Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων
  • [02] Πορεία του ΠΑΜΕ έξω από την Ευελπίδων
  • [03] Ειδοποιητήρια στους δικαιούχους του πετρελαίου θέρμανσης
  • [04] Εμφάνιση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ στα Όσκαρ μετά από 36 χρόνια
  • [05] "Οι Ευρωπαίοι θα πάρουν τα χρήματά τους"
  • [06] Η ζωή στο βουνό ...αδυνατίζει
  • [07] Αλλαγές στο μεταναστευτικό προωθεί ο Ομπάμα
  • [08] Εβδομηντάχρονος άνοιξε πυρ σε συγκρότημα γραφείων στην Αριζόνα
  • [09] Πρόγραμμα για την προστασία των υγροτόπων του λεκανοπεδίου
  • [10] Αναγεννούν το μυοκάρδιο οι κυτταρικές θεραπείες μετά το έμφραγμα
  • [11] Διαδηλώσεις μπροστά από το κτίριο που στεγάζει τους εκπροσώπους του ΔΝΤ στη Λισαβόνα

  • [01] Αλλάζουν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

    Στην αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών με στόχο να υπάρξει σύγκλιση με τις αγοραίες τιμές τους, οι οποίες, σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σήμερα, βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα λόγω της κρίσης.

    Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, συγκροτείται επιτροπή που θα υποβάλει τις προτάσεις της έως τις 28 Φεβρουαρίου καθως θα πρέπει να σημειωθεί οτι η σύγκλιση αντικειμενικών και εμπορικών τιμών αποτελεί δέσμευση που έχει αναληφθεί με το μνημόνιο.

    Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αναπροσαρμογή θα οδηγήσει σε μείωση των σημερινών αντικειμενικών τιμών των ακινήτων στα χαμηλότερα επίπεδα που βρίσκονται οι εμπορικές τιμές τους, με αποτέλεσμα στις περιοχές αυτές να προσαρμοστούν ανάλογα και οι φόροι που καταβάλλονται σήμερα στις μεταβιβάσεις ακινήτων.

    Σημειώνεται ότι οι αντικειμενικές τιμές των ακινήτων θα αποτελέσουν τη βάση επι της οποίας θα υπολογισθεί ο ενιαίος φόρος ακινήτων που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εφαρμοσθεί απο το δεύτερο εξάμηνο του 2013, μέτρο το οποίο προβλέπεται επίσης στο μνημόνιο. Οι αντικειμενικές τιμές των ακινήτων θα επεκταθουν σε όλη τη χώρα αφού με το νέο φόρο θα επιβαρύνονται πλέον και τα αγροτεμάχια.

    [02] Πορεία του ΠΑΜΕ έξω από την Ευελπίδων

    Στον εισαγγελέα οδηγούνται σε λίγη ώρα οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας.

    Συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες πραγματοποιούν, αυτή την ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ, στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων.

    [03] Ειδοποιητήρια στους δικαιούχους του πετρελαίου θέρμανσης

    Ειδοποιητήρια σε 140.000 φορολογούμενους που είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, αλλά δεν έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα αυτή αποστέλλει η Γενική Γραμματεία Πηροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικων. Οι φορολογούμενοι αυτοί παρότι είναι δικαιούχοι του επιδόματος δεν το γνωρίζουν και καλούνται απο τη Γενική Γραμματεία να υποβάλλουν μέσω του Ιντερνετ, με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία, αίτηση προκειμένου να επωφεληθουν του μέτρου.

    Σημειώνεται ότι, ενώ για το 2012 (από την έναρξη της περιόδου διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης) είχε προβλεφθεί κονδύλι στον προϋπολογισμό για το επίδομα θέρμανσης, ύψους 80 εκατ. ευρώ, τελικά διετέθησαν 7 εκατ. ευρώ. Τον Ιανουάριο το κονδύλι που διατέθηκε για επίδομα ήταν 15 εκατ. ευρώ, ενώ για όλο το έτος η πρόβλεψη δαπάνης από το υπουργείο είναι 270 εκατ. ευρώ. Βεβαίως στην εξέλιξη αυτή συμβολή έχει και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμων που έχει σημειωθεί λόγω της κρίσης.

    Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης είναι όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα ώς 25.000 ευρώ όριο που αυξάνεται στα 35.000 ευρώ για οικογένειες, χωρίς παιδιά. Το όριο προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε ένα απο τα τρία πρώτα προστατευόμενα τέκνα για οικογένεια με παιδιά.

    Η ακίνητη περιουσία των δικαιούχων του επιδόματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει (αντικειμενική αξία) τα 150.000 ευρώ για τον άγαμο και τα 200.000 ευρώ για το ζευγάρι.

    [04] Εμφάνιση της Μπάρμπρα Στρέιζαντ στα Όσκαρ μετά από 36 χρόνια

    Ο θρύλος της μουσικής, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, θα τραγουδήσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ, για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

    Η συμμετοχή της Στρέιζαντ στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, ενισχύει περαιτέρω την εντυπωσιακή γκάμα ταλέντων που πρόκειται να παρευρεθούν, όπως η Αντέλ, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Χιου Τζάκμαν και η Αν Χάθαγουεϊ, καθώς και οι παραγωγοί Νιλ Μερόν και Κρέγκ Ζάνταν.

    «Σε μια βραδιά που τιμά την τέχνη του κινηματογράφου και της μουσικής, πως θα μπορούσε να λείπει η Μπάρμπρα Στρέιζαντ», δήλωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμφώνησε να κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση επί σκηνής στα φετινά βραβεία. Είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει στα Όσκαρ μετά από 36 χρόνια».

    Η Στρέιζαντ, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού το 1968 για την ταινία Hello Dolly, τραγούδησε τελευταία φορά σε τελετή των βραβείων το 1977, όταν κέρδισε το Όσκαρ για καλύτερο τραγούδι, το Evergreen από την ταινία Ένα αστέρι γεννιέται.

    [05] "Οι Ευρωπαίοι θα πάρουν τα χρήματά τους"

    Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος δήλωσε ότι η Αθήνα θα αποπληρώσει τα 230 δισεκατομμύρια ευρώ της βοήθειας που έλαβε από τους Ευρωπαίους, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.

    "Κατανοώ τις ανησυχίες των ευρωπαίων φορολογουμένων αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα: αυτή τη φορά η κυβέρνηση θα έχει αποτελέσματα. Η χώρα μεταμορφώνεται. Οι Ευρωπαίοι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους" τόνισε και προσέθεσε:

    "Οι Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, κατάλαβαν ένα πράγμα: αυτή η φορά είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα".

    Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος παραδέχτηκε ότι η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ήταν ανεπαρκής κατά το παρελθόν. "Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος", είπε στη Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ. Σημείωσε, επίσης, ότι αν "η φοροδιαφυγή είναι ένα πρόβλημα σε όλες τις χώρες, στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένο".

    Ωστόσο η "εμπιστοσύνη ανακτάται", επισήμανε ο Γ. Προβόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι αν 87 δισεκατομμύρια ευρώ αποσύρθηκαν από λογαριασμούς στις ελληνικές τράπεζες από το 2010, 15 δισεκατομμύρια ευρώ κατατέθηκαν εκ νέου τους τελευταίους επτά μήνες.

    [06] Η ζωή στο βουνό ...αδυνατίζει

    Το μεγάλο υψόμετρο περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τη συχνότητα των γευμάτων. Σχεδόν ένας στους δύο ορειβάτες (45,2%) πραγματοποιεί μόλις δύο γεύματα ημερησίως, ενώ το 32,3% γευματίζει 3-4 φορές την ημέρα και μόλις το 22,6% δεν αλλάζει διατροφικές συνήθειες. Αυτά τα ποσοστά είναι το αποτέλεσμα έρευνας που έγινε από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ειρήνης Αργυριάδου, η οποία είχε την συνεργασία των επίσης καθηγητών Φυσικής Αγωγής, κ.κ. Μανούσου, Ηλιάδη, Μαυροβουνιώτη και Φαχαντίδου.

    Οι ορειβάτες στο μεγαλύτερο ποσοστό (84,4%) καταναλώνουν υδατάνθρακες, ενώ σε μικρότερα ποσοστά καταναλώνουν πρωτεΐνες (9,4%) και λίπη (6,3%). Αναφορικά με την όρεξη οι 32 ορειβάτες που πήραν μέρος στην έρευνα παρατήρησαν μείωση στην όρεξη για φαγητό. Από αυτούς οι μισοί περίπου ορειβάτες παρατήρησαν ότι η αίσθηση της πείνας ήταν σπάνια, ενώ οι υπόλοιποι ότι είχαν μια διάρκεια σε αυτή την αίσθηση. Τέλος, το 50% των ορειβατών παρατήρησαν απώλεια κιλών στην παραμονή τους σε υψόμετρο από 2 έως 20 ημέρες και αυτό αιτιολογείται από τη μείωση των γευμάτων που είχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και από τις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις που επηρεάζονταν από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην παραμονή τους σε μεγάλο υψόμετρο.

    ?Είναι γεγονός ότι πάνω στο βουνό δεν έχεις την πολυτέλεια να τρως πολλές πρωτεΐνες, αφού το κρέας είναι λιγοστό, σε αντίθεση με τους υδατάνθρακες που και κουβαλιούνται ευκολότερα και μαγειρεύονται γρηγορότερα. Από την άλλη η επιθυμία για φαγητό σε μεγάλο υψόμετρο μειώνεται αισθητά. Με ένα καλό πρωινό και ένα επίσης καλό απογευματινό είσαι καλυμμένος?, αναφέρει ο διαχειριστής του καταφύγιου Γρίτσα Ολύμπου και ορειβάτης, Περικλής Ακριτίδης και συνεχίζει: ?Όταν μένω στο καταφύγιο του Ολύμπου για πολλούς μήνες διαπιστώνω μια μεγάλη απώλεια κιλών χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκω. Από τη μία δεν έχω επιθυμία για φαγητό και από την άλλη το κρύο και οι αυξημένες ενεργειακές ανάγκες με κάνουν να χάνω τα όποια περιττά κιλά, χωρίς προσπάθεια και ακολουθώντας την ίδια διατροφική συμπεριφορά?.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι δηλώσεις του Τάσου Δουλτσίνου, διαχειριστή του καταφυγίου Δ. Μπουντόλα στη θέση Σταυρός Ολύμπου. ?Οι ανάγκες πάνω στο βουνό είναι πολύ διαφορετικές από αυτήν στην πόλη. Το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι το φαγητό. Πολύ σημαντικό ρόλο στην αλλαγή του τρόπου ζωής παίζει και η έλλειψη οξυγόνου?, επιβεβαιώνει και ο κ. Δουλτσίνος.

    [07] Αλλαγές στο μεταναστευτικό προωθεί ο Ομπάμα

    Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως είναι δυνατό να αναπροσδιοριστεί το σύστημα μετανάστευσης των ΗΠΑ μέχρι τέλος του έτους, αν όχι το πρώτο εξάμηνο του 2013.

    Ο Ομπάμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση, μίλησε για τις προτάσεις του σχετικά με το μεταναστευτικό και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα οι 11 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες.

    «Είμαι αισιόδοξος ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και δεν πιστεύω ότι θα πάρει απαραίτητα πολλούς μήνες. Νομίζω ότι είναι κάτι που είμαστε σε θέση να το διευθετήσουμε εντός του έτους και θέλω να δω εάν μπορούμε να το κατορθώσουμε ακόμα νωρίτερα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013, εφόσον είναι δυνατόν», δήλωσε ο Ομπάμα.

    [08] Εβδομηντάχρονος άνοιξε πυρ σε συγκρότημα γραφείων στην Αριζόνα

    Ένας 70χρονος άνοιξε την Πέμπτη πυρ σε ένα συγκρότημα γραφείων στο Φοίνιξ της Αριζόνα, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας 2 ακόμα, πριν τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητό του.

    Οι αστυνομικές αρχές προειδοποίησαν το κοινό να είναι σε επιφυλακή για τον Άρθουρ Ντάγκλας Χάρμον, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο». «Πιστεύουμε ότι υπήρξε κάποιου είδους συνάντηση σχετικά με ορισμένες εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, δήλωσε την ιστοσελίδα ABCNews.com ο αστυνόμος Τόμι Τόμσον. «Ένταση προκλήθηκε αφότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση».

    Την Τρίτη, στο Μίντλαντ της Αλαμπάμα, ο Τζίμι Λι Ντάικς, 65 ετών, κρατούσε επί δύο μέρες όμηρο με την απειλή του όπλου ένα 6χρονο αυτιστικό αγόρι, αφότου εισέβαλε σε ένα σχολικό λεωφορείο σκοτώνοντας τον οδηγό.

    Ο Ντάικς είχε καταφύγει αργά το βράδυ της Τετάρτης στο υπόγειο του σπιτιού του. Σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις, ο 65χρονος είναι μέλος ενός αντικυβερνητικού κινήματος.

    Τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι ολοένα και περισσότερα εγκλήματα που σχετίζονται με την κατοχή όπλων λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ και η κυβέρνηση Ομπάμα προσπαθεί μέσω νομοθεσιών να περιορίσει τα δικαιώματα των κατόχων όπλων. Πολλοί είναι εκείνοι όμως που θεωρούν αμετάκλητο δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών να οπλοφορούν.

    [09] Πρόγραμμα για την προστασία των υγροτόπων του λεκανοπεδίου

    Το ρόλο του συντονιστή σε ένα σημαντικό, για την προστασία των υγροτόπων της Αττικής, ευρωπαϊκό πρόγραμμα, το «ORIENTGATE», αναλαμβάνει η περιφέρεια Αττικής.

    Ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται στο μεγαλύτερο μέρος του από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2014.

    Το «ORIENTGATE: δομημένο δίκτυο για την ενσωμάτωση της γνώσης για το κλίμα στην πολιτική και το σχεδιασμό» αποτελεί ένα διακρατικό σχήμα, στο οποίο συμμετέχουν 22 φορείς από 12 χώρες της Ευρώπης, με επικεφαλής εταίρο το «Ευρωμεσογειακό Κέντρο για την Κλιματική Αλλαγή».

    Σκοπός του ORIENTGATE είναι η σύνταξη ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου για τη διαχείριση και την προστασία αυτών των ευαίσθητων οικοσυστημάτων.Το Σχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της έρευνας να υιοθετηθούν και να αποτελέσουν εργαλείο, μέσω του οποίου θα επιτευχθεί η προστασία και η ανάδειξη των υγροτόπων της Αττικής.

    Η συμμετοχή της περιφέρειας Αττικής στο ORIENTGATE αφορά στο συντονισμό της εκπόνησης ενός πιλοτικού προγράμματος, το οποίο μελετά την επίδραση της Κλιματικής Αλλαγής σε 13 υγροτόπους της Περιφέρειας Αττικής (π.χ. Σχοινιάς, Λίμνη Μαραθώνα και Λίμνη Κουμουνδούρου, Βουρκάρι,τα έλη στην Αττική), σε συνεργασία με δύο επιστημονικά Ιδρύματα: το Εθνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και το ΤΕΙ Κρήτης.

    [10] Αναγεννούν το μυοκάρδιο οι κυτταρικές θεραπείες μετά το έμφραγμα

    Ελπίδα για το μέλλον της μυοκαρδιακής αναγέννησης με κυτταρικές θεραπείες, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου, δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα πρόσφατων κλινικών μελετών. Σύμφωνα με αυτά, μείωση μέχρι και 30% της ουλής του εμφράγματος επιτυγχάνουν τα προγονικά καρδιακά κύτταρα (cardiac stem cells) που προέρχονται από το ίδιο το πάσχον μυοκάρδιο, όταν υποστούν ειδική επεξεργασία και επαναχορηγηθούν στην πάσχουσα καρδιά.

    Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης και Ερευνας Καρδιακής Ανεπάρκειας, Σταμάτης Αδαμόπουλος. «Τα αποτελέσματα των κλινικών εφαρμογών» τόνισε ο κ. Αδαμόπουλος, «προς το παρόν δείχνουν ότι η χορήγηση προγονικών κυττάρων του μυελού των οστών από ενηλίκους ή προγονικών κυττάρων που απομονώνονται από την ίδια την καρδιά, είναι ικανή να επιφέρει βελτίωση της λειτουργικότητάς της. Μάλιστα, τα προγονικά καρδιακά κύτταρα (cardiac stem cells) που προέρχονται από το ίδιο το πάσχον μυοκάρδιο, όταν υποστούν ειδική επεξεργασία και επαναχορηγηθούν στην πάσχουσα καρδιά φαίνεται, από μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη, ότι μειώνουν σημαντικά την ουλή του εμφράγματος».

    Σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη Τερροβίτη, «το ενδιαφέρον των ερευνητών εστιάζεται και στη χρήση αλλογενών κυττάρων (από μη συμβατό δότη), χωρίς την ανάγκη ταυτόχρονης χορήγησης ανοσοκατασταλτικής αγωγής, η οποία σε πειραματικές μελέτες έχει αποδειχθεί ασφαλής και εξίσου αποτελεσματική με τη χρήση αυτόλογων κυττάρων (κυττάρων που προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή)».

    Όπως διευκρίνισε ο κ. Τερροβίτης, ήδη, μία μελέτη φάσεως ΙΙ με χρήση αλλογενών καρδιακών κυττάρων, μετά από πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου, έχει λάβει έγκριση από τον αμερικανικό Εθνικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και ξεκίνησε πρόσφατα στις ΗΠΑ.

    [11] Διαδηλώσεις μπροστά από το κτίριο που στεγάζει τους εκπροσώπους του ΔΝΤ στη Λισαβόνα

    Δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ μπροστά από το κτίριο στη Λισαβόνα που στεγάζει τους εκπροσώπους στη χώρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), το οποίο μαζί με την ΕΕ, επιβάλλει στην Πορτογαλία μια άνευ προηγουμένου πολιτική λιτότητας με αντάλλαγμα την χρηματοπιστωτική βοήθεια που της χορηγήθηκε τον Μάιο του 2011.

    "Έξω! Έξω, η πείνα, η φτώχεια και το ΔΝΤ!", φώναζαν οι διαδηλωτές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν κατόπιν αιτήματος ομάδων του κινήματος των Αγανακτισμένων έξω από το κτίριο όπου έχουν εγκατασταθεί οι μόνιμοι εκπρόσωποι του ΔΝΤ στην Πορτογαλία.

    "Τρόικα Στοπ", αναγραφόταν σε ένα πανό, σε αναφορά στους πιστωτές της χώρας (ΔΝΤ, ΕΕ και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα).

    "Ζούμε σε μια χώρα που τελεί υπό οικονομική κατοχή. Πιο πολύ αποφασίζει το ΔΝΤ για την μοίρα μας παρά οι ίδιοι οι Πορτογάλοι", δήλωσε ο Φιλίπε Φερνάντες, ένας 31χρονος καθηγητής ο οποίος είναι άνεργος.

    "Το ΔΝΤ είναι ένας από τους στόχους της αγανάκτησής μου και η κατάσταση έχει γίνει πάρα πολύ σκληρή για να κάθεσαι στο σπίτι σου στον καναπέ σου", δήλωσε ένας άλλος 25χρονος διαδηλωτής, ο οποίος αναγνώρισε ωστόσο ότι ανέμενε μεγαλύτερη κινητοποίηση χθες το βράδυ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 31 January 2013 - 7:30:23 UTC