Browse through our Interesting Nodes on Russia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-12-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας τα φετινά Χριστούγεννα
  • [02] «Ανοίγει τα χαρτιά του» σήμερα ο Μόντι
  • [03] Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο γρήγορα φορτωμένος μ'ένα τσουβάλι δολάρια...
  • [04] Οι καύσωνες ωθούν τους καρχαρίες στα ...ρηχά
  • [05] Το ...γονίδιο του Αλτσχάιμερ
  • [06] Εγκρίθηκε το νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου
  • [07] Εκδήλωση για τη συγκέντρωση παιχνιδιών, στην πλατεία Αριστοτέλους
  • [08] Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε τη νέα επίθεση με 45 νεκρούς στην Κένυα
  • [09] Χριστούγεννα με...καύσωνα στην Αυστραλία
  • [10] Τέρμα το κάπνισμα και έξω από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης
  • [11] Δικογραφία σε βάρος 23χρονου για κλοπές εντός του ΑΠΘ

  • [01] Με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας τα φετινά Χριστούγεννα

    Με λιακάδα και υψηλές - για την εποχή - θερμοκρασίες, θα περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα.

    Ο καιρός, αύριο, παραμονή των Χριστουγέννων, θα είναι αίθριος με μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους και την θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Νεφώσεις θα παρατηρηθούν μόνο στα ανατολικά και νότια της χώρας με πιθανότητα μικρής βροχής.

    Την Τρίτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας καθώς οι άνεμοι σταδιακά θα στραφούν σε νότιες διευθύνσεις.

    Από Τετάρτη και σταδιακά προς το τέλος της εβδομάδας οι νεφώσεις και οι βροχές θα κάνουν την επανεμφάνισή τους με πρόσκαιρη όμως, μορφή. Η θερμοκρασία από Πέμπτη θα παρουσιάσει εκ νέου πτώση.

    [02] «Ανοίγει τα χαρτιά του» σήμερα ο Μόντι

    Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, θα μπορούσε να τερματίσει την πολιτική αγωνία και να αποσαφηνίσει σε δηλώσεις του σήμερα, αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου.

    Λίγες ώρες πριν από τη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει ο τεχνοκράτης πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος οδήγησε το πολιτικό τιμόνι στην Ιταλία για 13 μήνες και η συνολική αβεβαιότητα για τις προθέσεις του παραμένει.

    Ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος «εξακολουθεί να σκέφτεται», είπε το Σάββατο ο υπουργός Αντρέα Ρικάρντι, που εκπροσωπεί την περιοχή που ανήκει ο Μόντι και στην οποία θα «κατέβει», εάν το αποφασίσει, στην πολιτική αρένα.

    Σύμφωνα όμως με την πολιτικό αρθρογράφο Λίνα Παλμερίνι της εφημερίδας Sole 24 Ore, ο κ. Μόντι δεν αναμένεται να κάνει καμία ουσιαστική ανακοίνωση την Κυριακή, προτιμώντας να προχωρήσει σταδιακά «Θα παρουσιάσει το πολιτικό μανιφέστο του με το οποίο θα απευθυνθεί στους Ιταλούς και στις πολιτικές δυνάμεις», δήλωσε η ειδικός.

    Ο κ. Μόντι ο οποίος οδήγησε την Ιταλία σχεδόν καθ? όλη τη διάρκεια της οικονομικής καταιγίδας στη ζώνη του ευρώ, είναι κάτω από μεγάλη πίεση από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ρώμης, αλλά και το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό, καθώς επίσης από την επιχειρηματική κοινότητα και την Καθολική Εκκλησία, ώστε να εμπλακεί στη μάχη των εκλογών της 24ης και 25ης Φεβρουαρίου.

    [03] Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο γρήγορα φορτωμένος μ'ένα τσουβάλι δολάρια...

    Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για ένα χωριό της Φθιώτιδας. Πρόκειται για τους Μεξιάτες, 12 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας, κοντά στα Λουτρά Υπάτης, όπου χρόνια τώρα λειτουργεί το κληροδότημα «Στήβεν Ζόνας», που φέτος, για πρώτη φορά, μοιράζει περισσότερα από 100.000 ευρώ σε περίπου 240 ανθρώπους.

    Είναι οικονομικές ενισχύσεις σε χαμηλοσυνταξιούχους, μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι είτε είναι δημότες, είτε μόνιμοι κάτοικοι του χωριού. Οι οικονομικές ενισχύσεις σε χαμηλοσυνταξιούχους ξεκινούν από 220 ευρώ, όταν ο συνταξιούχος είναι μόνος του και φθάνουν τα 550 ευρώ όταν πρόκειται για ζεύγος χαμηλοσυνταξιούχων. Ενισχύουν οικονομικά μαθητές είτε για φροντιστήρια προετοιμασίας ένταξης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου η ενίσχυση φτάνει και τα 1400 ευρώ για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, όπως επίσης μαθητές για ξένες γλώσσες, όπου οι ενισχύσεις φθάνουν έως και τα 800 ευρώ.

    Έτσι, αυτές τις μέρες, τα μέλη σχεδόν ολόκληρου του χωριού συνωστίζονται στις τράπεζες για να εξαργυρώσουν τις επιταγές τους.

    Το ίδρυμα δημιουργήθηκε στη μνήμη του συγχωριανού τους, Στήβεν Ζόνας. Έζησε στην Αμερική και άφησε στο χωριό μια περιουσία άνω των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. «Είναι μετοχές από τα πιο "σκληρά" χαρτιά, τις οποίες διαχειρίζεται στην Αμερική η τράπεζα PNC BANK για λογαριασμό του Ιδρύματος και κάθε χρόνο μας αποδίδει τα κέρδη, που διανέμονται με διάφορους τρόπους στους κατοίκους του χωριού» υπογραμμίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Κώστας Χριστόπουλος. Εξηγεί πως τα προηγούμενα χρόνια, το κληροδότημα πέρασε περιπέτειες, αλλά «τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μπει σε μια διαφορετική βάση». Ήταν, μεταξύ άλλων, πολύχρονοι δικαστικοί αγώνες στο Σινσινάτι του Οχάϊο για να ανατραπούν πλαστές διαθήκες, που προέκυψαν στην πορεία.

    «Έως το 2007 γίνονταν κυρίως επενδύσεις σε διάφορες υποδομές, ελάχιστες σε ανθρώπους» εξηγεί ο πρόεδρος και συνεχίζει: «για πρώτη φορά το 2008 ξεκινήσαμε να ενισχύουμε μαθητές. Από τότε κάθε χρόνο μοιράζουμε στους μαθητές από 55 έως και 70.000 ευρώ ως ενίσχυση για να τα βάλουν πέρα με τα φροντιστήρια».

    Η ενίσχυση από την πλευρά του κληροδοτήματος δείχνει να πιάνει τόπο, καθώς οι πίνακες με τους επιτυχόντες του χωριού στα ΑΕΙ και ΤΕΙ βελτιώνονται συνεχώς.

    [04] Οι καύσωνες ωθούν τους καρχαρίες στα ...ρηχά

    Οι συχνές επιθέσεις καρχαριών σε λουόμενους της Δυτικής Αυστραλίας ίσως οφείλεται στους καύσωνες που έπληξαν τα τελευταία χρόνια την πολιτεία.

    Σύμφωνα με τους επιστήμονες με τους καύσωνες ανέρχεται και η θερμοκρασία των υδάτων, με αποτέλεσμα να ελαττώνεται η τροφή των καρχαριών καινα καταφεύγουν σε ρηχά νερά για ...κυνήγι!

    Από τις μελέτες προκύπτει πως το καλοκαίρι η θερμοκρασία των ωκεανών αυξήθηκε έως και πέντε βαθμούς Κελσίου, αλλά κοντά σε κάποιες ακτές υπάρχουν ρεύματα και τα νερά είναι πιο ψυχρά και ελκύουν και τους καρχαρίες.

    Εξάλλου, τα τελευταία 50 χρόνια, η επιφανειακή θαλάσσια θερμοκρασία στην περιοχή γύρω από την Ανταρτική έχει ανέλθει κατά ένα 1βαθμό C, αύξηση η οποία είναι μεγαλύτερη από το παγκόσμιο μέσο όρο.

    Οι Αυστραλοί ερευνητές λένε ότι το φαινόμενο της παγκόσμιας θέρμανσης θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά το θαλάσσιο οικοσύστημα, οδηγώντας στον αφανισμό μερικών διακεκριμένων ειδών.

    Οι καρχαρίες πρόκειται να καταφθάσουν στην Ανταρκτική εφόσον η εξέλιξη του φαινομένου της παγκόσμιας θέρμανσης συνεχιστεί, υποστηρίζουν.

    [05] Το ...γονίδιο του Αλτσχάιμερ

    Ένα σπάνιο αλλά ισχυρό γονίδιο που σχεδόν τετραπλασιάζει τον κίνδυνο για την εκδήλωση της νόσου Αλτσχάιμερ, ανακάλυψαν δύο ανεξάρτητες διεθνείς επιστημονικές ομάδες.

    Πρόκειται για τον πιο σημαντικό γενετικό παράγοντα κινδύνου που έχει ανακαλυφθεί κατά την τελευταία 20ετία, όσον αφορά τη συγκεκριμένη νευροεκφυλιστική πάθηση.

    Οι ερευνητές εντόπισαν το γονίδιο TREM2. Μια σπάνια γενετική μετάλλαξη του τελευταίου (με την ονομασία R47H) φαίνεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη επίδραση σε σχέση με ένα άλλο ήδη γνωστό γονίδιο, το ΑΡΟΕ4, το οποίο υπάρχει στο 40% των ασθενών με Αλτσχάιμερ. Όμως το νέο γονίδιο είναι δέκα φορές πιο σπάνιο από το APOE4.

    Οι ερευνητές διευκρίνισαν ότι όλοι οι άνθρωποι που διαθέτουν το γονίδιο R47H, δεν θα αναπτύξουν κατ' ανάγκη Αλτσχάιμερ, ενώ σε όσους από αυτούς όντως εμφανίσουν τη νόσο, υπάρχουν επίσης διάφοροι άλλοι παράγοντες (γενετικοί και περιβαλλοντικοί) που μπορεί να έχουν παίξει ρόλο.

    Η νέα ανακάλυψη ενισχύει την πεποίθηση αρκετών επιστημόνων ότι η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της νόσου, γι' αυτό είναι σημαντικό να εντοπίζονται έγκαιρα τα άτομα υψηλού κινδύνου λόγω δυσμενούς γενετικού υποβάθρου. Επιπλέον, οι άνθρωποι με τέτοια γονίδια υψηλού κινδύνου για Αλτσχάιμερ, συχνά θα τα μεταδώσουν στους απογόνους τους μέσω της κληρονομικότητας.

    Παρά τις εντατικές προσπάθειές τους, οι επιστήμονες και οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν έχουν ως τώρα καταφέρει να βρουν ένα φάρμακο που θεραπεύει το Αλτσχάιμερ. Οι περισσότερες έρευνες πλέον εστιάζονται στην αφαίρεση της πρωτεϊνης βήτα αμυλοειδούς, που συσσωρεύεται στον εγκέφαλο καταστρέφοντας τα κύτταρά του, όμως προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια αισθητή βελτίωση στους ασθενείς.

    Το νέο γονίδιο που ανακαλύφθηκε, εμπλέκεται στην ανάπτυξη φλεγμονών στον οργανισμό και «δείχνει» έναν άλλο δρόμο αντιμετώπισης της νόσου, ο οποίος σχετίζεται με το ρόλο της δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

    [06] Εγκρίθηκε το νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου

    Το νέο Σύνταγμα της Αιγύπτου, το οποίο καταρτίστηκε από τους ισλαμιστές, που κυριαρχούν στην εθνοσυνέλευση, εγκρίθηκε από το 64% των ψηφοφόρων, στους δύο γύρους του δημοψηφίσματος. Αυτό δήλωσε αξιωματούχος των Αδελφών Μουσουλμάνων την Κυριακή, επικαλούμενος πηγές της εφορευτικής επιτροπής.

    «Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, το τελικό αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου του δημοψηφίσματος είναι 71% υπέρ του «ναι». Το συνολικό αποτέλεσμα και από τους δύο γύρους είναι 63,8%», είπε στο Ρόιτερς ο αξιωματούχος, ο οποίος ήταν στην αίθουσα όπου γίνεται η συγκέντρωση των αποτελεσμάτων.

    Τα ίδια στοιχεία χρησιμοποιούνται και από την τηλεόραση που είναι το επίσημο όργανο της οργάνωσης των Αδελφών Μουσουλμάνων.

    Αλλά και ένας αξιωματούχος από την μεγαλύτερη ομάδα της αντιπολίτευσης στην Αίγυπτο, η οποία τάχθηκε κατά του νέου Συντάγματος, υποστηρίζοντας ότι θα μεγαλώσει τις διαιρέσεις στη χώρα, είπε επίσης ότι η ανεπίσημη καταμέτρηση δείχνει ότι το Σύνταγμα εγκρίθηκε.

    «Μπορούμε να πούμε από τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι κερδίζει το ναι», είπε ο αξιωματούχος του Εθνικού Μετώπου Σωτηρίας στο Ρόιτερς.

    «Αυτοί (οι ισλαμιστές) κυβερνούν τη χώρα, και επηρεάζουν τους ανθρώπους, έτσι ώστε τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε» συμπλήρωσε.

    Το δημοψήφισμα για το νέο Σύνταγμα διεξήχθη σε δυο γύρους με τον πρώτο να πραγματοποιείται το προηγούμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

    [07] Εκδήλωση για τη συγκέντρωση παιχνιδιών, στην πλατεία Αριστοτέλους

    Εκδήλωση για τη συλλογή παιχνιδιών, προκειμένου να διατεθούν σε ιδρύματα, πραγματοποιείται στην πλατεία Αριστοτέλους.

    Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από υπαλλήλους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης και συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και θα μοιραστούν σε παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδο-ογκολογικές κλινικές του ΑΧΕΠΑ και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε ιδρύματα όπως το Ορφανοτροφείο η "Μέλισσα" και ο "Φάρος του Κόσμου" και σε παιδιά άπορων οικογενειών μέσω των τεσσάρων Μητροπόλεων του νομού Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 2 μετά το μεσημέρι.

    Στο μεταξύ, στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς πραγματοποιείται το 1ο Παζάρι Χωρίς Χρήματα, όπου οι συναλλαγές γίνονται με "κοινωνικό νόμισμα".

    [08] Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε τη νέα επίθεση με 45 νεκρούς στην Κένυα

    Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε με "τον πιο απερίφραστο τρόπο" μια νέα επίθεση φυλετικής βίας που στοίχισε τη ζωή 45 ανθρώπων στην Κένυα καλώντας την κυβέρνηση του Ναϊρόμπι να "θέσει τέρμα στον αιματηρό κύκλο των συγκρούσεων".

    Η επίθεση την Παρασκευή σε χωριό της περιοχής του ποταμού Τάνα στη νοτιοανατολική Κένυα προκάλεσε το θάνατο 45 ανθρώπων, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της αστυνομίας.

    "Οι ΗΠΑ καταδικάζουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τις βιαιότητες στην περιοχή του ποταμού Τάνα στην Κένυα", δήλωσε αργά χθες ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ. "Το τελευταίο επεισόδιο βίας δείχνει μια ανησυχητική κλιμάκωση των τραγικών βιαιοτήτων των οποίων ήταν μάρτυρες αυτοί οι πληθυσμοί τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο", πρόσθεσε εκφράζοντας λύπη για το θάνατο γυναικών και παιδιών στις ταραχές αυτές μεταξύ των κοινοτήτων Ποκόμο και Ορμα.

    "Καλούμε την κενυατική κυβέρνηση, την κενυατική αστυνομία και τις ηγεσίες των κοινοτήτων 'Ορμα και Ποκόμο να τερματίσουν τον αιματηρό κύκλο των συγκρούσεων, να ενισχύσουν τις προσπάθειες για την αποκατάσταση μιας διαρκούς ειρήνης στο δέλτα του Τάνα και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τους δράστες αυτών των εγκλημάτων".

    Ενόψει της διεξαγωγής των "ιστορικών" εκλογών το Μάρτιο, "οι ΗΠΑ καλούν το λαό της Κένυας να διασφαλίσει τα δικαιώματά του με ειρηνικά μέσα, όπως το ορίζει το Σύνταγμα της χώρας", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

    Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τουλάχιστον 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σειρά επιθέσεων και επιχειρήσεων αντιποίνων μεταξύ μελών των δύο κοινοτήτων. Οι 'Ορμα είναι κατά βάση κτηνοτρόφοι ενώ οι Ποκόμο ασχολούνται με τη γεωργία και έχουν μεταξύ τους μια μακροχρόνια διαμάχη για τις πηγές νερού και τα βοσκοτόπια της περιοχής του ποταμού Τάνα, όπου κατοικούν.

    Η ηρεμία επανήλθε από τα μέσα Σεπτεμβρίου στην περιοχή με την ανάπτυξη χιλίων μελών των δυνάμεων της τάξης αλλά η πρόσφατη αναζωπύρωση της βίας μεταξύ των 'Ορμα και των Ποκόμο φαίνεται πως οφείλεται στην επιχείρηση αφοπλισμού τους που ξεκίνησε η κυβέρνηση μετά τις αιματηρές επιθέσεις του καλοκαιριού.

    [09] Χριστούγεννα με...καύσωνα στην Αυστραλία

    Κύμα καύσωνα πλήττει τις νότιες πολιτείες της Αυστραλίας παραμονές Χριστουγέννων.

    Σε πολλές περιοχές απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών. Ιδιαίτερα πλήττονται από τον καύσωνα η Βικτώρια και η Νότια Αυστραλία. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει, πάντως, πως ο καιρός θα είναι δροσερός την ημέρα των Χριστουγέννων.

    [10] Τέρμα το κάπνισμα και έξω από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης

    Σύντομα αναμένεται να απαγορευτεί εντελώς το κάπνισμα και στους εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου της Μελβούρνης για να μην ενοχλούνται από το καπνό των τσιγάρων οι επιβάτες.

    Η διεύθυνση του αεροδρομίου, με τη βοήθεια της Αρχής Quit Victoria, που οργανώνει τις αντικαπνιστικές εκστρατείες, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ένα «κλουβί» μακριά από τις εισόδους του αεροδρομίου, στο οποίο θα μπορούν να καταφεύγουν όσοι θέλουν να καπνίσουν ένα τσιγάρο.

    Στο «κλουβί», το οποίο και αναμένεται να κατασκευαστεί τους προσεχείς μήνες, κοντά στον χώρο που βρίσκεται το γραφείο της ομοσπονδιακής αστυνομίας (AFP) θα υπάρχουν σταχτοθήκες, αλλά και ευδιάκριτες πινακίδες με τα γνωστά συνθήματα κατά του καπνίσματος.

    Η διεύθυνση του αεροδρομίου κατέληξε να πάρει αυστηρότερα μέτρα κατά του τσιγάρου, όπως ισχυρίζεται, εξαιτίας του γεγονότος ότι, επιβάτες αλλά και εργαζόμενοι καπνιστές του αεροδρομίου αγνοούσαν τις υπάρχουσες απαγορευτικές πινακίδες και άναβαν το τσιγάρο έξω από τις εισόδους και εξόδους του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα ο καπνός να ενοχλεί τους επιβάτες που έβγαιναν ή έμπαιναν στο αεροδρόμιο.

    [11] Δικογραφία σε βάρος 23χρονου για κλοπές εντός του ΑΠΘ

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 23χρονου για "διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής", ο οποίος κατηγορείται ότι, κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2012, αφαίρεσε από γραφεία και εργαστήρια του ΑΠΘ, πλήθος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, Η/Υ, έναν φορητό Η/Υ, αλλά και έξι σκληρούς δίσκους.

    Το ίδιο άτομο φέρεται, επίσης, να έχει διαρρήξει στις αρχές Ιανουαρίου του 2010, γραφείο εντός του ΑΠΘ, από το οποίο αφαίρεσε έξι Η/Υ, πέντε οθόνες Η/Υ, αλλά και δύο σκάνερ. Κατηγορείται, ακόμα, και για την διάρρηξη καφενείου, τον περασμένο Αύγουστο, στην περιοχή της Ανάληψης, από το οποίο αφαίρεσε δύο φορητούς υπολογιστές και μια συσκευή κινητού τηλεφώνου.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 23χρονου, θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 23 December 2012 - 9:30:30 UTC