Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-04-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων ενόψει άφιξης της τρόικας
  • [02] "Δεμένα" σήμερα τα πλοία
  • [03] Έξι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Αργεντινή
  • [04] Νέα ιστοσελίδα για τον Πολιτισμό
  • [05] Εαρινή Γιορτή της Φύσης στην Καρδίτσα
  • [06] Είδος προς εξαφάνιση οι άνδρες!
  • [07] Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, λόγω καιρού
  • [08] Τζ. Κέρι: Η Ουάσινγκτον ανησυχεί για την κατάσταση στην Αίγυπτο
  • [09] Aπονεμήθηκαν τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
  • [10] Επιστήμονας της NASA ενώνει τις δυνάμεις του με τους ακτιβιστές για το περιβάλλον
  • [11] Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στα βόρεια προάστια
  • [12] Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού

  • [01] Σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων ενόψει άφιξης της τρόικας

    Σύσκεψη μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

    Στη σύσκεψη αναμένεται να εξετασθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες των τρεχόντων θεμάτων, ενόψει της άφιξης αύριο στην Αθήνα, των επικεφαλής της τρόϊκας.

    Ενστάσεις υπάρχουν ακόμα στο θέμα που αφορά τη διατήρηση του χαρατσιού στα ακίνητα, με το οποίο διαφωνεί η ΔΗΜΑΡ. Κατέστησε δε σαφές, οτι δεν πρόκειται να ψηφίσει κάτι τέτοιο. Για το θέμα αυτό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

    [02] "Δεμένα" σήμερα τα πλοία

    Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν σήμερατα πλοία, καθώς οι ναυτικοί πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας «ανασυγκρότηση και άλλες διατάξεις».

    Η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου συνεχίζεται στη Βουλή επί των άρθρων.

    Οι αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο κλιμακώνονται, καθώς στην απεργία συμμετέχουν και οι πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Ναυτιλίας, ενώ στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν οι υπάλληλοι των λιμανιών.

    Την απόσυρση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας, έστω και την τελευταία στιγμή, ζήτησαν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, από τα ναυτεργατικά σωματεία, τους λιμενεργάτες, τους υπαλλήλους του ΟΛΠ, του ΝΑΤ, του υπουργείου Ναυτιλίας, αλλά και της πλοηγικής υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες, κοινή σύσκεψη στα γραφεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

    [03] Έξι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Αργεντινή

    Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές, συνοδευόμενες από ισχυρούς ανέμους, που προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές, κυρίως στα προάστια του Μπουένος Άιρες. Από τις πλημμύρες, έχουν επηρεαστεί 350.000 άνθρωποι ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την Τρίτη, επικαλούμενα τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά και τον δήμαρχο του Μπουένος Άιρες, Μαουρίσιο Μάτσρι.

    Πολλοί αυθαίρετοι οικισμοί, έχουν πληγεί ιδιαίτερα, από την κακοκαιρία, που προκάλεσε διακοπές ρεύματος, πτώση δέντρων και διακοπή των δημοσίων συγκοινωνιών, κυρίως στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας της Αργεντινής.

    Το κεντρικό παρατηρητήριο του Μπουένος Άιρες, που αντιπροσωπεύει την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας, ανακοίνωσε ότι τα επίπεδα της βροχής που έπεσαν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έως τις επτά το πρωί της επόμενης ημέρας, μετρήθηκαν στα 155 χιλιοστά, που αντιπροσωπεύει ρεκόρ για την περιοχή.

    [04] Νέα ιστοσελίδα για τον Πολιτισμό

    Στην προβολή και την ενημέρωση της πολιτιστικής δραστηριότητας της Επικράτειας, στοχεύει ο νέος διαδικτυακός τόπος «festival.culture.gr», που αναρτήθηκε από τη Διεύθυνση Πολιτιστικών Δράσεων/Τμήμα Φεστιβάλ & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, σε συνεργασία με την Δ/νση Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού/Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.

    Η νέα ιστοσελίδα που είναι προσαρμοσμένη στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, έχει ως κύρια κατεύθυνση την πολιτιστική προβολή και τη διαμόρφωση θετικής εικόνας για την Ελλάδα, ενώ απώτερος στόχος είναι η συμβολή στη βελτίωση του ποιοτικού επιπέδου των φεστιβαλικών και των εν γένει σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

    Η λειτουργία της ιστοσελίδας festival.culture.gr δίνει έμφαση στην προβολή των πολιτιστικών δρώμενων της Επικράτειας, όπως προκύπτει από τη διαρκή χαρτογράφησή τους, μέσω επικοινωνίας και συνεργασίας με τις 13 περιφέρειες και τους 325 δήμους της χώρας.

    [05] Εαρινή Γιορτή της Φύσης στην Καρδίτσα

    Μεγαλύτερη διάρκεια και περισσότερο εμπλουτισμένη με εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα είναι η φετινή 2η Εαρινή Γιορτή της Φύσης που οργανώνεται από την ΟικόΣφαιρα, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας το τριήμερο 26, 27 και 28 Απρίλη.

    Πρόκειται για έναν νέο θεσμό πουάρχισε να «γεννιέται» στην πόλη της Καρδίτσας μια πόλη που συνεχίζει να αντιστέκεται οικολογικά, προσπαθώντας να δείξει ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής.

    Αποτελεί άλλωστε και την«φιλοσοφία» της Εαρινής Γιορτής της Φύσης που έχει σαν «οδηγό» την Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας που πραγματοποιείται εδώ και δώδεκα χρόνιακάθε Σεπτέμβρη, επίσης από την ΟικόΣφαιρα και από κοινού και με άλλους φορείς.

    Με επίκεντρο των εκδηλώσεων το αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, οι διοργανωτές έχουν ως στόχο να ενημερώσουν τον κόσμο για θέματα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

    Στην Εκθεσιακή Αγορά Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και οικολογικών δραστηριοτήτων, που θα στηθεί στη Δημοτική Αγορά, θα λάβουν μέρος δεκάδες εκθέτες που θα φθάσουν στην πόλη από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

    Παραγωγοί και επαγγελματίες θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, θα μας ενημερώσουν για την χρήση και τα πλεονεκτήματα των βιολογικών έναντι των συμβατικών και θα μας δείξουν πόσο σημαντικό είναι να αποκτήσουμε όλοι μας μια νέα οικολογική συνείδηση και ιδίως οι νέοι άνθρωποι.

    Η Εκθεσιακή Αγορά θα λειτουργεί από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ και αξίζει να την επισκεφθούν όλοι οι Καρδιτσιώτες και όχι μόνον.

    Το πρόγραμμα, εξάλλου, της 2ης Εαρινής Γιορτής της Φύσης περιλαμβάνει ένα πλήθος δραστηριοτήτων και παράλληλων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

    [06] Είδος προς εξαφάνιση οι άνδρες!

    To χρωμόσωμα Υ, που μόνο οι άνδρες διαθέτουν στο γενετικό υλικό τους, φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου συνεχώς και σε πέντε εκατομμύρια χρόνια θα έχει εξαφανιστεί, ακόμα και αν εξακολουθεί να υπάρχει το ανθρώπινο είδος. Αυτό υποστήριξε, σε διάλεξή της στην Καμπέρα, η καθηγήτρια Γενετικής Τζένη Γκρέϊβς που πρόσθεσε ότι σε κάποιες απομονωμένες ομάδες ανδρών η διαδικασία φθοράς του χρωμοσώματος Υ ίσως να έχει ήδη ξεκινήσει.

    «Τα νέα δεν είναι καλά για του ανδρικό φύλλο» ανέφερε η καθηγήτρια Γκρέϊβς μιλώντας στην Αυστραλιανή Ακαδημία Επιστημών. Οπως τόνισε η Γκρέιβς στη διάλεξή της «Κάποιος για να είναι αρσενικό χρειάζεται το χρωμόσωμα Υ.

    Περίπου 300 εκατομμύρια χρόνια πριν το Υ έφερε πάνω του 1.400 γονίδια, ενώ τώρα έχει μόνο 45. Εάν αυτός ο ρυθμός εκφυλισμού συνεχιστεί, τότε σε 5 εκατομμύρια χρόνια το Υ δεν θα φέρει καθόλου γονίδια. Το Υ χρωμόσωμα πεθαίνει, το θέμα είναι τι γίνεται μετά;»

    Το ανδρικό χρωμόσωμα Υ φέρει ένα γονίδιο το οποίο είναι αυτό που ευθύνεται για την ανάπτυξη του ανδρικού μορίου και για την έκκριση των ανδρικών ορμονών. Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι τι συμβαίνει με το ανδρικό φύλο σε περίπτωση που το χρωμόσωμα εκφυλιστεί και μαζί του εξαφανιστούν τα γονίδια τα οποία φέρει;

    Σ

    ύμφωνα με την καθηγήτρια Γκρέιβς, «οι άνθρωποι δεν έχουν την ικανότητα της παρθενογένεσης, όπως επί παραδείγματι έχουν μερικά ερπετά, αφού κάποια σημαντικά γονίδια για την ανάπτυξη του νέου οργανισμού προέρχονται από το αρσενικό».

    Μία από τις πιθανότητες λοιπόν είναι το χρωμόσωμα Υ και το κρίσιμο για τον βιολογικό καθορισμό του φύλου γονίδιο να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο -όπως συμβαίνει σε κάποια τρωκτικά- κι έτσι το είδος θα μπορεί να αναπαραχθεί. Ένα άλλο πιθανό αποτέλεσμα θα είναι η δημιουργία δύο ειδών ανθρώπων, τα οποία όμως δεν θα μπορούν να αναπαράγονται μεταξύ τους.

    [07] Πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, λόγω καιρού

    Στον προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, προσέκρουσε ελαφρά τα ξημερώματα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ», χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

    Το πλοίο έδεσε με τη βοήθεια ρυμουλκού και αποβιβάστηκαν με ασφάλειες επιβάτες και οχήματα.

    Στο «ΦΑΙΣΤΟΣ» επέβαιναν συνολικά 715 επιβάτες 107 φορτηγά, 74 οχήματα και 15 δίκυκλα.

    Το πλοίο αναμένεται να επιθεωρηθεί από τοπικό κλιμάκιο της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων και τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

    [08] Τζ. Κέρι: Η Ουάσινγκτον ανησυχεί για την κατάσταση στην Αίγυπτο

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι "πραγματικά ανήσυχες" για την πολιτική και οικονομική κατάσταση, αλλά και για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Αίγυπτο, δήλωσε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, ένα μήνα μετά την επίσκεψή του στο Κάιρο και τη συμφωνία παροχής αμερικανικής βοήθειας ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

    "Η κυβέρνηση Ομπάμα ανησυχεί πραγματικά για την πορεία που φαίνεται πως έχει πάρει η Αίγυπτος", τόνισε ο Κέρι στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στην Ουάσινγκτον με τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του Γιουν Μπιούνγκ-σε.

    "Ελπίζουμε πως υπάρχει ακόμα χρόνος για να αλλάξει πορεία. Όμως οι πρόσφατες συλλήψεις, η βία στους δρόμους και το γεγονός ότι η αντιπολίτευση δεν συμμετέχει στην πολιτική διαδικασία είναι λόγοι ανησυχίας", επισήμανε ο Κέρι.

    Ο αμερικανός υπουργός μετέβη στο Κάιρο στις 2 Μαρτίου ζητώντας από τον πρόεδρο Μόρσι και της αντιπολίτευση να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την αποκατάσταση της πολιτικής σταθερότητας και την αναδιάρθρωση της οικονομίας της χώρας, προσφέροντας παράλληλα στην Αίγυπτο βοήθεια 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης ο Κέρι πίεσε το Κάιρο να καταλήξει σε συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για δάνειο 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    [09] Aπονεμήθηκαν τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

    Σε «χαλαρή» ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, η τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2013.

    Καλύτερη ταινία ανακηρύχθηκε «Το Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού» του Έκτορα Λυγίζου, ο οποίος απέσπασε και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη, ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Γιάννης Παπαδόπουλος, κέρδισε το βραβείο α΄ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του.

    Ακολουθούν αναλυτικά, τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2013:

    Μεγάλου μήκους Ταινίας Μυθοπλασίας (απονέμεται στους παραγωγούς): Γιώργο Καρναβά, Εκτορα Λυγίζο, Αργύρη Παπαδημητρόπουλο και Ελίνα Ψύκου

    -Μεγάλου Μήκους Ταινίας Τεκμηρίωσης (Ντοκιμαντέρ) :«Ημερολόγια Αμνησίας» της Στέλλας Θεοδωράκη, όπως και το βραβείο «Λουκία Ρικάκη».

    -Μικρού Μήκους: «Χαμομήλι» του Νεριτάν Ζιντζιρία

    -Σκηνοθεσίας: Θάνος Αναστόπουλος για την ταινία «Η Κόρη».

    - Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη: Έκτορας Λυγίζος για την ταινία «Το Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού»

    - Σεναρίου: Θάνος Αναστόπουλος για την ταινία «Η Κόρη»

    -Α΄' Γυναικείου ρόλου: Αμαλία Μουτούση στην ταινία «Χαρά»

    - Α΄Ανδρικού ρόλου: Γιάννης Παπαδόπουλος στην ταινία «Το Αγόρι τρώει το Φαγητό του Πουλιού»

    -Β΄ Γυναικείου ρόλου: Κόρα Καρβούνη στην ταινία «J.A.C.E.» ( Just Another Confused Elephant)

    - Β΄Ανδρικού ρόλου: Ιερώνυμος Καλετσάνος στην ταινία «J.A.C.E.»

    - Φωτογραφίας: Ηλίας Αδάμης για την ταινία «Η Κόρη»

    -Μοντάζ: Ισοψήφισαν οι Στέλλα Φιλιπποπούλου για την ταινία «Αν?» και Τάκης Γιαννόπουλος, Λάμπης Χαραλαμπίδης και Πάνος Δαουλτζής για την ταινία «J .Α.C.E.»

    -Πρωτότυπης Μουσικής: Σταύρος Γασπαράτος για την ταινία «Αίμα»

    -Σκηνογραφίας: Ηλίας Λεδάκης για την ταινία «J.A.C.E.»

    - Ενδυματολογίας: Δέσποινα Χειμώνα για την ταινία «J.A.C.E.»

    - Ήχου: οι Μαρίνος Αθανασόπουλος, Κώστας Βαρυμποπιώτης, Αρης Λουζιωτης και Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος για την ταινία «Αν?»

    - Μακιγιάζ: Γιάννης Παμούκης για την ταινία J.A.C.E.

    - Ειδικών Εφφέ και Κινηματογραφικής Καινοτομίας: οι Βασίλης Ανδριόπουλος , Γιάννης Βαμβακάς, Γιώργος Αλαχούζος, Ρούλης Αλαχούζος και Δημήτρης Γκερπινής.

    [10] Επιστήμονας της NASA ενώνει τις δυνάμεις του με τους ακτιβιστές για το περιβάλλον

    Μία από τις κορυφαίες επιστημονικές προσωπικότητες της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για το κλίμα, παραιτήθηκε από την θέση ευθύνης που κατείχε ώστε να "καταστεί ελεύθερος" να επικρίνει την κυβερνητική κωλυσιεργία, σχετικά με την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

    Ο 72χρόνος Τζέιμς Χάνσεν, παραιτήθηκε από επικεφαλής του Ινστιτούτου Διαστημικών Μελετών της NASA, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

    Ο Χάνσεν, αναφέρουν οι New York Times, σχεδιάζει πλέον να ενώσει τις δυνάμεις του, στην κριτική που ασκείται στις ομοσπονδιακές και πολιτειακές υπηρεσίες για την αδυναμίας τους, να περιορίσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

    [11] Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στα βόρεια προάστια

    Έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κέντρο διασκέδασης στα βόρεια προάστια. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματίες, αλλά το νυχτερινό κέντρο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τα αίτια της έκρηξης τα οποία προς το παρόν παραμένουν άγνωστα. Ειδικοί πυροτεχνουργοί διενήργησαν έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί εάν στο κέντρο υπήρξε εκρηκτικός μηχανισμός.

    Το νυχτερινό κέντρο που καταστράφηκε, βρίσκεται στο ύψος του κόμβου της Βαρυμπόμπης στη Νέα Κηφισιά, στο ρεύμα προς Αθήνα.

    [12] Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού

    Ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού θα υπάρξουν απόσήμερα Τετάρτη έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου λόγω των στάσεων εργασίας των σιδηροδρομικών.

    Τα σωματεία των εργαζομένων πραγματοποιούν 8ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις από τις 16.00 έως τα μεσάνυχτα.

    Αναλυτικά τα δρομολόγια που ματαιώνονται είναι τα εξής:

    Μεταξύ Αθηνών - Λειανοκλαδίου - Καλαμπάκας - Θεσσαλονίκης - Αθηνών

    IC 54, IC 57, IC 56, IC 59, IC 60, IC 61, 1510 και 885

    Οι αμαξοστοιχίες 500 & 501 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη των επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

    Μεταξύ Αθηνών - Χαλκίδας - Αθηνών

    1550, 4530, 1552, 1554, 1556, 1558, 2530, 2532, 2534, 2536, 1557, 4531, 1559, 2531, 2533, 2535, 2537, 2539.

    Μεταξύ Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης - Δικαίων - Θεσσαλονίκης

    IC 90, 611, 1684, 1685, 1686.

    Επίσης, το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1681 στις 04. 05. & 06 Απριλίου 2013

    Μεταξύ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Φλώρινας - Θεσσαλονίκης

    739, 742, 3741, 3744, 743, IC 85, IC 86

    Μεταξύ Θεσσαλονίκης - Λάρισας - Θεσσαλονίκης

    2494, 2595, 2596, 2597, 2598, 2599, 3590, 3591, 3592, 3593 και 591

    Μεταξύ Λάρισας - Βόλου - Λάρισας

    2570, 2571, 2572, 2573, 2574, 2575, 2576, 2577

    Μεταξύ Λάρισας - Καλαμπάκας - Παλαιοφαρσάλου - Λάρισας

    886, 887, 888, 889, 562

    Μεταξύ Λειανοκλαδίου- Λαμίας - Στυλίδας - Λειανοκλαδίου

    5526, 5527, 5528, 5529, 6520, 6521, 6522, 6523, 6524, 6525,6526, 6527

    Μεταξύ Αγ. Αντρέα - Πάτρας - Ρίου - Αγ. Βασιλείου

    3301, 3302, 3303, 3304, 3305, 3306, 3307, 3308, 3309, 4300, 4301, 4302, 4303, 4304.

    Μεταξύ Αεροδρομίου - Κιάτου - Αεροδρομίου

    4418, 4420, 4422, 4424, 4426, 4428, 4430, 4432,4419, 4421, 4423, 4425, 4427, 4429, 4431, 4433.

    Επίσης ματαιώνονται τα δρομολόγια των λεωφορείων μεταξύ Κιάτου-Πάτρα & αντιστρόφως: Λ 10, Λ 12, Λ 07, Λ 09, Λ 11

    Μεταξύ Αεροδρομίου - Α. Λιοσίων - Αεροδρομίου

    4242, 4244, 4246, 4248, 4250, 4252, 4254, 4256, 4258, 4260, 4262, 4264, 4239, 4241, 4243, 4245, 4247, 4249, 4251, 4253, 42555, 4257, 4259, 4261, 4263, 4265

    Περισσότερες πληροφορίες στο επιβατικό κοινό παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 3 April 2013 - 6:30:29 UTC