Visit the Canadian Hellenic Broadcasting (CHB) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-05-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρόσκληση στον ΣΕΒ για νέα κοινωνική συμφωνία για την ανασυγκρότηση της χώρας, απηύθυνε ο Αλ.Τσίπρας
  • [02] Γ. Παπανδρέου στην DW: Να είμαστε ανοιχτοί σε πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
  • [03] Την ερχόμενη εβδομάδα αποφασίζει η Βουλή για τη νέα αίτηση άρσης ασυλίας του Ν. Μιχαλολιάκου
  • [04] Σύγκληση ιδρυτικού συνεδρίου της κεντροαριστεράς, προτείνει ο Π. Κουκουλόπουλος
  • [05] Υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης
  • [06] Ευ. Βενιζέλος: «Θέλουμε ανάπτυξη, απασχόληση, μια Ευρώπη φιλική και ορατή για τους πολίτες»
  • [07] Παραιτήθηκε ο Φώτης Κουβέλης
  • [08] «Παραγωγική» η συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον επίτροπο Γκ. Έτινγκερ, για τα ενεργειακά
  • [09] Κανονικά τα δρομολόγια του τραμ σε όλο το δίκτυο
  • [10] ΕΕΤ: Αύξηση της ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις
  • [11] Νέος πρόεδρος του ΣΕΒ ο Θ. Φέσσας
  • [12] Πέθανε η αμερικανίδα ποιήτρια Μάγια Αγγέλου

  • [01] Πρόσκληση στον ΣΕΒ για νέα κοινωνική συμφωνία για την ανασυγκρότηση της χώρας, απηύθυνε ο Αλ.Τσίπρας

    Πρόσκληση στον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) για μια νέα κοινωνική συμφωνία για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ, ενώ επανέλαβε τις αυστηρές συστάσεις προς την κυβέρνηση ότι δεν έχει την ηθική και πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύει τη χώρα λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις χωρίς συναίνεση. Ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στα μέλη του ΣΕΒ ζήτησε να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο που τους απηύθυνε «για μια νέα κοινωνική συμφωνία για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη. Για μια νέα κοινωνική συμφωνία για τη νέα Ελλάδα».

    Για τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Τσίπρας, η ανάπτυξη δεν είναι απλός αριθμός με θετικό πρόσημο, αλλά είναι ένα σύμπλεγμα πολιτικών και παρεμβάσεων για τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Λίγο πριν κλείσει την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την πρόσκληση και την επιδίωξη του κόμματός του προς τον ΣΕΒ «να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια και να αναπτύξουμε μια λειτουργική, θεσμική σχέση με τον σύνδεσμό σας» καθώς «έχουμε έναν δύσβατο δρόμο μπροστά μας και γνωρίζουμε καλά ότι εμείς δεν θα παραλάβουμε απλά καμένη γη. Θα παραλάβουμε μια χώρα διχασμένη και διαλυμένη, πολιτικά οικονομικά και κοινωνικά, και θα την επανενώσουμε όλοι μαζί -και θα την οδηγήσουμε στο ασφαλές και γόνιμο έδαφος της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης».

    Διαβάστε επίσης:Νέος πρόεδρος του ΣΕΒ ο Θ. Φέσσας

    [02] Γ. Παπανδρέου στην DW: Να είμαστε ανοιχτοί σε πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

    «Έτοιμος να συμβάλω στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς», είναι ο τίτλος συνέντευξης του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Deutsche Welle. Ο κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για δημοκρατικό έλλειμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ευθύνες για την άνοδο της ακροδεξιάς, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη η δημοκρατική παράταξη να θέσει τα ζητήματα των κατεστημένων που επηρεάζουν την πολιτική ζωή της Ελλάδας. Κληθείς από τη Deutsche Welle να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα κι αν οδηγούν σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο πρώην πρωθυπουργός απαντά καταρχήν αρνητικά: «Το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που δεν προκαλεί ανάγκη άμεσης προσφυγής σε εθνικές εκλογές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μηνύματα και ότι δεν υπάρχουν ζητήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι σαν ένα προοδευτικό κίνημα η δημοκρατική παράταξη πρέπει να θέσει μεγάλα ζητήματα που αφορούν τη δομή ενός ακόμα πελατειακού συστήματος, κατεστημένων που ακόμα κυριαρχούν και επηρεάζουν αποφάσεις και την πολιτική ζωή του τόπου». Όπως εκτιμά, σύμφωνα με τον συντάκτη, αυτή η δομή είναι η «ρίζα» για την κακή διαχείριση του φυσικού πλούτου και του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, που οδήγησε την Ελλάδα στα ελλείμματα και στα χρέη.

    «Δεδομένου ότι πολλοί παλιοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν πλέον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αυτό το κόμμα κατάφερε να συγκρατήσει το εκλογικό του αποτέλεσμα και ότι πολύ πιθανό να εξακολουθήσει και μελλοντικά να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό λόγο, ρωτήσαμε τον πρώην πρωθυπουργό σχετικά με τις πιθανότητες μιας κυβερνητικής συνεργασίας Αριστεράς-Κεντροαριστεράς», αναφέρεται στο δημοσίευμα. «Να μη βάλουμε το κάρο μπροστά από το άλογο, όπως λένε. Δηλαδή, το βασικό είναι τι πρέπει να γίνει στη χώρα μας: Μια προοδευτική, δημοκρατική πλατφόρμα των αλλαγών, των συγκρούσεων που πρέπει να γίνουν με νοοτροπίες και πρακτικές, των πολιτικών που θα φέρουν μια σωστή, χρηστή διοίκηση και αναπτυξιακή πορεία. Πάνω σε αυτές τις αρχές και βάσεις ενός σοβαρού προγράμματος να είμαστε ανοιχτοί σε πιθανές συνεργασίες για το μέλλον», απαντά ο Γ. Παπανδρέου και σε ό,τι αφορά την πρόσφατη συζήτηση για τα σχέδια εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, διαβεβαιώνει ότι ουδέποτε του είχε παρουσιαστεί προσωπικά ανάλογο σχέδιο στο διάστημα που ήταν πρωθυπουργός της χώρας. «Αναφορικά με την πρότασή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος τότε, εμφανίστηκε βέβαιος ότι σε περίπτωση που θα είχε διεξαχθεί, μια μεγάλη πλειοψηφία θα απαντούσε θετικά στο ερώτημα της κυβέρνησης, εάν ?θα πρέπει να στηριχθεί το πρόγραμμα της προσαρμογής?», επισημαίνεται.

    [03] Την ερχόμενη εβδομάδα αποφασίζει η Βουλή για τη νέα αίτηση άρσης ασυλίας του Ν. Μιχαλολιάκου

    Η προσεχής Τετάρτη θεωρείται η πιθανότερη ημέρα κατά την οποία η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να αποφασίσει επί των νέων αιτήσεων άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παπά και του Γιάννη Λαγού, που είναι ήδη προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έχει ήδη εισηγηθεί την άρση ασυλίας τους, και πλέον τον λόγο για την οριστική απόφαση θα έχει η Ολομέλεια.

    Στις δικογραφίες, που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, γίνεται επίκληση όχι μόνο μαρτυρικών καταθέσεων αλλά και του υλικού που βρέθηκε στα σπίτια των υποδίκων προκειμένου να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και για σύσταση παράνομου αρχείου (σ.σ. αφορά κυρίως τον Χρήστο Παπά).

    [04] Σύγκληση ιδρυτικού συνεδρίου της κεντροαριστεράς, προτείνει ο Π. Κουκουλόπουλος

    Ολοκληρωμένη πρόταση για τη σύγκληση ιδρυτικού συνεδρίου της κεντροαριστεράς το φθινόπωρο, με την κοινωνία να έχει τον πρώτο λόγο, πρόκειται να καταθέσει δημοσίως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ. «Η πρόταση για το ιδρυτικό γεγονός του φθινοπώρου θα βγάλει την κεντροαριστερά από τη γωνία και θα τη βάλει στο επίκεντρο του πολιτικού συστήματος της χώρας» σημειώνει ο κ. Κουκουλόπουλος και προσθέτει ότι έχει ενημερώσει ήδη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

    Ερωτηθείς για τους αποδέκτες της πρότασης αυτής ο κ. Κουκουλόπουλος τονίζει: «Προφανώς το ΠΑΣΟΚ, όλες οι κινήσεις που μετέχουν στην Ελιά, η κίνηση των 58, η ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι αλλά και άλλες κινήσεις, όλοι έχουν τη δική τους θέση. Επιμένω όμως ότι όλες αυτές οι κινήσεις, τα κόμματα και οι προσωπικότητες θα πρέπει να εκπροσωπηθούν σε αυτό το συνέδριο με ένα συσχετισμό που θα σέβεται την οντότητα του καθενός, αλλά από εκεί και πέρα την πλειοψηφία σε αυτό το συνέδριο πρέπει να την έχει η κοινωνία».

    [05] Υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης

    Τη θέση ότι είναι χρήσιμη η ενισχυμένη αναλογική, εξέφρασε μιλώντας με δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κατάργησης του «μπόνους» των εδρών, ο κ. Μεϊμαράκης τάχθηκε υπέρ της διατήρησης του, επισημαίνοντας ότι «οι κυβερνήσεις συνεργασίας πρέπει να έχουν ισχυρό κορμό και όχι να υπάρχει κατακερματισμός δυνάμεων». Γι' αυτό και ο ίδιος, όπως υπενθύμισε, είχε στο παρελθόν εισηγηθεί και ψηφίσει το μπόνους των εδρών.

    Ο κ. Μεϊμαράκης, ερωτηθείς για την πορεία των εργασιών της Ολομέλειας και για το αν θα προχωρήσει η Βουλή σε συγκρότηση θερινών τμημάτων είπε: «Δεν βιαζόμαστε και δεν έχω και καμία τέτοια πληροφόρηση δώσει εγώ. Επίσης δεν έχω και τέτοια εικόνα από την κυβέρνηση».

    [06] Ευ. Βενιζέλος: «Θέλουμε ανάπτυξη, απασχόληση, μια Ευρώπη φιλική και ορατή για τους πολίτες»

    «Θέλουμε ανάπτυξη, απασχόληση, μια Ευρώπη φιλική και ορατή για τους πολίτες και ελπίζω ότι το μήνυμα αυτό θα γίνει αντιληπτό. Δεν αντέχει κανείς λιτότητα και ανεργία» επισήμανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τον επισκέφθηκε το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Ο κ. Βενιζέλος, όταν ρωτήθηκε από τον κ. Παπούλια για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, έπειτα από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ανέφερε ότι οι Σοσιαλιστές θέλουν να εφαρμοστούν οι θεσμικές διαδικασίες, δηλαδή η πρώτη επιλογή να γίνει με τον υποψήφιο πρόεδρο του μεγαλύτερου κόμματος κοινοβουλευτικά, που είναι το Λαϊκό Κόμμα. «Μας ενδιαφέρουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Θέλουμε να αναβαθμιστεί το Κοινοβούλιο, γιατί αυτό είναι το μήνυμα των λαών, αλλά κυρίως μάς ενδιαφέρει το νέο μήνυμα πολιτικών» τόνισε.

    [07] Παραιτήθηκε ο Φώτης Κουβέλης

    Την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης, όπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του. «Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτησή μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες» τονίζει ο κ. Κουβέλης και αναφέρει: «Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξή μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ».

    Ο Φώτης Κουβέλης αναφέρει ακόμη στη δήλωσή του ότι όλοι πιστεύουν σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας. Τα όργανα του κόμματος θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις, καταλήγει ο κ. Κουβέλης.

    [08] «Παραγωγική» η συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον επίτροπο Γκ. Έτινγκερ, για τα ενεργειακά

    Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, στις Βρυξέλλες, με τον αρμόδιο για θέματα ενέργειας επίτροπο, Γκίντερ Έτινγκερ. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, η διασφάλισή της μέσω της διαφοροποίησης των οδών παροχής και των πηγών της ενέργειας και ειδικότερα τα ζητήματα που σχετίζονται με τους δύο αγωγούς ειδικού ελληνικού ενδιαφέροντος, τον TAP και τον ελληνοβουλγαρικό.

    Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η διασύνδεση των διαφόρων ευρωπαϊκών δικτύων, ιδιαίτερα αυτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία) με τις χώρες της Ομάδας Visegrad καθώς και οι έρευνες για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ. Συζητήθηκε, επίσης, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για τις ιδιωτικοποιήσεις στον ευρωπαϊκό ενεργειακό τομέα, το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΣΠΑ. Το ενδιαφέρον της ελληνικής πλευράς επικεντρώθηκε, μεταξύ άλλων, στην προώθηση των έργων κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, κυρίως δε εκείνων που σχετίζονται με τη διασύνδεση των υπαρχόντων δικτύων.

    [09] Κανονικά τα δρομολόγια του τραμ σε όλο το δίκτυο

    Κανονικά θα διεξάγονται τα δρομολόγια του τραμ, σε όλο το μήκος του δικτύου ως και τη λήξη της βάρδιας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες, στο τμήμα «ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ».

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, οι τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    [10] ΕΕΤ: Αύξηση της ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις

    Αύξηση της ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών που παρουσιάστηκαν στη σημερινή συνάντηση της ΕΕΤ με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Παράλληλα, πηγές της Ένωσης προέβλεπαν σήμερα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας από το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

    Ειδικότερα, σε διάστημα ενός μηνός (στο τέλος Απριλίου σε σχέση με το τέλος Μαρτίου) οι εγκρίσεις δανείων αυξήθηκαν κατά 10 % και διαμορφώθηκαν σε 1,65 δισ. ευρώ, από 1,5 δισ. τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι εκταμιεύσεις ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι από την έναρξη εφαρμογής των συγκεκριμένων προγραμμάτων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων (πρόκειται για προγράμματα του ΕΤΕΑΝ, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Κοινοτικών πρωτοβουλιών όπως το Jeremie) μέχρι τον Ιούνιο του 2013 είχαν εκταμιευθεί μόλις 100-150 εκατ. ευρώ. Δηλαδή οι εκταμιεύσεις σχεδόν δεκαπλασιάστηκαν σε διάστημα ενός έτους.

    Η εξέλιξη αυτή, όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Ανάπτυξης, δείχνει ότι «κάτι έχει ξεκινήσει να κινείται στην τραπεζική αγορά, περισσότερο σε σχέση με τα χρηματοδοτικά εργαλεία του υπουργείου».

    [11] Νέος πρόεδρος του ΣΕΒ ο Θ. Φέσσας

    Με την εκλογή του κ. Θ. Φέσσα ως νέου προέδρου του ΣΕΒ στη θέση του Δ. Δασκαλόπουλου, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρωϊνής συνεδρίασης της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου. Στην απογευματινή, ανοιχτή συνεδρίαση πρόκειται να απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς ενώ θα μιλήσουν ο υπουργός Οικονομικών Ιω. Στουρνάρας και ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου.

    «Αντί να περιγράφουμε προβλήματα, ας υλοποιούμε λύσεις» δήλωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΕΒ κατά την πρωινή ομιλία του και πρόσθεσε ότι ο Σύνδεσμος «θέλει να συνεισφέρει στη σύνθεση, συνεργασία και επίτευξη πρακτικών και μετρήσιμων αποτελεσμάτων και να αποτελέσει καταλύτη για τη διευκόλυνση των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας».

    [12] Πέθανε η αμερικανίδα ποιήτρια Μάγια Αγγέλου

    Πέθανε η αμερικανίδα ποιήτρια και ακτιβίστρια για τα πολιτικά δικαιώματα Μάγια Αγγέλου σε ηλικία 86 ετών στη Βόρεια Καρολίνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός Τύπος επικαλούμενος τον ατζέντη της και έναν τοπικό αξιωματούχο.

    Ποιήτρια, συγγραφέας, ηθοποιός, συγγραφέας θεατρικών έργων, η Μάγια Αγγέλου βρέθηκε επίσης στην πρώτη γραμμή της μάχης για την απόκτηση πολιτικών δικαιωμάτων των αφροαμερικανών στις ΗΠΑ, συνεργάστηκε με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και ήταν στενή φίλη του Μάλκολμ X. Το πραγματικό της όνομα ήταν Μάργκεριτ Αν Τζόνσον και είχε γεννηθεί το 1928 στο Μιζούρι των ΗΠΑ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 28 May 2014 - 14:30:29 UTC