Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-11-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ευοίωνες προβλέψεις για τα ξενοδοχεία στο τέλος του 2014
  • [02] Τέλος ο Ρανιέρι από την Εθνική

  • [01] Ευοίωνες προβλέψεις για τα ξενοδοχεία στο τέλος του 2014

    Αισιόδοξος για τις πληρότητες των ξενοδοχείων πόλης και στο τελευταίο τρίμηνο του 2014, το οποίο αναμένεται να κλείσει με αισθητή αύξηση αφίξεων, της τάξης του 10%, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης, Παναγιώτης Ζελελίδης, γενικός διευθυντής του Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης, μιλώντας σε εκδήλωση στο πλαίσιο της Philoxenia.

    Κατά τον ίδιο, οι θετικές προβλέψεις επεκτείνονται και στο 2015, με βάση τις εκτιμήσεις των μεγάλων tour operators, τις προκρατήσεις, αλλά και το κλίμα στη μεγάλη έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market (WTM). Β¨Μετά τη WTM για το 2015 αναμένουμε αύξηση 10% στις αφίξεις από τη γερμανική αγορά και άνοδο και στη βρετανική. Το αν θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη θετική αυτή τάση συνολικά για τις αφίξεις του 2015 θα εξαρτηθεί από το αν θα έχουμε σταθερότητα, πχ της πολιτικής κατάστασηςΒ¨, επισήμανε. Η αύξηση τουριστών ανέδειξε παθογένειες

    Μιλώντας στο 3ο ετήσιο συνέδριο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης, ο κ.Ζελελίδης σημείωσε πάντως ότι η αύξηση των τουριστικών ροών προς την Ελλάδα έφερε στην επιφάνεια και το σύνολο των παθογενειών της ελληνικής αγοράς φιλοξενίας, με πρώτη την έλλειψη υποδομών.

    [02] Τέλος ο Ρανιέρι από την Εθνική

    Ο χθεσινός αγώνας με τα Νησιά Φερόε αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ο Ιταλός τεχνικός είναι από σήμερα παρελθόν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς το μόνο που απομένει για να καταστήσει και τυπικό το «διαζύγιο» είναι η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

    Ο Ρανιέρι θα μπει στο αεροπλάνο για τα Χανιά προκειμένου να κοουτσάρει την Εθνική την Τρίτη, στο φιλικό αγώνα με τη Σερβία, που θα είναι ο τελευταίος του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ακολούθως θα αποχωρήσει.

    Το διαζύγιο με την ΕΠΟ είναι συναινετικό,καθώς η σημερινή συνάντηση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, έγινε σε καλό κλίμα και η συμφωνία που επιτεύχθηκε για την αποζημίωσή του θεωρείται επωφελής για την ΕΠΟ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 15 November 2014 - 13:30:23 UTC