Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον πρόεδρο της Βουλής της Δανίας
  • [02] Αντίθετη με τον προτεινόμενο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων η ΔΗΜΑΡ
  • [03] Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
  • [04] «Ως εδώ και μη παρέκει», είπε ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζοντας το ενδεχόμενο νέων περικοπών στις συντάξεις
  • [05] Αλ. Τσίπρας: «Μια ανάσα πριν από τη μεγάλη νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ»
  • [06] Διευκρινίσεις για τους υπαλλήλους φορέων που θα συγχωνευτούν ή καταργηθούν, από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
  • [07] Τήρηση του ωραρίου στο δημόσιο και καθιέρωση ενιαίου συστήματος ελέγχου σε όλες τις υπηρεσίες
  • [08] Επιστροφή της ελεγχόμενης στάθμευσης στον δήμο Αθηναίων
  • [09] Γ. Ντάισελμπλουμ: Oι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι ουσιαστικές για να βγει η Ευρώπη από την κρίση
  • [10] Αντιδρά η ΠΑΣΕΓΕΣ στον τρόπο φορολόγησης των αγροτεμαχίων
  • [11] Αλλεπάλληλες ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και ΑΜΚΑ από τη γέννηση
  • [12] «Ο Μπερλουσκόνι ήταν ο εγκέφαλος και ο άνθρωπος που επωφελήθηκε της φορολογικής απάτης του Mediaset»
  • [13] Προκαταρκτική έρευνα από την ισπανική δικαιοσύνη όσον αφορά τις υποψίες κατασκοπείας από την NSA

  • [01] Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον πρόεδρο της Βουλής της Δανίας

    Στη νοοτροπία των μεγάλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενο τον πρόεδρο της Βουλής της Δανίας Μόγκεν Λίκετοφτ, προς τον οποίο επισήμανε ότι «είμαστε μικρές χώρες. Και αυτό έχει σημασία, γιατί οι μεγάλες χώρες σκέπτονται διαφορετικά από τις μικρές, έχουν άλλες τάσεις... Τάσεις υπεροχής».

    Ο κ. Λίκετοφτ συμφώνησε με τον Πρόεδρο, λέγοντας ότι «οι μικρές χώρες της Ευρώπης θα πρέπει να συνεργάζονται περισσότερο μεταξύ τους, διότι όταν συνεργάζονται μπορούν να επηρεάσουν περισσότερο απ' ό,τι θα έλεγε κανείς για το μέγεθός τους», αναφορά την οποία συμμερίστηκε ο Κάρολος Παπούλιας.

    [02] Αντίθετη με τον προτεινόμενο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων η ΔΗΜΑΡ

    Διαφωνία με τον προτεινόμενο σε διαβούλευση Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΑ), εκφράζει η ΔΗΜΑΡ, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «αφορά κάθε ακίνητο χωριστά, έχει ανάπηρη προοδευτικότητα, δεν προβλέπει αφορολόγητο όριο και για την εντός σχεδίου ακίνητη περιουσία και για τα αγροτεμάχια προκειμένου να προστατευτεί η μικρή ιδιοκτησία και η πρώτη κατοικία, δεν διασφαλίζει ευνοϊκή αντιμετώπιση για τα ακίνητα που συμμετέχουν στη βιοτεχνική και αγροτική παραγωγή και οι εξαιρέσεις για τους άνεργους και τα άτομα που είναι στα όρια της φτώχειας αποτελούν εμπαιγμό».

    [03] Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

    «Οι πολίτες έχουν μνήμη και ο κ. Τσίπρας καλά θα κάνει να κοιταχτεί στον καθρέφτη για να δει ποιος εξετευλίζεται», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την ομιλία τού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινή συνεδίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι «αυτός που έχει κάνει επάγγελμα την κατασυκοφάντηση της χώρας διεθνώς και απειλεί και υπονομεύει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, δεν μπορεί να μιλάει για απαξίωση και εξευτελισμό όταν όλοι παραδέχονται ότι το κύρος της Ελλάδας έχει αναβαθμιστεί».

    [04] «Ως εδώ και μη παρέκει», είπε ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζοντας το ενδεχόμενο νέων περικοπών στις συντάξεις

    Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του για το ασφαλιστικό, είπε ότι το μήνυμα του κόμματος είναι «ως εδώ και μη παρέκει, καθώς μέχρι στιγμής άνω του 50% των συνταξιούχων πληρώνονται με συντάξεις μέχρι 500 ευρώ, ενώ πάνω από το 25% βρίσκονται μεταξύ 500 και 700 ευρώ». Αναρωτήθηκε μάλιστα ρητορικά «πώς να ζήσει ένας συνταξιούχος, πώς να γιατροπορευτεί, πώς να έχει τα στοιχειώδη, ενώ έδωσε τα πάντα σε όλη του τη ζωή για να μπορεί να έχει αυτή την ασφάλιση και αυτήν τη σύνταξη σήμερα;».

    «Ενώ ετοιμάζονται και νέα μέτρα, ταυτόχρονα δεν έχουν μπει σε εφαρμογή τα ήδη ψηφισμένα μέτρα. Από το 2014 θα έχουμε σοβαρές περικοπές στα εφάπαξ και στο ΕΚΑΣ σε αυτούς που είναι κάτω των 65 ετών και βεβαίως θα υπάρξουν δραστικές μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις από 1/6/2014», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.

    [05] Αλ. Τσίπρας: «Μια ανάσα πριν από τη μεγάλη νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ»

    Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται «μια ανάσα» από τη μεγάλη νίκη, την οποία κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει και μάλιστα αυτό μπορεί να γίνει πολύ σύντομα, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τη Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

    Εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία είναι μη αναστρέψιμη, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους, να μην φοβούνται την κυβερνητική προπαγάνδα -για την οποία προέβλεψε ότι θα ενταθεί- και, κυρίως, να μην επηρρεάζονται από «ιστορίες συνωμοσίας», όπως είπε χαρακτηριστικά, που εκπορεύονται από το πρωθυπουργικό επιτελείο.

    Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ένας αντίπαλος που πολιτεύεται χωρίς κανόνες, για να καθηλώσει τη χώρα στη ζώνη του λυκόφωτος. Ωστόσο, σημείωσε, η κοινωνία είναι σε κίνηση, που καμία συμβατική δημοσκόπηση δεν μπορεί να εκτιμήσει, ούτε και να καταγράψει τις υπόγειες διεργασίες που συντελούνται, την ορμή της κίνησης, καθώς κάθε μέρα η οργή και η αντίσταση φέρουν νέες αλλαγές στους συσχετισμούς. Στο πλαίσιο δε αυτό, κάλεσε οπαδούς και στελέχη να μην δίνουν σημασία στις «προπαγανδιστικές ανοησίες του μνημονιακού μπλοκ που αναπαράγονται από τους βαρόνους ΜΜΕ» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι επίκειται η ανακοίνωση νέων μέτρων εις βάρος των αδυνάτων.

    Ιδιαίτερα σκληρές αναφορές έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό, με επίκεντρο τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και τη συνάντησή του με την Α. Μέρκελ: Αφού έκανε λόγο για «κωμωδία αντίστασης στην τρόικα», αναφερόμενος στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «υποταγή» του κ. Σαμαρά και για «εξευτελιστική συμπεριφορά από την κ. Μέρκελ» προς τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι όλα αυτά συνιστούν το στρατηγικό αδιέξοδο της κυβέρνησης, αλλά, όπως τόνισε, αυτό δεν είναι μόνο πρόβλημα της κυβέρνησης, είναι πρόβλημα της χώρας, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του στρατηγικού αδιεξόδου της κυβέρνησης, αλλά αφορά τη χώρα. Η πλήρης απαξίωση του πρωθυπουργού δεν είναι μόνο κατάντια για τον κ. Σαμαρά, αλλά είναι ντροπή για τη χώρα, είπε ο κ Τσίπρας.

    [06] Διευκρινίσεις για τους υπαλλήλους φορέων που θα συγχωνευτούν ή καταργηθούν, από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

    Η πλειονότητα των υπαλλήλων του δημοσίου, που οι φορείς τους θα συγχωνευθούν ή καταργηθούν, θα μετακινηθούν σε άλλες θέσεις στον δημόσιο τομέα, ώστε να ανταποκρίνονται τα προσόντα και οι δεξιότητές τους στις πραγματικές ανάγκες του δημόσιου.

    Αυτό επισημαίνει, με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας περί κατάργησης- συγχώνευσης 800 οργανισμών, από τους οποίους θα προέλθουν 30.000 διαθέσιμοι υπάλληλοι.

    [07] Τήρηση του ωραρίου στο δημόσιο και καθιέρωση ενιαίου συστήματος ελέγχου σε όλες τις υπηρεσίες

    Με στόχο τη διασφάλιση της ορθής τήρησης του ωραρίου εργασίας και την ίση μεταχείριση των υπαλλήλων του δημοσίου, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με εγκύκλιό του, ζητά από τους φορείς να ενημερώσουν αναφορικά με το σύστημα ελέγχου τήρησης του ωραρίου που διαθέτουν και χρησιμοποιούν και να αποστείλουν τις απαντήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση orario@ydmed.gov.gr το αργότερο έως και την 8η Νοεμβρίου 2013.

    Εξάλλου, μέσω της εγκυκλίου, γίνεται γνωστό ότι για να διασφαλιστεί η τήρηση του ωραρίου εργασίας, επιβάλλεται η καθιέρωση ενιαίου συστήματος ελέγχου σε όλες τις υπηρεσίες του δημοσίου.

    Επίσης, το υπουργείο προέβη σε διευκρινίσεις για τους υπαλλήλους φορέων που θα συγχωνευτούν ή καταργηθούν.

    [08] Επιστροφή της ελεγχόμενης στάθμευσης στον δήμο Αθηναίων

    Η ενημέρωση των πολιτών ήταν ο κύριος στόχος της πρώτης ημέρας επιστροφής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης στον δήμο Αθηναίων μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

    «Εμείς δεν θέλουμε να επιβάλλουμε πρόστιμα. Μας ενδιαφέρει, πρωτίστως, η αποκατάσταση της εικόνας της πόλης, αναφορικά με τη στάθμευση» τόνισε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Εύα Κοντοσταθάκου, σημειώνοντας πως «οι κλήσεις που κόπηκαν σήμερα ήταν ελάχιστες».

    Όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Δημήτρης Δούνης, υπεύθυνος Ελεγχόμενης Στάθμευσης του δήμου, οι εικοσιπέντε υπάλληλοι της νεοσυσταθείσας Διεύθυνσης Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου, που πραγματοποίησαν σήμερα ελέγχους σε πολύ κεντρικές περιοχές του δήμου, «λειτούργησαν περισσότερο ενημερωτικά και δεν προχώρησαν στην επιβολή προστίμων».

    [09] Γ. Ντάισελμπλουμ: Oι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι ουσιαστικές για να βγει η Ευρώπη από την κρίση

    Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι ουσιαστικές για να επιτευχθούν τόσο η αποκατάσταση της οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη, όσο και η διατήρηση του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου δήλωσε χθες στη Μαδρίτη ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

    Όπως αναφέρει το δελτίο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitique ο Ντάισελμπλουμ υπογράμμισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ελέγχου των εταίρων στον τομέα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού εξαμήνου. Σύμφωνα με τον Ντάισελμπλουμ, η ΕΕ πρέπει να εστιάσει περισσότερο στην οικονομική διακυβέρνηση και όχι μόνο στην επίτευξη δημοσιονομικών στόχων. Ωστόσο, απαιτούνται και άλλα εργαλεία πέραν του ελέγχου και της πίεσης από τους εταίρους.

    [10] Αντιδρά η ΠΑΣΕΓΕΣ στον τρόπο φορολόγησης των αγροτεμαχίων

    Για σημαντική οικονομική επιβάρυνση των αγροτών, από το τελικό σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τον τρόπο φορολόγησης των αγροτεμαχίων, κάνει λόγο η ΠΑΣΕΓΕΣ (Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών), αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μαζικών αγροτικών κινητοποιήσεων.

    Όπως υποστηρίζει σε σχετική ανακοίνωσή της, ο αγροτικός κόσμος έχει ήδη υποστεί συνολική ετήσια αφαίμαξη παραπάνω από 2 δισ. ευρώ και με τα όσα προβλέπονται στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου υποχρεώνεται να καταβάλλει περίπου άλλα 700 εκατ. ευρώ.

    «Ας γνωρίζουν καλά οι κυβερνήσεις και όσοι μέσω αυτών υλοποιούν αυτούς τους σχεδιασμούς ότι θα βρουν σύντομα απέναντί τους σύσσωμο τον αγροτικό κόσμο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση και προστίθεται πως το εν λόγω σχέδιο νόμου θα οδηγήσει στην εξουθένωση των αγροτών και στη συρρίκνωση του πρωτογενή τομέα.

    [11] Αλλεπάλληλες ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και ΑΜΚΑ από τη γέννηση

    Περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ για την κάλυψη των ελλειμμάτων των ταμείων το 2014 αναμένει να εξοικονομήσει το υπουργείο Εργασίας από την αναδιάρθρωση των ελεγκτικών και εισπρακτικών μηχανισμών που προωθείται με τη νέα νομοθετική ρύθμιση η οποία αναμένεται να κατατεθεί ίσως και σήμερα στη Βουλή.

    Στο προσχέδιο του σχεδίου νόμου προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η επιβολή προστίμου 10.500 ευρώ στους εργοδότες που έχουν δηλώσει εργαζόμενους στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, όχι όμως και στην Αναλυτική περιοδική Δήλωση (ΑΠΔ) που υποβάλλουν.

    Αναλυτικότερα, με τα 17 άρθρα του προσχεδίου του νομοσχεδίου προβλέπεται επίσης:

    - Η επέκταση από την 1η Δεκεμβρίου της υποχρέωσης για υποβολή ΑΠΔ των 12 τομέων του ΤΑΠΙΤ (Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα) και του ΤΑΥΤΕΚΩ (Προσωπικού Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας), ώστε να δηλώνονται πλέον και οι καταβαλλόμενες εισφορές για εφάπαξ και επικουρική σύνταξη.

    - Ο έλεγχος δηλωθεισών και καταβληθεισών ασφαλιστικών εισφορών μέσω ΑΠΔ.

    - Η ηλεκτρονική διασταύρωση προνοιακών επιδομάτων που θα καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΗΛΙΟΣ».

    - Η απόδοση ΑΜΚΑ ταυτόχρονα με την υποβολή αίτησης για τη χορήγηση του πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού.

    - Η ενοποίηση των ποσοστών εισφοράς και των οι ασφαλιστέων αποδοχών στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.

    - Η επέκταση του «εργόσημου» και σε όσους απασχολούνται αποκλειστικά κατά τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων.

    - Η συνταξιοδότηση στο 62ο έτος της ηλικίας με 40 έτη ασφάλισης για τους αγρότες.

    - Η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών για τους δανειολήπτες του πρώην ΟΕΚ που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η ρύθμιση προβλέπει την επιμήκυνση έως 10 έτη για αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες χωρίς απώλεια της επιδότησης επιτοκίου από το Δημόσιο.

    - Η θεσμοθέτηση του ακατάσχετου, για τα εκπαιδευτικά επιδόματα τα επιδόματα ανεργίας και τους ωφελούμενους δράσεων που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

    - Ακόμη, ο χρόνος που έχει διανυθεί από την 1η Μαρτίου του τρέχοντος έτους μεταξύ φορέων επικουρικής ασφάλισης του Δημοσίου και ταμείων επαγγελματικής υποχρεωτικής ασφάλισης συνυπολογίζεται για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος και τον υπολογισμό του ποσού της σύνταξης. Για παλαιότερες αιτήσεις η σύνταξη υπολογίζεται με τις διατάξεις περί διαδοχικής ασφάλισης και κάθε φορέας απονέμει στον δικαιούχο το ποσό που αναλογεί, χωρίς να τηρούνται αλληλόχρεοι λογαριασμοί.

    - Αυξάνεται τέλος στο 95% από 80%, η προσωρινή σύνταξη που θα χορηγούν τα ταμεία.

    [12] «Ο Μπερλουσκόνι ήταν ο εγκέφαλος και ο άνθρωπος που επωφελήθηκε της φορολογικής απάτης του Mediaset»

    «Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν ο άνθρωπος που συνέλαβε την ιδέα, εφάρμοσε και ευνοήθηκε από την φορολογική απάτη στην αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Μediaset», αναφέρει στην αιτιολογία της τελευταίας του απόφασης με την οποία επέβαλε διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων του μεγιστάνα του Τύπου το εφετείο του Μιλάνου.

    Το εφετείο σημείωσε ότι «ο νόμος Σεβερίνο που αφορά την στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε πολιτικούς με οριστικές καταδίκες μεγαλύτερες των δυο ετών έχει διαφορετικό πεδίο εφαρμογής από εκείνο της δικαστικής ετυμηγορίας για την υπόθεση Μediaset».

    Ο Μπερλουσκόνι «συνέχισε να ευνοείται από την δημιουργία ενός δικτύου εταιριών με έδρα το εξωτερικό, οι οποίες λειτουργούσαν, φαινομενικά, ως μεσάζοντες στην διαδικασία αγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μετά το 1994, όταν ο όμιλος Mediaset εισήχθη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου», προσθέτουν οι ιταλοί δικαστές.

    [13] Προκαταρκτική έρευνα από την ισπανική δικαιοσύνη όσον αφορά τις υποψίες κατασκοπείας από την NSA

    Η ισπανική εισαγγελία ξεκίνησε σήμερα προκαταρκτική έρευνα με στόχο να εξεταστεί αν υπάρχουν αποδείξεις που να στοιχειοθετούν την διάπραξη εγκλήματος στην υπόθεση των φερόμενων παρακολουθήσεων από τις ΗΠΑ εκατομμυρίων τηλεφωνικών κλήσεων στην Ισπανία, έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

    Το τμήμα της εισαγγελίας, που είναι αρμόδιο για τις υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος, επιφοτίστηκε να επαληθεύσει αν διαπράχθηκε έγκλημα, αν υπάρχει κάποιος που να ευθύνεται γι'αυτό και αν η ισπανική δικαιοσύνη είναι αρμόδια να το εξετάσει, δήλωσε πηγή της γενικής εισαγγελίας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 29 October 2013 - 14:30:24 UTC