Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-09-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Την πολιτική και το όραμα της Ελλάδας για το κλίμα παρουσίασε ο Ευ. Βενιζέλος
  • [02] Δέκα τόνους επικίνδυνα απόβλητα εγκατέλειψαν άγνωστοι, στην Αττική Οδό
  • [03] Βρέθηκε πτώμα σε κάδο σκουπιδιών, στο Αιγάλεω
  • [04] Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις σε 539 αγρότες, από τον ΕΛΓΑ
  • [05] Αγνοείται 73χρονη, που είχε πάει από χθες για κολύμβηση, στην περιοχή Μπλέ Λιμανάκι Ραφήνας
  • [06] Ντ. Κάμερον: Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει άλλη επιλογή από το να πολεμήσει εναντίον του Ισλαμικού Κράτους
  • [07] Τ. Άμποτ: Η απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στην Αυστραλία είναι μεγάλη και πραγματική
  • [08] Μπ. Ομπάμα: Η διεθνής συμμαχία έστειλε ένα «σαφές μήνυμα» στους τζιχαντιστές
  • [09] Το νέο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών
  • [10] Επιτυχής η πρώτη ινδική αποστολή στον Άρη
  • [11] Τα πολλά φρούτα κάνουν καλό και στην ψυχική υγεία

  • [01] Την πολιτική και το όραμα της Ελλάδας για το κλίμα παρουσίασε ο Ευ. Βενιζέλος

    «Ορόσημο στον δρόμο για την επίτευξη μιας φιλόδοξης και νομικά δεσμευτικής συμφωνίας για το κλίμα, τον επόμενο χρόνο στο Παρίσι», χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, τη σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή που συγκάλεσε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-Μουν, στην έδρα του διεθνούς Οργανισμού. Κατά την ομιλία του από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη για συλλογική δράση, σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αντιμετωπιστεί η πρόκληση της κλιματικής αλλαγής, μία πρόκληση που «καμία χώρα, ανεξαρτήτως μεγέθους, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

    Ειδικότερα όσον αφορά τους στόχους της Ελλάδας για την κλιματική αλλαγή, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για την υιοθέτηση ενεργειακών πολιτικών που ενισχύουν την ανάπτυξη και ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, μειώνοντας, την ίδια στιγμή, το υψηλό κόστος της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι η Ελλάδα, στη διάρκεια του α΄ εξαμήνου του 2014 που είχε την προεδρία της ΕΕ, εστίασε την προσοχή της στην αποδοτική χρήση της ενέργειας, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Επίσης, αναφέρθηκε στις τεράστιες δυνατότητες των ελληνικών νησιών για την παραγωγή ηλιακής και αιολικής ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι στους συνολικούς στόχους της ΕΕ όσον αφορά τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

    [02] Δέκα τόνους επικίνδυνα απόβλητα εγκατέλειψαν άγνωστοι, στην Αττική Οδό

    Επικίνδυνη μόλυνση του περιβάλλοντος από απόβλητα, διαπιστώθηκε, ύστερα από καταγγελία, στο 46ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Ασφάλειας Αττικής και επιθεωρητών της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ε.Υ.Ε.Π.), μετέβησαν στο παραπάνω σημείο και συγκεκριμένα σε παράδρομο της Αττικής Οδού, προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελία για παράνομη εναπόθεση αποβλήτων.

    Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι δράστες και σε άγνωστο χρόνο, είχαν εναποθέσει στην άκρη του δρόμου 10 παλετοδεξαμενές, συνολικής χωρητικότητας 10 τόνων, με ελαιώδη πίσσα μαύρου χρώματος. Μάλιστα, είχε σημειωθεί διαρροή του περιεχομένου τους, τόσο στο οδόστρωμα όσο και σε παρακείμενο αμπελώνα. Όπως αποφάνθηκαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, το υλικό αυτό χαρακτηρίζεται επικίνδυνο και προκαλεί ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Από τους αρμόδιους φορείς έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για τη συλλογή και απομάκρυνση των επικίνδυνων αποβλήτων, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Περιβάλλοντος και διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της Ασφάλειας Αττικής.

    [03] Βρέθηκε πτώμα σε κάδο σκουπιδιών, στο Αιγάλεω

    Μια ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, στο Αιγάλεω, όταν η Πυροσβεστική πήγε να σβήσει φωτιά σε κάδο απορριμάτων, στη συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Μούδρου, στο Αιγάλεω.Πυροσβέστες, βρήκαν δίπλα στον κάδο το πτώμα άγνωστου άνδρα, μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών και το οποίο είχε ήδη καεί από τη μέση και πάνω.

    Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση.

    Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας δολοφονήθηκε και οι δράστες μετέφεραν το πτώμα στον κάδο των σκουπιδιών, ενώ δεν αποκλείεται οι ίδιοι να έβαλαν την φωτιά για να εξαφανίσουν τυχόν ίχνη τους.

    [04] Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις σε 539 αγρότες, από τον ΕΛΓΑ

    Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 750.078 ευρώ σε 539 παραγωγούς, για προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΠΣΕΑ), θα καταβληθούν σήμεραΤετάρτη, από τον ΕΛΓΑ. Ειδικότερα, η πληρωμή αφορά ενισχύσεις για ανασύσταση φυτικού κεφαλαίου, για απώλεια εισοδήματος λόγω ανασύστασης φυτικού κεφαλαίου (συμπληρωματική ενίσχυση) και για απώλεια της ηρτημένης παραγωγής (δηλαδή τα προϊόντα που δεν έχουν ωριμάσει και δεν έχουν ακόμη συγκομισθεί από τα φυτά).

    Οι εν λόγω ενισχύσεις αφορούν σε αγρότες των νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ηρακλείου, Κιλκίς, Λακωνίας, Λάρισας, Λέσβου, Πρεβέζης, Ρεθύμνου, Σάμου, Τρικάλων, Φθιώτιδος, Φωκίδος, Χανίων και Χίου.

    [05] Αγνοείται 73χρονη, που είχε πάει από χθες για κολύμβηση, στην περιοχή Μπλέ Λιμανάκι Ραφήνας

    'Ακαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό μια 73χρονης κολυμβήτριας, που αγνοείται από χθες το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή Μπλέ Λιμανάκι Ραφήνας. Στην παραλία της περιοχής βρέθηκε η τσάντα της 73χρονης που περιείχε το δελτίο ταυτότητάς της, ενώ εντοπίστηκε και σταθμευμένο Ι.Χ. όχημα, ιδιοκτησίας της.

    Σε επικοινωνία με οικείους της έγινε γνωστό ότι η γυναίκα είχε μεταβεί για κολύμβηση από τις μεσημβρινές ώρες και έκτοτε αγνοείται. Στη θαλάσσια περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί έρευνες από πλωτό σκάφος του λιμενικού, ενώ αναμένονται και ιδιώτες δύτες.

    [06] Ντ. Κάμερον: Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει άλλη επιλογή από το να πολεμήσει εναντίον του Ισλαμικού Κράτους

    Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει καμία άλλη επιλογή αλλά να πολεμήσει ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους υποστήριξε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον. «Είναι μια μάχη από την οποία είναι αδύνατο να ξεφύγουμε. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μας σκοτώσουν», δήλωσε ο Κάμερον μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο NBC news, προσθέτοντας ότι οι τζιχαντιστές προγραμμάτιζαν επιθέσεις στην Ευρώπη αλλά και εκτός ευρωπαϊκού χώρου. «Μας έχουν στο στόχαστρό τους, και έχουμε δημιουργήσει αυτή τη συμμαχία (...) για να εξασφαλιστεί ότι είμαστε τελικά σε θέση να καταστρέψουμε αυτήν την οργάνωση», πρόσθεσε ο Ντέιβιντ Κάμερον.

    Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει ταχθεί υπέρ των αεροπορικών επιδρομών των Ηνωμένων Πολιτειών και των αραβικών κρατών που μετέχουν στη συμμαχία κατά των τζιχαντιστών, αλλά το επίσημο Λονδίνο μέχρι στιγμής έχει σαφώς περιορισμένη συμμετοχή στις αεροπορικές επιχειρήσεις και αρκείται στην παράδοση οπλισμού στους Κούρδους μαχητές που πολεμούν τους ακραίους σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Ιντιπέντεντ ο Κάμερον πιθανώς θα συγκαλέσει το βρετανικό Κοινοβούλιο αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη όπου μετέχει στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για να συζητηθεί θεσμικά η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στις αεροπορικές επιδρομές.

    [07] Τ. Άμποτ: Η απειλή τρομοκρατικής επίθεσης στην Αυστραλία είναι μεγάλη και πραγματική

    Ο γενικός εισαγγελέας της Αυστραλίας, γερουσιαστής Τζορτζ Μπράντις, επικαλέστηκε τον θάνατο ενός 18χρονου και τον τραυματισμό δυο αστυνομικών για να δικαιολογήσει την αυστηρότερη αντιτρομοκρατική νομοθεσία που εισηγήθηκε στη Βουλή. Σήμερα η αστυνομία έκανε γνωστό το όνομα του 18χρονου που έπεσε χθες από τα πυρά αστυνομικού. Πρόκειται για τον Αφγανό Αμπντούλ Νούμαν Χάιντερ, ο οποίος λίγο νωρίτερα επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι δύο μέλη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση στην πολιτεία της Βικτόρια.

    Ο 18χρονος νεαρός είχε κληθεί για ανάκριση σε αστυνομικό τμήμα της πολιτείας, επειδή η συμπεριφορά του είχε «προκαλέσει ανησυχία», σύμφωνα με το Λουκ Κορνέλιους υποδιοικητή της αστυνομικής διεύθυνσης. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο νεαρός άντρας είχε μαζί του μια σημαία που φέρει τα διακριτικά του Ισλαμικού Κράτους, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι εκστόμισε βρισιές κατά του πρωθυπουργού Τόνι 'Αμποτ και της κυβέρνησής του πριν πέσει νεκρός από τα αστυνομικά πυρά.

    Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Τόνι 'Αμποτ, δήλωσε πως το τραγικό συμβάν δείχνει πόσο πραγματική είναι η απειλή της τρομοκρατίας και στην Αυστραλία. Για τον λόγο αυτό, η κυβέρνηση Αμποτ κατέθεσε σχέδιο νόμου που δίνει υπερεξουσίες στην αστυνομία. Ο λόγος που η συντηρητική κυβέρνηση του Τόνι 'Αμποτ αποφάσισε πριν ένα δίμηνο να ενισχύσει περαιτέρω την υπάρχουσα αντιτρομοκρατική νομοθεσία, είναι επειδή, σύμφωνα με τις Αρχές, αυξήθηκαν οι πιθανότητες να δεχτεί τρομοκρατικό χτύπημα η χώρα. Για τους ίδιους λόγους, αναβαθμίστηκε πριν ένα δεκαήμερο και το επίπεδο συναγερμού.

    [08] Μπ. Ομπάμα: Η διεθνής συμμαχία έστειλε ένα «σαφές μήνυμα» στους τζιχαντιστές

    Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε στη Νέα Υόρκη ενώπιον των Aράβων συμμάχων του ότι ο συνασπισμός εναντίον της οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους έστειλε ένα «σαφές μήνυμα» στους υπερ-ριζοσπάστες τζιχαντιστές. «Με τις πρωτοφανείς προσπάθειες του συνασπισμού, νομίζω ότι είμαστε σε θέση να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι ο κόσμος είναι ενωμένος», δήλωσε ο Ομπάμα μετά από συνάντηση που είχε με αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ιορδανίας, του Μπαχρέιν και του Κατάρ.

    Σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο ο συνασπισμός καταδεικνύει την αποφασιστικότητα της διεθνούς κοινότητας «να αποδυναμώσει και να καταστρέψει όχι μόνο το Ισλαμικό Κράτος αλλά και το είδος αυτής της ιδεολογίας που οδηγεί σε τόσο μεγάλη αιματοχυσία». Σε αυτή την ειδική συνεδρίαση, ο Πρόεδρος Ομπάμα μίλησε για «την απειλή (που θέτει το Ισλαμικό Κράτος) που μας φέρνει όλους μαζί γύρω από το κοινό τραπέζι», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας Αμερικανός διπλωμάτης. Στο σύνολό τους, αυτές οι αραβικές χώρες «συμφώνησαν ότι υπάρχουν φορές που πρέπει να πάρουν θέση και ειδικότερα να λάβουν μια ηγετική θέση στην περιοχή» ανέφερε ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «αρμονική συνεργασία» μεταξύ των Αράβων συμμάχων των Ηνωμένων Πολιτειών, που εκτελούν «μια μακροπρόθεσμη εκστρατεία» για να «καταστρέψουν» την οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους.

    Οι αεροπορικές επιδρομές των Ηνωμένων Πολιτειών και των Αράβων συμμάχων τους ήταν οι πρώτες κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

    [09] Το νέο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών

    Πολιτιστική «επίθεση» οργάνωσε για τη καινούργια σεζόν η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με τον Νοτιοαφρικανό σπουδαίο εικαστικό και σκηνοθέτη Γουίλιαμ Κέντριτζ, τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Γκιγιέρμο Καλντερόν με πολιτικό θέατρο ντοκουμέντο από την Χιλή, μια σπάνια χορευτική σύμπραξη του Ακράμ Καν με τον Ισραέλ Γκαλβάν, μια γαλλική φάρσα του 19ου αιώνα σκηνοθετημένη από τον Κριστόφ Μαρτάλερ. Η πολιτιστική διαδρομή που θα διανύσει το κοινό με το πρόγραμμα 2014-2015 της Στέγης, είναι μεγάλη και εκτείνεται ως τον «Αμλετ» του Σαίξπηρ από τον Γιάννη Χουβαρδά, τον «Βυσινόκηπο» του Τσέχοφ από τον Νίκο Καραθάνο, τους «Υπνοβάτες» του Μπροχ από τον Θέμελη Γλυνάτση, τους Vasistas, μουσική με αποσπάσματα από τα ημερολόγια και τις επιστολές του Φραντς Κάφκα, ομιλίες του Πολ Οστερ, του Τζωρτζ Πελεκάνος. Εικαστικές και εκπαιδευτικές δράσεις εκτός Στέγης, προγράμματα για σχολεία και μαθητές, άλλα που στηρίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες, την τρίτη ηλικία, ντηζάιν, κινηματογράφο, πειραματικό φεστιβάλ.

    To περιβάλλον που δημιούργησε στην είσοδο της Στέγης, η Ρεμπέκα Λουιζ Λο, με το έργο της "Ψηλά Κήπος", θα υποδέχεται το κοινό όλη την χρονιά. Ένας "κρεμαστός" κήπος σε όλους τους ορόφους στο εσωτερικό του κτιρίου, κεντημένος με 11.000 λουλούδια που μοσχοβολούν Ελλάδα -γαρύφαλλα, τριαντάφυλλα, ρίγανη, θυμάρι. Σε αυτήν την ατμόσφαιρα, παρουσίασαν το πρόγραμμα 2014-2015, στην Κεντρική Σκηνή του πολιτιστικού ιδρύματος, και μάλιστα καθισμένοι χαλαρά, σε παγκάκια, έχοντας από πίσω φόντο, μια τεράστια φωτογραφία του Εθνικού Κήπου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Χρήστος Καρράς, η εκτελεστική υποδιευθύντρια Αφροδίτη Παναγιωτάκου, η διευθύντρια θεάτρου και χορού Κάτια Αρφαρά και η διευθύντρια εικαστικών Μαριλένα Καρρά.

    [10] Επιτυχής η πρώτη ινδική αποστολή στον Άρη

    Η ινδική διαστημική υπηρεσία κατάφερε να θέσει σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη το χαμηλού κόστους διαστημικό της σκάφος Mars Orbiter, όπως ανακοίνωσε προσωπικά ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόδι. «Η Ινδία κατάφερε να φτάσει στον Άρη. Συγχαρητήρια σε όλους σας, σε ολόκληρη τη χώρα. Η ιστορία γράφτηκε σήμερα», είπε ο ινδός πρωθυπουργός.«Έχουμε τολμήσει να φτάσουμε στο άγνωστο και έχουμε επιτύχει το σχεδόν αδύνατο»συμπλήρωσε ο ινδός πρωθυπουργός που καθ'ολη τη διάρκεια της αποστολής να μπει σε τροχιά το διαστημικό σκάφος καθόταν πίσω από τους επιστήμονες στην αίθουσα ελέγχου ο διαστημικό κέντρο Μπανγκαλόρ που βρίσκεται στη νότια Ινδία.

    Η επιτυχία της Ινδίας λαμβάνει διαστάσεις καθώς αφενός πρόκειται για μια χαμηλού κόστους διαστημική αποστολή αξίας σύμφωνα με το Ρόιτερς 74 εκατομμυρίων δολαρίων και αφετέρου καθιστά την Ινδία ως την πρώτη χώρα που καταφέρνει να εκτελέσει και να ολοκληρώσει μια τέτοιου μεγέθους αποστολής στην παρθενική προσπάθεια της. Η Ινδία εισέρχεται πλέον στον κλειστό κύκλο των χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και η Ευρώπη που έχουν αποστείλει με επιτυχία διαστημικά σκάφη σε τροχιά ή τα προσεδάφισαν στον Άρη. Η διαφορά είναι ότι όλοι τους είχαν αρχικά αποτύχει αρκετές φορές.

    [11] Τα πολλά φρούτα κάνουν καλό και στην ψυχική υγεία

    Η συχνή κατανάλωση φρούτων δεν κάνει καλό μόνο στη σωματική, αλλά και στην ψυχική υγεία, όπως δείχνει μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, σύμφωνα με την οποία όσα περισσότερα φρούτα τρώει κανείς μέσα στη μέρα, τόσο πιο καλά νιώθει ψυχολογικά και νοητικά.

    Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Γουόργουικ, με επικεφαλής τον δρα Σαβέριο Στράνγκις, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «BMJ Open», μελέτησαν στοιχεία για περίπου 14.000 άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών (56% γυναίκες και 44% άνδρες), που χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες ψυχικής υγείας: πολύ καλή (15%), μεσαία (70%) και άσχημη (15%).

    Η έρευνα ακόμη έδεξε ότι το πολύ κάπνισμα, η συχνή κατανάλωση αλκοόλ και η παχυσαρκία σχετίζονται με κακή ψυχική διάθεση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 24 September 2014 - 6:30:25 UTC