Browse through our Interesting Nodes on the Middle East Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-07-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Όλι Ρεν: Η Ευρώπη χρειάζεται την τρόικα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους
  • [02] Κ. Χατζηδάκης: «Το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης»
  • [03] Ανασφάλιστος, ο ένας στους τρεις εργαζόμενους σε τουριστικές επιχειρήσεις
  • [04] Κ. Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει και άλλα «όπλα» να χρησιμοποιήσει
  • [05] Αίγυπτος: Διαδηλώσεις προκάλεσε η έκκληση της Άστον για απελευθέρωση του Μόρσι
  • [06] Συνέχιση της προσπάθειας ζήτησε Στ. Φούλε
  • [07] Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου με τον Γ. Παπανδρέου
  • [08] Συνέντευξη Β. Σόιμπλε στη γερμανική τηλεόραση ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα
  • [09] Οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών για την ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ
  • [10] Alpha Bank: Σταθεροποιείται σταδιακά η αγορά εργασίας

  • [01] Όλι Ρεν: Η Ευρώπη χρειάζεται την τρόικα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους

    Η Ευρώπη χρειάζεται το συνδυασμό της εξειδίκευσης του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της Ευρωζώνης, δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Όλι Ρεν, απορρίπτοντας υποδείξεις ότι η τρόικα θα έπρεπε να διαλυθεί. «Η τρόικα δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των χωρών - μελών της Ευρωζώνης το 2010 ως βασικό συστατικό στοιχείο της απάντησής μας στην κρίση που αντιμετώπιζε η Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Ρεν σε σχόλιο του στο Ρόιτερ.

    Αναφερόμενος στα προγράμματα της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας και της Κύπρου, ο Επίτροπος δήλωσε: «Καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν είναι εύκολη, αλλά αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντικό να μπορέσουμε να διαθέτουμε τη συνδυασμένη και συμπληρωματική εξειδίκευση των τριών θεσμών». Στις αρχές της εβδομάδας, η Επίτροπος της ΕΕ για τη δικαιοσύνη Βίβιαν Ρέντινγκ ζήτησε τη διάλυση της τρόικας, δηλώνοντας ότι έχει κλείσει τη διαδρομή της και ότι η Ευρώπη δεν χρειάζεται το ΔΝΤ για να λύσει τα προβλήματά της.

    Ο κ. Ρεν σημείωσε ότι οι αντιπροσωπείες των τριών θεσμών συνεργάζονται καλά, «συχνά στις πιο δύσκολες καταστάσεις» και ότι η όποια νέα αξιολόγηση της λειτουργίας της τρόικας αφορά μόνο στο μέλλον. «Θα πρέπει ασφαλώς να διερευνήσουμε τρόπους για τη βέλτιστη διακυβέρνηση της Ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένων των μηχανισμών για τη διαχείριση κρίσεων», δήλωσε ο Επίτροπος, προσθέτοντας: «Τότε θα είναι ο σωστός χρόνος και το σωστό πλαίσιο α συζητήσουμε, αν και με ποια μορφή να διατηρήσουμε το μοντέλο της τρόικας».

    [02] Κ. Χατζηδάκης: «Το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης»

    «Το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης» δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και εξηγεί ότι η κυβέρνηση αναμένει πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ αναφέρει ότι η Ελλάδα χρειάζεται αποφασιστικότητα για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και αλληλεγγύη από τους εταίρους της.

    Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Der Handelsblatt», ο κ. Χατζηδάκης αναφέρεται στο Ταμείο που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επισημαίνει τη στενή συνεργασία με την Γερμανία, η οποία, όπως λέει, έχει δεχτεί να στηρίξει το συγκεκριμένο μοντέλο.

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την απαίτηση της τρόικας για απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων στο Δημόσιο, ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχεται ότι τα μέτρα λιτότητας έχουν πολιτικό και κοινωνικό κόστος και τονίζει: «Εμείς επιμένουμε στις προσπάθειές μας να μειώσουμε τον δημόσιο τομέα και τις δημόσιες δαπάνες. Κάτι τέτοιο είναι σημαντικό τόσο για τη διεθνή μας αξιοπιστία όσο και για τη σταθεροποίηση των δημοσίων οικονομικών μας. Όμως λέω επίσης το εξής: Η εξαιρετικά μεγάλη ανεργία αποτελεί ένα παράγοντα, τον οποίο τόσο εμείς όσο και οι εταίροι μας θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά».

    Ο υπουργός πάντως αρνείται να μιλήσει για το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. «Σημαντικότερο από το να προβαίνουμε σε προγνωστικά είναι το να κάνουμε τη δουλειά μας. Και σ' αυτό είμαστε αποφασισμένοι», δηλώνει.

    [03] Ανασφάλιστος, ο ένας στους τρεις εργαζόμενους σε τουριστικές επιχειρήσεις

    Σε μάστιγα τείνει να εξελιχθεί η ανασφάλιστη εργασία στην Ελλάδα τη θερινή περίοδο, καθώς κατόπιν ελέγχων εντοπίστηκε ως ανασφάλιστος ο ένας στους τρεις εργαζόμενους σε τουριστικές επιχειρήσεις.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, κλιμάκια ελεγκτών της Ε.ΥΠ.Ε.Α. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενους ελέγχους σε όλα τα τουριστικά θέρετρα με στόχο τον εντοπισμό της ανασφάλιστης εργασίας στις εποχιακές επιχειρήσεις (ταβέρνες- μπαρ- μεζεδοπωλεία- νυκτερινά κέντρα- ξενοδοχεία -θαλάσσια σπορ- τουριστικά γραφεία) επιβάλλοντας μεγάλα πρόστιμα στους παραβάτες εργοδότες.

    Συνολικά, το μήνα Ιούνιο 2013 ελέγχθηκαν 1.345 (χίλιες τριακόσιες σαράντα πέντε επιχειρήσεις) και καταγράφηκαν 1.680 (χίλιοι εξακόσιοι ογδόντα) ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στο σύνολο 4.818 (τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων δέκα οκτώ).

    Επιβλήθηκαν επιτόπου πρόστιμα ύψους 995.000,00 (εννιακοσίων ενενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ) για τη μη τήρηση του βιβλίου Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού και οι συνταχθείσες Εκθέσεις Επιτοπίου Ελέγχου διαβιβάσθηκαν στα αρμόδια Υποκ/τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την επιβολή εισφορών και συνακόλουθων προστίμων.

    [04] Κ. Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει και άλλα «όπλα» να χρησιμοποιήσει

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διαθέτει και άλλα «όπλα» στο οπλοστάσιό της για να χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί, δήλωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ.

    «Αντίθετα με πολλές άλλες κεντρικές τράπεζες, η ΕΚΤ έχει περιθώριο χειρισμών, εάν και όταν πρέπει να τους κάνει και εάν θεωρήσει ότι είναι αναγκαίο», δήλωσε η κα Λαγκάρντ σε δημόσια συζήτηση, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την κεντρική τράπεζα της Λιθουανίας.

    «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νομισματική πολιτική δεν μπορεί να είναι το υποκατάστατο για ο,τιδήποτε άλλο πρέπει να γίνει», πρόσθεσε, ωστόσο, η επικεφαλής του ΔΝΤ.

    Το βασικό επιτόκιο αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ βρίσκεται σήμερα στο 0,5% που είναι χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ.

    Ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι δήλωσε στις αρχές Ιουλίου ότι η τράπεζα θα διατηρήσει τα επιτόκιά της στα τρέχοντα ή και χαμηλότερα επίπεδα για μία παρατεταμένη χρονική περίοδο.

    [05] Αίγυπτος: Διαδηλώσεις προκάλεσε η έκκληση της Άστον για απελευθέρωση του Μόρσι

    Διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Αιγύπτου στη διάρκεια της νύχτας μετά την έκκληση της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Αστον για την απελευθέρωση του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, μεταδίδουν σήμερα τα μμε.

    "Θεωρώ ότι πρέπει να απελευθερωθεί", είπε η Άστον σύμφωνα με το Αλ Τζαζίρα, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον μεταβατικό πρόεδρο Άντλι Μανσούρ και τον αντιπρόεδρο, υπεύθυνο για τις διεθνείς σχέσεις Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι. "Με διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά. Θα ήθελα να τον δω", πρόσθεσε η Άστον.

    Η ίδια είχε συνάντηση με ηγετικά στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας του Μόρσι, περιλαμβανομένου του πρωθυπουργού του Χίσαμ Καντίλ, και ενθάρρυνε και τις δύο πλευρές να ξεκινήσουν τον διάλογο.

    Όπως είπε η Αστον στο BBC, συζήτησε με την μεταβατική κυβέρνηση το ενδεχόμενο παροχής βοήθειας της ΕΕ σε μελλοντικές εκλογές. Υποστηρικτές και αντίπαλοι του Μόρσι πραγματοποίησαν διαφορετικές διαδηλώσεις στο Κάιρο που διήρκεσαν μέχρι σήμερα τα ξημερώματα, σύμφωνα με το Αλ Τζαζίρα.

    Παράλληλα, τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν αργά χθες το βράδυ σε δύο διαφορετικές ένοπλες επιθέσεις εναντίον ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας στο αιγυπτιακό κυβερνείο του Βορείου Σινά που συνορεύει με το Ισραήλ, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και με πηγές ασφαλείας.

    [06] Συνέχιση της προσπάθειας ζήτησε Στ. Φούλε

    Ο Επίτροπος της ΕΕ, αρμόδιος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε άρχισε την επίσκεψή του στο Βελιγράδι με μήνυμα ενθάρρυνσης για την πρόοδο της Σερβίας στη διαδικασία προσχώρησης στην Ένωση, αλλά και με κατάλογο συγκεκριμένων προσδοκιών των Βρυξελλών ενόψει της έναρξης των διαπραγματεύσεων με τη χώρα, μεταξύ των οποίων είναι η εφαρμογή της συμφωνίας με την Πρίστινα. Ο κ. Φούλε ο οποίος πραγματοποιεί από χθες την πρώτη επίσκεψη στο Βελιγράδι από τις 28 Ιουνίου, όταν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη Σερβία, τόνισε ότι η απόφαση αποτελεί επιβράβευση του επίπονου έργου της τελευταίας δεκαετίας, αλλά υπογράμμισε ότι η σοβαρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί, επειδή οι διαπραγματεύσεις θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Ο Επίτροπος της ΕΕ, μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς διεμήνυσε ότι η Σερβία πρέπει να ορίσει το βασικό διαπραγματευτή με την ΕΕ και να θέσει το ευρωπαϊκό ζήτημα στην κορυφή της "ημερήσιας διάταξης". Τόνισε ακόμη ότι η εφαρμογή της συμφωνίας Βελιγραδίου - Πρίστινας για την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο πλευρών θα είναι συνεχώς παρούσα στις διαπραγματεύσεις της Σερβίας με την ΕΕ. Το Βελιγράδι παρέλαβε από τον κ. Φούλε σχέδιο χρονοδιαγράμματος για τη διαδικασία εξέτασης των διαπραγματευτικών κεφαλαίων (screening), που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει το πιθανότερο έως τα μέσα του 2015. Ο Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για τη Διεύρυνση την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει στα κράτη - μέλη της Ένωσης το πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τη Σερβία και μετά από διαβούλευση στόχος είναι η πρώτη διακυβερνητική διάσκεψη να διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014.

    [07] Συνάντηση Ευ. Βενιζέλου με τον Γ. Παπανδρέου

    Με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, συναντάται σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος.

    Θέματα εξωτερικής πολιτικής, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης.

    [08] Συνέντευξη Β. Σόιμπλε στη γερμανική τηλεόραση ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα

    Την εμπιστοσύνη του Βερολίνου στην Ελλάδα και την επιθυμία του να πράξει ό,τι είναι απαραίτητο για την στήριξή της, μεταφέρει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα.

    Η παρουσία μου έχει σκοπό να δείξει ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, ότι επιθυμούμε να πράξουμε σε διμερές επίπεδο τα πάντα προκειμένου να στηρίξουμε την Ελλάδα σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο. Και η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πορεία που οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον» δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Tagesthemen του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης ARD, ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα.

    Ο κ. Σόιμπλε εξέφρασε ακόμη την κατανόησή του για τις αντιδράσεις στα νέα μέτρα, τόνισε, ωστόσο, ότι η Ελλάδα έχει έναν υπερδιογκωμένο δημόσιο τομέα που καθιστά αναγκαία τα μέτρα προσαρμογής και επανέλαβε ότι η μοναδική πραγματική βοήθεια για τους Έλληνες θα είναι η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

    «Ως προς αυτό, είναι σε καλό δρόμο», σημείωσε. «Η Ελλάδα παρουσιάζει ήδη οικονομική ανάπτυξη. Η τουριστική περίοδος στην Ελλάδα πηγαίνει πολύ καλύτερα από ό,τι πέρυσι. Θα ήταν κρίμα απεργίες και παρόμοιες καταστάσεις να τη θέσουν εκ νέου σε κίνδυνο. Η Ελλάδα πρέπει να βελτιώσει την οικονομική της ανάπτυξη. Οι εξαγωγές της προς τρίτες χώρες έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, η χώρα έχει πρωτογενές πλεόνασμα. Όλα αυτά αποτελούν πολύ θετικές εξελίξεις, αλλά η Ελλάδα έχει υπερδιογκωμένη δημόσια διοίκηση. Η ανάπτυξη δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς ορισμένα μέτρα προσαρμογής» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

    Ερωτηθείς σχετικώς με τα δημοσιεύματα περί χρηματοδοτικού κενού στο ελληνικό πρόγραμμα, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών απέφυγε να απαντήσει, ενώ σε ερώτηση περί νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους δήλωσε: «δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα ακόμη κούρεμα», αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο πρόγραμμα.

    «Έχουμε ήδη προδιαγράψει την πορεία μέχρι το 2020. Αυτό το είπαμε ήδη πέρυσι και το έχουμε ανακοινώσει στο κοινοβούλιο. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι αποτελεί έκπληξη.

    Δεν σχετίζεται με τις εκλογές αλλά με τη διάρκεια του προγράμματος. Και τώρα, φέτος, η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Αυτό από μόνο του είναι αρκετά δύσκολο, αλλά πάει καλύτερα από όσο οι περισσότεροι θεωρούσαν» κατέληξε.

    [09] Οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών για την ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ

    Οδηγίες προς τις εφορίες για την έγκαιρη επιστροφή του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις, εντός των ορίων που προβλέπονται από τη νομοθεσία, δίνει με εγκύκλιό του, το υπουργείο Οικονομικών.

    Το υπουργείο επισημαίνει ότι υπάρχουν εφορίες που καθυστερούν σημαντικά στην επιστροφή του ΦΠΑ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, που είναι εκτός των ορίων του νόμου. Και ζητά από όλες τις εφορίες να διεκπεραιώσουν άμεσα όλες τις αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ των οποίων ο χρόνος αναμονής από τη υποβολή τους υπερβαίνει τις 120 ημέρες. Προειδοποιεί μάλιστα ότι από το Σεπτέμβριο θα πρέπει να διεκπεραιώνονται κατά προτεραιότητα οι αιτήσεις με χρόνο αναμονής πάνω από 90 ημέρες καθώς προωθείται νομοθετική ρύθμιση με βάση την οποία θα καταβάλλεται τόκος εκπρόθεσμης επιστροφής από το δημόσιο στους υπόχρεους στην περίπτωση που οι αιτήσεις επιστροφής καθυστερούν πέραν του ορίου αυτού.

    Στην εγκύκλιο υπενθυμίζεται μάλιστα ότι «λόγω μνημονιακής υποχρέωσης τα στοιχεία των εκκρεμών αιτήσεων επιστροφής δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών σε εβδομαδιαία βάση, με κατάταξη των Δ.Ο.Υ ανάλογα με τον μέσο χρόνο αναμονής αιτήσεων επιστροφής για τις οποίες δεν έχει πραγματοποιηθεί η εκταμίευση του ποσού επιστροφής. Η εμφάνιση σημαντικών καθυστερήσεων δεν ενισχύει την αξιοπιστία του Δημοσίου έναντι των επιχειρήσεων, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην αντίθετη περίπτωση, όπου δηλαδή οι επιχειρήσεις υποχρεούνται σε καταβολή φόρου, επιβάλλονται κυρώσεις σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης εκπλήρωσης των υποχρεώσεων τους».

    [10] Alpha Bank: Σταθεροποιείται σταδιακά η αγορά εργασίας

    Η αγορά εργασίας στη χώρα σταθεροποιείται σταδιακά, με βάση στοιχεία που παρουσιάζονται από πολλές πλευρές, πριν ακόμη η χώρα εξέλθει από τη μεγάλη ύφεση που καθήλωσε κάθε μορφή παραγωγικής δραστηριότητας στα τελευταία τρία έτη. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εκλογίκευση της λειτουργίας της αγοράς εργασίας που θεσμοθετήθηκε τα τελευταία έτη και αποκαλύπτει τις σημαντικές προοπτικές που υπάρχουν για ταχύτερη από ότι αναμενόταν έως σήμερα αύξηση της απασχόλησης με την ανάκαμψη της οικονομίας, εκτιμούν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank.

    Ταυτόχρονα, στον τομέα δημοσιονομικής προσαρμογής γίνονται σημαντικά βήματα προόδου στην πορεία για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος.

    Οι λειτουργικές δαπάνες έχουν ήδη περικοπεί σημαντικά σε μόνιμη βάση ενώ, λόγω της μεγάλης ύφεσης, τα φορολογικά έσοδα βρίσκονται σε καθοδική πορεία, παρά τις αυξημένες φορολογικές επιβαρύνσεις που επιβάλλονται στους συνεπείς φορολογουμένους. Με την ανάκαμψη της οικονομίας και, εφόσον δεν αρχίσουν πάλι οι προσλήψεις και οι σπατάλες, και εφόσον σημειωθεί πρόοδος στην πάταξη της φοροδιαφυγής, τα έσοδα αναμένεται να ανακάμψουν εντυπωσιακά, οδηγώντας σε βιώσιμα πρωτογενή πλεονάσματα, εκτιμούν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 18 July 2013 - 10:30:23 UTC