Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-05-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πώς θα ελεγχθούν οι φορολογικές υποθέσεις των οποίων επίκειται ο χρόνος παραγραφής
  • [02] Μ. Κεφαλογιάννης: Έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε την Ελλάδα
  • [03] Ο Αλόνσο πανηγυρίζει τη νίκη του στα πάτρια εδάφη

  • [01] Πώς θα ελεγχθούν οι φορολογικές υποθέσεις των οποίων επίκειται ο χρόνος παραγραφής

    Την απόφαση που ορίζει τα κριτήρια με βάση τα οποία θα ελεγχθούν οι ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις των οποίων επίκειται ο χρόνος παραγραφής, εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

    Με την απόφαση διευκρινίζεται ότι η επιλογή των υποθέσεων που θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα θα γίνει με βάση τα κριτήρια ανάλυσης κινδύνου, τα οποία έχουν προσδιορισθεί με παλαιότερες αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών.

    Αυτά αφορούν μεταξύ άλλων το είδος της επιχείρησης, το ύψος των ακαθάριστων εσόδων, την περιοχή που δραστηριοποιείται, τη φορολογική συμπεριφορά της κ.ά. Εξάλλου, όπως διευκρινίζεται στην απόφαση, θα επιλεγεί και ένα επιπλέον δείγμα που θα αντιστοιχεί στο 20% των υποθέσεων από τον προϊστάμενο της κάθε ελεγκτικής υπηρεσίας, με βάση επιβαρυντικά στοιχεία για την επιχείρηση.

    [02] Μ. Κεφαλογιάννης: Έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε την Ελλάδα

    Στη φιλοδοξία της ΝΔ «να τα αλλάξουμε όλα» και στους άξονες και τις προτεραιότητες για την ανάπτυξη της Κρήτης επικεντρώθηκε το προσυνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, παρουσία του γραμματέα της πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου, Μανώλη Κεφαλογιάννη και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Μανούσου Βολουδάκη, όλων των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στη μεγαλόνησο καθώς και πολλών στελεχών αλλά και οπαδών της ΝΔ.

    Κατά τη διάρκεια του προσυνεδρίου βουλευτές, ο γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ αλλά και στελέχη της ΝΔ έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση, στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τον περιορισμό της ανεργίας.

    Ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στο κόμμα της ΝΔ και παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά σε όλους τους πρώην προέδρους της, στάθηκε στον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και στις προσπάθειες που με επιτυχία - όπως είπε- καταβάλλει για να αποκτήσει η χώρα την αίγλη που έχει χαθεί, τονίζοντας ότι είναι σεβαστός στο εσωτερικό και το εξωτερικό και επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα αποκατάστησε το κύρος της μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, προσθέτοντας ότι οι αρχές «της παράταξης μας θα βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο».

    "Αυτή τη στιγμή έχουμε τη θέληση και την υποχρέωση να αλλάξουμε την Ελλάδα" τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης."Φιλοδοξούμε να τα αλλάξουμε όλα, να συνεισφέρουμε θετικά στην πατρίδα." συμπλήρωσε. "Είμαστε υπερήφανοι για την παράταξη που είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών. Όταν η χώρα έχει δυσκολίες, η παράταξη της ΝΔ καλείται να τη βγάλει από τα αδιέξοδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας" πρόσθεσε ο Μ. Κεφαλογιάννης.

    "Θέλουμε να συνεισφέρουμε θετικά στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να αλλάξει την Ελλάδα. Νομίζω ότι στην πορεία προς το Συνέδριο θα έχουμε πολύ θετικά πράγματα να πούμε και να αποφασίσουμε, βοηθώντας την κοινή προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι για να βγει η Ελλάδα από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης δίνοντας το στίγμα του επερχόμενου συνεδρίου της ΝΔ.

    Τέλος εμφανώς ικανοποιημένος απ την προσυνεδριακή διαδικασία σ όλη τη χώρα και σήμερα στην Κρήτη, υπογράμμισε ότι «στην πορεία προς το Συνέδριο θα έχουμε πολύ θετικά πράγματα να πούμε και να αποφασίσουμε, βοηθώντας την κοινή προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε όλοι για να βγει η Ελλάδα από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα».

    [03] Ο Αλόνσο πανηγυρίζει τη νίκη του στα πάτρια εδάφη

    Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ο νικητής του γκραν πρι της Ισπανίας, 5ου φετινού αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ενα, που έγινε στην πίστα του Μοντμέλο, κοντά στη Βαρκελώνη.

    Ο οδηγός της Φεράρι πανηγύρισε για δεύτερη φορά τη νίκη στον αγώνα της πατρίδας του (είχε επικρατήσει και το 2006, τότε με τη Ρενό), ενώ πήρε και τη δεύτερη καρό σημαία της φετινής χρονιάς, μετά από το γκραν πρι της Σανγκάης.

    Στο βάθρο των νικητών, και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση, ανέβηκε και ο έτερος οδηγός της Φεράρι, ο Βραζιλιάνος Φελίπε Μάσα, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκε ο Φινλαδός Κίμι Ραϊκόνεν με Λότους.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 12 May 2013 - 14:30:20 UTC