Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-04-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εξιχνίαση κλοπών σε αυτοκίνητα στην Λάρισα
  • [02] Η Μόσχα δηλώνει ότι ενίσχυσε τα στρατεύματά της στην μεθόριο με την Ουκρανία για προληπτικούς λόγους
  • [03] Ποινή στον Νικ Καλάθη για παράβαση του κανονισμού ντόπινγκ

  • [01] Εξιχνίαση κλοπών σε αυτοκίνητα στην Λάρισα

    Υπόθεση 33 κλοπών και απόπειρων κλοπής αντικειμένων από αυτοκίνητα στην πόλη της Λάρισας εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η οποία συνέλαβε έναν 47χρονο σε υπόγειο πάρκινγκ, την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να διαρρήξει αυτοκίνητο. Ο 47χρονος είχε ήδη καταφέρει να σπάσει ένα τζάμι και να αφαιρέσει ένα γεωγραφικό σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS), έναν ελβετικό σουγιά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μια κάρτα μέλους εταιρείας, όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως διαπιστώθηκε, λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει άλλα τέσσερα οχήματα, ενώ από τις αρχές Μαρτίου είχε διαπράξει με τον ίδιο τρόπο άλλες είκοσι οκτώ κλοπές ή απόπειρες κλοπής αντικειμένων από αυτοκίνητα στη Λάρισα. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

    [02] Η Μόσχα δηλώνει ότι ενίσχυσε τα στρατεύματά της στην μεθόριο με την Ουκρανία για προληπτικούς λόγους

    Οι επιπλέον ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις κοντά στην μεθόριο με την Ουκρανία αναπτύχθηκαν εκεί σε απάντηση στην αστάθεια που επικρατεί στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ενώ μέχρι τώρα η Μόσχα δήλωνε ότι τα στρατεύματα αυτά βρίσκονται εκεί στο πλαίσιο τακτικών στρατιωτικών ασκήσεων. «Εμείς (...) έχουμε δυνάμεις στην περιοχή της μεθορίου με την Ουκρανία. Ορισμένες από αυτές τις δυνάμεις στρατοπεδεύουν εκεί μόνιμα, άλλες βρίσκονται εκεί για ενίσχυση, με φόντο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Ας με συγχωρέσετε αλλά, αυτή (η Ουκρανία) είναι μια χώρα στην οποία μόλις σημειώθηκε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, επομένως φυσιολογικά οποιαδήποτε χώρα θα λάβει ιδιαίτερα μέτρα πρόληψης για να εγγυηθεί τη δική της ασφάλεια», πρόσθεσε. Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου αρνήθηκε εξάλλου τις κατηγορίες για ανάμειξη του ρωσικού στρατού στα γεγονότα που σημειώνονται εντός του ουκρανικού εδάφους.

    [03] Ποινή στον Νικ Καλάθη για παράβαση του κανονισμού ντόπινγκ

    Αποκλεισμός 20 αγωνιστικών, χωρίς πληρωμή, επιβλήθηκε στον Νικ Καλάθη για παράβαση του κανονισμού ντόπινγκ, μετά την ανίχνευση της ουσίας «Tamoxifen», η οποία αποτελεί μέρος αθλητικού συμπληρώματος. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και στο «στρατόπεδο» των Μέμφις Γκρίζλις, οι οποίοι λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ για τα πλέι οφ του ΝΒΑ με τους Θάντερ δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Έλληνα διεθνή γκαρντ. Ωστόσο, η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ τάσσεται στο πλευρό του Καλάθη και αναμένεται να ασκήσει έφεση, με τον πρόεδρο της, Ρον Κλέμπνερ, να κάνει λόγο για μία άδικη απόφαση.

    Η ουσία Tamoxifen, η οποία ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του παίκη, βρίσκεται στον κώδικα ντόπινγκ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, καθώς όπως έχει αποδειχθεί αποκρύπτει τις παρενέργειες της χρήσης στεροειδών και την αυξημένη παραγωγή τεστοστερόνης (ενώ χρησιμοποιείται κυρίως για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού).


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 19 April 2014 - 12:30:23 UTC