Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-08-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απορρίπτουν προοπτική νέου "κουρέματος" οι Μέρκελ και Σόιμπλε
  • [02] Μαίνεται η φωτιά στη Θάσο
  • [03] Δεν προγραμματίζονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση σήμερα στη Σαντορίνη
  • [04] Οι ιταλικές αρχές διέσωσαν 300 παράνομους μετανάστες
  • [05] Ρ.Τ. Ερντογάν: Το PKK δεν τηρεί τη συμφωνία για την αποχώρησή του από το τουρκικό έδαφος
  • [06] Συνεχίζεται το "σαφάρι" της αστυνομίας σε καταστήματα στη Χαλκιδική
  • [07] Ιδιοκτήτες αποσφράγισαν τα καφενεία τους και τα λειτουργούσαν κανονικά
  • [08] Ογδόντα ένας λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν βόρεια της Χίου
  • [09] Επιφυλακτικός ο Πέερ Στάινμπρουκ για νέο ελληνικό "κούρεμα"
  • [10] Χωρικοί σκότωσαν γυναίκα που την κατηγορούσαν ότι έκανε μάγια
  • [11] Νεκρά ψάρια στον υγρότοπο "Γκίτζης"

  • [01] Απορρίπτουν προοπτική νέου "κουρέματος" οι Μέρκελ και Σόιμπλε

    Τη συζήτηση περί νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους επιχείρησαν να κλείσουν η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο υπουργός Οικονομικών Βολφγκανγκ Σόιμπλε, σε σημερινές συνεντεύξεις τους.

    «Δεν βλέπω "κούρεμα" χρέους για την Ελλάδα», δηλώνει η κ. Μέρκελ στη «Frankfurter Allgemeine Zeitung» του Σαββάτου, ενώ ο κ. Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στην «Badische Νeueste Nachrichten», αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό δεν θα υπάρξει» και αναγνωρίζοντας ότι «στην οικονομική εξέλιξη η Ελλάδα είναι καλύτερα από το αναμενόμενο».

    Η καγκελάριος εκφράζει από την πλευρά της την έκπληξή της από το «με πόση απερισκεψία» γίνεται η σχετική συζήτηση, ενώ προειδοποιεί ότι «ένα τέτοιο βήμα θα μπορούσε να προκαλέσει ανασφάλεια σε άλλα μέρη της Ευρώπης». Αναφέρεται ακόμη στη συμφωνία να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση της Ελλάδας στο τέλος του 2014 ή στην αρχή του 2015 και σημειώνει: «Θα έπρεπε να ακολουθήσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα αντί να κάνουμε ήδη τώρα πάλι καθημερινά εικασίες. Εγώ πάντως δεν συμμετέχω σε αυτό».

    Η κ.Μέρκελ δηλώνει πάντως δικαιωμένη από την πολιτική που ακολούθησε στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης. «Βλέπουμε σήμερα πόσο σωστή ήταν και είναι η προσέγγισή μας, σε ό,τι αφορά την ευθύνη του καθενός και την αλληλεγγύη. Οι μεταρρυθμίσεις αρχίζουν να φέρνουν αποτελέσματα», δηλώνει και τονίζει ότι μέρος της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης αποτελεί και η προσπάθεια του ίδιου, του καθενός ο οποίος δέχεται βοήθεια. «Απλώς να διαθέτεις χρήματα χωρίς να υπάρχει η προθυμία για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, το θεωρώ λάθος από την αρχή της κρίσης. Για αυτό είμαι ευτυχής που καταφέραμε να επιβάλουμε έναν άλλο δρόμο. Έτσι, έπρεπε η Ελλάδα και οι άλλες χώρες να κάνουν σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Επιπλέον, για μένα ήταν πάντα σημαντικό ότι τις συμφωνίες τις κλείνει η τρόικα- και αυτό έπρεπε να γίνει πρώτα αποδεκτό. Και αποδείχθηκε σωστό», επισημαίνει η Άγγελα Μέρκελ.

    Ερωτώμενη σχετικώς με το γεγονός ότι κρίση δεν αντιμετωπίζει μόνο η Ελλάδα αλλά και μεγάλες χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, ακόμη και η Γαλλία, η κ. Μέρκελ εκφράζει την πεποίθηση ότι «η Ευρώπη θα βγει από την κρίση ισχυρότερη» και επαναλαμβάνει ότι «το ευρώ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νόμισμα- είναι σύμβολο για την ευρωπαϊκή ενοποίηση και ένα πρότζεκτ του μέλλοντος σε εποχή παγκοσμιοποίησης», τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι, «ειδικά μια χώρα εξαγωγών όπως η Γερμανία, το χρειάζεται».

    Σε ό,τι αφορά την προοπτική διατήρησης του ίδιου κυβερνητικού σχήματος, με συνεργασία Χριστιανοδημοκρατών/ Χριστιανοκοινωνιστών και Φιλελευθέρων, η Γερμανίδα καγκελάριος παραδέχεται ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι αμφίρροπο και, παρά το γεγονός ότι εκτιμά ως «καλύτερο για τους Γερμανούς» το σημερινό σχήμα, διευκρινίζει ότι δεν θα ήταν αξιόπιστη εάν απέκλειε την εκδοχή του «μεγάλου συνασπισμού» με τους Σοσιαλδημοκράτες, καθώς, όπως λέει, έχει ηγηθεί τέτοιας κυβέρνησης και κατά το παρελθόν.

    [02] Μαίνεται η φωτιά στη Θάσο

    Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Καλλιράχη της Θάσου που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του δημάρχου Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ, έχει κάψει περισσότερα από πέντε χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και θαμνωδών εκτάσεων.

    Με το πρώτο φως της ημέρας, πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ξεκίνησαν συνεχείς ρίψεις νερού. Συνολικά στην περιοχή επιχειρούν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη και πολυάριθμη δύναμη πυροσβεστών από ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Νωρίς σήμερα το πρωί κατέφθασαν στο νησί και νέα εκσκαπτικά μηχανήματα της Υπηρεσίας Πολιτιστικής Προστασίας της Περιφέρειας, μετά τα ερπυστριοφόρα του στρατού που βρίσκονται από χθες το βράδυ στο νησί.

    Καθ? όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι χερσαίες πυροσβεστικές δυνάμεις, κατέβαλαν τιτάνιο αγώνα ώστε ν? αποτρέψουν τη φωτιά να θέσει σε κίνδυνο τους δύο οικισμούς Καλλιράχης και Μαριών, ενώ όλες οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών και προσβάσεων, όσο γίνεται πιο κοντά στο πύρινο μέτωπο.

    Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο δήμαρχος Θάσου τόνισε ότι η κινητοποίηση ολόκληρου του μηχανισμού, τόσο σε επίπεδο δήμου όσο και Περιφέρειας ΑΜΘ, είναι πολύ μεγάλη. «Η προσπάθεια που γίνεται απ' όλους τους εμπλεκόμενους είναι να ελεγχθεί η φωτιά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους οικισμούς». «Ωστόσο», επισήμανε, «είναι λυπηρό ότι η φωτιά κατάστρεψε το μέρος του δάσους που είχε αναδασωθεί μετά τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά του 1989».

    [03] Δεν προγραμματίζονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση σήμερα στη Σαντορίνη

    Δεν προγραμματίζονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση σήμερα στη Σαντορίνη, ενώ και η χθεσινή νύχτα, από τις 23:30 και μετά κύλησε χωρίς περικοπές στην τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος προς τους καταναλωτές.

    Αυτή την ώρα το παραγωγικό δυναμικό του σταθμού της Σαντορίνης ξεπερνά τα 28 μεγαβάτ τα οποία, σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που περιορίζουν την κατανάλωση ρεύματος από τα κλιματιστικά, επαρκούν για την κάλυψη της ζήτησης.

    Στο μεταξύ, νωρίς σήμερα το πρωί έφθασαν στο λιμάνι του νησιού γεννήτριες ισχύος 6 μεγαβάτ από τη Ρόδο οι οποίες μεταφέρονται στον Σταθμό, ενώ προγραμματίζεται η μεταφορά άλλων 2 MW εντός της ημέρας.

    Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοίνωσε σήμερα ότι:

    «Λόγω βελτίωσης της παραγωγικής ισχύος του Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ, με τα σημερινά δεδομένα και εκτός σοβαρού απροόπτου, διαφαίνεται ότι δεν θα απαιτηθεί εκ περιτροπής διακοπή ηλεκτροδότησης στα νησιά Θήρα και Θηρασία, σήμερα 17/08/2013.

    Ωστόσο διευκρινίζεται ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ενδέχεται να προβούν σε έκτακτες περικοπές ηλεκτροδότησης μικρών τμημάτων γραμμών, για περιορισμένη χρονική διάρκεια, εφόσον κριθεί αναγκαίο για την ασφάλεια του Δικτύου.

    Παρακαλούμε και πάλι θερμά για τον περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην απολύτως απαραίτητη, ώστε να καταστεί εφικτή η με τον καλύτερο τρόπο κατανομή της διαθέσιμης ισχύος.

    Το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών».

    [04] Οι ιταλικές αρχές διέσωσαν 300 παράνομους μετανάστες

    Σχεδόν 300 άνθρωποι διασώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο απο τις ιταλικές λιμενικές αρχές στα ανοιχτά της Σικελίες, ανεβάζοντας τον αριθμό των παράνομων μεταναστών που έχουν φτάσει στις ακτές της Ιταλίας στις 9.000 από τις αρχές Ιουλίου.

    Σύμφωνα με την ακτοφυλακή, εντοπίστηκαν 95 άνθρωποι,μεταξύ των οποίων μια έγκυος γυναίκα και ένα βρέφος,από την Ερυθραία, τη Σομαλία και το Μαλί σε μια πλαστική λέμβο και μεταφέρθηκαν στο Ποτσάλο.

    Σε άλλη επιχείρηση, σκάφος του ιταλικού πολεμικού ναυτικού εντόπισε ένα ξύλινο σκαρί που μετέφερε 195 ανθρώπους. Οι 17 από τους μετανάστες χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη και μεταφέρθηκαν στο νησί Λαμπεντούζα ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στην Κατάνια της Σικελίας.

    Κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κυρίως από χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής επιχειρούν να φτάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές, συχνά διακινδυνεύοντας την ίδια τη ζωή τους προσπαθώντας να διασχίσουν τη Μεσόγειο με σαπιοκάραβα. Την περασμένη εβδομάδα έξι άνθρωποι πνίγηκαν, ενώ την Πέμπτη ένας Ιταλός αστυνομκός έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να βοηθήσει μια ομάδα παράνομων μεταναστών.

    Επιμέλεια: Φ. Γιοβάνογλου

    [05] Ρ.Τ. Ερντογάν: Το PKK δεν τηρεί τη συμφωνία για την αποχώρησή του από το τουρκικό έδαφος

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τους Κούρδους αντάρτες ότι δεν έφυγαν από τη χώρα, όπως προβλεπόταν, και απέκλεισε το ενδεχόμενο να χορηγηθεί γενική αμνηστία.

    "Οι υποσχέσεις που δόθηκαν (από το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν) για την αποχώρησή του από το τουρκικό έδαφος δεν υλοποιήθηκαν. Μόνο το 20% (των ανταρτών) έφυγε από την Τουρκία και ήταν κυρίως γυναίκες και παιδιά", είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

    Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που ξεκίνησαν από τα τέλη του 2012 με τον φυλακισμένο ηγέτη του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτζαλάν, οι Κούρδοι αντάρτες κήρυξαν εκεχειρία τον Μάρτιο και άρχισαν να αποχωρούν από το τουρκικό έδαφος τον Μάιο. Έκτοτε ζητούν, ως αντάλλαγμα, να προχωρήσει η κυβέρνηση σε ενέργειες καλής θέλησης απέναντι στους Κούρδους της Τουρκίας.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Ερντογάν απέκλεισε κατηγορηματικά την πιθανότητα χορήγησης "γενικής αμνηστίας" που θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τον ίδιο τον Οτζαλάν. Το ΡΚΚ έχει δώσει στην Άγκυρα διορία μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου να προωθήσει τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και απειλεί ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει και πάλι τα όπλα.

    Επιμέλεια: Φ. Γιοβάνογλου

    [06] Συνεχίζεται το "σαφάρι" της αστυνομίας σε καταστήματα στη Χαλκιδική

    Συνεχίζεται το «σαφάρι» της αστυνομίας για τυχόν παραβάσεις σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.

    Σε εκτεταμένους αστυνομικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής, συνελήφθησαν τρία άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας και βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις που αφορούσαν τη στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και την τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    Εξάλλου, κατά την αστυνομική επιχείρηση, ελέγχθηκαν 161 άτομα, καθώς και 145 οχήματα.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, «αυτές οι επιχειρήσεις έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών και την αυξημένη αστυνομική παρουσία, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον».

    [07] Ιδιοκτήτες αποσφράγισαν τα καφενεία τους και τα λειτουργούσαν κανονικά

    Σε αποσφράγιση των καταστημάτων τους προχώρησαν οι ιδιοκτήτες δύο καφενείων σε χωριά της Πέλλας, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία.

    Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Γιαννιτσών πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο ιδιοκτησίας 24χρονης και διαπίστωσαν ότι 40χρονος λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος το κατάστημα, εξυπηρετώντας πελάτες και παραβιάζοντας τις σφραγίδες που είχε θέσει ο δήμος Πέλλας. Επιπλέον το κατάστημα στερούνταν άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή. Η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, δεν συνελήφθη και αναζητείται.

    Επίσης, σε άλλη καφετέρια του δήμου Πέλλας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος ιδιοκτήτης της λειτουργούσε παράνομα το κατάστημα, αφού είχε παραβιάσει τις σφραγίδες και στερούνταν άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας.

    Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών Πέλλας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

    [08] Ογδόντα ένας λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν βόρεια της Χίου

    Ογδόντα έναν λαθρομετανάστες, από τρεις διαφορετικές παραλίες της βόρειας Χίου, περισυνέλεξε δύναμη του Λιμενικού Σώματος.

    Δεκατρείς από αυτούς ήταν παγιδευμένοι σε απόκρημνη και δύσκολα προσβάσιμη περιοχή και γι΄ αυτό τον λόγο χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ελικόπτερο Σούπερ Πούμα για τον απεγκλωβισμό τους.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό με ποιον τρόπο οι λαθρομετανάστες έφθασαν στο νησί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκαν κατεστραμμένα φουσκωτά σκάφη.

    Οι αλλοδαποί πρόκειται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» για ιατρικές εξετάσεις.

    [09] Επιφυλακτικός ο Πέερ Στάινμπρουκ για νέο ελληνικό "κούρεμα"

    Επιφυλακτικός σε ό,τι αφορά την προοπτική νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, εμφανίστηκε ο υποψήφιος καγκελάριος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ, εξηγώντας ότι και πάλι θα έχαναν ιδιώτες πιστωτές της Αθήνας ένα μέρος των χρημάτων τους.

    «Η συνέπεια θα ήταν μια πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα για επενδύσεις σε κρατικά ομόλογα», δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βερολίνου- Βρανδεμβούργου rbb-info και πρόσθεσε ότι «αυτήν τη φορά θα έπρεπε και δημόσιοι πιστωτές, δηλαδή τα άλλα κράτη του ευρώ και η ΕΚΤ, να παραιτηθούν από μέρος των απαιτήσεών τους. «Αυτό σημαίνει ότι θα μιλούσαμε για μια έμμεση αλλά ταχεία επιβάρυνση των φορολογούμενων στη Γερμανία αλλά και αλλού. Γι αυτό συνιστώ προσοχή στο διάκενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στάινμπρουκ.

    [10] Χωρικοί σκότωσαν γυναίκα που την κατηγορούσαν ότι έκανε μάγια

    Μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο νότιο Νεπάλ από ένα πλήθος συγχωριανών της που την κατηγορούσαν ότι ήταν μάγισσα, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Η 45χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον εξαγριωμένο όχλο στην περιοχή Πάρσα, στις νότιες πεδιάδες του Νεπάλ. Οι χωρικοί την κατηγορούσαν ότι έκανε μάγια στην κόρη ενός γείτονά της.

    Η αστυνομία συνέλαβε τρεις γυναίκες που εμπλέκονται στην υπόθεση ενώ οι άνδρες του χωριού έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

    Επιμέλεια: Φ. Γιοβάνογλου

    [11] Νεκρά ψάρια στον υγρότοπο "Γκίτζης"

    Δεκάδες κιλά νεκρά ψάρια,εντοπίστηκαν, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο ελάχιστο νερό που έχει απομείνει στον υγρότοπο "Γκίτζης" Κεφαλοβρύσου, στον δήμο Τρικκαίων.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα, ο οποίος επισκέφθηκετην Παρασκευήτον υγρότοπο, το μεγάλο πρόβλημα προκλήθηκε εξαιτίας της ξηρασίας της λίμνης, καθώς, λόγω της λειψυδρίας, κατέβηκε αισθητά - συνολικά σε όλη την περιοχή - ο υδροφόρος ορίζοντας.

    Ο κ. Λάππας αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάγκη σύνταξης μιας μελέτης, προκειμένου να διαμορφωθεί ένας χώρος περισσότερο στεγανός, στον οποίο θα μπορούν να επιζούν τα ψάρια σε καταστάσεις έντονης λειψυδρίας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 17 August 2013 - 10:30:23 UTC