Read the Latest International Press Articles on the Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-04-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ξεκινά η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο
  • [02] Στη Βηρυττό ο Κ.Τσιάρας για τη διάσωση των Μητροπολιτών
  • [03] Πασχαλινό μπαζάρ της UNICEF στο Μετρό Συντάγματος
  • [04] «Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ξενοφοβική και ρατσιστική»
  • [05] Δεν θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2013 τα φουτουριστικά γυαλιά της Google
  • [06] Τυχαία μετά από 12 χρόνια, βρέθηκε κομμάτι από ένα από τα αεροπλάνα που έπεσαν στους δίδυμους πύργους
  • [07] "Τσακάλι" στην επιβίωση αποδείχθηκε ένα τσακαλάκι που βρέθηκε με σπασμένα πόδια
  • [08] Περίπου 1,5 εκατ. δολάρια ξοδεύει το αφεντικό του Facebook για τα ταξίδια του
  • [09] Συνελήφθησαν 5 άτομα που σκηνοθέτησαν ληστεία σε βάρος ατόμου με κινητικά προβλήματα
  • [10] Συνελήφθη στην Αθήνα ο ύποπτος για τη δολοφονία 38χρονου στην Πάτρα
  • [11] Οι Ισλανδοί ψηφίζουν για να εκλέξουν νέο πρωθυπουργό
  • [12] Η Κίνα τίμησε τα 193 θύματα του σεισμού στην επαρχία Σιτσουάν
  • [13] Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου που κατέρρευσε στο Μπαγκλαντές

  • [01] Ξεκινά η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο

    Στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή της Βουλής εισάγεται σήμερα προς επεξεργασίατο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

    Η συζήτηση θα συνεχιστεί αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Το πολυνομοσχέδιοπεριλαμβάνει τα μέτρα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα για την καταβολή των δόσεων ύψους8,8 δισ. ευρώ.

    Η δόση των 2,8 δισ. ευρώ αναμένεται να εγκριθεί τη Μεγάλη Δευτέρα από το Euroworking Group.

    Αύριο το απόγευμα ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

    [02] Στη Βηρυττό ο Κ.Τσιάρας για τη διάσωση των Μητροπολιτών

    Για να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις προσπάθειες διάσωσης των δύο απαχθέντων Μητροπολιτών, με εντολή του υπουργού Δημ.Αβραμόπουλου, μετέβη στη Βηρυττό ο υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Τσιάρας.

    Η παρουσία του κ.Τσιάρα στην πρωτεύουσα του Λιβάνου κρίθηκε σκόπιμη για να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή, να έχει σειρά επαφών και διαβουλεύσεων και να συντονίζει τις προσπάθειες ανεύρεσης και απελευθέρωσης των δύο απαχθέντων Μητροπολιτών Χαλεπίου.

    [03] Πασχαλινό μπαζάρ της UNICEF στο Μετρό Συντάγματος

    Κάρτες, τετράδια, παιχνίδια, μπρελόκ και πολλά άλλα αντικείμενα περιλαμβάνει το πασχαλινό μπαζάρ της UNICEF, το οποίοθα είναι ανοικτό προς το κοινόαπό τις 9.00 έως τις 21.00, στο Μετρό Συντάγματος.

    Παράλληλα, στον χώρο λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας για τα παιδιά στη Συρία και τη δράση της οργάνωσης για τα παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο.

    [04] «Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ξενοφοβική και ρατσιστική»

    «Εμβάθυνση των σχέσεων» Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας συζήτησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας, κατά τις επαφές του στα κοινά Επιχειρησιακά Κέντρα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD).

    Μιλώντας στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας, ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη με Αμερικανούς αξιωματούχος.

    Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε ότι συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τρόποι μεταφοράς στην χώρα μας τεχνογνωσίας, μέσα στα πλαίσια του στόχου για να υπάρξει «ριζική αναδιάρθρωση της ελληνικής αστυνομίας».

    «Το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας μάς ενδιαφέρει πάρα πολύ, το έχουμε μελετήσει και επιχειρούμε να το εφαρμόσουμε» δήλωσε ο κ. Δένδιας.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην Ανεξάρτητη Υπηρεσία Ασύλου, στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και στη συνολική κυβερνητική πολιτική, η οποία έχει «συγκεκριμένα αποτελέσματα» και «αποκόμισε κολακευτικά λόγια» από τους εταίρους μας, όπως τόνισε, σημειώνοντας ότι τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους τριάντα χιλιάδες μετανάστες.

    Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε τα αρνητικά στοιχεία της Συνθήκης του Δουβλίνου, σημειώνοντας ότι «προτείνουμε ένα νέο μοντέλο» και «ως εταίροι και φίλοι να έχουμε όλοι μαζί τη δυνατότητα και την ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα».

    Επίσης, πρόσθεσε ότι «η χώρα μας έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και η Ελλάδα έπαψε να είναι ξέφραγο αμπέλι».

    Σε ερώτηση για την Χρυσή Αυγή, τα επεισόδια στην Μανωλάδα και ακραίες συμπεριφορές που «αμαυρώνουν την εικόνα» της χώρας, ο κ. Δένδιας είπε ότι αυτά που συνέβησαν στην Μανωλάδα «προσβάλλουν την ανθρώπινη οντότητα, η αστυνομία είχε αντιδράσει άμεσα» και ο ίδιος είχε επισκεφθεί την περιοχή.

    «Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ξενοφοβική και ρατσιστική» τόνισε χαρακτηριστικά. Για την δράση της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι είναι ένα «απαράδεκτο φαινόμενο» και εξέφρασε την άποψη ότι το «απαράδεκτο αυτό μόρφωμα θα εξαφανιστεί όταν η Ελλάδα θα εξέλθει από την κρίση», σημειώνοντας ότι «δεν πρόκειται να γίνουν αρεστές αυτές οι ακραίες συμπεριφορές».

    [05] Δεν θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2013 τα φουτουριστικά γυαλιά της Google

    Ο γίγαντας του διαδικτύου η εταιρεία Google, η οποία ανακοίνωσε την πώληση του φουτουριστικού συστήματος γυαλιών εντός του 2013, ζήτησε από τους πελάτες της να είναι υπομονετικοί. «Θα πρέπει να υποθέσουμε ότι θα μας πάρει κάποιο χρόνο », δήλωσε ο Έρικ Σμιτ, εκτελεστικός διευθυντής της Google, σε συνέντευξη στην Ουάσιγκτον.

    Η αμερικανική ομάδα άρχισε την αποστολή μόνο των πρωτοτύπων «Glass Google» των γυαλιών που είναι εξοπλισμένα με κάμερα και μικρόφωνο και είναι σε θέση να συνδεθούν στο Internet μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. «Είναι ακόμα πολύ νωρίς», σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Google. «Σκεφτείτε το σαν μια επιλογή για την οποία η Google κάνει πολλές δοκιμές μέχρι να είμαστε πολύ καλοί », συμπλήρωσε.

    Ο συνιδρυτής της Google, είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι τα γυαλιά θα διατεθούν σε ευρεία χρήση φέτος με τιμή θα κυμαίνεται λιγότερο από 1.500 δολάρια ανά μονάδα.

    [06] Τυχαία μετά από 12 χρόνια, βρέθηκε κομμάτι από ένα από τα αεροπλάνα που έπεσαν στους δίδυμους πύργους

    Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε κοντά στον τόπο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, ένα εξάρτημα από αεροπλάνο που προέρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, από ένα εκ των δυο αεροσκαφών, που συνετρίβησαν στους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

    «Μέρος του συστήματος προσγείωσης, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από τα αεροπλάνα που χτύπησαν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, βρέθηκε σφηνωμένο μεταξύ δύο κτιρίων στο κάτω Μανχάταν », είπε ότι ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Πολ Μπράουν.

    Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι το κομμάτι από το αεροπλάνο έχει ευδιάκριτο αριθμό πλαισίου της Boeing. Ο ίδιος δεν διευκρίνισε το μέγεθος του ευρήματος, αλλά το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ανέφερε ότι είναι περίπου 1,5 μέτρα.

    Ο χώρος μεταξύ των δύο κτιρίων είναι εξαιρετικά στενός, και αυτό εξηγεί κατά κάποιο τρόπο γιατί το συγκεκριμένο τμήμα του αεροσκάφους είχε ξεφύγει από τους ερευνητές, για σχεδόν 12 χρόνια. Η αστυνομία «δημιούργησε μια περίμετρο ασφαλείας γύρω από την περιοχή, όπως στις σκηνές εγκλήματος, και έχει περιορίσει την πρόσβαση», δήλωσε ο κ. Μπράουν.

    [07] "Τσακάλι" στην επιβίωση αποδείχθηκε ένα τσακαλάκι που βρέθηκε με σπασμένα πόδια

    "Τσακάλι" στην επιβίωση αποδείχθηκε ένα πολύ νεαρό ζώο που έπεσε θύμα τροχαίου και διασώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Δράσης για την Άγρια Ζωή και του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης.

    Το μικρό τσακάλι είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι, πολύ σοβαρά τραυματισμένο, μεταξύ Σταυρού και Ολυμπιάδος, μετά από σύγκρουση με διερχόμενο όχημα. Ο οδηγός ενημέρωσε τις περιβαλλοντικές οργανώσεις που παρέλαβαν το ζώο και το εγχείρησαν άμεσα οι κτηνίατροι Παναγιώτα Βελέντζα και Γιώργος Εμμανουήλ. Παρά τις αρχικές προβλέψεις, κατάφερε με εντατική φροντίδα να ανακάμψει, να ξεπεράσει τα πολύ σοβαρά πολλαπλά κατάγματα στα πόδια του και να είναι πλέον έτοιμο να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

    Το ζώο θα ζει ελεύθερο από την Κυριακή 28 Απριλίου οπότε και θα γίνει η επιχείρηση επανένταξης, κοντά στην περιοχή που αρχικά εντοπίστηκε, σε παράκτια ζώνη με μεσογειακή βλάστηση, η οποία αποτελεί βιότοπο για το είδος αφού πρώτα ραδιοσημανθεί για να παρακολουθούνται οι μετακινήσεις του στο μέλλον.

    [08] Περίπου 1,5 εκατ. δολάρια ξοδεύει το αφεντικό του Facebook για τα ταξίδια του

    Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μάρκ Ζούκεμπεργκ έλαβε συνολική αποζημίωση 1,99 εκατομμύρια δολάρια για το έτος 2012, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 16% σε σύγκριση με το 2011, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που εξέδωσε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

    Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού (περίπου 1,22 εκατ.) καταβλήθηκαν σε πληρωμή υπηρεσιών, όπως ταξίδια με ιδιωτικό αεροπλάνο για προσωπικούς λόγους. Τα χρήματα αυτά είναι υποχρεωμένο να καταβάλει το Facebοok για την ασφάλεια του ιδρυτή του.

    Το Facebook το περασμένο έτος είδε τις πωλήσεις του να κάνουν άλμα 37% στα 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά εμφάνισε καθαρά κέρδη μόνο 53 εκατομμύρια δολάρια . Η χρονιά σημαδεύτηκε επίσης από το χρηματιστηριακό κραχ του ομίλου, ο οποίος εισήχθη με τυμπανοκρουσίες στον δείκτη Nasdaq τον περασμένο Μάιο, στην τιμή των 38 δολαρίων, αλλά έπεσε το καλοκαίρι σε λιγότερο από το μισό, της αρχικής τιμής της μετοχής .

    Για την μετοχική αξία της εταιρείας υπήρξε μια μικρή ανάκαμψη προς το τέλος του έτους, χάρη στην πρόοδο που επιτελέστηκε στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, αλλά το κλείσιμο στα 26,85 δολάρια το βράδυ της Παρασκευής, παραμένει πολύ κάτω από την τιμή εισαγωγής της μετοχής στο χρηματιστήριο.

    Αυτή η πτωτική πορεία επηρέασε και τη θέση του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Facebook, ο οποίος κατέχει το 29,3% της εταιρείας, στην ετήσια κατάταξη των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes. Ο Ζούκεμπεργκ καταλαμβάνει την 66η θέση, με περιουσία του υπολογίζεται σε "μόλις" 13,3 δισεκατομμύρια, έναντι 17,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ήταν στις αρχές του 2012.

    [09] Συνελήφθησαν 5 άτομα που σκηνοθέτησαν ληστεία σε βάρος ατόμου με κινητικά προβλήματα

    Ληστεία σε βάρος 38χρονου με κινητικά προβλήματα, σκηνοθέτησαν πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, που συνελήφθησαν απο την αστυνομία στον Πειραιά και το Πέραμα και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

    Το θύμα, που είναι συγγενής ενός εκ των δραστών, είχε λάβει τα χρήματα ως αποζημίωση απο εργατικό ατύχημα και τα είχε κρύψει κάτω απο το στρώμα του κρεβατιού του.

    Η αστυνομία στη διάρκεια της προανάκρισης, διαπίστωσε ότι ο ένας εκ των δραστών, συμμετείχε και σε ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σαλαμίνα.

    Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 189.900 ευρώ.

    [10] Συνελήφθη στην Αθήνα ο ύποπτος για τη δολοφονία 38χρονου στην Πάτρα

    Συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Άγιο Δημήτριο Αττικής ο 31χρονος που θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση την περασμένη εβδομάδα στην οδό Ανθείας στην Πάτρα όπου έπεσε νεκρός από σφαίρες ένας 38χρονος και τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του.

    Ο 31χρονος συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση της ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ στο σπίτι που κρυβόταν χωρίς θα προβάλει αντίσταση και θα μεταφερθεί στην Πάτρα όπου διενεργείται και η προανάκριση για το έγκλημα.

    [11] Οι Ισλανδοί ψηφίζουν για να εκλέξουν νέο πρωθυπουργό

    Οι Ισλανδοί προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να εκλέξουν το νέο τους κοινοβούλιο και τον νέο πρωθυπουργό τους, ο οποίος είναι πιθανό να προέρχεται από δύο κόμματα της αντιπολίτευσης. Είναι τα ίδια κόμματα που κυριαρχούσαν στη φιλελευθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού τομέα, η χρεοκοπία του οποίου το 2008 βύθισε στην ύφεση τη χώρα.

    Η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας δείχνει επικρατέστερο τον 43χρονο συντηρητικό Μπγιάρνι Μπενεντίκτσον, έναντι του κεντρώου Σίγκμουντουρ Νταβίντ Γκουνλάουγκσον, 38 ετών.

    Οι δύο άνδρες συμφωνούν σε ένα σημείο: δεν επιθυμούν την ένταξη στην ΕΕ, αντίθετα με την απερχόμενη κυβέρνηση που είχε αρχίσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις το 2009.

    Θα είναι μια ανανέωση γενεών, καθώς η απερχόμενη πρωθυπουργός Γιόχανα Σιγκουρδαντότιρ αποχαιρέτησε χθες την πολιτική σε ηλικία 70 ετών ενώπιον 300 οπαδών της.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Gallup, που διεξήχθη από 18 έως 25 Απριλίου, το δεξιό Κόμμα Ανεξαρτησίας συγκεντρώνει 27,9% των προθέσεων ψήφου, έναντι του κεντρώου Προοδευτικού Κόμματος με 24,7%. Τα δύο αυτά κόμματα που έχουν συνηθίσει να κυβερνούν μαζί, αναμένεται να σχηματίσουν συνασπισμό.

    Ο συνασπισμός αυτός αναμένεται να διαδεχθεί τον αριστερό συνασπισμό που είχαν επιλέξει οι Ισλανδοί μεσούσης της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2009, καθώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι δύο συνιστώτες του, η Συμμαχία (σοσιαλδημοκράτες) λαμβάνει 14,6% και το Κίνημα Αριστεράς-Πρασίνων 10%.

    Στην προεκλογική εκστρατεία κυριάρχησε η δυσαρέσκεια απέναντι σε μια κυβέρνηση που έλαβε αντιλαϊκά μέτρα για την ανόρθωση των δημοσίων οικονομικών.

    Η Σιγκουρδαντότιρ εφάρμοσε στη διάρκεια μεγάλου μέρους της θητείας της συνταγές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο δάνεισε στο Ρέικιαβικ 1,6 δισεκατομμύριο ευρώ την περίοδο 2008-2011.

    [12] Η Κίνα τίμησε τα 193 θύματα του σεισμού στην επαρχία Σιτσουάν

    Η επαρχία Σιτσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα ολοκλήρωσε σήμερα το δημόσιο πένθος μιας εβδομάδας που κήρυξε μετά το σεισμό που έπληξε την περιοχή προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 193 ανθρώπων, τον τραυματισμό 13.000, ενώ 25 άνθρωποι φέρονται ως αγνοούμενοι.

    Η τελετή για την λήξη του πένθους άρχισε σήμερα υπό τον ήχο των σειρήνων, στις 8.02' τοπική ώρα (3.02' ώρα Ελλάδος), ακριβώς την ώρα που η γη της Σιτσουάν σείστηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ ακολούθησαν τρία λεπτά σιγής, μετέδωσε το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

    Η κρατική τηλεόραση CCTV έδειξε σκηνές από την τελετή που πραγματοποιήθηκε με πενθούντες να υποκλίνονται αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα.

    Ο σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών ήταν αιτία επίσης δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι να μείνουν άστεγοι.

    Οι μετασεισμοί και τα προβλήματα πρόσβασης στις πληγείσες περιοχές ήταν τα μεγάλα εμπόδια στο έργο των σωστικών συνεργείων.

    Την Πέμπτη τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι διασώστες απεγκλώβισαν έναν 78χρονο από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά το σεισμό.

    [13] Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου που κατέρρευσε στο Μπαγκλαντές

    Η αστυνομία του Μπαγκλαντές ανακοίνωσε τη σύλληψη των δύο ιδιοκτητών του εργοστασίου ενδυμάτων, που κατέρρευσε την Τετάρτη κοντά στην Ντάκα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 323 ανθρώπους, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά για τον αριθμό των θυμάτων.

    Η αστυνομία αναμένεται να κινήσει τη νομική διαδικασία για «φόνο εξ αμελείας» καθώς οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην εργασία τους, παρά τις ρωγμές που εμφανίστηκαν στο κτίριο και οδήγησαν στην κατάρρευσή του.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 27 April 2013 - 8:30:23 UTC