Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-10-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παρέμβαση της κυβέρνησης για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια, προανήγγειλε ο Ευ. Βενιζέλος
  • [02] Έως τις 10 Νοεμβρίου η εφαρμοστική εγκύκλιος για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία
  • [03] Νέος υπουργός Άμυνας ο Νίκος Δένδιας
  • [04] Ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής των ζημιών από τις πλημμύρες
  • [05] Με ενστάσεις της υπεράσπισης συνεχίστηκε η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου
  • [06] Βλ. Πούτιν, Π. Ποροσένκο, Άγγ. Μέρκελ και Φρ. Ολάντ χαιρετίζουν τη συμφωνία για το φυσικό αέριο
  • [07] Νέα επίθεση σε σχολείο στην Κίνα, με νεκρό έναν 8χρονο μαθητή
  • [08] Μνημεία χαρακτηρίστηκαν 750 αντικείμενα από το βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου
  • [09] Αμφίπολη: Στο φως τεχνητό όρυγμα και μαρμάρινο θυρόφυλλο

  • [01] Παρέμβαση της κυβέρνησης για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια, προανήγγειλε ο Ευ. Βενιζέλος

    Για την αναγκαιότητα ύπαρξης περιβάλλοντος σταθερότητας, εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μίλησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο συνέδριο Capital + Vision «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Το επόμενο βήμα».

    Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι για να διαμορφωθεί αυτό το περιβάλλον πρέπει να συστρατευθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, «κανείς δεν πρέπει να κρύβεται, πρέπει να μπουν όλοι μπροστά σε αυτή την προσπάθεια που έχει πολεμικά χαρακτηριστικά» για να σημειώσει ότι «αυτός είναι ο πόλεμος της γενιάς μας», που άρχισε πριν από πέντε χρόνια και «τώρα, μπορούμε να τελειώσουμε και να περάσουμε σε μια φάση ειρήνης και διεκδίκησης του νέου ρόλου μας». Για να το κάνουμε αυτό, υπογράμμισε, «χρειάζεται οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι επιχειρηματίες, να αντιληφθούν ότι υπάρχει μια κοινή εθνική ευθύνη».

    Αναφερόμενος στη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων», συμπεριλαμβανομένης και της αναδιάρθρωσης των χρεών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είμαστε λίγες μέρες, ίσως λίγες ώρες, πριν από την οριστική παρουσίαση του σχεδίου αυτού. Σημείωσε ακόμα ότι μπορεί να ανοίξει νέες δυνατότητες σε σχέση με τον κατασκευαστικό τομέα, το γεγονός ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει την παρέμβασή της και για τα στεγαστικά δάνεια. Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα δημοσιονομικά αποτελέσματα είναι εκείνα που επιτρέπουν τώρα να οργανωθούν εργαλεία προστασίας ευπαθών ομάδων, να θεσπιστούν μέτρα υπέρβασης της κρίσης σε επίπεδο επιχειρήσεων μέσα από τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και την αναδιάρθρωση των εταιρικών χρεών. «Τώρα μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε σχέση με τις πολλές δόσεις για την εξυπηρέτηση των οφειλών των επιχειρήσεων στα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο» είπε. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι είχαν χθες την ευκαιρία με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Ανάπτυξης να συζητήσουν για την ανάγκη να καλυφθούν από τις νέες ρυθμίσεις όλες οι περιπτώσεις επιχειρηματικών δανείων.

    [02] Έως τις 10 Νοεμβρίου η εφαρμοστική εγκύκλιος για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία

    Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα έχει κοινοποιηθεί, από το υπουργείο Εργασίας, προς τα ασφαλιστικά ταμεία η εγκύκλιος για την εφαρμογή της νέας ρύθμισης για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών.

    Αυτό ανέφερε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μετά τη συνάντηση με τους διοικητές των Ταμείων κατά την οποία εξετάστηκαν τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στην εφαρμογή της ρύθμισης καθώς και ο συντονισμός των δράσεων των ασφαλιστικών φορέων.

    «Πρόκειται για ρύθμιση πολύ σημαντική από την οποία προσδοκούμε έσοδα για τα Ταμεία και ένα νέο ξεκίνημα για όλους, που θα βάλει τέλος σε ένα παρελθόν για το οποίο κράτος και πολίτες είμαστε υπεύθυνοι και θα οδηγήσει σε ένα μέλλον το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να είναι συνεπείς» τόνισε ο κ. Βρούτσης και συνέχισε: «επιπλέον, κάλεσα τους διοικητές να ανταποκριθούν στην ΗΔΙΚΑ ο οποία ζητάει το ψηφιακό αρχείο ώστε να καταστεί δυνατή έως το τέλος του έτους η εφαρμογή του συστήματος ΑΤΛΑΣ που θα δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να παρακολουθούν μέσω του διαδικτύου τον ασφαλιστικό τους βίο σε πραγματικό χρόνο. Από τις συνεχείς παρεμβάσεις το ασφαλιστικό σύστημα γίνεται πιο ισχυρό, πιο αποτελεσματικό και πατάει σε υγιείς βάσεις».

    Τέλος, ο υπουργός Εργασίας επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν στο εξής ελλείμματα στα Ταμεία και μέσω της διοικητικής ενοποίησης των Ταμείων θα αυξηθούν τα έσοδα του συστήματος, ενώ με την ολοκλήρωση του Ενιαίου Κέντρου Απονομής των Συντάξεων θα εκδίδονται ταχύτερα οι συντάξεις στους δικαιούχους.

    [03] Νέος υπουργός Άμυνας ο Νίκος Δένδιας

    Ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, αναλαμβάνει υπουργός Άμυνας, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

    Στη θέση του υπουργού υπουργός Ανάπτυξης τοποθετείται ο βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας.

    [04] Ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής των ζημιών από τις πλημμύρες

    Εκτενή αναφορά στη διαδικασία αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Αττική -καθώς, όπως τόνισε, στο καινούριο οργανόγραμμα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων υπάρχει Υπηρεσία Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών- έκανε ο γγ του υπουργείου, Στρ. Σιμόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Έξι-Δέκα» της ΝΕΡΙΤ, σχετικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής.

    Σημείωσε ότι «συνεργεία της υπηρεσίας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών, σαρώνουν από χθες τους δήμους, που υπέστησαν καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες, και εξετάζουν τις αιτήσεις των δημοτών για αποζημιώσεις» και διευκρίνισε: «Τις αιτήσεις τις παίρνουν οι δήμοι, δεν είναι όπως στους σεισμούς, που οι αιτήσεις έρχονται κατευθείαν στην υπηρεσία μας. Είχαμε 1.200 αιτήσεις, περιμένουμε περίπου να είμαστε έτοιμοι σε 5-6 μέρες. Μετά, ανάλογα με τον όγκο των αιτήσεων θα κάνουμε την οριοθέτηση και θα αρχίσει η διαδικασία της αποζημίωσης, η οποία μπορεί να είναι της τάξεως των 60 ευρώ το τετραγωνικό. Και προσανατολιζόμαστε να είναι 80% αρωγή και 20% δάνειο, δηλαδή ουσιαστικά είναι αρωγή. Τώρα μιλάμε καθαρά για τα κτίρια, για τα σπίτια. Μιλάμε για τις επιχειρήσεις, όσον αφορά τις κτιριακές υποδομές. Για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων, το θέμα της αποκατάστασης είναι ευθύνη της Περιφέρειας, ενώ για τον εξοπλισμό των νοικοκυριών, του υπουργείου Εργασίας, που ήδη κινείται στην κατεύθυνση αυτή. Σε αυτό το επίπεδο της αποκατάστασης πηγαίνουμε γρήγορα, έχουμε εμπειρία ως υπουργείο, προχωράμε σε καλούς ρυθμούς».

    [05] Με ενστάσεις της υπεράσπισης συνεχίστηκε η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

    Με την υποβολή ενστάσεων της υπεράσπισης συνεχίστηκε σήμερα, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δευτεροβάθμια δίκη του 'Ακη Τσοχατζόπουλου και των 16 συγκατηγορουμένων του, στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα.

    Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του, για τις 14 Νοεμβρίου, προκειμένου να αποφανθεί επί ενστάσεων που τέθηκαν από τους συνηγόρους κατηγορουμένων για δικονομικά ζητήματα όπως αυτό της παραγραφής του αδικήματος της δωροδοκίας, τη διάπραξη της οποίας, κατά το κατηγορητήριο, ακολούθησε η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

    Ο πρώην υπουργός και οι δεκαέξι συγκατηγορούμενοι του, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη του, έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινές πρόσκαιρης κάθειρξης για την διακίνηση και απόκρυψη μεγάλων χρηματικών ποσών που φέρεται να δόθηκαν για την αγορά των υποβρυχίων και των TORM1.

    [06] Βλ. Πούτιν, Π. Ποροσένκο, Άγγ. Μέρκελ και Φρ. Ολάντ χαιρετίζουν τη συμφωνία για το φυσικό αέριο

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο χαιρέτισαν σήμερα, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, τη συμφωνία για την επανέναρξη του εφοδιασμού της Ουκρανίας με φυσικό ρωσικό αέριο, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

    «Οι ηγέτες καλωσόρισαν τις συμφωνίες οι οποίες επετεύχθησαν όσον αφορά τους όρους της προμήθειας και της μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου στην Ουκρανία. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα ώστε να εξασφαλιστεί περαιτέρω η απρόσκοπτη μεταφορά αερίου στην Ευρώπη», αναφέρεται σε μια ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου σήμερα.

    Παράλληλα στο Κίεβο ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα εγγυηθεί τη μεταφορά και την παράδοση του ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω αγωγών κατά τρόπο ώστε να μην δοθεί στη Ρωσία χώρος για «εκβιασμούς».

    Μιλώντας σε Ουκρανούς αξιωματούχους του τομέα της ενέργειας ο Γιατσενιούκ επέκρινε παράλληλα τα σχέδια της Ρωσίας για την κατασκευή του αγωγού South Stream, ο οποίος θα μεταφέρει αέριο στην Ευρώπη μέσω Μαύρης Θάλασσας, και πρόσθεσε: «Η Ουκρανία θα εγγυηθεί τη μεταφορά. Δεν θα δώσει στη Ρωσία τα μέσα για να εκβιάσει την Ουκρανία και την Ευρώπη με διαφορετικές ροές» φυσικού αερίου.

    Ακόμη ο Γιατσενιούκ δήλωσε πως το Κίεβο αναμένει να αρχίσουν οι παραδόσεις αερίου από τη Ρωσία μέσα σε 36 ώρες αφού γίνονται οι προπληρωμές των ποσοτήτων.

    Μόσχα, Κίεβο και Ευρωπαϊκή Ένωση ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις και κατέληξαν σε μια προσωρινή συμφωνία χθες, η οποία προβλέπει την επανέναρξη του εφοδιασμού της Ουκρανίας και τη συνέχισή του για τον χειμώνα σε αντάλλαγμα για πληρωμές οι οποίες κατά μεγάλο μέρος θα γίνουν με τη χρηματοδότηση της ΕΕ και των ΗΠΑ.

    [07] Νέα επίθεση σε σχολείο στην Κίνα, με νεκρό έναν 8χρονο μαθητή

    Ένα οκτάχρονο αγόρι στην Κίνα τραυματίστηκε σήμερα θανάσιμα όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο την ώρα που έφευγε από το σχολείο του--στην τελευταία αυτή επίθεση εναντίον μαθητών στη χώρα, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Δύο ακόμη συμμαθητές του τραυματίστηκαν σοβαρά από την ίδια επίθεση που σημειώθηκε στην ανατολική επαρχία Τζιανκσί την ώρα που οι μαθητές επέστρεφαν στα σπίτια τους από το σχολείο. Ο δράστης, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον Απρίλιο, μετά την επίθεση κατέφυγε σε γειτονικό βουνό, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι τα δύο τραυματισμένα παιδιά νοσηλεύονται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

    Τα βίαια εγκλήματα σπανίζουν στην Κίνα σε σχέση με πολλές άλλες χώρες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σειρά επιθέσεων με στόχο μαθητές.

    [08] Μνημεία χαρακτηρίστηκαν 750 αντικείμενα από το βεστιάριο του Εθνικού Θεάτρου

    Περισσότερα από 750 κοστούμια- μάρτυρες θρυλικών παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου, από την ίδρυσή του το 1932 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ?70 κηρύχθηκαν μνημεία ομόφωνα από το χτεσινό Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων. Τα αντικείμενα αυτά, όπως και όλα του βεστιαρίου του Εθνικού Θεάτρου, θα συντηρηθούν και στη συνέχεια θα παρουσιάζονται σε χώρους της πρώτης κρατικής σκηνής της χώρας.

    Η αξία των κοστουμιών και των άλλων αντικειμένων του βεστιαρίου κρίθηκε ως ιδιαίτερα σπουδαία, καθώς αποτελούν σημαντική πηγή πληροφοριών για την ιστορία του ελληνικού θεάτρου.

    Όπως εξήγησε κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του ΚΣΝΜ η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η απόφαση καταγραφής και συντήρησης των αντικειμένων του βεστιαρίου λήφθηκε πριν από ενάμιση χρόνο σε συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Σωτήρη Χατζάκη. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να συντηρηθούν τα αντικείμενα του ιστορικού βεστιαρίου και να αναζητηθούν τρόποι χρηματοδότησης της συντήρησης. Στη συνέχεια κοστούμια και άλλα αντικείμενα του βεστιαρίου θα εκτίθενται στους χώρους του Εθνικού Θεάτρου, ενώ το υλικό της έκθεσης θα ανανεώνεται διαρκώς λόγω του πλούσιου υλικού του βεστιαρίου.

    [09] Αμφίπολη: Στο φως τεχνητό όρυγμα και μαρμάρινο θυρόφυλλο

    Η ύπαρξη τεχνητού ορύγματος επί φυσικού σχιστολιθικού εδάφους, επιφάνειας 4Χ2,10μ., το οποίο είναι επιχωμένο με ιλυώδη άμμο (όπως άλλωστε και η υπόλοιπη επίχωση του μνημείου), διαπιστώθηκε κατά την αποχωμάτωση του τέταρτου χώρου, όπου επικεντρώνεται τα τελευταία 24ωρα το ανασκαφικό έργο στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, κατά την απομάκρυνση της αμμώδους επίχωσης εντοπίστηκε μαρμάρινο θυρόφυλλο, 2Χ0,90Χ0,15μ. και βάρους περίπου έναμιση τόνου, σε καλή κατάσταση διατήρησης, πεσμένο μέσα στο όρυγμα. Η απομάκρυνση του θυρόφυλλου από το σημείο, όπου βρέθηκε, επιχειρείται σήμερα. Η ανασκαφή έχει προχωρήσει σε βάθος περίπου 1,40 μ. από την επιφάνεια του κατωφλίου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, «οι προγραμματισμένες ανασκαφικές και στερεωτικές εργασίες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών στον λόφο Καστά Αμφίπολης συνεχίζονται ως εξής: 1. Προχωρεί η απομάκρυνση χωμάτων από τον τέταρτο χώρο και αποκαλύφθηκε η θεμελίωση των πλαϊνών τοίχων. Η έδραση των τοίχων γίνεται επί τεχνητής επίχωσης, από καλά συμπυκνωμένο αμμοχάλικο με άργιλο, πάχους περίπου 0, 40μ. Η επίχωση αυτή πατά πάνω στο φυσικό έδαφος του λόφου Καστά, το οποίο εμφανίζεται επιφανειακά ως εδαφοποιημένος- κερματισμένος σχιστόλιθος. 2. Κατά την ανασκαφή, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δαπέδου σφράγισης από πώρινους λίθους. Σώζονται τα τμήματα του δαπέδου τα οποία βρίσκονται σε επαφή με τους πλαϊνούς τοίχους. Στο δυτικό τμήμα του δαπέδου οι λίθοι παρουσιάζουν υποχώρηση και σημαντική στροφή προς το εσωτερικό του χώρου, ως αποτέλεσμα καθίζησης- ολίσθησης της υποκείμενης επίχωσης. Στο ανατολικό τμήμα οι λίθοι του δαπέδου βρίσκονται στην αρχική τους θέση. Πραγματοποιείται η απομάκρυνση των δυτικών λίθων, ώστε να αποκαλυφθεί η κατάσταση θεμελίωσης του δυτικού πλαϊνού τοίχου και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αντιστήριξης και στερέωσης της θεμελίωσης. 3. Κατά την αποχωμάτωση του τέταρτου χώρου διαπιστώθηκε η ύπαρξη τεχνητού ορύγματος επί του φυσικού σχιστολιθικού εδάφους, επιφάνειας, 4Χ2,10μ., το οποίο είναι επιχωμένο με ιλυώδη άμμο (όπως άλλωστε και η υπόλοιπη επίχωση του μνημείου). Ήδη έχει προχωρήσει η ανασκαφή, σε βάθος περίπου 1,40μ. από την επιφάνεια του κατωφλίου και η επίχωση συνεχίζεται. Κατά την απομάκρυνση της αμμώδους επίχωσης εντοπίστηκε το δεύτερο μαρμάρινο θυρόφυλλο σε καλή κατάσταση διατήρησης, πεσμένο μέσα στο όρυγμα, διαστάσεων, 2Χ0,90Χ0,15μ. και βάρους περίπου έναμισυ τόνου. Σήμερα επιχειρείται η απομάκρυνσή του από το σημείο εύρεσης. 4. Πριν από τη συνέχιση της απομάκρυνσης των χωμάτων του ορύγματος, θα γίνουν εργασίες εγκιβωτισμού και αντιστήριξης των κατακόρυφων παρειών του (αλλά και της επίχωσης κάτω από το θεμέλιο των πλαϊνών τοίχων), ώστε να διασφαλισθεί η ευστάθεια της θεμελίωσης των πλαϊνών τοίχων. 5. Την Τετάρτη 29/10/2014 έγινε τοποθέτηση έξι αισθητήρων μέτρησης της παραμόρφωσης επί αντίστοιχων αντηρίδων του τέταρτου χώρου για να διαπιστώνεται στο εξής η ένταση των μεταλλικών στοιχείων αντιστήριξης, κατά την πρόοδο των ανασκαφικών εργασιών. Επιπλέον για σήμερα έχει προγραμματιστεί η εγκατάσταση επιπλέον 10 αισθητήρων, αλλά και ρωγμομέτρων για την παρακολούθηση τυχόν εξέλιξης υφιστάμενων ρωγμών μεγάλου εύρους σε δομικά στοιχεία των εγκάρσιων διαφραγμάτων. 6. Συμπληρώθηκαν στοιχεία υποστύλωσης της θόλου στο δεύτερο και τον τρίτο χώρο. 7. Συνεχίζεται η αφαίρεση των χωμάτων από τα πρανή και πάνω, ανατολικά και ανάντη του μνημείου».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 31 October 2014 - 12:30:33 UTC