Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Την εμπιστοσύνη του στον Αλ. Τσίπρα εξέφρασε ο Μ. Γλέζος
  • [02] Β. Κεγκέρογλου: Την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο
  • [03] Συνάντηση πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον γγ του Συμβουλίου της ΕΕ
  • [04] Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, αύριο, ο διοικητής της ΕΥΠ
  • [05] Έλεγχοι σε καταυλισμούς Ρομά στην Ηλεία
  • [06] Τα αιτήματά τους για κάλυψη κενών θέσεων καλούνται να δηλώσουν οι φορείς του δημοσίου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
  • [07] «Δεν θα πληρωθούν για τις ημέρες της απεργίας οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών» διευκρίνισε ο πρύτανης
  • [08] Αντίδραση των Κυπριακών Αερογραμμών σε προσπάθεια κατάσχεσης αεροσκάφους από την Hermes Airports
  • [09] Έμφαση στις μεταρρυθμίσεις και όχι στη λιτότητα, αναμένεται να δώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα κράτη - μέλη το 2014
  • [10] Οι Αρχές της Νιγηρίας εντόπισαν άλλο ένα «εργοστάσιο μωρών»
  • [11] Φανερή θα είναι η ψηφοφορία της ιταλικής γερουσίας για την αποπομπή του Μπερλουσκόνι
  • [12] Το Κρεμλίνο διαψεύδει ότι κατασκόπευε τους ηγέτες που συμμετείχαν στη Σύνοδο Κορυφής της G20
  • [13] Οι περισσότεροι σκέφτονται να κόψουν το κάπνισμα από ...Δευτέρα

  • [01] Την εμπιστοσύνη του στον Αλ. Τσίπρα εξέφρασε ο Μ. Γλέζος

    Tην εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να μετατραπεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε αρχηγικό κόμμα, εξέφρασε ο Μανώλης Γλέζος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Βήμα», ο κ. Γλέζος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πείθει τον κόσμο, δήλωσε ότι «ορρωδώ να πω ότι στον κόσμο που με ρωτάει πού θα βρούμε τα λεφτά, η απάντησή μας δεν είναι πειστική. Δεν είναι. Πρέπει να είναι πιο πειστική. Κι έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και τώρα γράφω- και είναι στο τέλος ένα βιβλίο που θα λέγεται «Η Έξοδος», εννοώ από την κρίση».

    [02] Β. Κεγκέρογλου: Την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

    Την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με στόχο να κλείσουν και οι τελευταίες τρύπες, που υπάρχουν στο σύστημα σε σχέση με εισφοροδιαφυγή και μαύρη εργασία, αδήλωτη και ανασφάλιστη, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

    «Οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο έχουν ύστερα από πολλή επεξεργασία συγκεκριμένη στόχευση, ούτως ώστε να ενισχύσουμε τη βιωσιμότητα των ταμείων και πραγματικά τη δύσκολη περίοδο, που περνάμε,να μην υπάρχει ανάγκη για μείωση των δαπανών, γενικότερα, που έχουν να κάνουν ασφαλώς με τις συντάξεις» σημειώνει ο υφυπουργός Εργασίας.

    Ο κ. Κεγκέρογλου εκφράζει την πεποίθηση ότι «με την κατάθεσή του και τη συζήτησή του, θα φανεί ότι είναι ένα νομοσχέδιο θετικό από όλες τις πλευρές. Έχει μέσα διατάξεις που λύνουν προβλήματα, έχει διατάξεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε σχέση με τα ασφαλιστικά ταμεία. Επί των συγκεκριμένων διατάξεων, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανείς που θα μπορέσει να επιχειρηματολογήσει σοβαρά περί του αντιθέτου».

    ΕΡ:Αναζητάτε, κ. υπουργέ, τρόπους για την είσπραξη τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο;

    ΑΠ:Έχουμε αυτόν το στόχο, πιστεύουμε ότι είναι εφικτός. Η συντονισμένη προσπάθεια που κάναμε το προηγούμενο διάστημα, αξιοποιώντας το σύστημα Εργάνη για να πατάξουμε την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία απέδειξε ότι μπορούμε, εφόσον θωρακισθούμε θεσμικά, να έχουμε δραστική μείωσή της και αυτό κάνουμε. Επιπλέον, έχουμε διατάξεις που δεν αφήνουν περιθώριο σε κάποιον που θέλει να παίξει παιγνίδια με την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, όπως π.χ. τη συσχέτιση της ΑΠΔ (Αναλυτική Περιοδική Δήλωση)με την καταβολή των αντίστοιχων ποσών που προβλέπονται σε αυτή. Είναι ζητήματα που έχουν βγει ως συμπέρασμα από την εμπειρία και του ΙΚΑ και των άλλων ταμείων να δώσουμε αποφασιστικό χτύπημα σε αυτούς που για ίδιον όφελος βάλλουν κατά του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος.

    [03] Συνάντηση πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον γγ του Συμβουλίου της ΕΕ

    Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον γγ του Συμβουλίου της ΕΕ Corsepius Uwe.

    [04] Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, αύριο, ο διοικητής της ΕΥΠ

    Με τη διαδικασία του άρθρου 43 Α του Κανονισμού της Βουλής καλείται, αύριο, σε ακρόαση ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο διοικητής της ΕΥΠ, Θεόδωρος Δραβίλλας. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό, «οι συζητήσεις για τη δραστηριότητα της ΕΥΠ είναι απόρρητες και τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών δεσμεύονται να τηρούν το απόρρητο αυτό και μετά τη λήξη της θητείας τους».

    Η ακρόαση του κ. Δραβίλλα συμπίπτει με τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων από την Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Η απόφαση, ωστόσο, της Επιτροπής Θεσμών είχε ληφθεί σε χρόνο παρελθόντα και μάλιστα ομόφωνα, μετά τα δημοσιεύματα για το ενδεχόμενο παρακολουθήσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα επίσης με τον Κανονισμό, «η κυβέρνηση οφείλει, είτε με δική της πρωτοβουλία είτε ύστερα από αίτημα της επιτροπής, να ενημερώνει για τη δραστηριότητα της ΕΥΠ, εκτός αν συντρέχουν λόγοι υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος ή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τους οποίους ο αρμόδιος υπουργός εκθέτει στην επιτροπή. Η Επιτροπή μπορεί να καλεί σε ακρόαση και τον διοικητή της ΕΥΠ, παρουσία του αρμόδιου υπουργού».

    [05] Έλεγχοι σε καταυλισμούς Ρομά στην Ηλεία

    Έρευνες σε καταυλισμούς Ρομά της Ηλείας, πραγματοποίησαν σήμερα άνδρες της Αστυνομίας και συνέλαβαν έξι άτομα, που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για ρευματοκλοπή και παράνομη κατοχή όπλων.

    Οι έλεγχοι έγιναν σε καταυλισμούς στις περιοχές του Πύργου, της Βουλιαγμένης Αλφειού, του Πράσινου και στις αποθήκες του ΑΣΟ.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, ελέγχθηκαν 45 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν πέντε, 37, 34, 33, 28 και 21 ετών, για ρευματοκλοπή και ένας 34χρονος για παράνομη κατοχή όπλων.

    Εξάλλου, πριν από τις έρευνες της Αστυνομίας στον καταυλισμό στις αποθήκες ΑΣΟ, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι Ρομά, 13 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ' εξακολούθηση.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο ανήλικοι είχαν διαπράξει τις τελευταίες ημέρες έξι διαρρήξεις αυτοκινήτων στον Πύργο αφαιρώντας χρήματα και φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

    Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχισθούν σε καταυλισμούς Ρομά στην Δυτική Ελλάδα.

    [06] Τα αιτήματά τους για κάλυψη κενών θέσεων καλούνται να δηλώσουν οι φορείς του δημοσίου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

    Τα αιτήματά τους για την κάλυψη κενών θέσεων από υπαλλήλους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καλούνται να δηλώσουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όλοι οι φορείς του δημοσίου.

    Όπως επισημαίνεται σε σχετική εγκύκλιο, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την τοποθέτηση υπαλλήλων των οποίων οι θέσεις καταργήθηκαν μέσω του προγράμματος κινητικότητας, ζητά από τους φορείς «προς τους οποίους αποστέλλεται η παρούσα να αποστείλουν σχετικό τεκμηριωμένο ως προς τις υπηρεσιακές ανάγκες αίτημα προς το Τριμελές Συμβούλιο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου trimeles@ydmed.gov.gr».

    Σημειώνεται δε, ότι τα αιτήματα θα πρέπει να αποστέλλονται από τον αρμόδιο υπουργό ή τον πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής, ιεραρχημένα ως προς την αναγκαιότητα κάλυψης.

    [07] «Δεν θα πληρωθούν για τις ημέρες της απεργίας οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών» διευκρίνισε ο πρύτανης

    Τη διαβεβαίωση ότι οι αποδοχές των διοικητικών υπαλλήλων που συμμετέχουν στην απεργία θα περικοπούν, έδωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών με ανακοίνωσή του, ενώ νωρίτερα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία αμείβονται κανονικά οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, παρότι βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση εδώ και περίπου δύο μήνες.

    «Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ήδη με έγγραφό του της 8/10/2013 ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου να προχωρήσουν σε όλα το προβλεπόμενα από τον νόμο σχετικά με τη μισθοδοσία του προσωπικού κατά τις ημέρες της απεργίας, ήτοι να περικοπούν οι αποδοχές του προσωπικού που απεργεί. Οι αποδοχές θα περικοπούν», αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρύτανη του ΕΚΠΑ.

    Την ίδια ώρα, οι διοικητικοί υπάλληλοι του παλαιότερου ιδρύματος της χώρας αποφάσισαν να συνεχίσουν την απεργιακή τους κινητοποίηση για όγδοη διαδοχική εβδομάδα, ενώ την ίδια απόφαση αναμένεται να λάβουν και οι υπάλληλοι του ΕΜΠ.

    [08] Αντίδραση των Κυπριακών Αερογραμμών σε προσπάθεια κατάσχεσης αεροσκάφους από την Hermes Airports

    Με έντονο τρόπο αντέδρασαν οι Κυπριακές Αερογραμμές, αποδοκιμάζοντας την απόφαση της Hermes Airports για κατάσχεση αεροσκάφους του κρατικού αερομεταφορέα.

    Σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, Αντώνης Αντωνίου, δήλωσε ότι η εταιρεία καταγγέλλει τη σε βάρος της προκλητική συμπεριφορά. Πρόσθεσε, δε, ότι με απαράδεκτα εκβιαστικό και ανορθόδοξο τρόπο, η Hermes Airports μεθόδευσε την ακινητοποίηση ενός εκ των αεροσκαφών των Κυπριακών Αερογραμμών, προκειμένου να ασκήσει πίεση για την είσπραξη ενός αμφισβητούμενου -όπως είπε- ποσού.

    Ο κ. Αντωνίου ανέφερε ότι χθες καταβλήθηκε στην Hermes Airports ποσό 567.000 ευρώ, ενώ για να αποφευχθεί επέκταση της ζημιάς και να καταστεί εφικτή η αποδέσμευση του αεροσκάφους, καταβλήθηκαν σήμερα επιπλέον 425.000 ευρώ. Το αεροσκάφος, τύπου Airbus 319-100, ήταν υπενοικιαζόμενο και προοριζόταν για επιστροφή στην ενοικιάστρια εταιρεία, κάτι που έγινε σήμερα.

    [09] Έμφαση στις μεταρρυθμίσεις και όχι στη λιτότητα, αναμένεται να δώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα κράτη - μέλη το 2014

    «Οι μεταρρυθμίσεις υπερισχύουν της λιτότητας» τονίζει στο κύριο άρθρο του το έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitique, επισημαίνοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ολοκληρώνει σταδιακά την ετήσια έκθεση για την ανάπτυξη, η οποία θα καθορίσει τις οικονομικές και δημοσιονομικές προτεραιότητες για τα κράτη-μέλη της ΕΕ για το 2014.

    Οι προτεραιότητες αναμένονται, σύμφωνα με αξιωματούχους της ΕΕ που επικαλείται το έντυπο, να είναι παρεμφερείς με αυτές του τρέχοντος έτους, καθώς «η ανάκαμψη εξακολουθεί να χρειάζεται γερά θεμέλια για να επιτευχθεί».

    Η έμφαση θα δοθεί κυρίως στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις παρά στα μέτρα λιτότητας, με ιδιαίτερη προσοχή στην αγορά εργασίας και στον τομέα της ενέργειας. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει επίσης, όπως αναφέρεται, την πρόοδο της τραπεζικής ένωσης και τις προκλήσεις που συνδέονται με αυτή, όπως είναι ο κατακερματισμός του χρηματοπιστωτικού συστήματος στη ζώνη του ευρώ.

    Η ετήσια έκθεση για την ανάπτυξη, η οποία αποτελεί το πρώτο στάδιο του λεγόμενου Ευρωπαϊκού Εξαμήνου, θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 13 Νοεμβρίου, μετά τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Επιτροπής που θα παρουσιαστούν στις 5 Νοεμβρίου. Ο Επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Όλι Ρεν , θα παρουσιάσει τα στοιχεία για την ανάπτυξη, καθώς και για άλλους οικονομικούς δείκτες, για το επόμενο έτος. Σύμφωνα με πηγές της ΕΕ, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις εαρινές προβλέψεις.

    Τον Μάιο, η Επιτροπή είχε προβλέψει για το 2014 αύξηση του ΑΕΠ της τάξης του 1,4% για το σύνολο της Ένωσης και αύξηση 1,2% για τη ζώνη του ευρώ.

    [10] Οι Αρχές της Νιγηρίας εντόπισαν άλλο ένα «εργοστάσιο μωρών»

    Η αστυνομία της Νιγηρίας ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε μια ακόμη παράνομη κλινική στο Πορτ Χάρκουρτ, στο νότο, στην οποία υπήρχαν έξι έφηβες έγκυοι τα βρέφη των οποίων προορίζονταν για πώληση.

    «Σώσαμε έξι νεαρές κοπέλες την προηγούμενη εβδομάδα, σε διαφορετικά στάδια εγκυμοσύνης, σε μια κλινική στο Πορτ Χάρκουρτ», δήλωσε η Τζόι Ελομόκο, εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής.

    Η πιο νεαρή κοπέλα ήταν 14 ετών, σύμφωνα με τον Ελομόκο, που δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις ηλικίες των άλλων κοριτσιών.

    «Συλλάβαμε επίσης την ιδιοκτήτρια της κλινικής», πρόσθεσε η ίδια, καθώς «η γυναίκα αυτή δεν είχε άδεια για τη λειτουργία της κλινικής».

    [11] Φανερή θα είναι η ψηφοφορία της ιταλικής γερουσίας για την αποπομπή του Μπερλουσκόνι

    Η αρμόδια επιτροπή της γερουσίας της Ρώμης αποφάσισε σήμερα ότι η ολομέλεια του σώματος θα διεξαγάγει φανερή ψηφοφορία για την αποπομπή -ή μη- του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το σώμα μετά την οριστική καταδίκη του για φορολογική απάτη, διαδικασία που αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα.

    Καθοριστική αποδείχθηκε ως προς αυτό η τελική απόφαση της εκπροσώπου του μετριοπαθούς κέντρου, Λίντα Λαντσιλότα, να συνταχθεί με το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα και το κίνημα Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο, υπέρ της διεξαγωγής φανερής ψηφοφορίας.

    Οι εκπρόσωποι της κεντροδεξιάς όπως και η Λέγκα του Βορρά επιθυμούσαν να διεξαχθεί μυστική ψηφοφορία, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν.

    [12] Το Κρεμλίνο διαψεύδει ότι κατασκόπευε τους ηγέτες που συμμετείχαν στη Σύνοδο Κορυφής της G20

    Οι ρωσικές αρχές διέψευσαν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας κατασκόπευαν εκατοντάδες ξένους που μετείχαν στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 20 (G20) η οποία διεξήχθη τον Σεπτέμβριο στην Αγία Πετρούπολη μέσω των «δώρων» που τους μοίρασαν, όπως λούτρινα αρκουδάκια, ημερολόγια και στικάκια USB.

    Επικαλούμενη μια αναφορά της υπηρεσίας ασφαλείας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προς τις ιταλικές υπηρεσίες πληροφοριών, η εφημερίδα Κοριέρε ντέλα Σέρα έγραψε ότι τουλάχιστον 300 τέτοια δώρα δόθηκαν στη σύνοδο κορυφής και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι έκρυβαν κατασκοπευτικό εξοπλισμό.

    Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η πηγή αυτών των ισχυρισμών.

    «Αναμφίβολα πρόκειται για μια προσπάθεια να στραφεί το επίκεντρο της προσοχής μακριά από τα υπαρκτά ζητήματα στις σχέσεις των ευρωπαϊκών πρωτευουσών με την Ουάσινγκτον, σε αβάσιμα, ανύπαρκτα ζητήματα», φέρεται να είπε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA.

    [13] Οι περισσότεροι σκέφτονται να κόψουν το κάπνισμα από ...Δευτέρα

    Αν σκέπτεται κανείς να κόψει το τσιγάρο, τότε η Δευτέρα είναι η πιθανότερη ημέρα να συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι έχουν μια αυξημένη τάση να σταματήσουν το κάπνισμα στην αρχή της εβδομάδας και ιδίως την κάθε Δευτέρα.

    Οι ερευνητές ανέλυσαν έναν τεράστιο όγκο δεδομένων σχετικά με τις αναζητήσεις που γίνονται μέσω της Google σε διάφορες γλώσσες και αφορούν το κόψιμο του τσιγάρου (π.χ. ερωτήματα στη μηχανή αναζήτησης του τύπου «θέλω βοήθεια για να κόψω το τσιγάρο»).

    Η αναλογία τέτοιων φράσεων στο σύνολο των αναζητήσεων ανά ημέρα έδειξε ότι υπάρχει μια παρόμοια τάση στις αγγλόφωνες χώρες, τις γαλλόφωνες, τις ισπανόφωνες, τις κινεζόφωνες, τις ρωσόφωνες κ.α., καθώς οι καπνιστές διεθνώς για κάποιο λόγο έχουν αυξημένη προθυμία να ξεκινήσουν το κόψιμο του καπνίσματος κάθε Δευτέρα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 30 October 2013 - 14:30:23 UTC