Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-04-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αντ. Σαμαράς: Απομακρυνόμαστε σιγά σιγά από την κρίση
  • [02] Ευ. Βενιζέλος: Με το πλεόνασμα και την επιστροφή στις αγορές βγαίνουμε από την κρίση
  • [03] Τέσσερα νομοσχέδια αναμένεται να ψηφιστούν πριν τη διακοπή των εργασιών της Βουλής, ενόψει εκλογών
  • [04] Ευ. Τσακαλώτος: Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους
  • [05] Με έξι περιπολικά σκάφη θαλάσσιας επιτήρησης, ενισχύεται το Λιμενικό Σώμα
  • [06] Αδ. Γεωργιάδης: Καμία ανησυχία για διασπορά του κοροναϊού MERS στην Ελλάδα
  • [07] «Η Λισαβόνα θα αποφασίσει τον τρόπο εξόδου της από το πρόγραμμα διάσωσης πριν την 5η Μαΐου»
  • [08] Υπαρκτός ο κίνδυνος απόσχισης των ανατολικών επαρχιών της Ουκρανίας, προειδοποιεί ο Πολωνός πρωθυπουργός
  • [09] Ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια των Αρμενίων για τη σφαγή του 1915
  • [10] Ο Μπ. Ομπάμα έφθασε στο Τόκιο, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ασία
  • [11] Έντεκα νέα κρούσματα του κοροναϊού MERS στη Σαουδική Αραβία
  • [12] Μολυσμένα το 60% των υπόγειων υδάτων στην Κίνα

  • [01] Αντ. Σαμαράς: Απομακρυνόμαστε σιγά σιγά από την κρίση

    «Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση του πλεονάσματος, πιστοποιεί τη μεγάλη στροφή που πετυχαίνει η Ελληνική Οικονομία, χάρη στις θυσίες όλων των Ελλήνων» τονίζει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Απομακρυνόμαστε σιγά σιγά από την κρίση και θεμελιώνουμε το μέλλον της Νέας Ελλάδας» υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς.

    Ο υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, δήλωσε ότι «μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια η Ελλάδα στάθηκε όρθια, στα πόδια της, και ατενίζουμε το μέλλον πια, με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία».

    «Όλα τα άλλα, όπως ξέρετε, είναι κανονισμένα στις συμφωνίες που έχουμε κάνει» απάντησε, ερωτηθείς αν ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. «Θα ξεκινήσει η συζήτηση και θα δούμε πότε θα τελειώσει. Σημασία έχει ότι πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα ότι πηγαίνουμε πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία» συμπλήρωσε σχετικά.

    Σε άλλη ερώτηση ποια θα είναι η ελληνική πρόταση απάντησε: «Θα δούμε».

    [02] Ευ. Βενιζέλος: Με το πλεόνασμα και την επιστροφή στις αγορές βγαίνουμε από την κρίση

    Στη μακρά ιστορία και τους πνευματικούς και ηθικούς δεσμούς Ελλάδας και Γεωργίας αναφέρθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος και η Γεωργιανή υπουργός Εξωτερικών Μάγια Παντζικίτζε (Maia Panjikidze), έπειτα από συνάντηση που είχαν στην Αθήνα. Η υπουργός ευχαρίστησε την Ελλάδα για τις καλές συνθήκες που απολαμβάνει η κοινότητα των 150.000 Γεωργιανών που διαβιούν και εργάζονται στην Ελλάδα, όπως και για την υποστήριξη της Αθήνας στην εκπλήρωση των ευρωατλαντικών προσδοκιών της χώρας της.

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση του πρωτογενούς πλεονάσματος, δήλωσε ότι «η σημερινή ανακοίνωση της Eurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα επιβεβαιώνει το πολύ μεγάλο επίτευγμα του ελληνικού λαού, αποτέλεσμα των μεγάλων θυσιών του. Με το πλεόνασμα και την επιστροφή στις αγορές, βγαίνουμε από την κρίση και επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Κάποιοι, όμως, λυπούνται αντί να χαίρονται. Αυτά συνδέονται με την ανεργία και με το εισόδημα του πολίτη. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, το δημοσιονομικό έλλειμμα είναι εντυπωσιακά χαμηλό και το επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους».

    [03] Τέσσερα νομοσχέδια αναμένεται να ψηφιστούν πριν τη διακοπή των εργασιών της Βουλής, ενόψει εκλογών

    Με δύο συνεδριάσεις πρωί - απόγευμα ολοκληρώνεται αύριο σε Α' ανάγνωση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις τράπεζες και αφού προηγηθεί η συζήτησή του σε Β' ανάγνωση την Παρασκευή, αναμένεται να έρθει προς συζήτηση στην Ολομέλεια την ερχόμενη εβδομάδα. Αύριο, επίσης, αρχίζει η συζήτηση του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο ενώ μέχρι το κλείσιμο της Βουλής, περίπου στις 9 Μαΐου, ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών, αναμένεται να κατατεθούν και να ψηφιστούν δύο ακόμα νομοσχέδια που θα αφορούν το υπουργείο Ανάπτυξης αλλά και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ, σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις οποίες κοινοβουλευτικοί κύκλοι τόνισαν ότι «η Βουλή ούτε ιδιαίτερο ζήλο επιδεικνύει, ούτε αδιαφορία» και απέρριψαν κατηγορηματικά «εκλογική σκοπιμότητα σε ότι αφορά τον προγραμματισμό για τη συζήτησή τους». Παράλληλα, οι ίδιοι κύκλοι αρνήθηκαν ότι υπάρχει καθυστέρηση, υποστηρίζοντας ότι η δικογραφία είναι πολυσέλιδη, αφορά πολλά άτομα και θέλει τον χρόνο της. Σε ότι αφορά την παρουσία ή μη των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση της άρσης ασυλίας τους, υποστήριξαν ότι αρμόδια να αποφασίσει είναι η εισαγγελία των φυλακών και πρόσθεσαν ότι σε περίπτωση που δεν τους εγκριθεί η άδεια, που οι ίδιοι έχουν ζητήσει για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από το βήμα της Βουλής, τότε θα ληφθούν υπόψη οι καταθέσεις που έχουν ήδη δώσει.

    [04] Ευ. Τσακαλώτος: Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους

    Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους που αυξήθηκε το 2013 και ανήλθε στο 175% του ΑΕΠ, τονίζει σε δήλωσή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσακαλώτος αμφισβητεί ότι υπάρχει επιτυχία επισημαίνοντας ότι πρέπει η χώρα να παρουσιάσει πλεόνασμα 2,8 δισ. ευρώ φέτος και 9 δισ. ευρώ το 2016, και επισημαίνει ότι «αυτοί όμως οι "άθλοι" οικοδομήθηκαν και θα συνεχίσουν να στηρίζονται πάνω σε απίστευτες θυσίες του ελληνικού λαού και την κατάρρευση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού». Συγχρόνως, προσθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «τα συνεχόμενα πλεονάσματα σημαίνουν ότι μια φτωχή χώρα θα μεταφέρει διαρκώς πόρους στις πλουσιότερες, περιορίζοντας με αυτό τον τρόπο στο ελάχιστο τα διαθέσιμα ποσά για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας». Το πρωτογενές πλεόνασμα, σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους, που αυξήθηκε το 2013 και ανήλθε σε 175% του ΑΕΠ, και για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μεγάλο κούρεμα.

    [05] Με έξι περιπολικά σκάφη θαλάσσιας επιτήρησης, ενισχύεται το Λιμενικό Σώμα

    Με έξι περιπολικά σκάφη θαλάσσιας επιτήρησης ενισχύεται το Λιμενικό Σώμα, καθώς υπογράφτηκε σύμβαση από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Montmontaza- Greben doo», η οποία επικράτησε σε δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αγορά αυτών των σκαφών συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων και κατά 25% από εθνικούς πόρους, ενώ το συνολικό ποσό της ανέρχεται στα 13.387.998 ευρώ. Τα περιπολικά σκάφη είναι τύπου POB-24G και είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα ενισχυμένο με ίνες γυαλιού. Φέρουν δύο κύριες μηχανές τετράχρονες και πετρελαιοκίνητες, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Το ολικό τους μήκος είναι 24,76 μ. και το πλάτος τους 6,44 μ., αναπτύσσουν μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων σε ήρεμη θάλασσα με το 100% του φόρτου, ενώ έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς 25 ατόμων.

    [06] Αδ. Γεωργιάδης: Καμία ανησυχία για διασπορά του κοροναϊού MERS στην Ελλάδα

    Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας για τη διασπορά του κοροναϊού MERSστη χώρα μας, τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, συγχαίροντας το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το οποίο, όπως είπε, από τη στιγμή του εντοπισμού του κρούσματος «αντέδρασε σε πρώτο χρόνο» για να αποκλειστεί πιθανή διαφυγή και άλλου περιστατικού.

    Καθησυχαστικοί εμφανίζονται και οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Σύμφωνα με το Κέντρο, οκοροναϊός MERS αποτελεί, πλέον, όχι μόνο ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια απειλή, ενώ η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου του ιού.

    Το ΚΕΕΛΠΝΟ προχωρά στη διάθεση ενημερωτικού υλικού που απευθύνεται προς τους ταξιδιώτες από και προς τις χώρες της Αραβικής Χερσονήσου, στις πύλες εισόδου.

    Σε όσους ταξιδεύουν προς χώρες της Μέσης Ανατολής συστήνεται αυστηρή τήρηση των ατομικών μέτρων υγιεινής, προκειμένου να προστατευθούν.

    Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων λοίμωξης, συστήνεται άμεση αναζήτηση ιατρικής εκτίμησης και αναβολή της επιστροφής. Μετά την επιστροφή από χώρες της Μέσης Ανατολής, εάν κάποιος εκδηλώσει πυρετό από 38oC και πάνω και συμπτώματα του αναπνευστικού (βήχα, δύσπνοια κ.λπ.) εντός 14 ημερών, θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στο γιατρό και να τον ενημερώσει για το πρόσφατο ταξίδι ή να επικοινωνήσει με το ΚΕΕΛΠΝΟ στα τηλέφωνα 210 5212000- 210 5212054.

    Σημειώνεται ότι για τον τρόπο χειρισμού του κρούσματος MERSκαι την άμεση κινητοποίηση όλων των αρμοδίων υπηρεσιών, το ΚΕΕΛΠΝΟ πήρε τα εύσημα και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

    [07] «Η Λισαβόνα θα αποφασίσει τον τρόπο εξόδου της από το πρόγραμμα διάσωσης πριν την 5η Μαΐου»

    Η Πορτογαλία θα ανακοινώσει την απόφασή της για τον τρόπο εξόδου της από το πρόγραμμα διάσωσης πριν το τέλος της τελευταίας αποστολής αξιολόγησης της τρόικας και πάντως «πριν από τις 5 Μαΐου», διαβεβαίωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο. «Θα μιλήσουμε για την έξοδο από το πρόγραμμα όταν υπάρχει στο τραπέζι η έκθεση της τελευταίας αξιολόγησης της τρόικας», δήλωσε ο Κοέλιο.

    Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η θέση κάποιων χωρών, όπως η Γερμανία, που έχει εκφράσει ξεκάθαρα την προτίμησή της για μια έξοδο χωρίς δίχτυ ασφαλείας, θα βαρύνει στην απόφαση. «Η Γερμανία πρέπει να υποβάλει ένα ενδεχόμενο πρόγραμμα προληπτικών πιστώσεων στο κοινοβούλιό της. Υπό αυτή την άποψη, είναι φυσικά μια δυσκολία», παραδέχθηκε ο Κοέλιο, προτού προσθέσει ότι «δεν υπάρχει θεμελιώδης αντίρρηση» από την πλευρά του Βερολίνου. «Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ έχει δηλώσει δημοσίως ότι θα υποστηρίξει στο γερμανικό κοινοβούλιο την απόφαση που θα λάβει η Πορτογαλία, όποια κι αν είναι αυτή», υπογράμμισε.

    [08] Υπαρκτός ο κίνδυνος απόσχισης των ανατολικών επαρχιών της Ουκρανίας, προειδοποιεί ο Πολωνός πρωθυπουργός

    Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ προειδοποίησε σήμερα ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος απόσχισης των ανατολικών επαρχιών της Ουκρανίας. «Ο κίνδυνος να αποσχιστούν οι ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας είναι πραγματικός», είπε ο Τουσκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βαρσοβία. «Φοβάμαι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ τις επόμενες πράξεις του ουκρανικού δράματος», πρόσθεσε. Ο Πολωνός πρωθυπουργός τόνισε επίσης ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι πιθανόν να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ασφάλεια της Ευρώπης.

    [09] Ο Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη από τα εγγόνια των Αρμενίων για τη σφαγή του 1915

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέβαλε σήμερα τα συλλυπητήρια της Τουρκίας «στα εγγόνια των Αρμενίων, οι οποίοι σκοτώθηκαν το 1915» κατά τις σφαγές που είχαν στόχο την κοινότητα αυτή υπό την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της τουρκικής κυβέρνησης εκφράζεται για πρώτη φορά τόσο ανοικτά για την τραγωδία αυτή, η οποία συνέβη ανάμεσα στο 1915 και το 1917, κατά τα τελευταία χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, και αναγνωρίζεται ως γενοκτονία από πολλές χώρες. Η Τουρκία αντιθέτως δεν αναγνωρίζει την αρμενική γενοκτονία. «Είναι ένα ανθρώπινο καθήκον να καταλάβουμε και να συμμεριστούμε τη βούληση των Αρμενίων να μνημονεύουν τα βάσανα που πέρασαν εκείνη την εποχή», αναφέρεται στο κείμενο της ανακοίνωσης.

    [10] Ο Μπ. Ομπάμα έφθασε στο Τόκιο, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ασία

    Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα έφθασε σήμερα το βράδυ (τοπική ώρα) στην Ιαπωνία, τον πρώτο σταθμό της ασιατικής του περιοδείας στην οποία καλείται να κρατήσει λεπτές ισορροπίες. Ο Ομπάμα θα επισκεφθεί επίσης τη Νότια Κορέα, τη Μαλαισία και τις Φιλιππίνες, χωρίς να περάσει από την Κίνα. Ο Ομπάμα αναμένεται να δειπνήσει απόψε σε ένα εστιατόριο το οποίο είναι γνωστό για το σούσι του στο Τόκιο μαζί με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε πριν αρχίσει αύριο την επίσημη επίσκεψή του και τυπικά. Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη που κάνει Αμερικανός πρόεδρος στην Ιαπωνία εδώ και 18 χρόνια.

    Ο Ομπάμα και ο Άμπε αναμένεται να συζητήσουν κυρίως σχετικά με τις εντάσεις ανάμεσα στην Ιαπωνία, έναν στενό σύμμαχο των ΗΠΑ, και την Κίνα, η ισχύς της οποίας συνεχίζει να αυξάνεται, κάτι που έχει όλο και πιο μεγάλες συνέπειες στην περιοχή. Ανάμεσα στα κυριότερα θέματα τα οποία θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες είναι επίσης οι διαπραγματεύσεις για τη Σύμπραξη της περιοχής του Ειρηνικού (TPP), μια συμφωνία με στόχο τη δημιουργία μιας ζώνης ελεύθερου εμπορίου με τη συμμετοχή 12 κρατών, συμπεριλαμβανόμενων των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.

    Αφού συναντηθεί επίσης αύριο και μεθαύριο με τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας ο Ομπάμα θα αναχωρήσει την Παρασκευή για τη Νότια Κορέα, άλλη μια χώρα η οποία αποτελεί σημαντικό σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή, την οποία θα επισκεφθεί σε μια συγκυρία κατά την οποία αυξάνεται η ένταση με τη Βόρεια Κορέα. Κατόπιν ο Ομπάμα θα μεταβεί στη Μαλαισία -θα είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος θα επισκεφθεί τη χώρα αυτή μετά τον Λίντον Τζόνσον το 1966- κι έπειτα στις Φιλιππίνες, άλλον έναν σύμμαχο της Ουάσινγκτον που βρίσκεται σε διένεξη με την Κίνα για την κυριαρχία σε μια τεράστια θαλάσσια ζώνη.

    [11] Έντεκα νέα κρούσματα του κοροναϊού MERS στη Σαουδική Αραβία

    Έντεκα νέα κρούσματα του κοροναϊού MERS εντοπίστηκαν στη Σαουδική Αραβία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρμόδιες αρχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένου ενός που φαίνεται πως είναι το πρώτο κρούσμα που καταγράφεται στην ιερή πόλη Μέκκα. Σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας διευκρινίζεται ότι 8 άνθρωποι βρίσκονται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, 2 είναι σε σταθερή κατάσταση, μεταξύ των οποίων ένας 24χρονος Σαουδάραβας από την Μέκκα, και ένας δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα.

    Τρεις από τους προσβληθέντες εργάζονταν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

    [12] Μολυσμένα το 60% των υπόγειων υδάτων στην Κίνα

    Περίπου το 60% των υπόγειων υδάτων που έχουν ελεγχθεί στη Κίνα είναι ακατάλληλα για κατανάλωση αν δεν υποβληθούν σε επεξεργασία, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο το ανησυχητικό επίπεδο μόλυνσης του περιβάλλοντος στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Η ποιότητα του νερού που ελέγχθηκε γύρω από 203 κινεζικές πόλεις πέρυσι κρίθηκε στις περισσότερες περιπτώσεις «σχετικά κακή» ή «πολύ κακή». Στην πρώτη περίπτωση το νερό θεωρείται ακατάλληλο προς πόση χωρίς επεξεργασία. Στη δεύτερη, το νερό θεωρείται ακατάλληλο προς πόση, ακόμη κι αν υποστεί επεξεργασία. Το ποσοστό του νερού που θεωρείται ακατάλληλο προς πόση χωρίς επεξεργασία αυξήθηκε κατά 57% από το 2012, αποκάλυψε η έρευνα στην οποία αναφέρθηκε το Νέα Κίνα.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 23 April 2014 - 14:30:31 UTC