Browse through our Interesting Nodes on Policy & Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-02-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Όχι" Κουβέλη στην πρόσκληση για συμμετοχή στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
  • [02] Νέα αναβολή στη δίκη των αγροτών
  • [03] Συνάντηση Αβραμόπουλου - Νταβούτογλου στην Άγκυρα
  • [04] Παρατείνεται η απογραφή συνταξιούχων τομέων του ΟΑΕΕ
  • [05] Eurostat : Εμπορικό έλλειμμα 19 δισ. ευρώ στο εντεκάμηνο του 2012
  • [06] Οι εισαγγελείς ζητούν να δικαστεί ο Πιστόριους για φόνο εκ προμελέτης
  • [07] ΚΚΕ: Κοροϊδία του λαού η αντιπαράθεση για το "λάθος" του ΔΝΤ
  • [08] Κύκλωμα ορθοπεδικών εξάρθρωσε το ΣΔΟΕ
  • [09] Απελάθηκαν από τη Βουλγαρία τρεις βουλευτές της Χαμάς

  • [01] "Όχι" Κουβέλη στην πρόσκληση για συμμετοχή στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

    Δεν θα ανταποκριθεί η ΔΗΜΑΡ στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου να συμμετάσχει στην προσυνεδριακή διαδικασία για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Στην απαντητική επιστολή του, το περιεχόμενο της οποίας συμφωνήθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης αναφέρει ότι «η ΔΗΜΑΡ, δεν μπορεί να γίνει μέρος του προσυνεδριακού διαλόγου και των εσωτερικών συσχετισμών του ΠΑΣΟΚ. 'Η να συμμετάσχει, έστω και έμμεσα, στις προσυνεδριακές διαδικασίες άλλου κόμματος, που αναζητεί ένα νέο προσδιορισμό της "ταυτότητάς του", μέσα μάλιστα από ένα ευρύτερο φάσμα απόψεων. Όχι μόνο για λόγους αρχής. Κυρίως, γιατί αυτή η διαδικασία δεσμεύει αντί να διευκολύνει τις διαδικασίες ανασυγκρότησης του ευρύτερου χώρου της δημοκρατικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, της οικολογίας και των κοινωνικών κινημάτων».

    Ένας ακόμη λόγος τον οποίο επικαλείται ο κ Κουβέλης αφορά στην εκτίμηση της ΔΗΜΑΡ ότι η υπόθεση σύγκλισης και συμπόρευσης της Κεντροαριστεράς, «δεν είναι υπόθεση που εξαρτάται από μία συνάντηση "κορυφής", ιδίως όταν οι διεργασίες αυτού του ευρύτερου χώρου είναι σε εξέλιξη, έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, αναζητούν ακόμα προγραμματικές συμπτώσεις, στρατηγικούς προσανατολισμούς και νέες κοινωνικές συμμαχίες» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην απαντητική του επιστολή.

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισημαίνει ότι «η Δημοκρατική Αριστερά είναι σταθερά προσανατολισμένη στην ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, χωρίς ηγεμονισμούς. Αφορά έναν αστερισμό κινήσεων και προσώπων που θα συσπειρωθούν με βάση τη φυσιογνωμία και το περιεχόμενο του δημοκρατικού σοσιαλισμού» και πως «θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις διαδικασίες αξιακού, πολιτικού και οργανωτικού προσδιορισμού».

    Ο κ. Κουβέλης τονίζει προς τον κ. Βενιζέλο ότι «το γεγονός, όπως επισημαίνεις, ότι η επιρροή του "χώρου αυτού", είναι μεγαλύτερη από την κοινοβουλευτική αποτύπωσή της, πρέπει να προβληματίσει δημιουργικά. Χρειάζεται ουσιαστικός αναστοχασμός. Όχι ένα εύκολο "πάμε παρακάτω". Τα "γιατί" έχουν μεγάλη αξία. Και αν δεν απαντηθούν -πριν απ' όλα- και από όλους καθαρά, ειλικρινά και πειστικά, η ανασυγκρότηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε μία μη αξιόπιστη πολιτική διαδικασία. Επίσης, πιστεύω, ότι η ανασυγκρότηση του χώρου αυτού δεν προωθείται με επικοινωνιακούς χειρισμούς, πριν ή μετά από ένα κομματικό συνέδριο. Θέλει συστηματικές και ουσιαστικές προσπάθειες επαναπροσδιορισμού», επισημαίνει.

    Η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει, επίσης, όπως αναφέρεται στην επιστολή, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις μιας συμμαχίας ευρύτερων δυνάμεων από το χώρο της δημοκρατικής αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας και των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας που αρνούνται καθεστηκυίες πολιτικές πρακτικές, οι οποίες εφαρμόσθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και μας οδήγησαν στην κρίση, που θα δράσει από κοινού στα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα, προωθώντας «συνθέσεις απόψεων», χωρίς, όμως, να τις «εκβιάζει».

    Και καταλήγει τονίζοντας ότι «Θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Συνέδριό σας και θα μελετήσουμε τα συμπεράσματά του και τις αποφάσεις του. Και βέβαια θα συζητήσουμε με όλους: κινήσεις, ομάδες, πρόσωπα, κάθε σκέψη και ιδέα που προάγει την ουσιαστική και αποτελεσματική ανασυγκρότηση του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου, με βάση αρχές και αξίες, αλλά και στο πλαίσιο ενός κοινωνικού και αναπτυξιακού σχεδίου, για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

    Τη λύπη του για την αρνητική απάντηση του Φώτη Κουβέλη στην επιστολή του για συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στον προσυνεδριακό διάλογο του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας την απάντηση «αμήχανη» και «αμυντική».

    Η απάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ έφθασε στην Ιπποκράτους κατά τη διάρκεια σύσκεψης στελεχών υπό τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος προέβη αμέσως στον σχολιασμό της.

    Περαιτέρω, ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι «δεν είναι ώρα για κομματικές περιχαρακώσεις, αλλά για μεγάλες πρωτοβουλίες, με λόγο επί της ουσίας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, χωρίς διδακτισμούς. Το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στο άνοιγμα, τη συσπείρωση, τη συμπόρευση όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς».

    [02] Νέα αναβολή στη δίκη των αγροτών

    Aμετακίνητοι στα μπλόκα παραμένουν και σήμερα οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα, με τα περισσότερα από αυτά να ενισχύονται συνεχώς

    Στο μεταξύ, νέα αναβολή έδωσε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο της Λαμίας στους 12 αγρότες που κατηγορούνται για τα επεισόδια της Τετάρτης στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

    Και σήμερα όπως και χθες απουσίαζαν πέντε μάρτυρες κατηγορίας, οι οποίοι είναι αστυνομικοί. Μάλιστα σε σχετικά έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν στο δικαστήριο οι περισσότεροι από αυτούς δήλωσαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις, ενώ ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης κ. Τσιμιτσέλης που και ο ίδιος είναι μάρτυρας κατηγορίας, έχει πάρει κανονική άδεια από τις 14 Φεβρουαρίου.

    Ετσι, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τις 26 Φεβρουαρίου.

    [03] Συνάντηση Αβραμόπουλου - Νταβούτογλου στην Άγκυρα

    Έφτασε το μεσημέρι στην Άγκυρα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος θα συναντηθεί με την τουρκική πολιτική ηγεσία και θα ολοκληρώσει τις επαφές του αυθημερόν.

    Στη μία άρχισε η συνάντηση του υπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, ενώ στις δύο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και στη συνέχεια οι δύο υπουργοί θα κάνουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

    Το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών στην τουρκική πρωτεύουσα αποσκοπεί στην προετοιμασία της συνεδρίασης του Ελληνοτουρκικού Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στην Άγκυρα.

    [04] Παρατείνεται η απογραφή συνταξιούχων τομέων του ΟΑΕΕ

    Παρατείνεται έως τις 22 Φεβρουαρίου, με απόφαση του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) η απογραφή των συνταξιούχων του Τομέα Ασφάλισης Ναυτικών και Τουριστικών Πρακτόρων (ΤΑΝΤΠ), του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Αρτοποιών (ΤΕΑΑ) και του Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων (ΤΕΑΠΥΚ).

    Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΕ, υπενθυμίζει ότι η απογραφή στις τράπεζες και τα ΕΛΤΑ γίνεται με φυσική παρουσία του ασφαλισμένου και δι' αντιπροσώπου στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ, ενώ παράλειψη απογραφής συνεπάγεται αναστολή καταβολής της σύνταξης.

    Εκπρόθεσμη απογραφή μετά την 22/2/2013 θα γίνεται για μεν την Αττική μόνο στα γραφεία των Τομέων για δε την λοιπή χώρα μόνο στα Περιφερειακά Τμήματα του ΟΑΕΕ.

    Η σύνταξη θα επαναφέρεται για τους εκπρόθεσμα απογραφέντες, ανάλογα με τη ροή καταβολής συντάξεων, μέσω του ενιαίου συστήματος ελέγχου και πληρωμών συντάξεων της ΗΔΙΚΑ.

    [05] Eurostat : Εμπορικό έλλειμμα 19 δισ. ευρώ στο εντεκάμηνο του 2012

    Έλλειμμα 19 δισ. ευρώ εμφάνισε το εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας τους πρώτους έντεκα μήνες του 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες.

    Όπως προκύπτει από τα κοινοτικά στοιχεία, τους πρώτους έντεκα μήνες του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, οι ελληνικές εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 19% (από 20,5 δισ. ευρώ σε 24,5 δισ. ευρώ), ενώ αύξηση 7% (από 40,6 δισ. ευρώ σε 43,5 δισ. ευρώ) εμφάνισαν οι εισαγωγές στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα ήταν το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας να μειωθεί από 20,1 δισ. ευρώ σε 19 δισ. ευρώ.

    Στην ΕΕ το υψηλότερο εμπορικό πλεόνασμα εμφάνισε η Γερμανία (174,6 δισ. ευρώ) και ακολουθούν η Ολλανδία (46 δισ. ευρώ) και η Ιρλανδία (39,9 δισ. ευρώ). Το υψηλότερο εμπορικό έλλειμμα σημειώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία (152,9 δισ. ευρώ) και ακολουθούν η Γαλλία (75,2 δισ. ευρώ), η Ισπανία (30 δισ. ευρώ) και η Ελλάδα (19 δισ. ευρώ).

    [06] Οι εισαγγελείς ζητούν να δικαστεί ο Πιστόριους για φόνο εκ προμελέτης

    Νοτιοαφρικανοί εισαγγελείς θα υποστηρίξουν ότι ο Οσκαρ Πιστόριους διέπραξε φόνο εκ προμελέτης όταν πυροβόλησε θανάσιμα τη φίλη του Ρέεβα Στέενκαμπ στην πολυτελή κατοικία του στην Πρετόρια, όπως δήλωσαν οι ίδιοι στο δικαστήριο, στο οποίο προσήχθη ο διάσημος αθλητής για να τού απαγγελθούν επισήμως κατηγορίες.

    Ο Πιστόριους θα παραμείνει προφυλακισμένος μετά την αναβολή από το δικαστή Ντέσμοντ Νερ, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε ο 26χρονος αθλητής, της ακροαματικής διαδικασίας για την Τρίτη και την Τετάρτη οπότε η υπεράσπιση αναμένεται να ζητήσει την αποφυλάκισή του με εγγύηση.

    Σύμφωνα με δικαστική πηγή, η εισαγγελία ετοιμάζεται να ζητήσει τη διεξαγωγή δίκης για "φόνο εκ προμελέτης", κατηγορία που μπορεί να επισύρει ακόμα και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

    Ο Πιστόριους θα παραμείνει προφυλακισμένος σε κελί αστυνομικού τμήματος της Πρετόριας. Οι δικηγόροι του ζήτησαν τη μεταφορά του αλλού ωστόσο το αίτημά τους απορρίφθηκε από το δικαστή ο οποίος έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγο να τύχει ευνοϊκής μεταχεόρισης.

    Ο Πιστόριους ξέσπασε σε κλάματα όταν του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, ο διάσημος αθλητής, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο, έδειχνε να έχει καταρρεύσει. 'Εκλαιγε καλύπτοντας το πρόσωπό του ενώ είχε σταθερά το βλέμμα του στο δάπεδο στη διάρκεια της ανάγνωσης του κατηγορητηρίου.

    Περίπου 150 άτομα κατέκλυσαν την 50 θέσεων αίθουσα του δικαστηρίου. Ανάμεσά τους συγγενείς του Πιστόριους και πολλοί δημοσιογράφοι.

    [07] ΚΚΕ: Κοροϊδία του λαού η αντιπαράθεση για το "λάθος" του ΔΝΤ

    «Κοροϊδία» του λαού χαρακτηρίζει, με σχόλιό του το ΚΚΕ, τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση για το «λάθος» του ΔΝΤ, επισημαίνοντας ότι αυτή «αποκρύπτει ότι τόσο το ΔΝΤ, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, διακηρύσσουν συνεχώς την απαίτηση για απαρέγκλιτη τήρηση του προγράμματος, δηλαδή για συνέχιση και επιτάχυνση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων».

    «Ο λαός δεν πρέπει να αποδεχτεί τον εμπαιγμό ότι η διόρθωση του "λάθους" θα τον ανακούφιζε από τα βάσανά του, γιατί αυτά δεν έχουν τη ρίζα τους σε λάθος υπολογισμούς, αλλά στην πολιτική κατεδάφισης των λαϊκών δικαιωμάτων για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων που υπηρετούν και η ΕΕ και το ΔΝΤ», επισημαίνει το ΚΚΕ.

    Και προσθέτει ότι «οι όποιες διαφορές μεταξύ τους για τον υπολογισμό της ύφεσης, το κούρεμα του χρέους κλπ, δεν αφορούν το λαό, αλλά τον επιμερισμό της ζημιάς από την κρίση, μεταξύ ιμπεριαλιστικών κέντρων και τμημάτων του κεφαλαίου».

    [08] Κύκλωμα ορθοπεδικών εξάρθρωσε το ΣΔΟΕ

    Στο πλαίσιο των ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής, του αθέμιτου ανταγωνισμού και της διαφθοράς, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με την εισαγωγή και υπερτιμολόγηση ορθοπεδικών- ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ανακοινώθηκε σήμερα.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την έρευνα προέκυψε ότι εταιρεία ελληνικών συμφερόντων με έδρα τη νήσο ΜΑΝ, δωροδόκησε ορθοπεδικούς ιατρούς δημοσίων νοσοκομείων, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα της αλλοδαπής επιχείρησης.

    Από τον έλεγχο, των φορολογικών δηλώσεων και των τραπεζικών λογαριασμών σε ένδεκα (11) από τους ιατρούς, προέκυψαν αδικαιολόγητα ποσά ύψους 5.812.000 ευρώ. Απεστάλησαν στις αρμόδιες ΔΟΥ πληροφοριακά δελτία για υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων. Επίσης, υποβλήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία, μηνυτήριες αναφορές για το αδίκημα της δωροδοκίας ιατρών, οι οποίοι υπηρετούσαν κατά τις ελεγχόμενες χρήσεις σε θέσεις δημοσίων νοσοκομείων. Στις εμπλακείσες επιχειρήσεις καταλογίσθηκαν πρόστιμα του ΚΒΣ ύψους 18.845.000 ευρώ και πρόστιμα ΦΠΑ συνολικά 2.450.000 ευρώ.

    Δύο εκ των επιχειρήσεων προσήλθαν και συμβιβάστηκαν με το Υπουργείο Οικονομικών για το ποσό των 12.100.000 ευρώ, αποδεχόμενες την παράνομη συναλλαγή.

    Από το ΣΔΟΕ διεξάγεται έρευνα, μετά από εισαγγελική παραγγελία, σχετικά με τον χρηματισμό ιατρών σε πολλές πόλεις της Ελλάδας από γερμανική φαρμακευτική εταιρεία.

    Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν προκύψει στοιχεία για παράνομες χρηματοδοτήσεις ιατρών, προκειμένου να συνταγογραφούνται τα προϊόντα της εταιρείας.

    Η έρευνα συνεχίζεται με προσκλήσεις και έλεγχο των εμπλεκομένων.

    [09] Απελάθηκαν από τη Βουλγαρία τρεις βουλευτές της Χαμάς

    Τρεις βουλευτές του παλαιστινιακού ισλαμικού κινήματος Χαμάς που επισκέπτονταν για πρώτη φορά χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης απελάθηκαν σήμερα το πρωί από τη Βουλγαρία, ανακοίνωσε ο διοργανωτής της επίσκεψης και πρόεδρος μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που εδρεύει στη Σόφια, ο Μοχντ Αμπουάσι.

    "Πράκτορες της βουλγαρικής υπηρεσίας ασφαλείας DANS εισήλθαν σήμερα το πρωί στα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου διέμεναν οι τρεις βουλευτές και τους οδήγησαν στο αεροδρόμιο. Οι βουλευτές εγκατέλειψαν τη Σόφια για την Κωνσταντινούπολη στις 10.00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος), είπε ο Αμπουάσι.

    Οι βουλευτές είχαν φθάσει στη βουλγαρική πρωτεύουσα στις 13 Ιανουαρίου διαθέτοντας στο διαβατήριό τους θεώρηση έως ενός μήνα. Είχαν προσκληθεί από το Κέντρο Μελετών Μέσης Ανατολής για να λάβουν μέρος σε συνέδριο για τη Μέση Ανατολή που θα πραγματοποιείτο σήμερα στη Σόφια. Σύμφωνα με τον Αμπουάσι, οι βουλευτές έλαβαν γραπτή εντολή από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα. "Οι πράκτορες τους εξήγησαν ότι έπρεπε να φύγουν λόγω της μεγάλης πολιτικής πίεσης που ασκείται στη χώρα από το Ισραήλ".

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TV7 ότι οι βουλευτές έφυγαν από τη χώρα. "Οι άνθρωποι αυτοί εισήλθαν στη Βουλγαρία με θεώρηση του διαβατηρίου τους αλλά έδειξαν, αμέσως μετά την είσοδό τους στη Βουλγαρία, ότι είχαν διαφορετικά κίνητρα από αυτά που είχαν δηλώσει".

    Η Βουλγαρία έλαβε χθες τις αποστάσεις της από την επίσκεψη αυτή. Ήταν η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία της Χαμάς διέμενε σε χώρα της ΕΕ από τότε που η παλαιστινιακή οργάνωση κατεγράφη στον κατάλογο των "τρομοκρατικών οργανώσεων". Νωρίτερα μια αντιπροσωπεία της Χαμάς είχε μεταβεί στην Ελβετία ύστερα από πρόσκληση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, παρά τις διαμαρτυρίες του Ισραήλ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 15 February 2013 - 13:30:25 UTC