Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-10-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με μια νέα Ελλάδα
  • [02] Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Δ. Κουτσούμπας
  • [03] Ψηφίζουν σήμερα για τη νέα ηγεσία στη ΔΗΜΑΡ
  • [04] Διχασμένους τους ψηφοφορούς για τις πρόωρες εκλογές, αποτυπώνει δημοσκόπηση
  • [05] Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αντώνης Σταμπούλος
  • [06] Πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό
  • [07] Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονος αγρότης, στην Έδεσσα
  • [08] Καραμπόλα ΙΧ αυτοκινήτων με νταλίκα, λόγω έργων, στην Εγνατία Οδό
  • [09] Το ΔΝΤ θα αναθεωρήσει επί τα χείρω τις προβλέψεις του για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας
  • [10] Σομαλικές δυνάμεις κατέλαβαν το Μπαράουε, τελευταίο μεγάλο λιμάνι που ήλεγχαν οι ισλαμιστές αντάρτες Σεμπάμπ
  • [11] Κ. Τασούλας: Η επένδυση στον Πολιτισμό έχει συναρπαστικό πολλαπλασιαστή
  • [12] Δείκτης πρόωρης θνησιμότητας, η απώλεια της όσφρησης
  • [13] F1: Ο Λιούις Χάμιλτον νικητής στο GP της Ιαπωνίας

  • [01] ΣΥΡΙΖΑ: Καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με μια νέα Ελλάδα

    «Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την καταστροφή που υπέστη η χώρα μας ως συνταγή επιτυχίας που πρέπει να συνεχιστεί, τότε ή έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή το λέει για να κοροϊδέψει. Φαίνεται πως ο κ. Σαμαράς κάνει και τα δύο και μάλιστα παίζοντας ως κακός ηθοποιός» σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ. Στην ανακοίνωση προστίθεται: «Νέο δεν μπορεί να είναι κάτι το παλιό, το αποτυχημένο, το αντικοινωνικό. Καμία σχέση δεν έχει η πολιτική Σαμαρά με μια νέα Ελλάδα. Δεν μπορεί να είναι νέα η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της ανεργίας, των λουκέτων και των χαρατσιών. Ο κ. Σαμαράς εκφράζει το παρελθόν του φαύλου δικομματισμού και το αντικοινωνικό παρόν του μνημονίου».

    [02] Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Δ. Κουτσούμπας

    Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» δεν απέκλεισε η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για ψήφο εμπιστοσύνης να συνδέεται και με εσωτερικά προβλήματα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «σε κάθε περίπτωση, βασικός στόχος είναι η απόσπαση εμπιστοσύνης για κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής». Τόνισε ότι ο λαός δεν πρέπει να δείξει καμιά ανοχή στις κινήσεις της κυβέρνησης και στα πολιτικά παιχνίδια γύρω από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά πρέπει ο ίδιος να καθορίσει τις εξελίξεις με ανάδειξη του εργατικού κινήματος σε καθοριστικό παράγοντα, σε συμμαχία με αυτοαπασχολούμενους και αγρότες και σε πολιτικό επίπεδο με μεγάλη, δυναμική ενίσχυση του ΚΚΕ. Ο κ. Κουτσούμπας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες σύντομα, επισήμανε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δευτερεύουσας σημασίας η πτώση της κυβέρνησης και το ποια κυβέρνηση θα έλθει και υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του από την εναλλαγή των κυβερνήσεων του διπολισμού με τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις και να μην συνεχίσει να δίνει «ραντεβού στα τυφλά».

    [03] Ψηφίζουν σήμερα για τη νέα ηγεσία στη ΔΗΜΑΡ

    Λίγο πριν τις 11 άρχισε η ψηφοφορία για την εκλογή νέας ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ. Υποψήφιοι είναι εκ νέου ο Φώτης Κουβέλης και ο Δημήτρης Λουκάς. Το αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί το απόγευμα. Παράλληλα γίνεται και η ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή, της οποίας η σύνθεση της θα ανακοινωθεί αργά το βράδυ, όταν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση. Υπενθυμίζεται ότι χθες, με μεγάλη πλειοψηφία και 30 λευκά, αποφασίστηκε αυτόνομη πορεία της ΔΗΜΑΡ για τη συγκρότηση προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, αποκλείοντας τη ΝΔ.

    [04] Διχασμένους τους ψηφοφορούς για τις πρόωρες εκλογές, αποτυπώνει δημοσκόπηση

    Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,7% έναντι της ΝΔ, καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας E-VOICE, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής». Ειδικότερα, στην ερώτηση «αν την Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», 21,2% των ερωτηθέντων απαντούν ΣΥΡΙΖΑ και 17,5% ΝΔ. Ακολουθούν με 5,3% η ΧΑ, με 4,6% «Το Ποτάμι», με 4,4% το ΚΚΕ, με 3,9% το ΠΑΣΟΚ. Σε ποσοστό 8,3% οι ερωτηθέντες θα ψήφιζαν «άλλο κόμμα». Ωστόσο, τα ποσοστά προτίμησης για όλα τα κόμματα εμφανίζονται ιδιαίτερα χαμηλά, καθώς 16,7% των ψηφοφόρων απαντούν πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, ενώ 12,2% πως δεν θα ψήφιζαν. Στην ερώτηση για το αν πρέπει να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, το εκλογικό σώμα εμφανίζεται διχασμένο. «Όχι» απαντούν 46,2% των ερωτηθέντων, έναντι ποσοστού 45%, που απαντούν «Ναι». Τέλος, σχετικά με το πρόσωπο, που εμπνέει την περισσότερη εμπιστοσύνη για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς κρατάει το προβάδισμα με 35,7% των απαντήσεων, έναντι ποσοστού 31,9%, που εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα.

    [05] Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αντώνης Σταμπούλος

    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλο, ο Αντώνης Σταμπούλος, που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 2 Οκτωβρίου, στον Βύρωνα ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Ο νεαρός είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών, κλοπής, πλαστογραφίας, αντίστασης κατά της αρχής, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και οπλοφορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί έως ότου -όπως αναφέρει η συνήγορός του, Ι. Κούρτοβικ- να ενημερωθεί για τη δικογραφία, που έχει σχηματισθεί σε βάρος του.

    Σε δήλωσή της η κ. Κούρτοβικ, αναφερόμενη σε όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο σχετικά με τον εντολέα της και τα κατασχεθέντα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, υποστήριξε ότι όλο αυτό το υλικό δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία. «Αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή, υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου» είπε. Τέλος, η κ. Κούρτοβικ υποστηρίζει ότι στο κατηγορητήριο που συντάχθηκε για τον εντολέα της δεν προσδιορίζεται η σχέση του με τις πράξεις που του αποδίδονται.

    [06] Πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό

    Τέσσερις νεκροί είναι ο έως τώρα απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο. Ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.

    Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης. Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο, ενώ αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν τη νταλίκα.

    [07] Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονος αγρότης, στην Έδεσσα

    Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονος αγρότης χθες το μεσημέρι στο χωριό Άγρα του νομού Πέλλας, όταν ο γεωργικός ελκυστήρας, που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Έδεσσας.

    [08] Καραμπόλα ΙΧ αυτοκινήτων με νταλίκα, λόγω έργων, στην Εγνατία Οδό

    Καραμπόλα πολλών ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη. Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η νταλίκα προσέκρουσε επάνω στα αυτοκίνητα.

    Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για τυχόν τραυματίες.

    [09] Το ΔΝΤ θα αναθεωρήσει επί τα χείρω τις προβλέψεις του για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πρόκειται να αναθεωρήσει επί τα χείρω τις εκτιμήσεις του για την οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας το 2014 και το 2015, σε περίπου 1,5% το καθένα από αυτά τα δύο έτη, εξαιτίας των κρίσεων στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, γράφει το περιοδικό Der Spiegel σήμερα. Οι νέες προβλέψεις του διεθνούς χρηματοοικονομικού οργανισμού ο οποίος εδρεύει στην Ουάσινγκτον αναμένεται ότι θα δοθούν στην δημοσιότητα την Τρίτη. Τον Ιούλιο, το ΔΝΤ προέβλεπε ότι η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης θα επεκταθεί κατά 1,9% του ΑΕΠ της φέτος και κατά 1,7% την επόμενη χρονιά.

    Σύμφωνα με το Σπίγκελ, το ΔΝΤ αναμένεται επίσης να καλέσει τη γερμανική κυβέρνηση να κάνει περισσότερα για την τόνωση των δημόσιων και των ιδιωτικών επενδύσεων καθώς αυτό θα συνέβαλε στην τόνωση της ανάπτυξης βραχυπρόθεσμα και θα είχε οφέλη για τη χώρα μεσοπρόθεσμα. Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ανάπτυξη αναπτύχθηκε ρωμαλέα στις αρχές της χρονιάς αλλά συρρικνώθηκε κατά 0,2% το δεύτερο τρίμηνο και οικονομολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι συρρικνώθηκε την περίοδο από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο, ιδίως διότι το επιχειρηματικό και επενδυτικό κλίμα επιδεινώθηκαν. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει εκτιμήσει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας του ενδέχεται να είναι υποδεέστερος από αυτόν που προβλέπει η κυβέρνηση φέτος (1,8%), σύμφωνα με πηγές.

    [10] Σομαλικές δυνάμεις κατέλαβαν το Μπαράουε, τελευταίο μεγάλο λιμάνι που ήλεγχαν οι ισλαμιστές αντάρτες Σεμπάμπ

    Ο σομαλικός στρατός και η δύναμη της Αφρικανικής Ένωστης (Amisom) κατέλαβαν σήμερα το Μπαράουε, το τελευταίο σημαντικό λιμάνι της Σομαλίας που βρισκόταν στα χέρια των ισλαμιστών ανταρτών Σεμπάμπ και ήταν κρίσιμης σημασίας για τη χρηματοδότησή τους, ανακοίνωσαν σομαλοί αξιωματούχοι. Το Μπαράουε ήταν ο κύριος στόχος της επιχείρησης "Ινδικός Ωκεανός" που άρχισαν στα τέλη Αυγούστου η Amisom και ο σομαλικός στρατός με στόχο να ανακαταλάβουν τις τοποθεσίες που ήταν ακόμη υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών στη νότια Σομαλία.

    [11] Κ. Τασούλας: Η επένδυση στον Πολιτισμό έχει συναρπαστικό πολλαπλασιαστή

    «Ο Πολιτισμός είναι ένας από τους μεγάλους μαγνήτες του Τουρισμού, και ο Τουρισμός είναι μία πηγή θαυμασμού για τον Πολιτισμό» τόνισε από τα Ιωάννινα ο υπουργός Πολιτισμού, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος με την γγ, Λίνα Μενδώνη, και την υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, πραγματοποιούν 4ημερο οδοιπορικό στον νομό, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα προβλήματα, που σχετίζονται με τις Εφορίες Βυζαντινών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Ο Πολιτισμός, είπε ο υπουργός, είναι μια από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές κινήσεις που μπορεί να κάνει η πολιτεία και παρέθεσε το αποτέλεσμα σχετικής μελέτης: «Η επένδυση στον Πολιτισμό έχει μετρηθεί από το ΥΠΠΟ, με μια πρόσφατη μελέτη που κάναμε και έχει συναρπαστικό πολλαπλασιαστή. Ένα εκατομμύριο ευρώ δίνεις στον Πολιτισμό και έχεις απόδοση για την κοινωνία και για την οικονομία, 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Άρα, έχοντας αυτή την εμπειρία, το ΥΠΠΟ ετοιμάζεται σε κάθε νομό της χώρας, έτσι αυτές τις ημέρες και στα Γιάννενα, για τη νέα του εργασία τα επόμενα έξι χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Θα συνεργαστούμε με τις περιφέρεις και τους δήμους, με τις μητροπόλεις και θα συνεχίσουμε και θα διευρύνουμε το έργο που έχουμε κάνει».

    [12] Δείκτης πρόωρης θνησιμότητας, η απώλεια της όσφρησης

    Οι ηλικιωμένοι που είναι πια ανίκανοι να ξεχωρίσουν μυρωδιές, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου μέσα στην επόμενη πενταετία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη για πρώτη φορά δείχνει ότι η απώλεια της αίσθησης όσφρησης μπορεί να αποτελεί έναν αρκετά αξιόπιστο προγνωστικό δείκτη πρόωρης θνησιμότητας.

    Η ανακάλυψη αυτή μπορεί μελλοντικά να οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου οσφρητικού διαγνωστικού τεστ.

    [13] F1: Ο Λιούις Χάμιλτον νικητής στο GP της Ιαπωνίας

    Στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα παρέμεινε ο Λιούις Χάμιλτον, μετά τη σημερινή νίκη του στο γκραν πρι της Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε λόγω της βροχής. Συγκεκριμένα η κούρσα διακόπηκε για λόγους ασφαλείας στον 46ο γύρο (από τους 53 συνολικά), μετά την εγκατάλειψη των Αντριαν Σούτιλ (Ζάουμπερ) και Ζιλ Μπιανκί (Μαρούσια), ενώ στην αρχή του αγώνα είχε εγκαταλείψει και ο Φερνάντο Αλόνσο (Φεράρι). Ο Χάμιλτον, που προπορεύοταν, πήρε τη νίκη σύμφωνα με τους κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας (FIA). Ετσι ο Βρετανός οδηγός της Μερτσέντες πανηγύρισε την όγδοη νίκη στους 15 αγώνες της χρονιάς και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά στους 10 βαθμούς, τον Γερμανό «ομόσταυλο» του, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος σήμερα τερμάτισε πίσω από τον Χάμιλτον. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Γερμανός τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Ρεντ Μπουλ, Σεμπάστιαν Φέτελ.

    Ο σημερινός αγώνας από την αρχή ήταν επεισοδιακός λόγω της καταιγίδας. Μάλιστα ήταν αδύνατο να συνεχιστεί μετά τον τρίτο γύρο, καθώς υψώθηκε κόκκινη σημαία. Ακολούθησε ένα διάστημα αβεβαιότητας για τη διεξαγωγή του αγώνα, αλλά τελικά δόθηκε «έγκριση» για επανέναρξή του μετά από αρκετή ώρα επειδή κόπασε η βροχή. Αξίζει να σημειωθεί πως η FIA γνωρίζοντας ότι επίκειται καταιγίδα, είχε ζητήσει από τους διοργανωτές να αλλάξουν την ώρα έναρξης του αγώνα και να διεξαγόταν νωρίτερα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν πεισματικά. Τελικά στον 46ο γύρο οι διοργανωτές αποφάσισαν να διακόψουν οριστικά το γκραν πρι. Ο επόμενος αγώνας, πρώτος από τους τέσσερις που απομένουν πλέον, θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου στη Ρωσία.

    Η βαθμολογούμενη δεκάδα του γκραν πρι της Ιαπωνίας και οι κατατάξεις οδηγών και κατασκευαστών έχουν ως εξής: 1. Λιούις Χάμιλτον (Βρετανία/Μερτσέντες) 1:51:43.021 2. Νίκο Ρόσμπεργκ (Γερμανία/Μερσέντες) +00:09.180 3. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία/Red Bull) +00:29.122 4. Ντάνιελ Ρικιάρντο(Αυστραλία/Red Bull) +00:38.818 5. Τζένσον Μπάτον (Βρετανία/ΜακΛάρεν) +01:07.550 6. Βαλτέρι Μπότας (Φινλανδία/Γουίλιαμς) +01:53.773 7. Φελίπε Μάσα (Βραζιλία/Γουίλιαμς) +01:55.126 8. Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία/Force India) +01:55.948 9. Ζαν-Ερίκ Βερν (Γαλλία/Toro Rosso) +02:07.638 10. Σέρχιο Πέρες (Μεξικό/Force India) +Ενα γύρο


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 5 October 2014 - 10:30:30 UTC