τη Γαλλία και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι αντίγραφο του σχεδίου (σ.σ.: για τη συμφωνία όσον αφορά το νέο πρόγραμμα) είναι σε γνώση της εφημερίδας και ότι αυτό προβλέπει επίσης την αυτόματη και οριζόντια μείωση των δημοσίων δαπανών, εάν η Ελλάδα αποκλίνει από τους αναθεωρημένους στόχους για το δημοσιονομικό έλλειμμα.

    «Είναι μία σκληρή αλλά ρεαλιστική πρόταση», δήλωσε ένα υψηλόβαθμος Ευρωπαίος αξιωματούχος που μετέχει στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, προσθέτουν οι Financial Times, το ΔΝΤ παραμένει επιφυλακτικό για τα μέτρα αυτά.

    Ευρωπαίοι αξιωματούχοι σημειώνουν ότι αν και ήταν κοντά, η τελική συμφωνία για την επιμήκυνση του προγράμματος έως το 2016 δεν είχε ολοκληρωθεί έως το απόγευμα της Τετάρτης.

    [10] Τρείς εβδομάδες εκτός δράσης ο Σαμαράς

    Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γιώργος Σαμαράς. Ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ, που τραυματίσθηκε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς λιγκ και αποχώρησε από το «Καμπ Νου», ενώ είχε ανοίξει το σκορ για τους «Κέλτες», έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο και για την αποθεραπεία του, απαιτούνται περίπου τρεις εβδομάδες.

    Αρχικά, είχαν εκφρασθεί φόβοι για σοβαρότερο τραυματισμό, όμως οι σχετικές εξετάσεις καθησύχασαν τόσο τον ίδιο, όσο και τους υπεύθυνους της Σέλτικ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 25 October 2012 - 10:30:56 UTC