Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-08-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αργ. Ντινόπουλος: Χωρίς ψηφοφόρους είμαστε όλοι αδειανά πουκάμισα
  • [02] Το Ιράν ανακοίνωσε πως κατέρριψε ισραηλινό κατασκοπευτικό

  • [01] Αργ. Ντινόπουλος: Χωρίς ψηφοφόρους είμαστε όλοι αδειανά πουκάμισα

    «Πριν από τα όποια στελέχη της δεξιάς, προηγείται ο επαναπατρισμός των δεξιών ψηφοφόρων» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, ερωτηθείς για τα σενάρια επιστροφής στη ΝΔ στελεχών του κόμματος που αποχώρησαν κατά το παρελθόν. «Χωρίς ψηφοφόρους είμαστε όλοι αδειανά πουκάμισα. Ας φέρουμε λοιπόν πίσω όσους νεοδημοκράτες έφυγαν και για τα στελέχη βλέπουμε. Κάποιοι θα μπορούσαν, πράγματι, να γυρίσουν. Αλλά όχι και αυτοί που δύο χρόνια τώρα -πέρα από κάθε λογική και αισθητική- έχουν γίνει δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε και οι ίδιοι προς τα εκεί αλληθωρίζουν» σημειώνει ο κ. Ντινόπουλος.

    Ο υπουργός Εσωτερικών ασκεί σκληρή κριτική στην άποψη που διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή του συνέντευξη ότι εκλογή «κατεψυγμένου» Προέδρου από αυτήν τη Βουλή θα σήμαινε ολοκλήρωση της καταστροφής. Είναι ακόμη μία απρέπεια απέναντι στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Ερωτηθείς για το θέμα του ΕΝΦΙΑ ο υπουργός Εσωτερικών υποστηρίζει ότι «η αντίδραση της κυβέρνησης στα λάθη του ΕΝΦΙΑ ήταν άμεση. Σχεδόν ακαριαία. Και αυτά τα λάθη διορθώνονται! Δεν θα παραδώσουμε τους νοικοκυραίους βορά στον υπερλαϊκισμό του κ. Τσίπρα».

    [02] Το Ιράν ανακοίνωσε πως κατέρριψε ισραηλινό κατασκοπευτικό

    Οι Φρουροί της Επανάστασης, ο επίλεκτος στρατός του ιρανικού ισλαμικού καθεστώτος, ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέρριψαν ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος ικανό να μην εντοπίζεται από τα ραντάρ πάνω από την εγκατάσταση εμπλουτισμού ουρανίου της Νατάνζ (κεντρικό Ιράν).

    "Ένα κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο του σιωνιστικού καθεστώτος κατερρίφθη από ένα πύραυλο (...) Αυτό το αόρατο μη επανδρωμένο αεροπλάνο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρηνική ζώνη της Νατάνζ" αναφέρεται στην ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης που δημοσιοποιήθηκε από τον επίσημο ιστότοπό τους, τον Sepahnews.com.

    "Αυτή η ενέργεια δείχνει για μια ακόμη φορά τον τυχοδιωκτισμό του σιωνιστικού καθεστώτος (...), οι Φρουροί της Επανάστασης και οι άλλες ένοπλες δυνάμεις επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους να απαντήσουν σ' αυτή την ενέργεια" προστίθεται στο κείμενο.

    Η εγκατάσταση της Νατάνζ είναι το κύριο εργοστάσιο εμπλουτισμού ουρανίου του Ιράν, όπου βρίσκονται εγκατεστημένες 16.000 συσκευές φυγοκέντρησης. Περίπου 3.000 άλλες βρίσκονται στην εγκατάσταση του Φορντό, η οποία βρίσκεται κάτω από ένα βουνό και είναι δύσκολο να καταστραφεί.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 24 August 2014 - 14:30:24 UTC