Visit our archive of News, Documents, Maps & Position Papers on the Imia Issue (1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Για απαξίωση του κοινοβουλίου από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ο Π. Σκουρλέτης, σχετικά με την υπόθεση της ΕΡΤ
  • [02] Σίμος Κεδίκογλου: Θα δείξουμε στον κόσμο τι εστί Χρυσή Αυγή
  • [03] Ιω. Μιχελάκης: Ο λαός θα θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου
  • [04] Αγνοείται 31χρονος στη Γαύδο
  • [05] Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον δήμο Αχαρνών
  • [06] Στην ανακρίτρια Πειραιά, ο 32χρονος που συνελήφθη για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
  • [07] Mία οικονομολόγος, "που ανησυχεί περισσότερο για την ανεργία παρά για τον πληθωρισμό", στην κεφαλή της Fed
  • [08] Κύπρος: Διερευνώνται 6.000 συναλλαγές για αποσύρσεις καταθέσεων
  • [09] Η Yahoo γιορτάζει και σας προσφέρει ανανεωμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
  • [10] Έρχεται το νέο iPad στις 22 Οκτωβρίου
  • [11] Το ουίσκι δεν έχει παντού την ίδια γεύση...
  • [12] Βαλντές: «Φεύγω οριστικά από την Μπαρτσελόνα»

  • [01] Για απαξίωση του κοινοβουλίου από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ο Π. Σκουρλέτης, σχετικά με την υπόθεση της ΕΡΤ

    Για απαξίωση του κοινοβουλίου από τους κυβερνητικούς εταίρους, υποκρισία και αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και για «δώρο της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με την «επιλογή να μη συζητηθεί στη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ».

    Ο κ. Σκουρλέτης υπογραμμίζει ότι η εξέλιξη αυτή είναι ένα δώρο της ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ, ώστε να κρυφτεί και μην πάρει θέση σε αυτήν την πραξικοπηματικού χαρακτήρα κίνηση, που έκλεισε τη δημόσια ΕΡΤ και τραυμάτισε την ενημέρωση και τη δημοκρατία.

    Η στάση αυτή των δυο κυβερνητικών εταίρων απαξιώνει τις ήδη τραυματισμένες διαδικασίες του κοινοβουλίου και αποκαλύπτει την πολιτική υποκρισία και αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ, που έσκιζε «τα ιμάτιά του», όταν η κυβέρνηση κατέβαζε τα ρολά στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, επισημαίνει ο κ. Σκουρλέτης.

    Σημειώνει παράλληλα ότι, η στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία και τάξη επιβάλλουν την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ, καθώς και την άμεση συζήτηση στη Βουλή της ΠΝΠ που έριξε «το μαύρο στην ΕΡΤ» και των προτάσεων νόμου που είχαν κατατεθεί για την ακύρωση των συνεπειών της.

    [02] Σίμος Κεδίκογλου: Θα δείξουμε στον κόσμο τι εστί Χρυσή Αυγή

    Αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των παρακολουθήσεων των τηλεφώνων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για παρακουλουθήσεις. Δεν είναι δυνατόν να το λέμε στην αρχή και μετά να το γυρνάμε στην πλάκα. Δεν μπορούμε να λέμε και καμιά βλακεία να περνά η ώρα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Ο κ. Κεδίκογλου, επισήμανε πως όλες οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στις παρακολουθήσεις, γύρω από την υπόθεση της ΧΑ, είναι «καθόλα νόμιμες», ενώ υπογράμμισε πως πρόκειται για ποινική και όχι πολιτική δίωξη.

    «Είναι γεγονός πως η ελληνική κοινωνία αιφνιδιάστηκε από την είσοδο στη Βουλή μιας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έπαιζε με το δήθεν αντισυστημικό της χαρακτήρα. Πριν είχαμε άλλα κρούσματα βίας, κρούσματα εναντίον πολιτικών. Δεν τα εξισώνω, αλλά κάνω μια διαπίστωση. Η βία είχει διεισδύσει σε επικίνδυνο βαθμό μέσα στην κοινωνία. Ο κόσμος έλεγε "θα τους στείλουμε στη βουλή για να δέρνουνε". Επελέγη λοιπόν η τακτική να αντιμετωπιστεί με αμιγώς δικαστικό τρόπο και να βγεί ο πολιτικός μανδύας απ' αυτή την εγκληματική οργάνωση. Να δείξουμε στον κόσμο τι εστί ΧΑ».

    Απαντώντας στις επικρίσεις για καθυστερημένη αντίδραση στις πράξεις βίας της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε ότι έπρεπε να υπάρξει συνδυασμός όλων των υποθέσεων διότι «εδώ υπήρξε απόπειρα κατάλυσης πολιτεύματος και δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί απο μία και μόνο πράξη. Οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη, απλώς η δολοφονία του Φύσσα ενήργησε ως καταλύτης για την επιτάγχυνση των διαδικασιών».

    Σε ότι αφορά τη διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΑ, εκτίμησε πως θα βρεθεί μια κοινή γραμμή από όλα τα κόμματα, αλλά, όπως σημείωσε, θεωρεί ακατανόητο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε αρνητικός.

    Αυτό που συζητείται, τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, είναι να υπάρξει αναστολή της χρηματοδότησης έως ότου ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα.

    [03] Ιω. Μιχελάκης: Ο λαός θα θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου

    "Εγώ θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι εντός νόμου. Και πρέπει να είναι εντός νόμου για να αντιμετωπίσει τον νόμο. Και εκτός νόμου εγώ πιστεύω θα τους θέσει ο λαός" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

    Αναφερόμενος στο θέμα της χρηματοδότησης της ΧΑ και περιγράφοντας τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε η κυβέρνηση, ο κ. Μιχελάκης επισήμανε:

    «Δεν μπορεί κόμματα τα οποία είναι υπό δικαστική κρίση, για το εάν αποτελούν ή όχι εγκληματική οργάνωση, να λαμβάνουν χρηματοδότηση από τον κρατικό κορβανά, να το πούμε απλά. Δηλαδή, όταν είναι υπό δικαστική κρίση, θα αναστέλλεται η χρηματοδότηση μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση. Εάν μεν αθωωθούν θα πάρουν τα χρήματα άτοκα βέβαια, εάν όμως δεν δικαιωθούν και καταδικαστούν τα χρήματα θα παραμείνουν στα κρατικά ταμεία».

    [04] Αγνοείται 31χρονος στη Γαύδο

    Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί, στην ακριτική Γαύδο, έρευνες για τον εντοπισμό 31χρονου από την Ιθάκη, ο οποίος βρισκόταν στο ακριτικό νησί για διακοπές και χθες το βράδυ δηλώθηκε από την μητέρα του στις αρχές η εξαφάνισή του.

    Στις έρευνες που γίνονται, κυρίως από τη στεριά, συμμετέχουν άνδρες από την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

    Σύμφωνα με τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων, Τάσο Κουρουπάκη, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στην τοποθεσία Τρυπητή, όπου ήταν το τελευταίο σημείο, στο οποίο είχε δώσει σημεία ζωής ο 31χρονος.

    [05] Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον δήμο Αχαρνών

    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στον καταυλισμό των Ρομά, στον δήμο Αχαρνών. Είχε προηγηθεί τον περασμένο Ιούλιο μηνυτήρια αναφορά του δημάρχου Αχαρνών Σωτήρη Ντούρου, σχετικά με την κλιμακούμενη παραβατικότητα και εγκληματικότητα στην περιοχή. Στην αναφορά γινόταν λόγος, μεταξύ άλλων, για σοβαρό πρόβλημα εμπορίας, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, για ληστείες πολιτών, αλλά και κλοπές δημόσιας και δημοτικής περιουσίας (καπάκια από καλώδια, ηλεκτροκαλώδια του δημοτικού φωτισμού, του προαστιακού σταθμού και της Αττικής Οδού, ακόμη και σιδερένιοι κάδοι απορριμμάτων είχαν εξαφανισθεί).

    Γινόταν, εξάλλου, ιδιαίτερη μνεία στην έλλειψη συνεργασίας από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως χαρακτηριστικά έγραφε στην αναφορά που έκανε τον Ιούλιο ο κ. Ντούρος «παρά τις εκκλήσεις μας προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις κινήσεις διαμαρτυρίας που έχουμε κάνει, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία αξιόλογη ενέργεια αντιμετώπισης του θέματος».

    Τελικά η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες, ενώ για λόγους ασφαλείας των αστυνομικών δυνάμεων είχε αποφασισθεί να μην ανακοινωθεί εκ των προτέρων, αλλά να γίνει αιφνιδίως.

    Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν 155 άτομα και 125 οχήματα, προσήχθησαν 45 άτομα και συνελήφθησαν 18 εκ των οποίων πέντε επειδή σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για εμπορία ναρκωτικών και ληστείες, τρία άτομα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για εμπορία ναρκωτικών, τρία άτομα για αρπαγή ανηλίκων, δύο άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο για κατοχή ναρκωτικών, τρία άτομα για παράβαση ΓΟΚ και ένα άτομο για παράβαση υγειονομικής διάταξης.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    [06] Στην ανακρίτρια Πειραιά, ο 32χρονος που συνελήφθη για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

    Στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σημειώνεται ότι είχε συλληφθεί και με βάση την παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα 32 άτομα σχετικά με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τη Χρυσή Αυγή.

    Ο 32χρονος που ισχυρίστηκε, απολογούμενος στον ανακριτή πριν έξι ημέρες, ότι είχε ξεχάσει την αστυνομική του ταυτότητα και το κινητό του τηλέφωνο στο αυτοκίνητο του δράστη της δολοφονίας Γιώργου Ρουπακιά, είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ του είχε επιβληθεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

    Ωστόσο χθες συνελήφθη ξανά, έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε εις βάρος του η Στ' τακτική ανακρίτρια Πειραιά.

    [07] Mία οικονομολόγος, "που ανησυχεί περισσότερο για την ανεργία παρά για τον πληθωρισμό", στην κεφαλή της Fed

    Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να διορίσει την Τζάνετ Γέλεν στην προεδρία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), την πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει τη θέση στην ιστορία του θεσμού, μία λαμπρή οικονομολόγο, που ανήκει στην προοδευτική ελίτ του κλάδου της και έχει περάσει τα δύο τρίτα της καριέρας της στην Fed.

    Η Τζάνετ Γέλεν θεωρείται ότι ανήκει στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, έχει περάσει 12 χρόνια στην Επιτροπή Νομισματικής Πολιτικής και θεωρείται "περιστερά", ενδιαφερόμενη περισσότερο για την ανεργία από ό,τι για τον πληθωρισμό.

    Αφού δίδαξε για πέντε χρόνια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, η Τζάνετ Γέλεν μπήκε το 1977 από την "πίσω πόρτα" στην Fed εντασσόμενη στην ομάδα των οικονομολόγων που τροφοδοτούν με αναλύσεις και στατιστικές το διευθυντήριο του θεσμού. Εκεί θα γνωρίσει τον σύζυγό της, τον οικονομολόγο Τζορτζ Ακερλοφ, μελλοντικό Νομπελίστα της Οικονομίας.

    Η διδάκτορας της Οικονομίας είχε ως μέντορα στο πανεπιστήμιο του Γέιλ το 1971 τον Τζέιμς Τόμπιν, Νομπελίστα Οικονομίας του 1981 και γνωστό για την πρότασή του για την επιβολή φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

    [08] Κύπρος: Διερευνώνται 6.000 συναλλαγές για αποσύρσεις καταθέσεων

    Την εκτίμηση ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου το Τμήμα Εσωτερικών Προσόδων (ΤΕΠ) θα διερευνήσει τις 6.000 συναλλαγές φυσικών και νομικών προσώπων, που προέβησαν σε αποσύρσεις καταθέσεων πριν και κατά την περίοδο των αποφάσεων για το Eurogroup, διατύπωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών Δημήτρης Συλλούρης.

    Η Επιτροπή θα ζητήσει από την Κεντρική Τράπεζα, σε ηλεκτρονική μορφή, τα στοιχεία των φυσικών και νομικών προσώπων που προέβησαν στις πιο πάνω συναλλαγές πριν και κατά την περίοδο των αποφάσεων του Eurogroup, προκειμένου να βοηθήσει στο έργο του ΤΕΠ, που δεν κατάφερε να παραλάβει τα στοιχεία από την Κεντρική Τράπεζα λόγω προσωπικών δεδομένων.

    Η Επιτροπή Θεσμών θεωρεί ότι πριν από τα Χριστούγεννα, τα τμήματα Φόρου Εισοδήματος και Φόρος Προστιθέμενης Αξίας θα είναι σε θέση να δώσουν αξιολόγηση των 6.000 περιπτώσεων, που αντιστοιχούν σε περίπου 1.200 νομικά και φυσικά πρόσωπα που έβγαλαν χρήματα μεταξύ 1-15 Μαρτίου, δήλωσε ο κ. Συλλούρης.

    «Πρέπει να διερευνηθεί αν ένας ο οποίος ενώ έβγαλε 10 εκατομμύρια στο εξωτερικό, δήλωνε ότι τα εισοδήματα του ήταν εκατό ευρώ» είπε. Σύμφωνα με τον κ. Συλλούρη, στην Επιτροπή έχει επίσης συζητηθεί το θέμα της κρατικής μηχανής, λέγοντας ότι «σε σχέση με ένα χρόνο πριν, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά».

    [09] Η Yahoo γιορτάζει και σας προσφέρει ανανεωμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

    Η αμερικανική εταιρεία Yahoo προχώρησε στην ανανέωση της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για «έξυπνες» συσκευές γιορτάζοντας έτσι τη συμπλήρωση 16 ετών από την έναρξη της υπηρεσίας.

    Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να προσθέσουν ως φόντο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από το Flickr, την ιστοσελίδα ανταλλαγής φωτογραφικού υλικού που εξαγοράστηκε από τη Yahoo.

    Επίσης, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν αποθηκευτικό χώρο μεγέθους ενός terabyte για το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

    Πρόκειται για ένα αστρονομικό νούμερο, γεγονός που επισήμανε και ο αντιπρόεδρος επικοινωνιών της Yahoo, Τζεφ Μπονφόρτε.

    Όπως τόνισε, απαιτούνται περίπου 3.000 χρόνια προκειμένου ένας μέσος χρήστης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να εξαντλήσει το ένα terabyte μνήμης.

    Άλλες ενδιαφέρουσες «πινελιές» στο νέο λουκ του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Yahoo είναι η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στα εισερχόμενα μηνύματα καθώς επίσης και η άμεση επισύναψη φωτογραφιών σε μηνύματα που προορίζονται για αποστολή.

    Ήδη, η ανανεωμένη εφαμοργή της Yahoo είναι διαθέσιμη σε λογισμικό iOS, Android και Windows 8.

    [10] Έρχεται το νέο iPad στις 22 Οκτωβρίου

    Ο αμερικανικός όμιλος πληροφορικής Apple πρόκειται να παρουσιάσει τις νέες εκδοχές των ταμπλετών iPad στις 22 Οκτωβρίου, έκανε χθες γνωστό ο ιστότοπος πληροφοριών του τεχνολογικού τομέα AllthingsD.com, επικαλούμενος πηγές προσκείμενες στο θέμα.

    Η Apple παρουσιάζει κάθε χρόνο ανανεωμένες εκδοχές του τηλεφώνου της iPhone και της ταμπλέτας της iPad.

    Το Νοέμβριο του 2012, είχε παρουσιάσει, επιπλέον μιας βελτιωμένης εκδοχής του κλασικού iPad της, ένα πιο μικρό μοντέλο, το iPad mini, μια απάντηση στις δημοφιλές μικρές ταμπλέτες της Amazon ή της Google.

    Η νέα γενιά του iPad θα είναι πιο λεπτή και πιο ελαφριά, αλλά θα έχει βελτιωμένη φωτογραφική μηχανή και ένα νέο επεξεργαστή, σύμφωνα με τον AllThingsD.com.

    [11] Το ουίσκι δεν έχει παντού την ίδια γεύση...

    Το ουίσκι δεν έχει παντού την ίδια γεύση, ακόμα κι αν είναι η ίδια μάρκα. Η γεύση του αλλάζει ανάλογα με το χώρο πού το πίνει κανείς, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που έδειξε ότι το περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο για το πώς κάποιος αντιλαμβάνεται το ποτό του και πόσο του αρέσει.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή περιβαλλοντικής ψυχολογίας Τσαρλς Σπενς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο εξειδικευμένο περιοδικό «Flavour» (Γεύση), σύμφωνα με το "Science", πειραματίστηκαν με πάνω από 400 εθελοντές, εξετάζοντας αν και κατά πόσο οι τελευταίοι αισθάνονταν διαφορετική τη γεύση του ουίσκι τους, ανάλογα με τα διαφορετικά πράγματα που έβλεπαν, άκουγαν και μύριζαν γύρω τους.

    Τα πειράματα σε τρεις διαφορετικά διαμορφωμένους χώρους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γεύση του ίδιου ουίσκι διαφοροποιείται σε ποσοστό 10% έως 20%, ανάλογα με το περιβάλλον που κάποιος το πίνει. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η διαπίστωση θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη κατά τη διαμόρφωση των χώρων όπου καταναλώνονται αλκοολούχα ποτά (μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.).

    Οι εθελοντές έτειναν να προσδίδουν στο ουίσκι πού έπιναν, μια γεύση σχετική με την αίσθηση του περιβάλλοντος χώρου. Για παράδειγμα, ένα «γλυκό» δωμάτιο έκανε το ουίσκι στον ουρανίσκο να φαίνεται πιο γλυκό και ένα δωμάτιο με ξύλινη επένδυση προσέδιδε μια γεύση ξύλου στο ποτό. Παρεμπιπτόντως, αυτή ακριβώς η «ξύλινη» γεύση (υπό τους ήχους των ξύλων που καίγονται στο τζάκι) ήταν που άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη στους πότες.

    [12] Βαλντές: «Φεύγω οριστικά από την Μπαρτσελόνα»

    Δεν αλλάζει γνώμη ο Βίκτορ Βαλντές και είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για την εστία της «Μπάρτσα» από το 2003, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των Καταλανών στην κατάκτηση τριών Τσάμπιονς Λιγκ και έξι τίτλων στην πριμέρα ντιβιζιόν.

    Ο δεύτερος τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «μπλαουγκράνα» μέχρι το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο, από τον περασμένο Ιανουάριο ο ατζέντης του έχει ξεκινήσει επαφές με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες.

    «Θέλω μια νέα πρόκληση, να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα και να ζήσουμε σε ένα διαφορετικό μέρος με την οικογένεια μου. Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε την ευκαιρία να παραμείνω, αλλά έχω πάρει την απόφαση μου. Τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνουν ακόμη και τη φετινή σεζόν, που ξέρουν ότι το καλοκαίρι θα φύγω», δήλωσε σχετικά ο Ισπανός διεθνής γκολκίπερ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 9 October 2013 - 8:30:24 UTC