Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-06-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το σχέδιο για τη μεταβατική δημόσια τηλεόραση στη σύσκεψη των αρχηγών
  • [02] Αρχές Ιουλίου η επιστροφή της τρόικας
  • [03] Έως 21 Ιουνίου πρέπει οι τράπεζες να αποστείλουν τα στοιχεία τόκων των καταθετικών λογαριασμών
  • [04] Επτά σημεία εξυπηρέτησης των Αθηναίων από σήμερα σε λειτουργία
  • [05] Δεύτερη νύχτα διαμαρτυριών στη Βραζιλία
  • [06] Άγνωστες περιπέτειες των λίθων της ζωφόρου του Παρθενώνα στα τέταρτα γενέθλια του Μουσείου Ακρόπολης
  • [07] Παγκόσμια Ημέρα Δρεπανοκυτταρικής Νόσου η σημερινή
  • [08] Η ανεργία των νέων στο επίκεντρο συνάντησης των υπουργών Εργασίας της ΕΕ
  • [09] Ανακαλύφθηκε υποατομικό σωματίδιο που παραπέμπει σε κάποια άγνωστη εξωτική μορφή ύλης
  • [10] Η Αμερική ξαναθυμάται τη ...δουλεία
  • [11] Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ
  • [12] Σίδνεϊ και Μελβούρνη τιμούν τον Κωνσταντίνο Καβάφη
  • [13] Ασθένεια η παχυσαρκία στις ΗΠΑ
  • [14] Προσωρινός αποκλεισμός της Κάμπελ για υπόθεση ντόπινγκ

  • [01] Το σχέδιο για τη μεταβατική δημόσια τηλεόραση στη σύσκεψη των αρχηγών

    Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζει η κυβέρνηση το σχέδιο για τη μεταβατική δημόσια τηλεόραση σύμφωνα και με την προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςαναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο στη νέα σύσκεψη που θα έχει με τους δύο άλλους πολιτικούς αρχηγούςσήμερα το απόγευμα.

    Το νέο σχήμα θα υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών και θα δημιουργηθεί προς τούτο αρμόδια διεύθυνση. Θα λειτουργεί με προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην οποία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αν επιθυμούν, θα τοποθετήσουν δικά τους στελέχη όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός στους κυβερνητικούς εταίρους.

    [02] Αρχές Ιουλίου η επιστροφή της τρόικας

    Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε χθες η συζήτηση του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας οι οποίοι μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την πολύωρη σύσκεψη που είχαν με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

    Στη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών τέθηκαν επί τάπητος όλα τα εκκρεμή ζητήματα όπως η πορεία των αποκρατικοποιήσεων, το σχέδιο για την ΕΡΤ και το έλλειμμα στον ΕΟΠΥΥ. Η κυβέρνηση έθεσε εκ νέου το θέμα μείωσης του φόρου στην εστίαση από 23% στο 13%.

    Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναχωρούν για το εξωτερικό και θα επιστρέψουν στη χώρα αρχές Ιουλίου για να συνεχιστούν οι συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση.

    [03] Έως 21 Ιουνίου πρέπει οι τράπεζες να αποστείλουν τα στοιχεία τόκων των καταθετικών λογαριασμών

    Εως και την 21η Ιουνίου όλα τα πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουν αποστείλει στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών τα στοιχεία με τους τόκους καταθέσεων των πελατών τους για το 2012, καθώς και τον φόρο που παρακρατήθηκε.

    Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στόχος όπως αναφέρεται σ αυτήν είναι να διευκολυνθούν οι διασταυρώσεις των φορολογικών στοιχείων που διενεργούνται για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

    Παράλληλα, η απόφαση αυτή σχετίζεται με το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αναγράψουν στη φορολογική τους δήλωση τους τόκους των καταθέσεων τους. Το υπουργείο Οικονομικών θα αποτυπώσει τα στοιχεία που θα παραλάβει από τις τράπεζες στις φορολογικές δηλώσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι στη διαδικασία αυτή.

    [04] Επτά σημεία εξυπηρέτησης των Αθηναίων από σήμερα σε λειτουργία

    Απόσήμερα ξεκινούν σε κάθε μία από τις επτά δημοτικές κοινότητες του Δήμου της Αθήνας τα Σημεία Εξυπηρέτησης του Δημότη, τα οποία θα διευκολύνουν τους δημότες της πρωτεύουσας σε 154 καθημερινές συναλλαγές του.

    Τα Σημεία Εξυπηρέτησης του Δημότη (ΣΕΔ) θα λειτουργούν σε διευρυμένο ωράριο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη. Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., ενώ θα λειτουργούν και το Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

    Όπως επισημαίνεται από το δήμο Αθηναίων, τα ΣΕΔ είναι ολοκληρωμένες δημοτικές υπηρεσίες οι οποίες διεκπεραιώνουν για λογαριασμό του δημότη ή της επιχείρησης πάνω από 150 αρμοδιότητες.

    Τα Σ.Ε.Δ. αφορούν αμιγώς υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και όχι υπηρεσίες του κεντρικού κράτους.

    [05] Δεύτερη νύχτα διαμαρτυριών στη Βραζιλία

    Περίπου 50.000 Βραζιλιάνοι διαδήλωσαν και πάλι χθες το βράδυ στο Σάο Πάολο, όπου η πρόεδρος Ντίλμα Ρούσεφ συνομίλησε, στη διάρκεια μιας επίσκεψης-αστραπή, με τον πολιτικό μέντορά της, τον πρώην πρόεδρο Λούλα, την επομένη των ιστορικών διαδηλώσεων που σημειώθηκαν σ' όλη τη χώρα, ενώ νωρίτερα είχε παραδεχθεί την ανάγκη για καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες και πιο υπεύθυνη διακυβέρνηση.

    Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε περίπου τριάντα μικρότερες πόλεις, όπως το Σάο Γκονσάλο κοντά στο Ρίο, όπου διαδήλωσαν 5.000 άνθρωποι, ή το Ζουαζέιρο ντο Νόρτε (βορειοανατολική Βραζιλία), όπου 8.000 διαδηλωτές εμπόδισαν τον δήμαρχο της πόλης να βγει από ένα τραπεζικό κατάστημα, αλλά επίσης τις πόλεις Μανάους και Φλόριανόπολις. Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης στο Μπέλο Οριζόντε, όπου η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρή.

    Στην ομιλία της από την Μπραζίλια, η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά, η πρόεδρος δήλωσε πως η κυβέρνησή της παραμένει προσηλωμένη στην κοινωνική αλλαγή και ακούει προσεκτικά τα παράπονα που εκφράζονται στις διαδηλώσεις. "Η Βραζιλία ξύπνησε πιο δυνατή σήμερα", τόνισε η Ρούσεφ στην ομιλία της. "Το μέγεθος των χθεσινών διαδηλώσεων δείχνει την ενέργεια της δημοκρατίας μας, τη δύναμη της φωνής των δρόμων και την ευγένεια του πληθυσμού μας".

    Το Πόρτο Αλέγκρε, η Ρεσίφε και άλλες πόλεις της Βραζιλίας ανακοίνωσαν ήδη χθες μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα δημόσιας μεταφοράς, η αύξηση των οποίων έδωσε το έναυσμα για τις διαδηλώσεις που ξεκίνησαν από το Σάο Πάολο και διαδόθηκαν γρήγορα σ' ολόκληρη τη χώρα.

    Εκτός από τις τιμές των εισιτηρίων των λεωφορείων ή του μετρό, οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται επίσης για τις κολοσσιαίες δαπάνες (11 δισεκ. ευρώ) που έχει αναλάβει η χώρα για τη διεξαγωγή σ' ένα χρόνο του Μουντιάλ, ενώ οι δημόσιες υπηρεσίες όπως αυτή της υγείας αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.

    [06] Άγνωστες περιπέτειες των λίθων της ζωφόρου του Παρθενώνα στα τέταρτα γενέθλια του Μουσείου Ακρόπολης

    Με αφορμή τα τέταρτα γενέθλιά του, το Μουσείο Ακρόπολης προσκαλεί τους επισκέπτες τουαύριο Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 να ανακαλύψουν μαζί με τους Αρχαιολόγους -Φροντιστές τις ιστορίες των λίθων της ζωφόρου του Παρθενώνα τα τελευταία 300 χρόνια: Τι σημαίνουν οι διάσπαρτες οπές στερέωσης στην παράσταση του ιππέα με το ατίθασο άλογο της δυτικής ζωφόρου; Πώς έγινε η αποκόλληση της παράστασης του λίθου ΙΙΙ της νότιας ζωφόρου από το συνεργείο του Έλγιν το 1803; Ποια ήταν τα στάδια λάξευσης του λίθου ΙΙ της βόρειας ζωφόρου;

    Τέσσερις ειδικές οθόνες θα τοποθετηθούν στην Αίθουσα του Παρθενώνα, μία σε κάθε πλευρά της ζωφόρου, με τρισδιάστατες παραστάσεις των λίθων. Στην κατανόηση των αναπαραστάσεων των λίθων της ζωφόρου βοηθούν τα σχέδια και οι λιθογραφίες ξένων περιηγητών που προηγήθηκαν του βομβαρδισμού του Παρθενώνα το 1687 από τον Μοροζίνι, ενώ η επανασυγκόλληση σκόρπιων θραυσμάτων που βρέθηκαν οδηγούν σήμερα στην τρισδιάσταση αποκατάστασή τους με συνδυασμό πρωτοτύπων και εκμαγείων.

    Ώρες παρουσιάσεων στα ελληνικά: 11 π.μ., 12 μεσημ., 1 μ.μ., 2 μ.μ., 5 μ.μ., 6 μ.μ., 7 μ.μ., 8 μ.μ., 9 μ.μ.

    [07] Παγκόσμια Ημέρα Δρεπανοκυτταρικής Νόσου η σημερινή

    Αφιερωμένη στη γνωριμία με τη δρεπανοκυτταρική νόσο και την πρόληψή της είναι ησημερινή Παγκόσμια Ημέρα Δρεπανοκυτταρικής Νόσου.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας Πασχόντων από Δρεπανοκυτταρική και Μικροδρεπανοκυτταρική Αναιμία και το Κέντρο Αναφοράς Πρόληψης Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου του νοσοκομείου «Λαϊκό» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, με τη συμμετοχή επιστημόνων, αρμοδίων φορέων και πασχόντων, στις 17:30, στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού «ΑΘΗΝΑ 9,84» στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (Πειραιώς 100).

    Η είσοδος είναι ελεύθερη.

    [08] Η ανεργία των νέων στο επίκεντρο συνάντησης των υπουργών Εργασίας της ΕΕ

    Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής ΑσφάλιΒ­σης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση των υπουργών Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διεξάγεται σήμερα και εν συνεχεία στο Συμβούλιο ΑπασΒ­χόλησης της ΕΕ στο Λουξεμβούργο στις 20-21 Ιουνίου 2013.

    Η συνάντηση της Μαδρίτης πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμαΒ­σίας της «Στρογγυλής Τραπέζης για την προώθηση της απασχόλησης των νέων στην Ευρώπη» η οποία οργανώνεται από την καγκελάριο της ΓερμαΒ­νίας Α.Μέρκελ, στο Βερολίνο στις 3 Ιουλίου 2013 και στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι υπουργοί Εργασίας της Ε.Ε.

    Η «Στρογγυλή Τράπεζα» του Βερολίνου σηματοδοτεί μια πανευρωπαϊκή κινητοποίηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μείζονος προβλήμαΒ­τος της ανεργίας των νέων, ιδιαίτερα στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, μέσω της διεύρυνσης των χρηματοδοτικών εργαλείων για τις μικροΒ­μεσαίες επιχειρήσεις και της αναζήτησης αποτελεσματικών τρόπων εφαρμοΒ­γής της πρωτοβουλίας «Εγγυήσεις για τους Νέους» (Youth GuaranΒ­tee).

    Τόσο στη συνάντηση της Μαδρίτης, όσο, κυρίως, σ? αυτή του Βερολίνου στις 3 Ιουλίου, ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης αναμένεται ν' αναδείξει τις επιπτώΒ­σεις της πρωτοφανούς ύφεσης τα πέντε τελευταία χρόνια στην απασχόΒ­ληση των νέων στην Ελλάδα, προτείνοντας, παράλληλα, την υλοποίηση εκτεταμένων παρεμβάσεων που θα δίνουν κίνητρα στις επιχειρήσεις για την πρόσληψη άνεργων νέων και τη δημιουργία νέων, πρόσθετων θέσεων εργαΒ­σίας, ιδίως δε σε εξωστρεφείς, καινοτόμους και παραγωγικούς κλάΒ­δους της ελληνικής οικονομίας.

    [09] Ανακαλύφθηκε υποατομικό σωματίδιο που παραπέμπει σε κάποια άγνωστη εξωτική μορφή ύλης

    Δύο μεγάλες ανεξάρτητες επιστημονικές ομάδες, μία στην Ιαπωνία και μία στην Κίνα, ανακοίνωσαν ότι για πρώτη φορά ανίχνευσαν στους επιταχυντές τους σαφείς ενδείξεις για ένα υποατομικό σωματίδιο που αποτελείται από τέσσερα κουάρκ. Το εν λόγω σωματίδιο, που ονομάστηκε Zc(3900), είναι πιθανό ότι υπήρχε από τις πρώτες στιγμές μετά τη δημιουργία του σύμπαντος με την «Μεγάλη Έκρηξη».

    Τα κουάρκ (και τα αντι-κουάρκ που αποτελούν την αντιύλη) είναι τα πιο θεμελιώδη σωματίδια της ύλης και δεν μπορούν να διαιρεθούν περαιτέρω. Συγκροτούν τα μεγαλύτερα στοιχειώδη σωματίδια, τα πρωτόνια και νετρόνια, τα οποία, με τη σειρά τους, απαρτίζουν τα άτομα. Μέχρι σήμερα, οι φυσικοί θεωρούσαν ότι τα υποατομικά σωματίδια περιέχουν είτε τρία κουάρκ (όπως τα πρωτόνια και νετρόνια), είτε δύο (όπως τα πιόνια και τα καόνια που υπάρχουν στην κοσμική ακτινοβολία).

    [10] Η Αμερική ξαναθυμάται τη ...δουλεία

    Δύο άνδρες και μία γυναίκα, στο Οχάιο των ΗΠΑ, κατηγορούνται από τις ομοσπονδιακές αρχές για δουλεία, αφού φέρεται ότι κρατούσαν αιχμάλωτες μία ανάπηρη γυναίκα και την κόρη της για τουλάχιστον από δύο χρόνια, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

    Τα τρία άτομα φέρεται ότι απειλούσαν τη γυναίκα και την κόρη της με μεγάλα φίδια, ενώ τις ανάγκαζαν να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο όπου ένα ιγκουάνα ήταν εκτός γυάλας, προκειμένου να τις εκφοβίσουν ώστε να μη διαφύγουν.

    Η μητέρα δεχόταν ξυλοδαρμούς και απειλές με όπλα, ενώ αναγκαζόταν να κάνει χειρωνακτικές εργασίες, ανακοίνωσε το υπουργείο. Αυτή και η κόρη της στερούνταν τροφής, ενώ απειλούνταν, εκτός από τα ερπετά και με μεγάλα σκυλιά ράτσας πίτμπουλ.

    Ο Τζόρντι Κάλαχαν, 26 ετών, ο Ντάνιελ Μπράουν, 31 ετών και η Τζέσικα Χαντ, 31 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δουλεία και καταναγκαστική εργασία.

    [11] Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ

    Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ διοργανώνουν έξω από το Ραδιομέγαρο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με την ΠΟΕΣΥ, την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ διοργανώνουν στη μία το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών και πορεία προς τη Βουλή, διάφορα σωματεία και ομοσπονδίες.

    [12] Σίδνεϊ και Μελβούρνη τιμούν τον Κωνσταντίνο Καβάφη

    Ολοκληρώνεται αύριο στη Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νέας Νότιας Ουαλίας, το διεθνές συμπόσιο για τον Κωνσταντίνο Π. Καβάφη που εγκαινιάστηκε την Τρίτη με επιτυχία.

    Για τον εορτασμό των 150 χρόνων από τη γέννησή του και των 80 χρόνων από τον θάνατό του, προσκλήθηκαν, από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιου Ουαλίας, επιστήμονες από όλο τον κόσμο και συζητούν την πολιτιστική σημασία του έργου του και τη διαχρονικότητα της ποίησής του. Ανάμεσά τους διεθνούς φήμης ακαδημαϊκοί, συμπεριλαμβανομένων των, Δρ Μαρία Boletsi Πανεπιστημίου Leiden, Δρ Αντώνη Δρακόπουλο Πανεπιστημίου Σίδνεϊ, αναπληρωτή καθηγητή Karen Emmerich Πανεπιστήμιο Όρεγκον ΗΠΑ, καθηγητή Gregory Jusdanis Πανεπιστημίου Ohio State ΗΠΑ, καθηγητή Βρασίδα Καραλή Νέας Ελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Σίδνεϊ Sir Nicholas Laurantos, Δρ Δημήτρη Παπανικολάου Πανεπιστημίου Οξφόρδης, Δρ Γεώργιο Συρίμη Πανεπιστημίου Yale ΗΠΑ και καθηγητή Μιχάλη Τσιανίκα Πανεπιστημίου Flinders.

    Μετά το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη θα τιμήσει τον Καβάφη. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ Συγγραφέων του Φεστιβάλ «Αντίποδες» που είναι φέτος αφιερωμένο στο έργο του Κωνσταντίνου Π. Καβάφη.

    [13] Ασθένεια η παχυσαρκία στις ΗΠΑ

    ΗΑμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA) ψήφισε την αναγνώριση της παχυσαρκίας ως ασθένεια και συνέστησε μια σειρά μέτρων για την καταπολέμησή της.

    H ΑΜΑ υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της, ότι τα ποσοστά παχυσαρκίας σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ «έχουν διπλασιαστεί, μεταξύ των ενηλίκων, τα τελευταία 20 χρόνια και τριπλασιαστεί στα παιδιά μέσα σε μία και μόνο γενιά».

    Τόνισε επίσης ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων καθώς και η Δημόσια Υπηρεσία Εσόδων έχουν ήδη αναγνωρίσει την παχυσαρκία ως ασθένεια.

    Η παχυσαρκία συνδέεται με ποικίλες ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 2, καρδιαγγειακά νοσήματα και ορισμένες μορφές καρκίνου. Τα υψηλά επίπεδα παχυσαρκίας αναμένεται να αυξήσουν τις ήδη υψηλές δαπάνες των ΗΠΑ στον τομέα της υγείας.

    [14] Προσωρινός αποκλεισμός της Κάμπελ για υπόθεση ντόπινγκ

    Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης των 200 μέτρων, Βερόνικα Κάμπελ, δεν απέφυγε τελικά τη βαριά τιμωρία από την ομοσπονδία στίβου της Τζαμάικα, επειδή είχε δηλώσει κατά τον έλεγχο τη χρήση μιας φαρμακευτικής κρέμας για ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

    «Η Ομοσπονδία Στίβου της Τζαμάικα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η υπόθεση που αφορά την κυρία Βερόνικα Κάμπελ-Μπράουν βρίσκεται σε πλήρη εξέταση», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την διοικητική αρχή της ομοσπονδίας και προσθέτει: «Προσωρινά αποβάλλεται από κάθε επίσημη διοργάνωση έως ότου αποφανθεί η πειθαρχική επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση».

    Η εκ των κορυφαίων σπρίντερ του κόσμου υποβλήθηκε σε έλεγχο στις 4 Μαΐου και στο δείγμα της ανιχνεύθηκε απαγορευμένη διουρητική ουσία, η οποία συνηθίζεται να χρησιμοποιείται ως «μάσκα» για ντόπινγκ στον αθλητισμό.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 19 June 2013 - 6:30:26 UTC