Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-11-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σ. Κεδίκογλου: «Πολιτικό πλυντήριο» της αδήλωτης εργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ
  • [02] Πέντε νέοι προορισμοί της easyjet στην Ελλάδα
  • [03] Εκτός σχολικού ωραρίου οι γενικές συνελεύσεις των εκπαιδευτικών
  • [04] Διακοπή συμβάσεων γιατρών του ΕΟΠΥΥ
  • [05] Ζημιές 102 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο ανακοίνωσε η Alpha Bank
  • [06] Πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο Ιράκ
  • [07] «Σφράγισε» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ
  • [08] Σαχτιόρ Καραγκάντι-ΠΑΟΚ 0-1

  • [01] Σ. Κεδίκογλου: «Πολιτικό πλυντήριο» της αδήλωτης εργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου χαρακτήρισε «πρωτοφανές» το γεγονός ο ΣΥΡΙΖΑ που αυτοαποκαλείται «κόμμα της αριστεράς» να τάσσεται υπέρ της μαύρης ανασφάλιστης εργασίας τύπου Μανωλάδας.

    Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και ο Δημήτρης Στρατούλης απαιτεί να μην πληρώνουν πρόστιμο όσοι κερδοσκοπούν εις βάρος των εργαζομένων χωρίς να πληρώνουν τις εισφορές τους.

    «Ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του είναι πλέον και επισήμως το "πολιτικό πλυντήριο" της αδήλωτης εργασίας» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

    [02] Πέντε νέοι προορισμοί της easyjet στην Ελλάδα

    «Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς θερινούς προορισμούς και είναι χαρά μας που συμβάλλουμε στην προώθησή της, μεταφέροντας νέους επιβάτες, από όλο το δίκτυο μας- το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη», δήλωσε σήμερα ο διευθυντής της easyjet για την Ευρώπη Mike Campbell, ανακοινώνοντας την έναρξη πέντε νέων προορισμών στην χώρα μας από την άνοιξη του 2014.

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους προορισμούς Αθήνας-Αμβούργου, Ηρακλείου-Εδιμβούργου, Kω-Γλασκόβης, Μυκόνου-Νάπολης, και Κέρκυρας-Νάπολης.

    [03] Εκτός σχολικού ωραρίου οι γενικές συνελεύσεις των εκπαιδευτικών

    Εκτός σχολικού ωραρίου θα πραγματοποιούνται εφεξής οι Γενικές Συνελεύσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων των Εκπαιδευτικών, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου.

    Σκοπός της απόφασης -διευκρινίζεται στην ανακοίνωση- είναι να πάψουν οι μαθητές να χάνουν ώρες από τα μαθήματά τους για συνδικαλιστικές ανάγκες, καθώς αυτές μπορούν να καλυφθούν εκτός του χρόνου απασχόλησης των συνδικαλιστών.

    [04] Διακοπή συμβάσεων γιατρών του ΕΟΠΥΥ

    Διακόπτονται από αύριο οι συμβάσεις των ιατρών-υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ με τον Οργανισμό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, με δήλωσή του, πριν από λίγο, στη Βουλή.

    Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υφυπουργός Υγείας, «αυτό που συμβαίνει με τους ιατρούς-υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι το πρωί απεργούν στις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ και το απόγευμα δέχονται ασφαλισμένους στα ιδιωτικά τους ιατρεία με πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Από αύριο διακόπτονται οι συμβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ» υπογράμμισε.

    Η δήλωση του υφυπουργού Υγείας αφορά γιατρούς, οι οποίοι εργάζονται στον ΕΟΠΥΥ με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και παράλληλα διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία και είναι συμβεβλημένοι για αυτά τα ιατρεία με τον ΕΟΠΥΥ. Η διακοπή, ως εκ τούτου, αφορά τη σύμβαση που έχουν με τον ΕΟΠΥΥ για τα ιδιωτικά ιατρεία τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Παρατείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι γιατροί

    [05] Ζημιές 102 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο ανακοίνωσε η Alpha Bank

    Ζημιές 102 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο ανακοίνωσε ο όμιλος της Alpha Bank. Τα Κύρια Λειτουργικά Έσοδα αυξήθηκαν σε 549,4 εκατ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο 2013, έναντι 526,5 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο 2013 (+4,4%). Το αποτέλεσμα προ προβλέψεων, προσαρμοσμένο για τα αποτελέσματα χρηματοοικονομικών πράξεων και εξόδων συγχωνεύσεως, ανήλθε σε 223,6 εκατ. ευρώ ενισχυμένο κατά 10% σε επίπεδο τριμήνου.

    Οι συνολικές χορηγήσεις του Ομίλου προ απομειώσεων διαμορφώθηκαν σε 63,3 δισ. ευρώ στο τέλος Σεπτεμβρίου 2013. Τα υπόλοιπα των χορηγήσεων στην Ελλάδα διαμορφώθηκαν σε 52,8 δισ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση κατά 0,6 δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο, ενώ οι χορηγήσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ανήλθαν σε 10 δισ. ευρώ.

    [06] Πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο Ιράκ

    Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 60 τραυματίστηκαν σήμερα σε μια σειρά νέων βομβιστικών επιθέσεων με τη χρήση ιδίως παγιδευμένων αυτοκινήτων στο κεντρικό και στο ανατολικό Ιράκ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Έξι αυτοκίνητα-βόμβες εξερράγησαν σε διάφορα σημεία της πόλης Τικρίτ, 180 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης, με αποτέλεσμα 25 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 50 να τραυματιστούν, στην πλειονότητά τους αστυνομικοί.

    [07] «Σφράγισε» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

    Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ (φάση των «32») μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του 12ου ομίλου, μετά τη νίκη στην Αστάνα επί της Σαχτιόρ Καραγκάντι με 2-0.

    Τα «χρυσά» γκολ για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς, που θα παίξει για την πρώτη θέση με την Άλκμααρ στην Τούμπα, σημείωσαν ο Λούκας Πέρεθ στο 54ο λεπτό και ο Κίτσιου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

    [08] Σαχτιόρ Καραγκάντι-ΠΑΟΚ 0-1

    Τη Σαχτιόρ Καραγκάντι αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο Καζακστάν για το Γιουρόπα Λιγκ και άνοιξε το σκορ με τον Λούκας Πέρεθ στο 54ο λεπτό.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 28 November 2013 - 17:30:39 UTC