Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-09-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΔΕ σε βάρος του διοικητή του Α.Τ. Υδρας για ναζιστικό χαιρετισμό
  • [02] Νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα
  • [03] Νικητής ο Χάμιλτον στη Μόντσα

  • [01] ΕΔΕ σε βάρος του διοικητή του Α.Τ. Υδρας για ναζιστικό χαιρετισμό

    Σε εξέλιξη από τον Ιούλιο βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε βάρος του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας, ο οποίος φαίνεται σε φωτογραφία να χαιρετά ναζιστικά μπροστά από το τρένο της ναζιστικής Γερμανίας στο Μουσείο Συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης.

    Η φωτογραφία αυτή, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έφτασε ανώνυμα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία διενήργησε έρευνα και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του αξιωματικού, η οποία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.

    Ωστόσο, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του επειδή δεν διαπιστώνεται η τέλεση κάποιου αδικήματος αλλά από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διατάχθηκε η μετακίνηση του αστυνομικού από την Ύδρα, η οποία όμως εκκρεμεί επειδή ότι ο αστυνομικός έχει προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.

    [02] Νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα

    Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση «Κωσταλέξι», που αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Καλλιθέα και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, μέσω της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής».

    Μια 36χρονη γυναίκα κατάκοιτη λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, ορφανή απο το 2006 όταν πέθανε η μητερα της, ζουσε κάτω απο τραγκές συνθήκες και έναν πραγματικό εφιάλτη, για περίπου οκτώ χρόνια. Όπως καταγγέλλει η ίδια, μια 77χρονη ομογενής απο την πρωην ΕΣΣΔ, η οποία υποτίθεται ότι είχε αναλάβει τη φροντίδα της και ένας συγγενής της, την κρατούσαν κυριολεκτικά φυλακισμένη, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της που βλέπει στον φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Δημοσθένους 243Β, με ελάχιστη τροφή, ενώ φέρονται οτι τη βασάνιζαν και έπαιρναν την σύνταξη της, ύψους 1.200 ευρώ.

    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν γείτονες ειδοποιησαν την Υγειονομική Υπηρεσία, η οποία με την σειρά της ζήτησε συνδρομή απο το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και έκαναν έφοδο στο σπίτι, στις 8 Ιουλίου.

    Στο διαμέρισμα, στο μπαλκόνι του φωταγωγού βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση, με το ένα πόδι σπασμένο και δεμένο με σανιδένιο πρόχειρο νάρθηκα. Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

    [03] Νικητής ο Χάμιλτον στη Μόντσα

    Σε -ακόμη έναν- θρίαμβο της Μερτσέντες εξελίχθηκε το γκραν πρι της Μόντσα, 13ος αγώνας της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα. Τα μονοθέσια της ομάδας ήταν και πάλι σαφώς ταχύτερα του ανταγωνισμού και κράτησαν τις δύο πρώτες θέσεις, με τον Βρετανό Λιούις Χάμιλτον να περνά πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, ακολουθούμενος από τον Γερμανό Νίκο Ρόσμπεργκ, που πάντως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Την τριάδα του βάθρου στο ιταλικό γκραν πρι συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος Φελίπε Μάσα με Γουίλιαμς.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 7 September 2014 - 14:30:19 UTC