Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-11-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φοροδιαφυγή ύψους 3 εκατ. ευρώ για τον Γ. Παπαντωνίου
  • [02] Π. Καψής: Σε δύο εβδομάδες θα μπει η ΔΤ στο Ραδιομέγαρο
  • [03] Στην τελική ευθεία οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων
  • [04] Αναζητούν 13χρονο μαθητή που έφυγε από το σπίτι του, στην Κρήτη
  • [05] Συνεργασία Λευκωσίας - «Τotal» για τον τερματικό σταθμό υγροποίησης φυσικού αερίου στο Βασιλικό
  • [06] Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κ. Χατζηδάκη - τρόικας
  • [07] Η ΕΚΤ αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκιά της
  • [08] Επιστολή στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο της ΚΕΕ
  • [09] Κέρδη 252,6 εκατ. ευρώ σημείωσε ο ΟΤΕ, το γ΄τρίμηνο του 2013
  • [10] Ο Κάρολος Μαρξ είναι ο επιστήμονας με την μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία
  • [11] Παραδοσιακά παραμύθια με την Καμεράτα στο σταθμό του μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
  • [12] Και το Όσλο θα διεκδικήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022

  • [01] Φοροδιαφυγή ύψους 3 εκατ. ευρώ για τον Γ. Παπαντωνίου

    Φοροδιαφυγή του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, σε βαθμό πλημμελήματος και της συζύγου του σε βαθμό κακουργήματος διαπιστώνει η Επίκουρη Εισαγγελέας Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου από τα στοιχεία του ΣΔΟΕ που διενήργησε οικονομικό και φορολογικό έλεγχο στο ζευγάρι κατ΄εντολή της.

    Η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά ποσό που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ το χρονικό διάστημα 2000 ως 2010 όπως διαπιστώνει σε πόρισμά του το ΣΔΟΕ και για τον λόγο αυτό η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι σε βάρος του πρώην υπουργού και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου, πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή κατ' εξακολούθηση.

    Ο χαρακτηρισμός του αδικήματος σε κακούργημα σε βάρος της συζύγου του κ. Παπαντωνίου σχετίζεται με το ποσό του 1,333 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκαν μέσω της λίστας Λαγκάρντ σε λογαριασμό της κ. Κουράκου, σε τράπεζα της Ελβετίας.

    Για τον κ. Παπαντωνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΔΟΕ, το αποκρυβέν ποσό ετησίως δεν ξεπερνά τις 150 χιλιάδες ευρώ που ορίζεται για την άσκηση κακουργηματικής δίωξης για φοροδιαφυγή. Κατά το πόρισμα των ελεγκτών ο πρώην υπουργός φέρεται να απέκρυπτε κάθε χρόνο ποσά άνω των 80.000 ευρώ.

    Για την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος των δύο συζύγων απαιτείται να ολοκληρωθεί διοικητικά ο φορολογικός έλεγχος από την αρμόδια ΔΥΟ και ακολούθως να απαγγείλει τις κατηγορίες ο αρμόδιος εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ φέρεται να διαπιστώνει ότι τα έξοδα του πρώην υπουργού δεν ήταν σε αρμονία με τα δηλωθέντα εισοδήματα του, γεγονός που μελετάται από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές ώστε να εντοπιστούν αν υπάρχουν άγνωστες πηγές εσόδων.

    [02] Π. Καψής: Σε δύο εβδομάδες θα μπει η ΔΤ στο Ραδιομέγαρο

    Σε δύο εβδομάδες θα μπει η ΝΕΡΙΤ στο Ραδιομέγαρο, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής, οποίος τόνισε ότι, όταν μπήκαν στο κτίριο οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν στο εσωτερικό του 10-15 άτομα και οι πρώτες εικόνες δείχνουν ότι δεν υπάρχουν ζημιές.

    Ο κ. Καψής υπογράμμισε πως η παραλαβή του κτιρίου θα γίνει από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, εξηγώντας πως θα ακολουθήσει καταγραφή από αρμόδιες επιτροπές του υπουργείου Οικονομικών και ακολούθως θα εγκατασταθούν σταδιακά υπηρεσίες από τη Δημόσια Τηλεόραση.

    Σημείωσε ότι οι προσλήψεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα γίνονται σταδιακά και πρόσθεσε ότι η διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων είχε διακοπεί, διότι οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν στα χέρια τους τούς σχετικούς καταλόγους μισθοδοσίας.

    Τέλος, επισήμανε ότι η ευθύνη του σχεδιασμού περνά στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. «Ρόλος μου είναι να εποπτεύσω την πλήρη εφαρμογή του νόμου για την ανεξαρτησία της ΝΕΡΙΤ» κατέληξε ο υφυπουργός.

    [03] Στην τελική ευθεία οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων

    Στην τελική ευθεία εισέρχεται η κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών, σε εφαρμογή του Ν. 4178/2013. Πρόκειται για τον νόμο που έθεσε ως «κόκκινη γραμμή» και χαρακτήρισε κατεδαφιστέες τις αυθαίρετες κατασκευές και χρήσεις μετά την 28 Ιουλίου του 2013 αλλά και τις κατασκευές σε αιγιαλούς, παραλίες, δάση και αρχαιολογικούς χώρους.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Νίκης Φούντα, ενημέρωσε ότι η Ειδική Υπηρεσία Κατεδαφίσεων (ΕΥΕΚΑ) έχει αποστείλει στις αποκεντρωμένες διοικήσεις τεύχη δημοπράτησης- υποδείγματα για τη διενέργεια μειοδοτικών διαγωνισμών εκτέλεσης κατεδαφίσεων. Η ΕΥΕΚΑ έχει σχεδιάσει και κοινοποιήσει διάγραμμα ροής των εργασιών των εμπλεκομένων για τις κατεδαφίσεις, με τις επιμέρους ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν. Επίσης, έχει συντάξει εργαλείο αξιολόγησης και κατάταξης για κατά προτεραιότητα κατεδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών σε αιγιαλό, παραλίες, δάση και δασικές εκτάσεις.

    Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός, η ιεράρχηση των κατεδαφίσεων γίνεται αφού ληφθεί υπόψη το είδος της προστατευόμενης περιοχής, το πλήθος των αυθαίρετων κατασκευών στις συγκεκριμένες περιοχές, ο χρόνος έκδοσης των αποφάσεων κατεδάφισης, τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του αυθαιρέτου.

    Στην παρούσα φάση, βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της η επεξεργασία της εξουσιοδοτικής απόφασης του ειδικού γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, η οποία θα ρυθμίζει κάθε σχετική λεπτομέρεια για τις κατεδαφίσεις. Ειδική ομάδα εργασίας έχει προχωρήσει, επίσης, σημαντικά την ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τις αυθαίρετες κατασκευές, η οποία μαζί με τον ηλεκτρονικό πίνακα των κριτηρίων και παραμέτρων και τη βαθμολογία ιεράρχησης των κατεδαφίσεων θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο για την εφαρμογή του νόμου. Εντός των προσεχών ημερών εξάλλου, εισάγεται προς επεξεργασία στο ΣτΕ το Προεδρικό Διάταγμα για την ταυτότητα του κτιρίου, με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για τη διασύνδεση όλων των βάσεων δεδομένων που αφορούν σε ακίνητα.

    [04] Αναζητούν 13χρονο μαθητή που έφυγε από το σπίτι του, στην Κρήτη

    Τα ίχνη 13χρονου μαθητή από τη Ρουμανία, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στην περιοχή Γιόφυρο του Ηρακλείου, αναζητά η Αστυνομία.

    Ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του ύστερα από καυγά με τη μητέρα του σχετικά με τις επιδόσεις του στο σχολείο. Ο 13χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι δεν πρόκειται να βλάψει τον εαυτό του.

    [05] Συνεργασία Λευκωσίας - «Τotal» για τον τερματικό σταθμό υγροποίησης φυσικού αερίου στο Βασιλικό

    Μνημόνιο συναντίληψης με τον γαλλικό κολοσσό «Τotal» υπέγραψε η Κυπριακή Δημοκρατία για το έργο του τερματικού σταθμού υγροποίησης φυσικού αερίου στο Βασιλικό.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το μνημόνιο καταγράφει τη στήριξη της «Τotal» για πώληση ενδεχομένων αποθεμάτων φυσικού αερίου στα τεμάχια 10 και 11 της κυπριακής Αποκλειστικής Ζώνης, δίνοντας προτεραιότητα έναντι των διαφόρων επιλογών στην υγροποίηση και εξαγωγή φυσικού αερίου στις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας.

    Συγκεκριμένα, τα συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν ως προς την προοπτική χρήσης του τερματικού, λαμβάνοντας δεόντως υπόψη τις απόψεις της «Τotal» για τη δομή και την ανάπτυξη του έργου του τερματικού σταθμού.

    [06] Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κ. Χατζηδάκη - τρόικας

    H απελευθέρωση των πλειστηριασμών, η καλή λειτουργία του ανταγωνισμού, η διαμόρφωση των τιμών για βασικά αγαθά και η απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης αποτέλεσαν τη βάση της συζήτησης πουείχε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την τρόικα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο σε ό,τι αφορά στους πλειστηριασμούςυποστήριξε την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας για όσους αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι επανειλημμένως έχει δηλώσει ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκης, ότι δεν θα αλλάξει ο «νόμος Κατσέλη» ούτε ο μεταγενέστερος «νόμος 4161» για τους ενήμερους δανειολήπτες μέσω των οποίων προστατεύονται οι δανειολήπτες που έχουν χαμηλά ή ανύπαρκτα εισοδήματα.

    [07] Η ΕΚΤ αναμένεται να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκιά της

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) συνεδριάζει σήμερα στη Φρανκφούρτη κάτω από έντονη πίεση να προχωρήσει σε μείωση των επιτοκίων της, αλλά θεωρείται απίθανο να ενδώσει σε αυτήν, επισημαίνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόϊτερς σε σχετικό τηλεγράφημά του.

    Οι αγορές θα παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση του 23μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ πιο στενά από κάθε άλλη φορά μετά τον περασμένο Μάιο, όταν η κεντρική τράπεζα αποφάσισε τη μείωση του βασικού επιτοκίου της στο 0,5% και ορισμένα μέλη είχαν πιέσει για μεγαλύτερη μείωσή του.

    Κάποια μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΤ επιθυμούσαν μία νέα μείωση του επιτοκίου τον περασμένο μήνα. Το επιχείρημά τους ενισχύθηκε την περασμένη εβδομάδα από τα στοιχεία που έδειξαν μία ξαφνική «βουτιά» του πληθωρισμού τον Οκτώβριο στο 0,7%, πολύ χαμηλότερα από το σχετικό στόχο της ΕΚΤ που είναι λίγο κάτω από το 2%.

    Ωστόσο, φαίνεται απίθανο ότι η ΕΚΤ θα αντιδράσει με βάση τα στοιχεία ενός μήνα για τον πληθωρισμό. Οι 22 από τους 23 διαπραγματευτές στην αγορά χρήματος, που ρωτήθηκαν από το Ρόιτερς αυτή την εβδομάδα, αναμένουν ότι η ΕΚΤ θα τηρήσει σήμερα στάση αναμονής, καθώς θα ήθελε να έχει μία πιο σαφή εικόνα για την πορεία του πληθωρισμού της Ευρωζώνης.

    [08] Επιστολή στον πρωθυπουργό από τον πρόεδρο της ΚΕΕ

    Τον κίνδυνο διακοπής των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων προς για τις ελληνικές επιχειρήσεις επισημαίνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, με επιστολή που απέστειλε σήμερα προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

    Με την επιστολή του ο κ. Μίχαλος ζητεί την παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να μην υιοθετηθούν από την ΕΕ προτεινόμενες αλλαγές στις χρηματοδοτικές ενισχύσεις που απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή οι ελληνικές και εν γένει οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, οι οποίες θα αποβούν καταστροφικές, ειδικότερα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Όπως επισημαίνει ο κ. Μίχαλος, στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, διεξάγεται αυτόν τον καιρό στις Βρυξέλλες η διαπραγμάτευση μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την εφαρμογή των άρθρων 107 και 108 της Συνθήκης της ΕΕ, στις χρηματοδοτικές ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis).

    Σε αυτές τις ενισχύσεις συμπεριλαμβάνονται και τα προγράμματα δανειοδότησης (και εγγύησης δανείων από το Ελληνικό Δημόσιο) Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω ευρωπαϊκών φορέων (π.χ. Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, EIF κλπ.), τα οποία εφαρμόζονται ήδη στη χώρα μας, και αποτελούν λύση επιβίωσης για πολλές από αυτές, δεδομένης της αδυναμίας απ' ευθείας τραπεζικού δανεισμού.

    Στις προτεινόμενες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλαγές συμπεριλαμβάνονται νέοι ορισμοί, οι οποίοι (εφ' όσον υιοθετηθούν) θα αποβούν καταστροφικοί για τις ελληνικές επιχειρήσεις (και πολλές επιχειρήσεις του Ευρωπαϊκού Νότου), αφού στην ουσία θα καταστήσουν αδύνατη τη συμμετοχή τους σε ανάλογα προγράμματα στο μέλλον και συνεπώς, θα καταργήσουν τις ευρωπαϊκές επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις προς τη χώρα μας, επισημαίνει ο κ.Μίχαλος.

    [09] Κέρδη 252,6 εκατ. ευρώ σημείωσε ο ΟΤΕ, το γ΄τρίμηνο του 2013

    Καθαρά κέρδη 252,6 εκατ. ευρώ έναντι 101,3 εκατ. ευρώ στο γ΄τρίμηνο του 2012, αύξηση του περιθωρίου EBITDA στο 36,4%, μείωση καθαρού δανεισμού κατά 42% από το τέλος του 2012 και ισχυρές επιδόσεις στη σταθερή τηλεφωνία Ελλάδας, σημείωσε το γ' τρίμηνο του 2013 ο Όμιλος ΟΤΕ, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα, που ανακοίνωσε σήμερα.

    Αναλυτικότερα, το γ' τρίμηνο του 2013 τα συνολικά έσοδα του Ομίλου μειώθηκαν κατά 5,1%, και η προσαρμοσμένη κερδοφορία EBITDA κατά 4,7%, σημειώνοντας, όπως αναφέρει ο ΟΤΕ, το μικρότερο ποσοστό μείωσης των τελευταίων 5 τριμήνων. Έχοντας μειώσει δραστικά το κόστος, ο Όμιλος πέτυχε περιθώριο προσαρμοσμένης κερδοφορίας EBITDA της τάξεως του 36,4%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το περιθώριο στη σταθερή τηλεφωνία Ελλάδας διαμορφώθηκε στο 35,7%, σημειώνοντας σημαντική άνοδο 750 μονάδων βάσης σε σχέση με πέρσι.

    Στο εννεάμηνο του 2013, οι προσαρμοσμένες καθαρές λειτουργικές ταμειακές ροές ανήλθαν σε 702,2 εκατ. ευρώ, παραμένοντας σχεδόν αμετάβλητες σε σχέση με το 2012. Ως αποτέλεσμα, ο προσαρμοσμένος καθαρός δανεισμός του Ομίλου διαμορφώθηκε σε λιγότερο από Euro1,7 δισ. στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2013, μειωμένος κατά 1,2 δισ. ευρώ ή κατά 42% σε σχέση με το τέλος Δεκεμβρίου του 2012.

    [10] Ο Κάρολος Μαρξ είναι ο επιστήμονας με την μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία

    Από όλους τους επιστήμονες των θεωρητικών, κοινωνικών και θετικών επιστημών που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, αυτός με την μεγαλύτερη επιρροή είναι ο Μαρξ (αν και είναι αμφίβολο ότι θα του άρεσε ο χαρακτηρισμός «επιστήμονας»), ακολουθούμενος από τον Φρόιντ. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα μιας νέας διεπιστημονικής μεθόδου στατιστικής «βαθμολόγησης», που εφαρμόζει ένας Αμερικανός ερευνητής, ο οποίος έχει δημιουργήσει και το σχετικό διαδικτυακό εργαλείο με το εύγλωττο όνομα Scholarometer, το οποίο συγκρίνει περίπου 35.000 ερευνητές.

    Ο ειδικός της πληροφορικής Φιλίπο Μέντσερ του πανεπιστημίου της Ιντιάνα Μπλούμιγκτον, σύμφωνα με το "Nature", ανέπτυξε ένα νέο σύστημα αξιολόγησης, σύγκρισης και κατάταξης όλων των επιστημόνων -και εδώ είναι η καινοτομία- από όλους τους επιστημονικούς τομείς ανεξαιρέτως. Συνήθως η κατάταξη μέχρι σήμερα γίνεται μόνο μεταξύ επιστημόνων από επιμέρους πεδία (χώρια οι φυσικοί, οι βιολόγοι, οι ψυχολόγοι, οι ιστορικοί, οι κοινωνιολόγοι κ.ο.κ.).

    [11] Παραδοσιακά παραμύθια με την Καμεράτα στο σταθμό του μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

    Μουσική και παραμύθια με την Καμεράτα, θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, την ερχόμενη Κυριακή, στις 12.30 το μεσημέρι, στο χώρο των πολλαπλών χρήσεων του σταθμού του μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ».

    Το κοινό θα έχει την μοναδική ευκαιρία (είσοδος ελεύθερη) να απολαύσει το δημοφιλέστατο ηθοποιό Δημήτρη Πιατά και τις ταλαντούχες Τατιάνα Μπρε και Δήμητρα Παπασταύρου να αφηγούνται με ξεχωριστό τρόπο δυο υπέροχα μουσικά παραμύθια από τους συνθέτες Δήμητρα Τρυπάνη και Τάσο Ρωσόπουλο. Πρόκειται για τα παραδοσιακά παραμύθια «Η εκδίκηση της νεράιδας» και «Το βασιλόπουλο και ο δράκος».

    [12] Και το Όσλο θα διεκδικήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022

    Και το Όσλο θα διεκδικήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα μέσω του εκπροσώπου της νορβηγικής κυβέρνησης.

    Η Ολυμπιακή Επιτροπή της σκανδιναβικής χώρας κατέθεσε στη ΔΟΕ τον σχετικό φάκελο υποψηφιότητας για την ανάληψη της διοργάνωσης. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάληψη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022 λήγει στις 14 Νοεμβρίου.

    Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει επίσης η Στοκχόλμη, το Πεκίνο, το Μόναχο, το Αλμάτι, η Κρακοβία και το Λβιβ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 7 November 2013 - 11:30:51 UTC