Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-12-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αισιοδοξία στο Eurogroup για το πρόγραμμα επαναγοράς χρέους
  • [02] Στενεύουν τα περιθώρια για τη δημιουργία μιας τραπεζικής ένωσης
  • [03] Συνέχιση των καταλήψεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ έως και την Πέμπτη
  • [04] Ο τρόπος καταβολής του εφάπαξ στο επίκεντρο
  • [05] Το Βόγιατζερ ίσως ταξιδέψει και πέραν του ηλιακού μας συστήματος
  • [06] Κανονικά εκτελούνται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων
  • [07] Ο Ομπάμα προειδοποιεί τον Άσαντ για τη χρήση χημικών όπλων
  • [08] Καθοριστική η διατροφή του βρέφους
  • [09] Από τον Φεβρουάριο η δωρεάν παροχή γάλακτος και φρούτων στα σχολεία
  • [10] Έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο
  • [11] Χιλιάδες σε καταφύγια λόγω του τυφώνα Μπόπα στις Φιλιππίνες
  • [12] Η Ελλάδα ανέβηκε στην 42η θέση του «Δείκτη Ενεργειακής Βιωσιμότητας 2012»

  • [01] Αισιοδοξία στο Eurogroup για το πρόγραμμα επαναγοράς χρέους

    To Eurogroup στις Βρυξέλλες εξέφρασε "εμπιστοσύνη, ότι θα στεφθεί με επιτυχία το εν εξελίξει πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης για την επαναγορά των ελληνικών ομολόγων".

    Ειδικώς ο υπουργός των Οικονομικών της Γαλλίας, Πιέρ Μοσκοβισί, τόνισε ότι "δεν τρέφει ιδιαίτερη ανησυχία" για την πορεία που θα έχει το πρόγραμμα αυτό, την ώρα που ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ τόνισε από την πλευρά του ότι : "σχέδιο Β, για την Ελλάδα, δεν υπάρχει".

    Η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ υπογράμμισε ότι "οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, έχουν έως τώρα καλό αποτέλεσμα στις χρηματο-πιστωτικές αγορές".

    Ο Επίτροπος για τις νομισματικές υποθέσεις Ολι Ρεν, αρνήθηκε να σχολιάσει στο θέμα του ανωτέρω προγράμματος, διευκρινίζοντας επίσης πως "θα απέχει από τον σχολιασμό του, έως ότου οι ίδιες οι ελληνικές αρχές ανακοινώσουν τα αποτελέσματά του".

    Σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο, διαρρέει πως το Eurogroup "επιφυλάσσεται" να εξετάσει τη λήψη και πρόσθετων μέτρων ελαφρυνσης του ελληνικού κρατικού χρέους --στην περίπτωση κατά την οποία στεφθεί με επιτυχία το εν εξελίξει πρόγραμμα της επαναγοράς του ελληνικού χρέους, με την ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης.

    [02] Στενεύουν τα περιθώρια για τη δημιουργία μιας τραπεζικής ένωσης

    Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουνσήμερα τα σχέδια σχετικά με την εποπτεία όλων των τραπεζών της ευρωζώνης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    Παρά το γεγονός ότι οι ηγέτες της ευρωζώνης συμφώνησαν ότι η δημιουργία μιας τραπεζικής ένωσης αποτελεί μια σωστή πρόταση, δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να συμφωνήσουν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα είναι δομημένη, μέχρι ποιο σημείο θα μπορούν να ενοποιήσουν τα τραπεζικά συστήματα ώστε να μοιραστεί το ρίσκο και πώς να αποτρέψουν διακρίσεις μεταξύ χωρών που είναι στο ευρώ και αυτών που δεν υπόκεινται στο ενιαίο νόμισμα.

    Με περιορισμένα πλέον τα χρονικά περιθώρια να αντεπεξέλθουν στη δέσμευση για την ολοκλήρωση του νομικού πλαισίου της τραπεζικής ένωσης μέχρι το τέλος του χρόνου, η Γερμανία εμμένει στη θέση της ότι μόνο οι μεγάλες τράπεζες θα πρέπει να τεθούν υπό τον έλεγχο της ΕΚΤ, ενώ την ίδια στιγμή η Βρετανία θέλει η επιρροή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να διαμορφωθεί ώστε να μην επηρεάζει το Λονδίνο.

    Από την άλλη, η Σουηδία περιπλέκει περαιτέρω την κατάσταση, μια χώρα εκτός της ευρωζώνης που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των τραπεζών της Φινλανδίας, η οποία είναι εντός του ευρώ. Η Σουηδία εκφράζει την άποψη ότι εφόσον η ΕΚΤ αναλάβει την εποπτεία των «περιουσιακών στοιχείων» της, τότε θα πρέπει η χώρα να έχει την ανάλογη εκπροσώπηση στην ΕΚΤ.

    Την ίδια στιγμή, οι χώρες που βρίσκονται εκτός ευρωζώνης αλλά θέλουν μέσα στα επόμενα χρόνια να ενταχθούν στο νόμισμα, όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία, ζητούν επίσης επιβεβαίωση ότι δεν θα βρεθούν σε μειονεκτική θέση όταν η ΕΚΤ αναλάβει την εποπτεία των τραπεζών τους.

    Όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς, οι ηγέτες της ΕΕ ελπίζουν ότι με τη δημιουργία μιας ενιαίας και ισχυρής τραπεζικής αρχής και αργότερα την ίδρυση ενός ταμείου υπεύθυνου να παρέχει λύσεις σε «προβληματικές» τράπεζες, θα κόψουν τη σχέση μεταξύ των χρεωμένων χωρών και των τραπεζικών τους συστημάτων ώστε να αρχίσουν να διορθώνονται λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κρίση χρέους.

    Από την πλευρά της η Γερμανία, εκφράζει τις ανησυχίες της ότι το επικείμενο σχέδιο θα δημιουργήσει ένα σύστημα βάσει του οποίο το Βερολίνο θα «φορτωθεί» να πληρώσει το τίμημα για τις τράπεζες που είναι πολύ αδύναμες ώστε να επιβιώσουν χωρίς βοήθεια. Είναι επίσης επιφυλακτική σχετικά με την απευθείας ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών από το ταμείο διάσωσης της ευρωζώνης, κάτι που θα είναι δυνατό εφόσον δημιουργηθεί και λειτουργήσει η τραπεζική ένωση.

    [03] Συνέχιση των καταλήψεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ έως και την Πέμπτη

    Τη συνέχιση των καταλήψεων δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων έως και μεθαύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου αποφάσισε χθες το βράδυ η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Για τέταρτη συνεχή εβδομάδα, η έμφαση θα δοθεί στις καταλήψεις των γραφείων Προσωπικού προκειμένου να μην αποσταλούν διαπιστωτικές πράξεις για διαθεσιμότητα υπαλλήλων. Ειδικά για την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει διαδοχικές στάσεις εργασίας για το σύνολο των εργαζομένων στους δήμους από τις 12 έως τις τρεις το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις τρεις το μεσημέρι έως τις έξι το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια.

    Στη μια το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

    Συγχρόνως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ επαναλαμβάνει το κάλεσμά της προς το σύνολο των αιρετών στην Αυτοδιοίκηση να αποφασίσουν κοινές κινητοποιήσεις με τους εργαζόμενους.

    [04] Ο τρόπος καταβολής του εφάπαξ στο επίκεντρο

    Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα θα έχεισήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.

    Η συνάντηση αφορά τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου και εξετάζονται δύο σενάρια.

    Η καταβολή ενός ποσού σε όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους ή σταδιακή εξόφληση των δικαιούχων κατά σειρά προτεραιότητας.

    Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διανεμηθούν 1,1 δισ. ευρώ από την καταβολή της δόσης, σε 40.000 δικαιούχους έως το τέλος του 2013.

    [05] Το Βόγιατζερ ίσως ταξιδέψει και πέραν του ηλιακού μας συστήματος

    Το μη επανδρωμένο διαπλανητικό διαστημόπλοιο της NASA, Βόγιατζερ 1, το οποίο κατευθύνεται εκτός του ηλιακού μας συστήματος, έχει πλησιάσει μια «μαγνητική οδό» που οδηγεί στο διαστρικό χώρο, δήλωσαν τη Δευτέρα επιστήμονες.

    Το διερευνητικό διαστημικό σκάφος, το οποίο απογειώθηκε 35 χρόνια πριν, με στόχο να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με τους μακρινούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, απέχει περίπου 18 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη. Από αυτή την απόσταση, απαιτούνται 17 ώρες ώστε τα ραδιοσήματα, τα οποία ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός, να φτάσουν στον πλανήτη μας. Η ταχύτητα του φωτός είναι κατά προσέγγιση 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο.

    Το Βόγιατζερ 1 θα είναι η πρώτη κατασκευή που έχει δημιουργηθεί από τον άνθρωπο, η οποία θα βγει εκτός του ηλιακού συστήματος.

    Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το Βόγιατζερ 1 βρίσκεται σε μια περιοχή όπου οι γραμμές του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου συνδέονται με μαγνητικές γραμμές του πεδίου του διαστρικού διαστήματος. Το φαινόμενο αυτό προκαλεί τα υψηλής ενέργειας σωματίδια από μακρινές σουπερνόβα εκρήξεις να εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα, ενώ τα λιγότερο ενεργητικά ηλιακά σωματίδια να εξέρχονται.

    «Είναι σαν μια οδός που επιτρέπει στα σωματίδια να εισέρχονται και να εξέρχονται», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο επιστήμονας Εντ Στόουν, υπεύθυνος για το πρόγραμμα Βόγιατζερ.

    Οι επιστήμονες δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν σε πόσο χρόνο το διερευνητικό σκάφος θα διασχίσει τη «μαγνητική οδό», αλλά πιστεύουν ότι είναι το τελευταίο επίπεδο ενός πολυσύνθετου ορίου μεταξύ της περιοχής του διαστήματος που επηρεάζεται από τον Ήλιο και του διαστρικού διαστήματος.

    «Πιστεύουμε ότι ίσως χρειαστούν μερικοί μήνες έως δύο χρόνια», δήλωσε ο Στόουν.

    [06] Κανονικά εκτελούνται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων

    Κανονικά εκτελούνται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων, ωστόσο οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, εξακολουθούν να δημιουργούν μικροπροβλήτα.

    Σύμφωνα πάντως με την ΕΜΥ, εντός της ημέρας αναμένεται εξασθένηση των ανέμων.

    Απο το λιμάνι του Πειραιά δεν έγιναν τα δρομολόγια για την Κρήτη, αλλά και του «νήσος Χίος» για Χίο-Μυτιλήνη.

    Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων, απο τη Ραφήνα και το Λαύριο, καθώς και για Αργοσαρωνικό και Σαλαμίνα.

    Στις γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-Λευκίμη δεν εκτελούνται τα δρομολόγια με πλοία ανοιχτού τύπου.

    Το πρωί δεν εκτελέστηκαν τα δρομολόγια Κυλλήνη-Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο-Κυλλήνη.

    [07] Ο Ομπάμα προειδοποιεί τον Άσαντ για τη χρήση χημικών όπλων

    Οι ανησυχίες των ΗΠΑ για τις προθέσεις της συριακής κυβέρνησης όσον αφορά τη χρήση χημικών όπλων αυξάνονται, αναγκάζοντας την Ουάσινγκτον να προετοιμάσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για μια τέτοια περίπτωση, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

    Αναφερόμενος στο θέμα, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε, τη Δευτέρα τον πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ-Άσαντ, να μην προβεί σε χρήση χημικων όπλων κατά των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

    «Ο κόσμος παρακολουθεί», δήλωσε ο Ομπάμα σε συνάντηση ειδικών που πραγματοποιήθηκε για θέματα πυρηνικής ενέργειας. «Η χρήση χημικών όπλων είναι και θα είναι εντελώς απαράδεκτη και αν κάποιος κάνει το λάθος να χρησιμοποιήσει μια τέτοιου είδους απειλή, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

    Νωρίτερα, και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον είχε προειδοποιήσει ότι η χώρα της θα αναλάβει δράση εάν η Δαμασκός κάνει χρήση τέτοιων όπλων.

    [08] Καθοριστική η διατροφή του βρέφους

    Οι πρώτες τροφές που δίνονται στα βρέφη παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας αργότερα στη ζωή τους.

    Αυτό υποστήριξαν Αυστραλοί επιστήμονες σε συνέδριο με θέμα την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

    Σύμφωνα με τον ενδοκρινολόγο Τζον Φάντερ η διατροφή των εγκύων γυναικών επίσης επηρεάζει το πάχος του παιδιού που θα γεννηθεί.

    Ο ίδιος σημείωσε όμως πως αν μια γυναίκα κάνει δίαιτα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τότε το παιδί που θα γεννήσει είναι πολύ πιθανό να είναι υπέρβαρο!

    «Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι οι τροφές των παιδιών στα πρώτα τρία χρόνια της ζωής τους» είπε ο καθηγητής Φάντερ και πρόσθεσε:

    «Τότε πρέπει να τρώνε λιωμένα λαχανικά και φρούτα. Αν συμβεί αυτό, τότε είναι πολύ πιθανόν αργότερα στη ζωή τους να έχουν φυσιολογικό βάρος» είπε.

    [09] Από τον Φεβρουάριο η δωρεάν παροχή γάλακτος και φρούτων στα σχολεία

    Από τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η δωρεάν παροχή γάλακτος και φρούτων στα σχολεία, με την ένταξη της Ελλάδας σε σχετικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την Παιδεία.

    Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα υποσιτισμού μαθητών που έχει καταγραφεί, ο κ. Αρβανιτόπουλος συμφώνησε πως το φαινόμενο «θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς έχει πολλές κοινωνικές παραμέτρους». «Πέραν του γεγονότος ότι όποιοι φορείς θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν (και αυτό δεν αποτελεί επαιτεία σε μια χώρα που έχει παράδοση στη χορηγία και τη φιλανθρωπία), και πέραν του αυτοτελούς έργου της Εκκλησίας, υπάρχει μια ευρωπαϊκή πολιτική για διανομή γάλακτος και φρούτων στα σχολεία, χωρίς κοινωνικές διακρίσεις. Εμείς διασφαλίσαμε προσφάτως την ένταξή μας στο πρόγραμμα αυτό, το οποίο αρχίζει απ' τον Φεβρουάριο και είναι ένα σημαντικό βοήθημα» ανέφερε ο υπουργός Παιδείας.

    [10] Έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

    Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

    Η έκρηξη προκλήθηκε απο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, τον οποίο τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του διώροφου κτιρίου, στον πρώτο όροφο του οποίου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

    Απο την ισχυρή έκρηξη έπεσε ένας τοίχος του κτιρίου, έσπασε η πόρτα των γραφείων στον 1ο όροφο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε κατάστημα που στεγάζεται στο ισόγειο, καθώς και σε διπλανά και απέναντι καταστήματα και ένα σπίτι.

    Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι ερευνούν το χώρο για την συλλογή στοιχείων και υπολειμμάτων του εκρηκτικου μηχανισμού, προκειμένου να προσδιοριστει το είδος και η συνδεσμολογία του.

    [11] Χιλιάδες σε καταφύγια λόγω του τυφώνα Μπόπα στις Φιλιππίνες

    Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στις Φιλιππίνες έσπευσαν σε καταφύγια για να προστατευτούν από τον τυφώνα Μπόπα, τον ισχυρότερο τη χρονιά αυτή.

    Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτι τους στις παραλιακές περιοχές και στις ζώνες που απειλούνται με κατολισθήσεις.

    Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία των Φιλιππίνων, ο τυφώνας έπληξε το ξημέρωμα τις ανατολικές ακτές του νησιού Μιντανάο, με ανέμους που φτάνουν τα 210 χιλιόμετρα της ώρα και σφοδρές βροχοπτώσεις.

    Οι αεροπορικές και θαλάσσιες συγκοινωνίες διακόπηκαν και τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

    Το εμπορικό κέντρο της πόλης Καγκάγιαν ντε Όρο, μια από τις μεγαλύτερες του νησιού, πλημμύρισε όταν υπερχείλισαν τα ποτάμια της περιοχής.

    Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Μπενίνιο Ακίνο ζήτησε από τους πολίτες να επιδείξουν σύνεση στην αντιμετώπιση του τυφώνα.

    [12] Η Ελλάδα ανέβηκε στην 42η θέση του «Δείκτη Ενεργειακής Βιωσιμότητας 2012»

    Βελτίωση παρουσίασε η θέση της Ελλάδας διεθνώς, όσον αφορά την ενεργειακή βιωσιμότητα, σύμφωνα με τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ενέργειας (World Energy Council-WEC), το οποίο καταρτίζει και τον σχετικό σύνθετο «Δείκτη Ενεργειακής Βιωσιμότητας».

    Για το 2012, η χώρα μας κατέλαβε την 44η θέση, έναντι της 52ης το 2011 και της 44ης το 2010.

    Όσον αφορά τις επιμέρους παραμέτρους, που συνιστούν τον εν λόγω δείκτη, η Ελλάδα φέτος κατέλαβε τις εξής θέσεις ανά τομέα:

    - Ενεργειακή ασφάλεια: 43η έναντι 63ης θέσης το 2011 και 50ής το 2010 (σαφής βελτίωση σε σχέση με πέρυσι).

    - Κοινωνική (ενεργειακή) ισότητα: 23η έναντι 16ης θέσης το 2011 και 10ης το 2010 (συνεχής επιδείνωση).

    - Περιβαλλοντικές (ενεργειακές) επιπτώσεις: 76η έναντι 83ης θέσης το 2011 και 86ης το 2010 (αργή αλλά σταθερή βελτίωση).

    Η έκθεση επισημαίνει, ότι το 2012 η Ελλάδα κέρδισε δέκα θέσεις στο Δείκτη Ενεργειακής Βιωσιμότητας σε σχέση με το 2011 χάρη στην ισχυρότερη ενεργειακή ασφάλειά της φέτος, η οποία βελτιώθηκε όσον αφορά όλες τις επιμέρους παραμέτρους (με εξαίρεση τα πετρελαϊκά αποθέματα που εμφάνισαν μικρή μείωση).

    Παράλληλα, επισημαίνεται, ότι παραμένει αδύνατο σημείο της χώρας το χαμηλό ποσοστό της εγχώριας παραγωγής σε σχέση με την συνολική ενεργειακή προσφορά.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 4 December 2012 - 7:30:31 UTC