Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-11-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το ΠΑΣΟΚ για την απόρριψη του ενδεχόμενου τριμερούς συνάντησης Σαμαρά- Βενιζέλου- Τσίπρα
  • [02] Την άρση ασυλίας τριών βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια
  • [03] «Ανοικτός» υπό όρους ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση Αντ. Σαμαρά - Αλ. Τσίπρα
  • [04] Π. Καμμένος: Όποιος δώσει «ανάσα» στη μνημονιακή κυβέρνηση, «αποκεφαλίζεται»
  • [05] Επιβάτες και επισκέπτες στο «Ελ. Βενιζέλος» θα ψηφίζουν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα
  • [06] Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου
  • [07] Ξενοδοχείο στη Βρετανία χρέωσε 100 λίρες ένα ζευγάρι επειδή του έγραψε αρνητική κριτική στο TripAdvisor
  • [08] Το Ισραήλ κατήγγειλε την ψήφιση, από την Ισπανία, νομοσχεδίου για την αναγνώριση της Παλαιστίνης
  • [09] Πακιστάν: Σε θάνατο καταδικάστηκαν τέσσερα μέλη της οικογένειας της 25χρονης εγκύου Φαρζάνα
  • [10] Γενική απεργία, στην Ιταλία, στις 12 Δεκεμβρίου, κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Ρέντσι
  • [11] Κατέθεσε ο Β. Μαρινάκης για την επίθεση σε βάρος του Χρ. Ζωγράφου

  • [01] Το ΠΑΣΟΚ για την απόρριψη του ενδεχόμενου τριμερούς συνάντησης Σαμαρά- Βενιζέλου- Τσίπρα

    «Τους τρόμαξε τόσο πολύ ένα δημοσίευμα, που δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους απέναντι στην ισχύ των επιχειρημάτων;». Αυτό ανέφεραν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, με αφορμή την αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη, ο οποίος απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνει τριμερής συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Τσίπρα, λέγοντας ότι επικεφαλής της κυβέρνησης είναι ο πρωθυπουργός και διερωτώμενος τι είδους σχήμα συνάντησης θα είναι με την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πηγές του ΠΑΣΟΚ προσέθεταν ότι «ούτως ή άλλως, ο κ. Βενιζέλος ακόμα περιμένει από τον κ. Τσίπρα να ανταποκριθεί στην πρόσκληση που του είχε απευθύνει και είχε αποδεχτεί, την ημέρα εορτασμού της επετείου της Δημοκρατίας στη Βουλή, προκειμένου να συναντηθούν για να τον ενημερώσει για τα εθνικά θέματα».

    [02] Την άρση ασυλίας τριών βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια

    Υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών Νικήτα Κακλαμάνη από τη ΝΔ, Μιχάλη Κασσή από το ΠΑΣΟΚ και Ηλία Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής. Εξάλλου, απέρριψε αίτημα για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σταθά. Οι βουλευτές συντάχθηκαν, όπως φάνηκε από την ψηφοφορία, με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Ειδικότερα: Για τον Νικήτα Κακλαμάνη, η υπόθεση του οποίου αφορά παραβίαση περιβαλλοντικών όρων κατά τη θητεία του ως δήμαρχος Αθηναίων ψήφισαν «ναι» 135 βουλευτές, «όχι» 33 και 11 «παρών». Για τον Μιχάλη Κασσή, ο οποίος έχει μηνυθεί για εργατικό ατύχημα το διάστημα που ήταν πρόεδρος Συνεταιρισμού, ψήφισαν: «ναι» 136, «όχι» 32, ένας «παρών» και ένας «λευκό». Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας του Ηλία Παναγιώταρου για δύο υποθέσεις. Στην πρώτη υπόθεσή του, που αφορά μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πρώην νομάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, για συκοφαντική δυσφήμιση, υπέρ ψήφισαν 170, κατά 6 και ένας «παρών». Για τη δεύτερη, που σχετίζεται με επίθεση εναντίον μετανάστη, «ναι» ψήφισαν 178, ενώ ένα ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο. Για τον Γιάννη Σταθά, η υπόθεση του οποίου αφορά κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αύξησης των διοδίων στην οποία συμμετείχε, η Ολομέλεια απέρριψε την άρση ασυλίας του με 164 ψήφους κατά, έναντι 13 ψήφων υπέρ, ένα λευκό και ένα «παρών».

    [03] «Ανοικτός» υπό όρους ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση Αντ. Σαμαρά - Αλ. Τσίπρα

    Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσαφήνισε σήμερα ότι είναι ανοιχτός σε μια συνάντηση Σαμαρά- Τσίπρα, ωστόσο αυτή πρέπει να είναι ένα ενδιάμεσο βήμα για την πραγματοποίηση σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, όπως την έχει προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή για εκλογές τώρα, διερεύνηση δυνατοτήτων για εκλογή Προέδρου μετά τις εκλογές και συμφωνία για διαγραφή μέρους του χρέους.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε σχετικά ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα μπορούν να δημιουργήσουν το έδαφος για μία ελάχιστη συνεννόηση, σημειώνοντας ότι οι θέσεις αυτές δεν έχουν γίνει αποδεκτές από την κυβέρνηση. Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι αν η κυβέρνηση αναζητεί συνενόχους δεν έχει πραγματικό αντίκρισμα να γίνει οποιαδήποτε συνάντηση και υπογράμμισε ότι ο λαός έχει να διαλέξει μεταξύ δύο εκ διαμέτρου αντίθετων σχεδίων, της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας σε ερωτήσεις δήλωσε ότι αν πρόκειται να γίνει μια συνάντηση όπως την περιέγραψε, ως ένα ένα ενδιάμεσο βήμα που μπορεί να οδηγήσει σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, θα είναι ένα θετικό βήμα.

    Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνει τριμερής συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα, λέγοντας ότι επικεφαλής της κυβέρνησης είναι ο πρωθυπουργός και διερωτήθηκε τι είδους σχήμα συνάντησης θα είναι με την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνάντησης του Αλ. Τσίπρα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου ο κ. Σκουρλέτης επανέλαβε ότι ο πρόεδρος του κόμματος είναι ανοιχτός.

    Διαβάστε επίσης:Το ΠΑΣΟΚ για την απόρριψη του ενδεχόμενου τριμερούς συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσίπρα

    [04] Π. Καμμένος: Όποιος δώσει «ανάσα» στη μνημονιακή κυβέρνηση, «αποκεφαλίζεται»

    «Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη. Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει «ανάσα» στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «αποκεφαλίζεται». Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο» είπε ο στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Μελά, σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Στον κ. Μελά -ο οποίος μια μέρα μετά την απόφαση της ΚΟ «να μην ψηφίσει ΠτΔ για να πάμε σε εκλογές, μιλώντας στον Βήμα FM άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας ότι «οι εκλογές κάνουν κακό στη χώρα»- απάντησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «Άλφα 9,89».

    «Ένας έντιμος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να έχει άλλη "γλώσσα" μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα κι άλλη "γλώσσα" εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Χτες ο κ. Μελάς, επειδή συζητήσαμε το θέμα των ενστάσεών του ή των θέσεών του ή των απόψεών του, όταν συνέταξα ως εκπρόσωπος το συγκεκριμένο κείμενο και το διάβασα στους συναδέλφους, όλοι είπαν ΝΑΙ ομόφωνα και μάλιστα είπε ο πρόεδρος, όποιος δεν συμφωνεί -γιατί ήταν μια επαναβεβαίωση προηγούμενης απόφασής μας- είναι καλό να φύγει από τώρα από την αίθουσα. Κι όλοι έμειναν μέσα» είπε ο κ. Κουίκ.

    Ο εκπρόσωπος των ΑνΕλ κάλεσε τον κ. Μελά το Σαββατοκύριακο στο Συνέδριο «κι αυτά που λέει στα ραδιόφωνα ας έρθει να τα πει μπροστά στους χίλιους συνέδρους».

    [05] Επιβάτες και επισκέπτες στο «Ελ. Βενιζέλος» θα ψηφίζουν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

    «Είστε υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα ναι ή όχι;». Στο ερώτημα αυτό μπορούν να απαντούν, από σήμερα, επιβάτες και επισκέπτες της Αθήνας, μέσω μιας εφαρμογής που εμφανίζεται σε ειδικές διαδραστικές οθόνες, που τοποθετήθηκαν στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

    Συγκεκριμένα, Έλληνες και ξένοι επιβάτες «συναρμολογώντας» με δύο κινήσεις τη Δυτική Μετώπη του Παρθενώνα και επαναφέροντας την Έκτη Καρυάτιδα στον φυσικό της χώρο, μπορούν να εκφράζουν με διαδραστικό τρόπο τη γνώμη τους για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Από τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, όσο γινόταν η παρουσίαση της εφαρμογής, ψήφισαν 129, υπέρ της επιστροφής δήλωσαν 125 και 4 όχι.

    Τρεις οθόνες υπάρχουν στο επίπεδο των αναχωρήσεων και μια στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου.

    «Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι ιδανικός τόπος για να αποτυπωθούν οι απόψεις των επισκεπτών της Αθήνας για ένα ζήτημα που αφορά ευρύτερα την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας. «Η πρωτοβουλία αυτή προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συστηματικών δράσεων του αεροδρομίου για την πόλη μας, η οποία σημειώνει ήδη ιδιαίτερα δυναμική ανάκαμψη ως τουριστικός προορισμός».

    [06] Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου

    Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 και λήξη στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

    Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της, διακηρύσσει, ότι θα υπερασπιστεί σθεναρά κάθε συνάδελφο, που διώκεται για την άσκηση του νόμιμου δικαιώματός του για απεργία, ενώ απαιτεί την τελική κατάργηση όλων των αντεργατικών διατάξεων με τις οποίες επιδιώκεται η φίμωση της φωνής των Ελλήνων ναυτικών.

    [07] Ξενοδοχείο στη Βρετανία χρέωσε 100 λίρες ένα ζευγάρι επειδή του έγραψε αρνητική κριτική στο TripAdvisor

    Το ξενοδοχείο Broadway του Μπλάκπουλ έχει μετατραπεί στο θέμα της ημέρας για την τουριστική βιομηχανία της Βρετανίας, αφού ένα ζευγάρι Βρετανών κατήγγειλε ότι οι ιδιοκτήτες του χρέωσαν την πιστωτική τους κάρτα επειδή έγραψε μια αρνητική κριτική στον ιστότοπο αξιολόγησης των ταξιδιωτικών υπηρεσιών TripAdvisor. Ο Τόνι Τζένκινσον και η σύζυγός του Τζαν διαπίστωσαν ότι στην πιστωτική τους κάρτα χρεώθηκε το ποσό των 100 λιρών αφού περιέγραψαν το ξενοδοχείο τριών αστέρων στο παραθαλάσσιο θέρετρο της βόρειας Αγγλίας ως "μια σάπια, βρομερή καλύβα". Το ζευγάρι προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματά του μέσω μιας υπηρεσίας προστασίας των καταναλωτών, υποστηρίζοντας ότι η χρέωση είναι παράνομη. Το Broadway πάντως, το οποίο δεν απαντούσε στα τηλέφωνα σήμερα, προειδοποιεί τους επίδοξους πελάτες του ότι θα τους χρεώσει αν γράψουν "οποιαδήποτε κακή κριτική σε οποιονδήποτε ιστότοπο".

    [08] Το Ισραήλ κατήγγειλε την ψήφιση, από την Ισπανία, νομοσχεδίου για την αναγνώριση της Παλαιστίνης

    Το Ισραήλ καταδίκασε σήμερα την ψήφιση από το κοινοβούλιο της Ισπανίας υπέρ του νομοσχεδίου για την αναγνώριση της Παλαιστίνης, ένα βήμα που είχε κάνει ήδη πρώτη η Σουηδία στα τέλη Οκτωβρίου.

    "Το ψήφισμα του ισπανικού κοινοβουλίου δεν μπορεί παρά να απομακρύνει τις πιθανότητες επίτευξης μιας διευθέτησης μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων, καθώς αυτή ενθαρρύνει τους Παλαιστίνιους να υιοθετήσουν ακόμη πιο ακραίες θέσεις", υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εξωτερικών.

    "Θα έπρεπε καλύτερα το ισπανικό κοινοβούλιο να καταδικάσει την φρικτή σφαγή που Παλαιστίνιοι διέπραξαν σε συναγωγή της Ιερουσαλήμ", προσθέτει το υπουργείο αναφερόμενο στη χθεσινή επίθεση εναντίον συναγωγής κατά την οποία τέσσερις εβραίοι πιστοί σκοτώθηκαν καθώς και ένας αστυνομικός.

    [09] Πακιστάν: Σε θάνατο καταδικάστηκαν τέσσερα μέλη της οικογένειας της 25χρονης εγκύου Φαρζάνα

    Τέσσερις άνδρες συγγενείς της εγκύου Πακιστανής Φαρζάνα Ικμπάλ, που την λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου έξω από το δικαστήριο της Λαχόρης επειδή παντρεύτηκε τον άνδρα που αγαπούσε, καταδικάστηκαν σήμερα σε θάνατο, όπως ανακοίνωσε ο συνήγορός τους.

    Τον περασμένο Μάιο, άνδρες της οικογενείας της 25χρονης Φαρζάνα και συγκεκριμένα ο πατέρας, οι αδελφοί της και και ο πρώην αρραβωνιαστικός της, την έσυραν σε μία γωνία έξω από το δικαστήριο της Λαχόρης και την σκότωσαν, χτυπώντας την με τούβλα στο κεφάλι, ενώ αστυνομικοί παρακολουθούσαν αμέτοχοι και ο σύζυγός της Μοχάμεντ Ικμπάλ τους εκλιπαρούσε να βοηθήσουν. Η είδηση ότι η Φαρζάνα ήταν έγκυος τριών μηνών έγινε γνωστή μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

    Στην εσχάτη των ποινών και σε πρόστιμο 1.000 δολαρίων καταδικάστηκαν ο πατέρας, ο αδελφός, ο εξάδελφος κι ένας ακόμη συγγενής του θύματος, δήλωσε ο δικηγόρος του Μανσούρ Αφρίντι, ενώ ένας άλλος εξάδελφός της καταδικάστηκε σε δεκαετή ποινή κάθειρξης και τού επιβλήθηκε το ίδιο πρόστιμο.

    Το Πακιστάν τηρεί επί του παρόντος μορατόριουμ στις εκτελέσεις, δηλαδή η ποινή των καταδικασθέντων σε θάνατο μετατρέπεται σε ισόβια κάθειρξη. Ο Αφρίντι πάντως είπε ότι η οικογένεια σχεδιάζει να ασκήσει έφεση και χαρακτήρισε την ετυμηγορία "απόφαση βασισμένη στον εντυπωσιασμό".

    [10] Γενική απεργία, στην Ιταλία, στις 12 Δεκεμβρίου, κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Ρέντσι

    Γενική απεργία κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Ρέντσι, για τις 12 Δεκεμβρίου, προκήρυξαν τα ιταλικά συνδικάτα Cgil και Uil. To τρίτο μεγάλο συνδικάτο της χώρας, Cisl, αποφάσισε να μην πάρει μέρος στην πανεθνική αυτή κινητοποίηση, θεωρώντας ότι η πανιταλική απεργία, στην φάση αυτή, δεν αποτελεί το χρησιμότερο μέσο για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

    Και οι τρεις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όμως, πρόκειται να προχωρήσουν σε ενωτική απεργιακή κινητοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων, η οποία οφείλεται στην απόφαση της κυβέρνησης να επιμείνει στο «πάγωμα» των μισθών των εργαζομένων της δημόσιας διοίκησης και για το 2015.

    «Η κυβέρνηση Ρέντσι δεν έδωσε τις πρέπουσες απαντήσεις στα προβλήματα των ιταλών, έχασε μια σημαντική ευκαιρία», τονίζουν ιθύνοντες του συνδικάτου Uil.

    Aρχικά, το Cgil είχε αποφασίσει να κατέβει αυτόνομα σε πανεθνική απεργία στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά μετά από συνεννόηση με το Uil, επελέγη αναβολή μίας εβδομάδας.

    Στο μεταξύ, η κυβέρνηση Ρέντσι επιβεβαιώνει την επίτευξη συμβιβασμού σε ό,τι αφορά την μεταρρύθμιση του εργασιακού: η δυνατότητα επαναπρόσληψης των εργαζομένων λόγω αβάσιμης απόλυσης, παραμένει για τις περιπτώσεις διακρίσεων και για μερικές μόνον, αδικαιολόγητες πειθαρχικές κυρώσεις.

    [11] Κατέθεσε ο Β. Μαρινάκης για την επίθεση σε βάρος του Χρ. Ζωγράφου

    Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων δραστών της επίθεσης που δέχθηκε πριν λίγες ημέρες, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, μέσω του συνηγόρου του, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χριστόφορος Ζωγράφου. Ο κ. Ζωγράφου, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την επίθεση με λοστό που δέχθηκε το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, θα κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

    Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η κατάθεση που έδωσε, επί μιάμιση ώρα, στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου για την επίθεση σε βάρος του κ. Ζωγράφου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκηςκλήθηκε σε κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα καθώς είχε εμπλέξει στην επίθεση που δέχθηκε ο κ.Ζωγράφος τον παράγοντα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε τις καταγγελίες που έχει κάνει και δημόσια, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε και σε άλλες υποθέσεις επιθέσεων σε βάρος παραγόντων του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Κατά την αποχώρησή του από το εισαγγελικό γραφείο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε:«Ό,τι είχα να πω, το είπα στον εισαγγελέα» ενώ σε ερώτηση για το αν επανέλαβε ενόρκως τις δημόσιες καταγγελίες του, απάντησε: «Πολύ σωστά».

    Στο μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση Ζωγράφου κατέθεσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος επιθυμεί να καταθέσει και ως μάρτυρας. Ο κ. Σιμιτζόγλου θα λάβει κατάθεση σήμερα και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Έχει κληθεί επίσης να καταθέσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ωστόσο είναι πιθανό το ραντεβού του με τον εισαγγελέα, λόγω χρόνου, να προσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 19 November 2014 - 13:30:25 UTC