Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-12-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με 2.250 γραμμάρια ηρωίνης συνελήφθη 23χρονος Πορτογάλος
  • [02] Βίαια επεισόδια στο Κίεβο
  • [03] Τουλάχιστον 4 νεκροί από εκτροχιασμό τρένου στη Νέα Υόρκη

  • [01] Με 2.250 γραμμάρια ηρωίνης συνελήφθη 23χρονος Πορτογάλος

    Με ποσότητα 2.250 γραμμαρίων ηρωίνης που έκρυβε στη διπλή φόδρα του σακιδίου του συνελήφθη από τους τελωνειακούς του μεθοριακού σταθμού, Κήπων ΄Εβρου και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης, ένας 23χρονος Πορτογάλος που ταξίδευε με λεωφορείο, από την Κωνσταντινούπολη.

    Τις τελευταίες ημέρες οι τελωνειακοί των Κήπων σε ανάλογους ελέγχους που έκαναν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες Ι.Χ. και λεωφορείων, βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και παραποιημένων επ ρούχων, που είχαν προορισμό την Ελλάδα.

    [02] Βίαια επεισόδια στο Κίεβο

    Περίπου 100 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σήμερα κατά τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σε διαδήλωση της αντιπολίτευσης στο Κίεβο, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Όλγκα Μπίλικ , επισημαίνοντας ότι πολλοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο κεφάλι. "Οι υπεύθυνοι των δυνάμεων της τάξης έχουν συνομιλίες μαζί με τους πολίτες που πήραν τον έλεγχο του δημαρχείου. Τους εξηγούν ότι οι ενέργειές τους είναι παράνομες και τους ζητούν να εγκαταλείψουν το κτίριο", σημείωσε η Μπίλικ.

    Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο διαδηλωτές έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό του κτιρίου.Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα βίαια επεισόδια . Ο υπουργός Εσωτερικών έχει προειδοποιήσει πως η Αστυνομία θα επέμβει σε περίπτωση που υπάρξουν ταραχές.Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την άρνηση προχθές του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς να υπογράψει μια συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, ζητούν την αποπομπή του και τη διενέργεια εκλογών.

    [03] Τουλάχιστον 4 νεκροί από εκτροχιασμό τρένου στη Νέα Υόρκη

    Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν σήμερα την ζωή τους και 63 τραυματίστηκαν στην πόλη της Νέας Υόρκης από τον εκτροχιασμό τρένου του προαστιακού σιδηρόδρομου στο Μπρονξ, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης. Οι 11 από τους 63 τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και οι 6 είναι σοβαρά ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία.

    Δεκάδες πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο του δυστυχήματος και βοηθούν τους ανθρώπους να βγουν από τα συντρίμμια. Τα πέντε από τα επτά βαγόνια του τρένου αυτού της Γραμμής Χάντσον του προαστιακού σιδηρόδρομου Metro North εκτροχιάστηκαν ακριβώς βόρεια του Μανχάταν, γράφει επικαλούμενη τις αρχές των μεταφορικών μέσων η Νιου Γιορκ Ποστ. Λόγω του δυστυχήματος,η λειτουργία της γραμμής, η οποία ενώνει την πόλη της Νέας Υόρκης με τα προάστιά της, ανεστάλη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 1 December 2013 - 17:30:22 UTC